Możesz jak chcesz to wbijaj. Zaraz dużo poprawie w aplikacji
No nie mogę :c komputer nie działa.
No nie mogę :c komputer nie działa.
idę grać.

Popularny
Cienkie jak sik pająka w porównaniu do aplikacji Way'a, ale powodzenia.
Oklepane, słaby pomysł, nic nowego, mało interesjące... Mógłbym tak w kółko.
Aczkolwiek miłej zabawy
hm może by wbił bo nie ma gdzie grać ![]()
Użytkownik CFV edytował ten post 28/12/2014 - 13:43
Powo.
fajna grafika
Użytkownik CFV edytował ten post 28/12/2014 - 14:15
No brutalny powodzenia.
wcześniejsza grafa lepsza była
Tak dziwnie trochę, że Twoja postać od zawsze (tak mi się wydaje) reprezentowała West Side, a tu nagle taka zmiana. Mam w każdym razie nadzieję, że projekt będzie bardziej owocny niż poprzednie. Props.
joty są?
joty są?
Są.
Dziś jakieś ss'y zapewne wpadną do tematu ale to wieczorkiem.
//del
Użytkownik JacekPlacek edytował ten post 28/12/2014 - 14:57
Tak dziwnie trochę, że Twoja postać od zawsze (tak mi się wydaje) reprezentowała West Side, a tu nagle taka zmiana. Mam w każdym razie nadzieję, że projekt będzie bardziej owocny niż poprzednie. Props.
Ten ból gdy nie ma fajnych stref do grania na West.
nie ja jakoś tego nie widzę. Brutalnego lubie bo spoko ziomek jest w luj ale jakoś nie widzę go w roli lidera... ogólnie powodzenia bo na pewno się przyda. Wyrównajcie tą aplikacje czy coś bo brzydka.
Powodzenia brutalny, dasz rade!
Użytkownik MAAAAARCEL edytował ten post 28/12/2014 - 16:27
Nie sraj maju, Ja Ciebie też lubię, ale też Mi na lidera nie pasujesz, bo jesteś zbyt łagodny Damy rade.
Nie sraj maju, Ja Ciebie też lubię, ale też Mi na lidera nie pasujesz, bo jesteś zbyt łagodny
Damy rade.
Nie sraj maju, Ja Ciebie też lubię, ale też Mi na lidera nie pasujesz, bo jesteś zbyt łagodny
Damy rade.
kreciu płakał jak premiera oddawał
/powodzenia brutalny, mam nadzieje, ze masz taka zajawke jak mi o tym gadales IC
Powodzenia, na pewno wpadniemy tam do was na jakąś interakcję
Powodzenia, na pewno wpadniemy tam do was na jakąś interakcję
xDDDDDDDDDDDDDDD, miłe przywitanie zawsze spoko.
Będziesz grał tą postacią którą grałeś ostatnio w tym ballas?
Będziesz grał tą postacią którą grałeś ostatnio w tym ballas?
On ma postać bloodsa przecież Braxton to bloods ;] on w ballas był na Trevonie.
Kolejny błąd, na początku wyrazu jak występuje litera C to każdy Bloods zmienia ją na B czyli Crenshaw=Brenshaw
On ma postać bloodsa przecież Braxton to bloods ;] on w ballas był na Trevonie.
Z tego co pamiętam to widziałem go tam na Braxto'nie, ale pewien nie jestem.
Nie żeby coś, ale polecam zmienić grafika.. Macie w logu SchoolBoy'a Q, który był crabem. xD
Kolejny błąd, na początku wyrazu jak występuje litera C to każdy Bloods zmienia ją na B czyli Crenshaw=Brenshaw
Właśnie jeśli chodzi o Crenshawn Mafie, tutaj nie zmieniają tej litery. Być może dlatego że to nazwa dzielnicy, nie wiem. Ale taki set istnieje w realu i nie zmieniają tej literki.
A Ty nie wnosisz nic do tematu. Ja pisze i ja decyduje o tym czy uragumentuje odpowiedź. Chcecie ich tak bardzo? - proszę. Brutalny według mnie nie nadaje się na lidera, straszny płaczek - przenosi dużo do OOC. Nie podoba mi się aplikacja, tak samo jak logo. Dodatkowo Brutalny raz już miał swoje Bloods, którem moim zdaniem było nie wypałem. A Ty zamiast rozwijać swoje wypowiedź, idź rozwijaj gre IC. Nie pozdrawiam.
płaczek beka z ciebie typie , a ty jesteś człowiekiem z centrum który od kilku miesięcy gra w org i myśli że zabłyśnie prosze cię, spokojnie brutal da rade, co do tematu to powodzonka.
Powodzenie miejcie w dupie opinie forumowych bidetów.
Slang, nie zawsze jest używany, zwłaszcza w 14'.

Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=LVA0UtFrXrM&index=1&list=PLQ2ZNkN6yoHq1y1bTh1A_RWkSrjKVWBRG

No to lecimy panowie na pełnej!
Z tego co pamiętam to widziałem go tam na Braxto'nie, ale pewien nie jestem.
Jestem pewien, że Braxton był Bloodsem, a co z nim się działo wcześniej to nie mam pojęcia.
Byłem Bloods'em i jestem i ciągle będę
Użytkownik Brutalny edytował ten post 28/12/2014 - 20:07

Popularny
Jak czytam niektóre komentarze to aż mnie skręca mimo że jestem spokojnym człowiekiem. Pseudo gangsterka co nie wiadomo ile wie o kulturze. Połowa czarnuchów ma za przeproszeniem w dupie, czy mówi C, czy mówi B, Ą srą. Wrzućcie na luz i czekajcie aż się to rozwinie i wtedy się wypowiadajcie na podstawie ich gry. Na moje to mogliby nawet napisać że noszą tatuaże z czitosów na znak przynależności - jak potrafią to wcielić i odegrać sensownie to miałbym to gdzieś. Czekajmy na luzie co się będzie kroić Powodzenia
Użytkownik MajsterKlepka edytował ten post 29/12/2014 - 00:11
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych