Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Pościg za szarym emperorem | N4G

samp pościg

• Please log in to reply
51 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stary_Anona — 546 23/12/2014 - 16:56

Stary_Anona
  • Gracz

*
Popularny

Wybaczcie ścinki i oglądajcie na youtube :)

https://www.youtube.com/watch?v=7tF_ap96uJw

• Do góry
    • 13

#2 AriIIs — 722 23/12/2014 - 16:59

AriIIs
  • Gracz

Jak zawsze fajnie. :)

• Do góry
    • 0

#3 Vastoy — 53 23/12/2014 - 17:06

Vastoy
  • Gracz

3:09 - myślałem, że takie rzeczy tylko w centrum.  :whistle:  Co to za podmianka za radiowóz?  B)

• Do góry
    • 2

#4 Easy_ — 628 23/12/2014 - 17:10

Easy_
  • Gracz

Można podmiankę pod radiolę?

• Do góry
    • 0

#5 Vydanas — 3585 23/12/2014 - 17:11

Vydanas
  • Gracz

Elegancko :thumbsup:

• Do góry
    • 0

#6 Szamni — 16 23/12/2014 - 17:11

Szamni
  • Gracz

Fajne ! 

• Do góry
    • 0

#7 mechu swiety mikolaj — 18 23/12/2014 - 17:21

mechu swiety mikolaj
  • Gracz

*
Popularny

Ja bym tego poscigiem nie nazwał tylko derbami, co chwile wyjeźdzaliście mi na czołówkę : )))

• Do góry
    • 4

#8 Kondzio — 1174 23/12/2014 - 17:22

Kondzio
  • Gracz

*
Popularny

Pod koniec synchro zwariowało :P Ogólnie fajnie.

• Do góry
    • 7

#9 C z e R E s N i A — 4042 23/12/2014 - 17:23

C z e R E s N i A
  • Gracz

Ja bym tego poscigiem nie nazwał tylko derbami, co chwile wyjeźdzaliście mi na czołówkę : )))

Ziomek nie martw się to te ich przednie zderzaki z magnesem tak kierują....ale prawda jest taka, że lepiej od nich jeździsz emperorem niż oni radiolkami. :P

• Do góry
    • 0

#10 mechu swiety mikolaj — 18 23/12/2014 - 18:08

mechu swiety mikolaj
  • Gracz

Ziomek nie martw się to te ich przednie zderzaki z magnesem tak kierują....ale prawda jest taka, że lepiej od nich jeździsz emperorem niż oni radiolkami. :P

Gdyby mi nie wjechali na czołowe zderzenie kilka razy to wiesz : )))))))))))))))))))) Raz im uciekłem potem stałem w centrum i niestety :(

• Do góry
    • 0

#11 Hang — 93 23/12/2014 - 19:16

Hang
  • Gracz

8:18, idealnie xD AHAHA a ta akcja na końcu z nami XD

Użytkownik Hang edytował ten post 23/12/2014 - 19:23

• Do góry
    • 0

#12 maciekas — 127 23/12/2014 - 19:26

maciekas
  • GameMaster SA-MP

Niema to jak Suchary na radiu <3

• Do góry
    • 0

#13 skrzypeQ — 167 23/12/2014 - 21:40

skrzypeQ
  • Gracz

Jakoś tam pościg trzymasz, ale emperor nie jest jakimś ciężkim przeciwnikiem, bardzo nim rzuca i wolno się zbiera. Ciekawe jak poradzisz sobie z doświadczonym kierowcom blisty bądź też admirala. Czekam na dalsze filmiki i powodzenia :D.

• Do góry
    • 1

#14 Rangy — 7982 23/12/2014 - 22:28

Rangy
  • Gracz

Kogo to obchodzi, liczy sie to ze Cie zlapano.

• Do góry
    • 2

#15 Marcinovski — 1858 23/12/2014 - 22:29

Marcinovski
  • Gracz

Ta i blokada na 3k, sory ale przesadzacie z tymi derbami.  B)

• Do góry
    • 0

#16 Rangy — 7982 23/12/2014 - 22:29

Rangy
  • Gracz

Ta i blokada na 3k, sory ale przesadzacie z tymi derbami.  B)

Dla Was wszystko to derby, juz sie przyzwyczailismy. :)

• Do góry
    • 2

#17 Marcinovski — 1858 23/12/2014 - 22:32

Marcinovski
  • Gracz

Dla Was wszystko to derby, juz sie przyzwyczailismy. :)

Nie udany wjazd na czołówkę w radiowóz, albo celowo na gracza to nie derby? Uciekinier jest jeden, a Was jest więcej, więc uświadom to sobie, że celowe derby nie są ciekawe, ale denerwujące.

• Do góry
    • 0

#18 Rangy — 7982 23/12/2014 - 22:33

Rangy
  • Gracz

*
Popularny

Nie udany wjazd na czołówkę w radiowóz, albo celowo na gracza to nie derby? Uciekinier jest jeden, a Was jest więcej, więc uświadom to sobie, że celowe derby nie są ciekawe, ale denerwujące.

Nas denerwuja Wasze prowokacje typu uzytkownika Czeresnia, co z tym zrobicie?

• Do góry
    • 3

#19 Marcinovski — 1858 23/12/2014 - 22:36

Marcinovski
  • Gracz

To jest inna sprawa, typowy ścigant chce przed wami pouciekać, a kiedy nie dajecie rady to postanawiacie mu wjeżdżać na czołówkę. Wiem, że prowokowanie WAS w centrum jest denerwujące, typu wjeżdżanie itd, bo wiem co to jest. Ale to co napisałem wyżej, to przesada, stosujecie to dosłownie na każdym, nie przejmujecie się tym, jakie to jest denerwujace, tylko blokada i przetrzymka. ;p

• Do góry
    • 1

#20 mechu swiety mikolaj — 18 23/12/2014 - 22:40

mechu swiety mikolaj
  • Gracz

Widocznie nie wiesz co to server Role Play, jeżeli byłby to jakiś server RPG to nie przyczepiłbym się do niczego :)

• Do góry
    • 1

#21 C z e R E s N i A — 4042 23/12/2014 - 22:48

C z e R E s N i A
  • Gracz

A mnie denerwują twoje... bo zawsze masz ból dupy w każdych ucieczkach przed LSPD jak ktoś wstawi, ale błędów swoich ludzi i swoich nie widzisz. Prowokujesz tylko do hejtu, kiedyś ci ktoś o tym wspominał. :s

• Do góry
    • 0

#22 Rangy — 7982 23/12/2014 - 22:50

Rangy
  • Gracz

*
Popularny

Widocznie nie wiesz co to server Role Play, jeżeli byłby to jakiś server RPG to nie przyczepiłbym się do niczego :)

Ciebie zbanowano bo wlasnie nie wiesz jak grac na serwerze RolePlay, kolego. EOT.

To jest inna sprawa, typowy ścigant chce przed wami pouciekać, a kiedy nie dajecie rady to postanawiacie mu wjeżdżać na czołówkę.

Takie glupie gadanie. :P Moge powiedziec, ze jak nie potraficie uciec to skaczecie z roznych budowli, albo blokujecie poscig za pomoca pociagu.

Wiem, że prowokowanie WAS w centrum jest denerwujące, typu wjeżdżanie itd, bo wiem co to jest. Ale to co napisałem wyżej, to przesada, stosujecie to dosłownie na każdym, nie przejmujecie się tym, jakie to jest denerwujace, tylko blokada i przetrzymka. ;p

To trzeba bylo nie uciekac.

A mnie denerwują twoje... bo zawsze masz ból dupy w każdych ucieczkach przed LSPD jak ktoś wstawi, ale błędów swoich ludzi i swoich nie widzisz. Prowokujesz tylko do hejtu, kiedyś ci ktoś o tym wspominał. :s

Toc tylko komentuje niskiego poziomu komentarze innych uzytkownikow, a bolu dupy nie mam bo nic nie trace. :)

• Do góry
    • 3

#23 C z e R E s N i A — 4042 23/12/2014 - 22:52

C z e R E s N i A
  • Gracz

Takie glupie gadanie. :P Moge powiedziec, ze jak nie potraficie uciec to skaczecie z roznych budowli, albo blokujecie poscig za pomoca pociagu.

A daj jakiś inny sposób może co jak taki mądry jesteś....wjeżdżacie na czołówkę, wpierdzielacie się na teksturki byle tylko spadło HP postaci i auta już nie wspomnę że sami w siebie wjeżdżacie przy pościgach.

• Do góry
    • 2

#24 Dymek — 497 23/12/2014 - 22:54

Dymek
  • Gracz

Ciebie zbanowano bo wlasnie nie wiesz jak grac na serwerze RolePlay, kolego. EOT.

To trzeba bylo nie uciekac.

Toc tylko komentuje niskiego poziomu komentarze innych uzytkownikow, a bolu dupy nie mam bo nic nie trace. :)

Komentujesz tylko niskiego poziomu komentarze, bo te z wysokim poziomem przekraczają Twoje kompetencje?

• Do góry
    • 1

#25 Rangy — 7982 23/12/2014 - 22:54

Rangy
  • Gracz

A daj jakiś inny sposób może co jak taki mądry jesteś....wjeżdżacie na czołówkę, wpierdzielacie się na teksturki byle tylko spadło HP postaci i auta już nie wspomnę że sami w siebie wjeżdżacie przy pościgach.

I zamiast przekazac te bledy komus z LSPD to dajecie na forum celem posmiania sie. Wow, faktycznie bede wyciagac lekcje z kolejnego pseudo poscigu ktory jest publikowany tak czesto jak filmy gangowe, ktore o dziwo teraz jakos sie trzymaja lepiej, bo nie ukazuja juz czesto jednej akcji.

Komentujesz tylko niskiego poziomu komentarze, bo te z wysokim poziomem przekraczają Twoje kompetencje?

Skoro "wysokiego poziomu posty" sa napisane dobrze, to dlaczego mialbym je komentowac?  :huh:

• Do góry
    • 0

#26 mechu swiety mikolaj — 18 23/12/2014 - 22:54

mechu swiety mikolaj
  • Gracz

Wytykasz mi jakieś bany sprzed dwóch lat i jeszcze pewnie nie wiesz za co : )))))))))))

Po prostu żałosny jest teraz poziom jak nie możecie kogoś złapać to robicie derby i Ty to uważasz za 'normalną' rzecz.

• Do góry
    • 0

#27 Kesz Cash — 58 23/12/2014 - 22:55

Kesz Cash
  • Gracz

Takie same wady... LSPD narzeka na stunty graczy, a gracze po za LSPD na derby. Cóż obydwa rzeczy są dozwolone w grze, a wy jeszcze narzekacie o to. To jest gra i ma sprawiać przyjemność.

Dobra, ja idę czytać dalej wasze wypociny.

Popcorn-02-Stephen-Colbert.gif

• Do góry
    • 0

#28 Mitchello z białej M3 — 583 23/12/2014 - 23:10

Mitchello z białej M3
  • Gracz
Beka - szkoda, że nie ma pokazanych wypadków jak w siebie wjeżdżali, kosili wszystkie latarnie albo jak raz dachowali xDDD Poleciał jak Piotr Żyła na zawodach. Troszkę beka, beka ale cóż po pościgu zabraliście jednemu prawo jazdy - odgrywał, że nie ma przy sobie dokumentów i podał się za kogoś innego ale wy odegraliście z dupy jakieś badania i nie wiem na czym wam to wyszło i zabraliście prawko xDDDDDDD A teraz przyślijcie kogoś na magazyn aut, żeby mi ktoś zdjął blokadę z auta. Pis joł.

A to taki dodatek z tego jak mnie gonili:
Spoiler

• Do góry
    • 1

#29 EverlasT996 — 78 23/12/2014 - 23:17

EverlasT996
  • Gracz

Beka - szkoda, że nie ma pokazanych wypadków jak w siebie wjeżdżali, kosili wszystkie latarnie albo jak raz dachowali xDDD Poleciał jak Piotr Żyła na zawodach. Troszkę beka, beka ale cóż po pościgu zabraliście jednemu prawo jazdy - odgrywał, że nie ma przy sobie dokumentów i podał się za kogoś innego ale wy odegraliście z dupy jakieś badania i nie wiem na czym wam to wyszło i zabraliście prawko xDDDDDDD A teraz przyślijcie kogoś na magazyn aut, żeby mi ktoś zdjął blokadę z auta. Pis joł.

A to taki dodatek z tego jak mnie gonili:

Spoiler

A nie wspomnisz o tym jak zacząłeś pościg i co robiłeś podczas pościgu ? :)

• Do góry
    • 0

#30 mechu swiety mikolaj — 18 23/12/2014 - 23:17

mechu swiety mikolaj
  • Gracz

A nie wspomnisz o tym jak zacząłeś pościg i co robiłeś podczas pościgu ? :)

Jechałem szybko przez centrum na czerwonym, a co robiłem podczas pościgu to możesz mi przypomnieć facet :)

• Do góry
    • 0

#31 MrWatson — 1299 23/12/2014 - 23:20

MrWatson
  • Gracz

Jechałem szybko przez centrum na czerwonym, a co robiłem podczas pościgu to możesz mi przypomnieć facet :)

przypomnieć facet :)

przypomnieć

Nie wiem kim trzeba być, żeby takie teksty wypisywać. Jedno jest pewne - na pewno nie kimś normalnym.

• Do góry
    • 0

#32 EverlasT996 — 78 23/12/2014 - 23:22

EverlasT996
  • Gracz

Krótka pamięć Vato. Na to nic nie poradzę ale porównam to do sportu motorowego jakim jest Demolition Derby.

• Do góry
    • 0

#33 mechu swiety mikolaj — 18 23/12/2014 - 23:25

mechu swiety mikolaj
  • Gracz

Nie wiem kim trzeba być, żeby takie teksty wypisywać. Jedno jest pewne - na pewno nie kimś normalnym.

Aha to fajnie masz.

Krótka pamięć Vato. Na to nic nie poradzę ale porównam to do sportu motorowego jakim jest Demolition Derby.

Okej, sorry VATO :)

ps; fajny poscig na poziomie.

• Do góry
    • 0

#34 Mitchello z białej M3 — 583 23/12/2014 - 23:29

Mitchello z białej M3
  • Gracz
Beka, powiedzieli na mumble, żeby hejtowali i się złazi cała ekipa.
  • Do góry
    • 0

#35 mechu swiety mikolaj — 18 23/12/2014 - 23:31

mechu swiety mikolaj
  • Gracz

Taaa, mocna ekipa mądrych ludzi się złazi :)

• Do góry
    • 0

#36 OkruchRPK — 123 23/12/2014 - 23:32

OkruchRPK
  • Gracz

podobnież tor ma być trudniejszy lecz jakoś nie wieże w to.(mananą sztuka nie uciec teraz)

Użytkownik OkruchRPK edytował ten post 23/12/2014 - 23:33

• Do góry
    • 0

#37 mechu swiety mikolaj — 18 23/12/2014 - 23:37

mechu swiety mikolaj
  • Gracz

podobnież tor ma być trudniejszy lecz jakoś nie wieże w to.(mananą sztuka nie uciec teraz)

john-calipari-provides-for-one-of-the-be

• Do góry
    • 0

#38 Adaś Sobczak — 1 24/12/2014 - 00:03

Adaś Sobczak
  • Świeżak

Fajne :D

• Do góry
    • 1

#39 Stary_Anona — 546 24/12/2014 - 01:02

Stary_Anona
  • Gracz