Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[DO ZARZĄDU]Niesłuszna klątwa.

blazey klątwa karol.w

• Zamknięty Temat jest zamknięty
36 odpowiedzi w tym temacie

#1 BlazeY957 28/01/2015 - 18:17

BlazeY
  • Gracz
Witam,klątwa nadana przez Karola W jest niesłuszna,gdyż dałem /q podczas FCK i dostałem za to blokadę postaci.

Czas gry

346h, 11m

Ostatnio online

dziś, 15:34

Utworzona

17/12/2013 - 11:39

Identyfikator

141971

Net worth

$ 16,733

Ilość gotówki

$ 0

Saldo na koncie

$ 4273

Zdrowie

28%

Gotówki nie miałem żadnej, Blaze Shaw
Ta postać nie posiada żadnych prywatnych pojazdów.

Pojazdów także,nie miałem żadnego majątku który ktoś by mógł mi zabrać gdyby doszło do akcji FCK/FCJ. Kara jest niesłuszna,nadana przez osobę która bawi się skryptem administratora,i która nie jest na odpowiednim stanowisku.
Nie mam zamiaru mieć kary która jest niesłuszna w mojej karcie gracza.Blokada postaci - zgadzam się,jest słuszna,ale klątwa już nie.Jest to kolejny dowód iż ten "administrator" nie nadaje się na to stanowisko.Czekam na wypowiedź zarządu.
  • Do góry
    • 1

#2 deegustator 1453 28/01/2015 - 18:21

deegustator
  • Gracz

Słuszna, nie słuszna, będziesz mieć nauczkę by tak nie robić.

• Do góry
    • 0

#3 souz1754 28/01/2015 - 18:24

souz
  • Gracz

słuszna. 

• Do góry
    • 0

#4 BlazeY957 28/01/2015 - 18:28

BlazeY
  • Gracz

przeciez dobrze zrobil, co to za czasy ze ktos woli dac /q niz dostac ck xdd

Gang w którym grałem jest zbudowany OOC ;p a mianowicie: INVY OOC,RANGI OOC,LUDZIE NA MK,AKCJONUS BODAJŻE TRZYMA PANEL gdy miał usuwaną organizacje za odpisanie strefy jakiś czas temu.

słuszna. 

Nie słuszna,ponieważ nikt nie może zabrać gotówki z banku,ani pojazdów z rodzinki.

• Do góry
    • 1

#5 MAJU z JEFFERSON4543 28/01/2015 - 18:32

MAJU z JEFFERSON
  • Gracz

Słuszna kara i każdy kto daje /q CELOWO aby nie stracić postaci lub hajsu powinien dostać klątwe. 

• Do góry
    • 0

#6 Scharlqtte1681 28/01/2015 - 18:33

Scharlqtte
  • Gracz

Dlaczego sądzisz że jest niesłuszna? Dostałeś blokadę postaci za /q podczas FCK, a klątwa to dodatek. 
A co to za tłumaczenie "nikt nie może zabrać gotówki z banku, ani pojazdów z rodzinki" ?
Przeczytaj co to jest FCK, to po pierwsze. Co do rodzinki, to tu się zgadzam - raczej.

• Do góry
    • 0

#7 BlazeY957 28/01/2015 - 18:35

BlazeY
  • Gracz

Słuszna kara i każdy kto daje /q CELOWO aby nie stracić postaci lub hajsu powinien dostać klątwe. 

Ty to powinieneś mieć perma za bana na tamtym koncie,lepiej dokup sobie $$ bo ci na tuning nie starczy.

Czekam na wypowiedzieć z zarządu a nie pionków z rangą GRACZ.

Dlaczego sądzisz że jest niesłuszna? Dostałeś blokadę postaci za /q podczas FCK, a klątwa to dodatek. 
A co to za tłumaczenie "nikt nie może zabrać gotówki z banku, ani pojazdów z rodzinki" ?
Przeczytaj co to jest FCK, to po pierwsze. Co do rodzinki, to tu się zgadzam - raczej.

FCK - Character KILL,FCJ - Car Jacked. Więc jest nie słuszna kara,blokada postaci się zgadza,ale klątwa jest niesłuszna.Jest pełno ludzi którzy dawali /q podczas FCK,i kończyło się tylko na blokadzie postaci.Więc odbij.

• Do góry
    • 2

#8 MAJU z JEFFERSON4543 28/01/2015 - 18:38

MAJU z JEFFERSON
  • Gracz

*
Popularny

Ty to powinieneś mieć perma za bana na tamtym koncie,lepiej dokup sobie $$ bo ci na tuning nie starczy.

Czekam na wypowiedzieć z zarządu a nie pionków z rangą GRACZ.

FCK - Character KILL,FCJ - Car Jacked. Więc jest nie słuszna kara,blokada postaci się zgadza,ale klątwa jest niesłuszna.Jest pełno ludzi którzy dawali /q podczas FCK,i kończyło się tylko na blokadzie postaci.Więc odbij.

Widzisz? Powinieneś dostać blokadę postowania za obrazę graczy. Nie jesteś godzien nazywać NAS pionkami skoro dostałeś klątwe i blokadę za /q podczas CK.  Widocznie Ty jesteś inny niż reszta użytkowników i dostałeś klątwę oraz blokadę - możesz być z siebie dumny mistrzu klimatu na south central.  

PS: BRAWO KAROL!  :thumbsup:

• Do góry
    • 3

#9 souz1754 28/01/2015 - 18:39

souz
  • Gracz

*
Popularny

Co z tego, że skończyło? Ja też dostałem tylko blokadę postaci za to, którą do tego mi zdjęto ale nie należy każdego mierzyć jedną miarą. Masz nauczkę, jeśli jest super elo high playah' który tak bardzo zna regulamin to klątwa nie powinna Ci przeszkadzać ponieważ najzwyczajniej nie powinieneś dostawać kar. ;] 

• Do góry
    • 3

#10 Wayy2579 28/01/2015 - 18:40

Wayy
  • Gracz

Ekhem, to nie dział od Apelacji, do zamknięcia
B)

• Do góry
    • 0

#11 BlazeY957 28/01/2015 - 18:41

BlazeY
  • Gracz

Widzisz? Powinieneś dostać blokadę postowania za obrazę graczy. Nie jesteś godzien nazywać NAS pionkami skoro dostałeś klątwe i blokadę za /q podczas CK.  Widocznie Ty jesteś inny niż reszta użytkowników i dostałeś klątwę oraz blokadę - możesz być z siebie dumny mistrzu klimatu na south central.  

PS: BRAWO KAROL!  :thumbsup:

Jak dostałeś bana nie byłeś taki do przodu,majula.Obraza graczy?Phah wyraźnie pisząc ten temat na w [tekst]dałem do zarządu,by się zarząd wypowiedział.Jakbym by gracze wyrażali opinie wpisałbym [Do Graczy].Zastanów się co piszesz,lepiej dać /q niż dostać ck za zwyzywanie lidera i jego postępowania na skype :)

• Do góry
    • 1

#12 Scharlqtte1681 28/01/2015 - 18:42

Scharlqtte
  • Gracz

Weź rutinoscorbin i przestań kozaczyć bo dostaniesz jeszcze bana na forum i nikt nie będzie się Tobą przejmował. ( bez urazy for all )

Generalnie, ja już nie wiem o co się rozchodzi Ci - słuszna, dodatek, end.

• Do góry
    • 0

#13 BlazeY957 28/01/2015 - 18:42

BlazeY
  • Gracz

Ekhem, to nie dział od Apelacji, do zamknięcia
B)

"Przycisk" apeluj ani PW karola,nie działa :) Więc nie do zamknięcia.

• Do góry
    • 1

#14 Wayy2579 28/01/2015 - 18:43

Wayy
  • Gracz

"Przycisk" apeluj ani PW karola,nie działa :) Więc nie do zamknięcia.

Skoro tak to ci zablokował dostęp do PW, to równa się niemożliwością zdjęcia klątwy.

• Do góry
    • 0

#15 MAJU z JEFFERSON4543 28/01/2015 - 18:44

MAJU z JEFFERSON
  • Gracz

Jak dostałeś bana nie byłeś taki do przodu,majula.Obraza graczy?Phah wyraźnie pisząc ten temat na w [tekst]dałem do zarządu,by się zarząd wypowiedział.Jakbym by gracze wyrażali opinie wpisałbym [Do Graczy].Zastanów się co piszesz,lepiej dać /q niż dostać ck za zwyzywanie lidera i jego postępowania na skype :)

Lider ma możliwość uśmiercenia Twojej postaci nawet za rozwalenie zderzaka w aucie Mamy - to świadczy o poziomie lidera oraz organizacji... mogłeś tam nie grać :)  Mój Ban nie ma nic wspólnego z tematem bo straciłem konto za moją głupotę a Ty straciłeś tylko postać i wielka zadyma  :fp:  Skoro jesteś dobrym graczem to ta klątwa nie powinna Ci przeszkodzić - proste. 

• Do góry
    • 0

#16 BlazeY957 28/01/2015 - 18:45

BlazeY
  • Gracz

Skoro tak to ci zablokował dostęp do PW, to równa się niemożliwością zdjęcia klątwy.

Po prostu nie odczytał,mimo że jest na forum zapewne specjalnie.Ok. 75% osób go krytykuje,gdyż jest on na złym stanowisku.

• Do góry
    • 1

#17 StudenciaK95 1519 28/01/2015 - 18:46

StudenciaK95
  • Gracz

Haha, gościu. Dałeś /q i jeszcze się kłócisz? Kara surowa, jeżeli gracze będą dostawać takie, będą mniej odwalać. :) Nie apeluj nawet. Po prostu graj, same wyjście z gry przy FCK było najgorszym co mogłeś zrobić(tym samym zepsułeś pewnie im wewnętrzny event z pogrzebem i zabawą zabiacia postaci, oczywiście się wcześniej na to zgodziłeś). WIĘĆ Pozdro.

• Do góry
    • 0

#18 Wayy2579 28/01/2015 - 18:46

Wayy
  • Gracz

Jak to złym? Kara odwalaczy i niezdolnych graczy? Kara. Dla mnie jak najbardziej dobre stanowisko.

• Do góry
    • 0

#19 Dawid Piaszczyński1449 28/01/2015 - 18:47

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

*
Popularny

Dostaniesz w pakiecie blokade organizacji przestepczych. O klatwie zadecyduje Karol.

• Do góry
    • 7

#20 BlazeY957 28/01/2015 - 18:49

BlazeY
  • Gracz

Dostaniesz w pakiecie blokade organizacji przestepczych. O klatwie zadecyduje Karol.

Blokada org. może być,ale powód nadania jest zły,bo nie miałem żadnego majątku który by mogli pozyskać z FCK/FCK.

• Do góry
    • 1

#21 Scharlqtte1681 28/01/2015 - 18:50

Scharlqtte
  • Gracz

Blokada org. może być,ale powód nadania jest zły,bo nie miałem żadnego majątku który by mogli pozyskać z FCK/FCK.

Ale to nie ma różnicy czy masz milion, dolara.

• Do góry
    • 0

#22 BlazeY957 28/01/2015 - 18:51

BlazeY
  • Gracz

Ale to nie ma różnicy czy masz milion, dolara.

Nie miałem nawet DOLARA.

• Do góry
    • 0

#23 SzachMatt 162 28/01/2015 - 18:51

SzachMatt
  • Zbanowani

*
Popularny

Mnie tam zawsze uczyli, że organizację reprezentuje się IC jak i OOC; widocznie nie nadawałeś się tam poziomem swojego zachowania, wyzywając owego lidera, a klątwa słuszna - będzie nauczką dla ciebie jak i graczy, żeby przy FCK/FCJ tego nie robili, strzałson.

Użytkownik Shadowez edytował ten post 28/01/2015 - 18:52

• Do góry
    • 3

#24 BlazeY957 28/01/2015 - 18:53

BlazeY
  • Gracz

widocznie nie nadawałeś się tam poziomem swojego zachowania, wyzywając owego lidera

Hmm,jak już wspomniałem: Invy OOC,Rangi OOC,hierarchia OOC,typ który sprawdza podania będąc Captainem na MK leci bodajże,lider miał już usuwaną organizacje jeśli panel trzyma akcjonus a raczej tak,więc skrytykowałem jego postępowanie i tyle.Słusznie mu to napisałem.

Kary mogą być,ale niech będą z odpowiednią adnotacją.

• Do góry
    • 1

#25 _VandaL_ 51 28/01/2015 - 18:56

_VandaL_
  • Gracz

było nie dać /q tylko timeouta to byś apelował.

• Do góry
    • 2

#26 AlMasia 1750 28/01/2015 - 19:00

AlMasia
  • Gracz

Trochę teraz jak frajer się zachowujesz szczerze mówiąc. Dostałeś się do org postacią znijaczoną, podobno zachowywałeś się jakbyś był liderem, a teraz jak ci chcieli chłopaki wbić ck po prostu ich udupiasz. Nieładnie.

• Do góry
    • 0

#27 AkcjoNus6659 28/01/2015 - 19:01

AkcjoNus
  • Gracz

Primo - szkoda, że ta organizacja była taka słaba a grałeś tam lekko 2-3 miesiące. :( Wyostrzył Ci się język po tym, kiedy byłeś już prawie pewny, iż postać utracisz. Własna rodzinka z pojazdami to też majątek, może ja nie mogę Ci go zabrać, za to ty możesz z niego korzystać. Po drugie primo - gang jest szokera, ja jestem tam vc liderem, nie rzucaj gównem kiedy masz słabe informacje. Po trzecie primo - to nasza organizacja i w żaden sposób nie masz prawa podejmować decyzji za nas, uznałeś, że rozdajemy rangi ooc, nie.. Po prostu twoja gra była na tyle żenująca, że musiałem na Twoje miejsce znaleźć kogoś wartego zaufania, kogoś kto ma chęci zająć Twoje miejsce. Jesteś słabym graczem i ciesze się, że w mojej org. wyleciał gracz nie warty uwagi. Rozpowiadaj wszystkim dalej, jacy to my nie jesteśmy źli marny hejterze, gracza bardzo nie polecam bo jego poziom rp jest zerowy. Kara słuszna w stu procentach, piątka.

• Do góry
    • 0

#28 _VandaL_ 51 28/01/2015 - 19:02

_VandaL_
  • Gracz

Trochę teraz jak frajer się zachowujesz szczerze mówiąc. Dostałeś się do org postacią znijaczoną, podobno zachowywałeś się jakbyś był liderem, a teraz jak ci chcieli chłopaki wbić ck po prostu ich udupiasz. Nieładnie.

Działa pewnie na zasadzie skoro ja nie mogę grać to czemu oni głupie takie udupianie ale mentalność ludzi jest jaka jest.

• Do góry
    • 0

#29 BlazeY957 28/01/2015 - 19:02

BlazeY
  • Gracz

Postać znijaczona?Ciekawe... jakoś do Fila nic nie masz jak grał w Lordach co?Więc nie wyjeżdżaj mi z takim tekstem.Gdyż raz byłem w lordach jako pomagier. Zachowywałem się jak lider?Tępiłem tylko nobów którzy dostają rangi OOC.Pisze całą prawdę,o ich grze i tyle.Ładnie.

• Do góry
    • 1

#30 compaspo 3 28/01/2015 - 19:13

compaspo
  • Gracz
Jak dla mnie Karol nie nadaje się do zarządu, dostałem perm. Bana na forum i w grze za niby sprzedaż majątku, konta gdzie jest oczywiście nie słuszny, napisałem mu prywatną wiadomość, i stwierdził że logowałem się z wielu komputerów i że posiadam mk, wtf? Równieź proszę o unbana, dostałem niesłusznie, dziękuje dobranoc.
  • Do góry
    • 0

#31 AlMasia 1750 28/01/2015 - 19:13

AlMasia
  • Gracz

Postać znijaczona?Ciekawe... jakoś do Fila nic nie masz jak grał w Lordach co?Więc nie wyjeżdżaj mi z takim tekstem.Gdyż raz byłem w lordach jako pomagier. Zachowywałem się jak lider?Tępiłem tylko nobów którzy dostają rangi OOC.Pisze całą prawdę,o ich grze i tyle.Ładnie.

Ale fil jakoś to ugrał, miał pomysł na grę ic i nie zapomniał, że jestem cripsem. Nadal miał niebieską bandanę, a z tego co pamiętam na jednej z postaci byłeś najpierw groove a potem w ballaz. Z resztą co mnie to interesuje jak tu nie gram, ale nie wyzywaj szokera i akcjonusa od noobów, bo chcieli ci wbić ck.

• Do góry
    • 0

#32 REVOO896 28/01/2015 - 19:14

REVOO
  • GameMaster SA-MP

Dając /q podczas akcji RP powinieneś wiedzieć jakie wiążą się z tym konsekwencje. Zrobiłeś to przez własną głupotę i masz teraz za swoje.

• Do góry
    • 0

#33 EASYYY 1266 28/01/2015 - 19:23

EASYYY
  • Gracz

*
Popularny

ja na twoim miejscu bym założył postać z takim samym nickiem, odegrał że przeżyłem i nagrał dissa na akcjonusa. Tak samo jak zrobiłeś to gdy od ursiego dostałeś ck haha. Gdyby organizacja była ooc to byś pewnie nie dostał ck, tylko by cie z panelu wyrzucili, akcjonus pokazał że w organizacji nie ma równych i równiejszych, elo.

Zapale ci znicza [*]

• Do góry
    • 5

#34 BlazeY957 28/01/2015 - 19:26

BlazeY
  • Gracz

ja na twoim miejscu bym założył postać z takim samym nickiem, odegrał że przeżyłem i nagrał dissa na akcjonusa. Tak samo jak zrobiłeś to gdy od ursiego dostałeś ck haha. Gdyby organizacja była ooc to byś pewnie nie dostał ck, tylko by cie z panelu wyrzucili, akcjonus pokazał że w organizacji nie ma równych i równiejszych, elo.

Zapale ci znicza [*]

Wole iść na D**************************,niż wydawać hajs na takie pierdoły :) Zresztą,miał wyrzucić z panelu,pazerność zrobiła swoje.Też Ci zapale [*].

• Do góry
    • 1

#35 SzachMatt 162 28/01/2015 - 19:31

SzachMatt
  • Zbanowani

Od siebie dodam jeszcze, że ta twoja krecia robota i płacz na forum, który pokazujesz działa tylko i wyłącznie na korzyść Akcjonusa i organizacji, którą trzyma tam z kimś, bowiem pokazali oni, że chcą trzymać w swoim team'ie tylko i wyłącznie ogarnięte osoby, a nie małoletnich hejterów i fałszywców, którzy będą innym psuli grę, ode mnie propsy i dalej kręćcie klimat na Sewilli w oparciu o osoby z poziomem, pozdro szejset.

• Do góry
    • 0

#36 EASYYY 1266 28/01/2015 - 19:33

EASYYY
  • Gracz

Wole iść na D**************************,niż wydawać hajs na takie pierdoły :) Zresztą,miał wyrzucić z panelu,pazerność zrobiła swoje.Też Ci zapale [*].

dla ciebie każde fck jest kierowane tym, że tym były robione tylko i wyłącznie dla majątku, ale tu się mylisz. Mi nie masz co zapalać, bo oderwałem się od tego e-świata i jest dużo lepiej

• Do góry
    • 0

#37 Karol1293 28/01/2015 - 19:35

Karol
  • Gracz

*
Popularny

Zapomnij. Rozważałem nadanie blokady organizacji przestępczych i jak widać, mogłem Ci już ją nadać od razu. :>
  • Do góry
    • 3

Tematy o podobnych tagach: blazey, klątwa, karol.w

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych