xDD w grę się można nauczyć grać? xDD
Udajesz debila czy po prostu nim jesteś?
xDD w grę się można nauczyć grać? xDD
No ale po co się spinasz nie wyszła ci skarga no i co z tego chłopie dystansu do siebie ;P przetrzymanie też pewnie zbiłeś same pozytywy, a ty się spinasz.
No ale po co się spinasz nie wyszła ci skarga no i co z tego chłopie dystansu do siebie ;P przetrzymanie też pewnie zbiłeś same pozytywy, a ty się spinasz.
Gram tutaj raz na rok ale chodzi o zasady bo dalej uważam, że zrobiłeś MG i zabrałeś moje prawo jazdy skrpytem choć odgrywałem, że nie mam żadnych dokumentów przy sobie ... A to, że skarga została odrzucona przez twojego koleszke z PD to wiesz
Co to za radiowóz?
Kogo to obchodzi, liczy sie to ze Cie zlapano.
Chyba wszystkich, nie umiecie gonić/ łapać bez derbów, zróbcie tam akademię jazdy, potem jedzcie na poscigi
Użytkownik GoodGuy edytował ten post 24/12/2014 - 15:03

Popularny
Chyba wszystkich, nie umiecie gonić/ łapać bez derbów, zróbcie tam akademię jazdy, potem jedzcie na poscigi
Synek, coś ci się chyba w główce popie... no...
Proszę oto filmik, jak kończy się 'derby' ze strony cywila, w świecie realnym
https://www.youtube.com/watch?v=SHYcSMrO5mo&feature=youtu.be
Zadaniem funkcjonariuszy, zarówno w grze jak i w świecie realnym, jest zatrzymanie uciekającego pojazdu w możliwie jak najkrótszym czasie, im dłużej trwa pościg, tym większe prawdopodobieństwo że przez uciekiniera ucierpią osoby cywilne, a te 'derby' o których mówisz to nic innego jak manewry mające na celu zatrzymanie sprawcy. To administracja wymyśliła pościgi do BW, a nie LSPD - frakcja dostosowała się do tego, jak nie chcesz derbów, po walnięciu w latarnie czy inny samochód zatrzymaj sie
Wybaczcie ścinki i oglądajcie na youtube
https://www.youtube.com/watch?v=7tF_ap96uJw
Kierowca pcj to ja nie widziałem was bo miałem kamerę w inną strone xd
Szkoda ze nie nagrali jak mnie sciagali w 4 i im spierdzielilem tahomą z dwoma przebitymi oponami.. :whistle:
Komu chce się oglądać 12'sto minutowy filmik jak ktoś ucieka przed PD...
Ja bym tego poscigiem nie nazwał tylko derbami, co chwile wyjeźdzaliście mi na czołówkę : )))
3:13 - Jebać 10 nieprzytomnych ludzi, POŚCIG MAM KURWA!!!!!!11111111oneoneoneone
no no
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych