Beka XD
https://www.youtube.com/watch?v=jITsQZDdmcs&hd=1
Beka XD
https://www.youtube.com/watch?v=jITsQZDdmcs&hd=1
Pani jest męską dziwką i sprzedaje się za 200zł za godzinę. - Drogo, nie?
I bardzo dobrze zrobiła, very nice.
W pełni się z nim zgadzam, facet 1.90 wzrostu.. i w dodatku transwestyta ja np. nie mogę zniesć takich ludzi.. w dodatku jeszcze występują publicznie, blee.
Chyba ,,zrobił``
Dlaczego? Uważasz, że takie aroganckie zachowanie nawet słysząc obelgi to dobre rozwiązanie? Zawsze można wyjść z opresji za pomocą słów, a nie robić "burdel" na wizji. Zresztą, w takim studiu powinno być kilku osiłków, którzy powstrzymaliby rękoczyny.
Użytkownik Laars edytował ten post 08/08/2014 - 15:49
Dlaczego? Uważasz, że takie aroganckie zachowanie nawet słysząc obelgi to dobre rozwiązanie? Zawsze można wyjść z opresji za pomocą słów, a nie robić "burdel" na wizji. Zresztą, w takim studiu powinno być kilku osiłków, którzy powstrzymaliby rękoczyny.
No i ten facet wyszedł z opresji, bo nie ma twarzy. Ukrywa się za homofobiczną maską, a w środku nadal jest taki sam jak wszyscy. Pustak totalny.
Chyba ,,zrobił``
Może i w dowodzie ma "mężczyzna", ale jeżeli nazywamy się tolerancyjnymi, nota bene szanujemy to, że ktoś odczuwa inaczej swoją płeć etc.
W pełni się z nim zgadzam, facet 1.90 wzrostu.. i w dodatku transwestyta ja np. nie mogę zniesć takich ludzi.. w dodatku jeszcze występują publicznie, blee.
Blee to póki co jest Twoje zachowanie. Co Ci do tego, kim kto jest? Skoro nie możesz znieść, to wyjdź stąd, a nie siejesz ferment. (przykładowy "normalny", mimo, że nie lubi - wejdzie i skomentuje, A CO TAM)
Dla zainteresowanych, rzygam.
+18
To lepsze.
https://www.youtube.com/watch?v=WjlFG6xQkh4&feature=youtu.be
Profil został usunięty, bo jak komentuje Rafalala - osoba się pod nią podszywała i wykorzystywała jej wizerunek wraz z ponad 15. zdjęciami.Dla zainteresowanych, rzygam.
+18
Spoiler
Użytkownik Promise Me edytował ten post 08/08/2014 - 16:32
No i ten facet wyszedł z opresji, bo nie ma twarzy. Ukrywa się za homofobiczną maską, a w środku nadal jest taki sam jak wszyscy. Pustak totalny.
Może i w dowodzie ma "mężczyzna", ale jeżeli nazywamy się tolerancyjnymi, nota bene szanujemy to, że ktoś odczuwa inaczej swoją płeć etc.
Blee to póki co jest Twoje zachowanie. Co Ci do tego, kim kto jest? Skoro nie możesz znieść, to wyjdź stąd, a nie siejesz ferment. (przykładowy "normalny", mimo, że nie lubi - wejdzie i skomentuje, A CO TAM)
Odróżniaj proszę tolerancję od akceptacji. W dzisiejszych czasach słowo tolerancja jest zarezerwowane dla osób homoseksualnych.
Cóż, niepotrzebnie Pan Zawisza sprowokował Pana Rafalale. W felietonie pokazywanym przed dyskusją był pokazany filmik, na którym Pan Rafalala szarpie się z osobą która miała mu wynajmować pokój z powodu tego że nazwał go właśnie "tym czymś" reprezentant Ruchu Narodowego od razu wjechał tym tekstem na początku rozmowy. Obejrzałem ten program do końca, ciekawi mnie tylko dlaczego zapraszają kogoś takiego płytkiego intelektualnie, w dodatku transeksualistkę.
Użytkownik Mercader edytował ten post 08/08/2014 - 17:50
Odróżniaj proszę tolerancję od akceptacji. W dzisiejszych czasach słowo tolerancja jest zarezerwowane dla osób homoseksualnych.
A powinno być dla wszystkich.
No właśnie, powinno.A powinno być dla wszystkich.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych