Długa przerwa od ostatniej produkcji przed banem, zebrało się trochę materiału - śmiesznego, czy mniej śmiesznego.
Jak zawsze - zalecam oglądanie do końca.
https://www.youtube.com/watch?v=md-fYpz3CAI

Popularny
Długa przerwa od ostatniej produkcji przed banem, zebrało się trochę materiału - śmiesznego, czy mniej śmiesznego.
Jak zawsze - zalecam oglądanie do końca.
https://www.youtube.com/watch?v=md-fYpz3CAI
Pierwszy! Obejrzałem i polecam serdecznie!
Użytkownik Boxidro edytował ten post 04/01/2017 - 16:32
Drugi, obejrzałem i polecam. Ale 0:40 to z dźwiękiem poproszę na PW
Użytkownik Eksel edytował ten post 04/01/2017 - 14:37
Użytkownik Highway edytował ten post 04/01/2017 - 14:38
ładne ładne
Ale 0:40 to z dźwiękiem poproszę na PW
Echhhh.
Super, rapujący Pudziek. XD W ogóle zawsze mnie takie deemy omijają. ;/
Piotrix ustawia policje do pionu, prawidłowo.
Ładnie, ale wciry dostaliście.

Popularny
powiem Ci gościu, że dobre filmiki robisz, a lordy to dalej niech strzelają w karoserie pojazdu i niech się ośmieszają teraz jestem w stanie stwierdzić, że jedynie są mocni w grupie mam tutaj na myśli 2vs1-LSPD i wtedy cieszą te japska, a jak przegrywają to jak zwykle placza o modyfikacje tak samo bylo ze strefami gdy jebało ich bloods! Dobrze Ksenon pozdroo!
Takie strzelanie mnie ominęło, eh.
Dobry materiał.
DM DM DM DM DM
Fajnie się bawicie, dobrze zgrani, Pozdrawiam.
Dobry rozpierdol kiedyś może do Was wróce. <3
Kiedyś jak wrzucali jakieś filmiki z LSPD, to było chociaż trochę na poziomie, a teraz sam piach.. ciągle DB i pewnie zobaczę, jeszcze na dniach 3 filmiki z tej akcji
Kiedyś jak wrzucali jakieś filmiki z LSPD, to było chociaż trochę na poziomie, a teraz sam piach.. ciągle DB i pewnie zobaczę, jeszcze na dniach 3 filmiki z tej akcji
Serio? Niby jakiego poziomu oczekujesz? Ja na filmie prezentuje urywki naszej wspólnej frakcyjnej rozrywki i tylko na tym to polega bez względu czy to pościg, czy strzelanina.
Serio? Niby jakiego poziomu oczekujesz? Ja na filmie prezentuje urywki naszej wspólnej frakcyjnej rozrywki i tylko na tym to polega bez względu czy to pościg, czy strzelanina.
Nudne jest oglądanie ciągłego DB, pokaż jakiś urywek z patrolu, kontroli, pościgu, strzelaliny, eventu czy coś, a nie ciągle jedno
Nudne jest oglądanie ciągłego DB, pokaż jakiś urywek z patrolu, kontroli, pościgu, strzelaliny, eventu czy coś, a nie ciągle jedno
A co ma być ciekawego w patrolach? Uważasz, że komukolwiek chciałoby się czytać odgrywane akcje z jakichś tam dialogów i sprawdzania dokumentów? Nagrywam tylko wtedy, gdy coś się dzieje - pościgu nie było? A od czego się to zaczyna? Początkowo miał być pościg, a zaczęli do nas strzelać, więc przerodziło się w DB. Dalej masz pościg, gdzie genialni kierowcy postanowili zwodować w szalonym stylu swoje pojazdy, aż po żądnych krwi gangsterów nie wiem... a dobra, nie ważne.
Użytkownik Ksenon edytował ten post 04/01/2017 - 17:48
Dobre dymy
A co ma być ciekawego w patrolach? Uważasz, że komukolwiek chciałoby się czytać odgrywane akcje z jakichś tam dialogów i sprawdzania dokumentów? Nagrywam tylko wtedy, gdy coś się dzieje - pościgu nie było? A od czego się to zaczyna? Początkowo miał być pościg, a zaczęli do nas strzelać, więc przerodziło się w DB. Dalej masz pościg, gdzie genialni kierowcy postanowili zwodować w szalonym stylu swoje pojazdy, aż po rządnych krwi gangsterów nie wiem... a dobra, nie ważne.
Nie chodzi mi, że masz pokazywać dokładnie całe zatrzymanie, tylko jakiś skrawek z tej akcji. Oglądając od jakiś dwóch tygodni filmiki wrzucane przez graczy, to mam wrażenie, że gra teraz wygląda tylko - dm, dm, dm, dm. Kiedyś było jakoś spokojniej z tym db, a teraz na każdym filmiku widzę db na lspd
Polecam - zostawiam zielonego
*coś ode mnie
Nie chodzi mi, że masz pokazywać dokładnie całe zatrzymanie, tylko jakiś skrawek z tej akcji. Oglądając od jakiś dwóch tygodni filmiki wrzucane przez graczy, to mam wrażenie, że gra teraz wygląda tylko - dm, dm, dm, dm. Kiedyś było jakoś spokojniej z tym db, a teraz na każdym filmiku widzę db na lspd
To na tym możesz zauważyć DB od LSPD, jednak coś nowego.
Nie nasza to wina, że organizacje mają takie, a nie inne podejście, żeby przyjechać o 1:00 (zapewne chwile wcześniej /p tel 911) i zrobić dymy.
kozak
Tey, jaki kozak jak wyskakuje, że film niedostępny.
No chyba trollujesz, jak ja wszystko widze ok.
Montaż jak montaż, chciałeś nim coś ukryć; nie wiem czy Ci wyszło kto chce to i tak to zobaczy. Poziom reprezentowany, nawet nie będę tego komentować.
Montaż jak montaż, chciałeś nim coś ukryć; nie wiem czy Ci wyszło kto chce to i tak to zobaczy. Poziom reprezentowany, nawet nie będę tego komentować.
Bardzo dobrze, prześlij tu screena z chatu, który chciałem ukryć
Poziom? Jak do nas strzelano to zawsze jest dobrze.
Bardzo dobrze, prześlij tu screena z chatu, który chciałem ukryć
Poziom? Jak do nas strzelano to zawsze jest dobrze.
Nie chodzi Mi tu o chat, bardziej o modyfikacje, ale to nie moja sprawa.
Nie chodzi Mi tu o chat, bardziej o modyfikacje, ale to nie moja sprawa.
Jakie znowu modyfikacje? XD
//edit: czyżby chodziło o amunicje? Wystarczy spojrzeć w odstępach, że po zmianie broni odjęło tyle ile powinno odjąć, więc sianie fermentu, jest niepotrzebne. Podczas większych strzelanin lubię dodawać trochę więcej efektu - tak samo jak w produkcji nr. 3 - tak samo w tej.
Użytkownik Ksenon edytował ten post 10/01/2017 - 14:09
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych