Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

net4game.com|| CVLN #Tape 2 - Doin the buisness

blazey crips lordy

• Please log in to reply
49 odpowiedzi w tym temacie

#41 BlazeY — 957 06/01/2015 - 09:31

BlazeY
  • Gracz

/ogólnie powinieneś spropsować czółka, bo nie miał obowiązku wbić ck, a sobie wbił i wyjebka na całe /stats. Od wczoraj jesteś pełnoprawnym cripso-lordem, bo zabiłeś bludsa. 

Propsować?Za co?Phah, za tę kropke co chwile?Za to że CK'nął się przez klątwe i przeszedł sobie na inny server.A ja mu IC w tym pomogłem i tyle.

• Do góry
    • 0

#42 Patrykx7 — 1880 06/01/2015 - 10:21

Patrykx7
  • Gracz

Najlepszy Fabian wkurzony w bonusie: "JULKAAAAAA!" xD

A do bloods- spinacie o to CK, a ewidentnie widać, że Czółek sam prosił na kropie o uśmiercenie postaci. Takiego hejtu nie było jak wygraliście ustawkę ;)

Użytkownik Patrykx7 edytował ten post 06/01/2015 - 10:26

• Do góry
    • 1

#43 Szymeek — 3047 06/01/2015 - 13:50

Szymeek
  • Gracz

albo jebne sobie jednak edita, bo to walka z wiatrakami i nie ma co znowu kręcić beki na forum, bo już mi się nie chce.Szymek, takie odwracanie kota ogonem to głupota, nie wiem kiedy wy w końcu dorośniecie do toczenia normalnej walki ic, a nie wynoszenia wszystkiego na forum jak kretyni.

Czy ja odwracam kota ogonem? Po prostu jak Karwo teraz ujął "to nie jest nijaczenie" to niech przypomną mu się czasy, gdy czepiali się, że Maju ma znijaczone postacie w organizacji. Ja nie wylewam tego na forum tylko rozśmieszyło mnie tamto co napisał, gdyż teraz to nie jest. ;) Ja tam mam wyjebane w te nijaczenie, bo na tym serwerze robi się codziennością i przyjdzie taki dzień, gdzie sam se może znijacze jeszcze.

• Do góry
    • 0

#44 Patrykx7 — 1880 06/01/2015 - 13:53

Patrykx7
  • Gracz

Czy ja odwracam kota ogonem? Po prostu jak Karwo teraz ujął "to nie jest nijaczenie" to niech przypomną mu się czasy, gdy czepiali się, że Maju ma znijaczone postacie w organizacji. Ja nie wylewam tego na forum tylko rozśmieszyło mnie tamto co napisał, gdyż teraz to nie jest. ;) Ja tam mam wy(cenzura)ne w te nijaczenie, bo na tym serwerze robi się codziennością i przyjdzie taki dzień, gdzie sam se może znijacze jeszcze.

Różnicą jest przejśc z gangów między sobą walczących, a z gangów, które IC są w przyjaznych stosunkach.

• Do góry
    • 0

#45 Szymeek — 3047 06/01/2015 - 13:59

Szymeek
  • Gracz

Różnicą jest przejśc z gangów między sobą walczących, a z gangów, które IC są w przyjaznych stosunkach.

Mimo to w historii grup coś innego się już pojawia. ;) Ja tam mam wyjebane, że tam gra Balzey, Nequ, czy Takuya XD Nie chce mi się nawet tego ciągnąć, piątal. Co do filmiku to tak jak dodałem wcześniej. :D

• Do góry
    • 0

#46 Maciek Pelikano — 168 06/01/2015 - 14:19

Maciek Pelikano
  • Gracz

Szczerze to film słaby jak i wideomejker. :s

• Do góry
    • 0

#47 BlazeY — 957 06/01/2015 - 14:37

BlazeY
  • Gracz

Mimo to w historii grup coś innego się już pojawia. ;) Ja tam mam wy(cenzura)ne, że tam gra Balzey, Nequ, czy Takuya XD Nie chce mi się nawet tego ciągnąć, piątal. Co do filmiku to tak jak dodałem wcześniej. :D

Takuya? Przecież on nie gra nigdzie.

• Do góry
    • 0

#48 mad silas — 2665 06/01/2015 - 14:46

mad silas
  • Gracz

Czy ja odwracam kota ogonem? Po prostu jak Karwo teraz ujął "to nie jest nijaczenie" to niech przypomną mu się czasy, gdy czepiali się, że Maju ma znijaczone postacie w organizacji. Ja nie wylewam tego na forum tylko rozśmieszyło mnie tamto co napisał, gdyż teraz to nie jest. ;) Ja tam mam wy(cenzura)ne w te nijaczenie, bo na tym serwerze robi się codziennością i przyjdzie taki dzień, gdzie sam se może znijacze jeszcze.

No, bo to nie jest nijaczenie, postać Blazey'a dołączając do lords nie wyrzekła się swojej przeszłości, a zmienienie nicku i wio do gangu, z którym jest odwieczna kosa to co innego.Trochę obiektywnego myślenia, Szymek. :P

• Do góry
    • 1

#49 Szymeek — 3047 06/01/2015 - 17:16

Szymeek
  • Gracz

No, bo to nie jest nijaczenie, postać Blazey'a dołączając do lords nie wyrzekła się swojej przeszłości, a zmienienie nicku i wio do gangu, z którym jest odwieczna kosa to co innego.Trochę obiektywnego myślenia, Szymek. :P

w takim przypadku nie możesz się czepiać, że znijaczyłem. Nicku nie zmieniłem, a ostatnio miałem nawet rozmowę na ten temat IC i się nie wyrzekałem. ;) Nie chce mi się dalej ciągnąć tego tematu grefcio, pozdrowionka.
  • Do góry
    • 0

#50 mad silas — 2665 06/01/2015 - 17:29

mad silas
  • Gracz

w takim przypadku nie możesz się czepiać, że znijaczyłem. Nicku nie zmieniłem, a ostatnio miałem nawet rozmowę na ten temat IC i się nie wyrzekałem. ;) Nie chce mi się dalej ciągnąć tego tematu grefcio, pozdrowionka.

Nie czepiam się Ciebie, thanks za pozdrowienia.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: blazey, crips, lordy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych