Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Czy to normalne? Celowe udupianie przez moderatorów.

celowe udupianie prośba umożenie kary

Najlepsza odpowiedź White, 01/09/2014 - 22:24

Jeśli chcesz apelować od kary na forum to wyślij prywatną wiadomość do członka ekipy, który Ci nadał karę. Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 jakto2 01/09/2014 - 21:36

jakto
  • Świeżak

Cześć, z tej strony B4RBER, wchodze dzisiaj na forum i spotkalem sie z bardzo nieprzyjemną sytuacją na jaką naraził mnie ten o to widok : q4s2r35.pngMyśle sobie świetnie - dostałem blokadę przeglądania forum, za post "Samsung" w temacie który sam brzmi jak pytanie - co widać na ss'ie - skoro odpowiedziałem na pytanie umieszczone w temacie, post był jak najbardziej na temat, morderator nie powinien był ukarać mnie więc proszę o dezaktywacje blokady. :) Może zostać blok postowania, ale nie ban na forum no. ;/

• Do góry
    • 2

#2 C z e R E s N i A 4042 01/09/2014 - 21:46

C z e R E s N i A
  • Gracz

Widocznie w twoim poście było coś nie zgodnego dlatego Moderator postanowił ci nadać ową karę, a bana otrzymałeś dlatego być może że miałeś duzo warn-pointów. :P

• Do góry
    • 1

#3 jakto2 01/09/2014 - 21:48

jakto
  • Świeżak

Widocznie w twoim poście było coś nie zgodnego dlatego Moderator postanowił ci nadać ową karę, a bana otrzymałeś dlatego być może że miałeś duzo warn-pointów. :P

no racja miałem dużo warnów - i może dla teog wyłapałem bana - ale to troche głupie - napisałem post na temat, wyraziłem swoje zdanie, może nie zbyt konstruktywnie ale wyraziłem, wcale nie nabijałem postów - chciałem po prostu wyrazić swoje zdanie :) Jednak zostałem za to ukarany, całkiem niesłusznie.

• Do góry
    • 0

#4 uczen1996828 01/09/2014 - 22:01

uczen1996
  • Gracz

rzeczywiście moderator się nie popisał :)
Pytanie żądało odpowiedzi w jednym słowie, nie było potrzebne uzasadnienie wyboru :)
Tutaj jak najbardziej powinieneś mieć karę cofniętą niezależnie od ilości warnpointów. :)

I zaraz mi walną karę pewnie :/ aż strach się bać tutaj pisać cokolwiek :/

• Do góry
    • 0

#5 White728 01/09/2014 - 22:24

White
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Jeśli chcesz apelować od kary na forum to wyślij prywatną wiadomość do członka ekipy, który Ci nadał karę.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: celowe, udupianie, prośba, umożenie, kary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych