Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...41-czarnydolar/
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Hexos Martin
Opis sytuacji: Chciał bym zgłosić typowego "terminatora"
A więc w/w postać zaczęła mieć jakieś problemy (IC) do mojego kolegi jak byliśmy na stacji, to zaczęliśmy się trochę wyzywać (IC), skończyło się na tym że chciałem (Carlo Buscetta) wejść w bójkę z w/w postacią, lecz za pierwszym razem (ss nr. 1) Hexos stał na dachu swojego samochodu, no to wskoczyłem na maskę i chciałem odegrać że go popycham, to zaczął mieć jakieś głupie wymówki jak na ss że niby stoję na szybie czy coś (sam lewitował pół metra nad swoim kabrio)
2 minuty puźniej (ss nr. 2):
Odgrywam że uderzyłem go w brzuch po czym żeby nie było uderzyłem go mniej więcej w okolice brzucha, a (walka się nie zaczęła) Hexos się odwrócił i napisał że "niby jak to zrobił jak ten stał do niego plecami" a dostał w brzuch odwrócił się i twierdził że niby był tyłem... (Walka cały czas się nie zaczeła mimo 2 zaczepki)
SS nr. 3:
Piszę do Hexosa na PW że to jest rp i że tu się odgrywa, w normalnym życiu ("realu") nie występuje taka sytuacja że np podchodzi do ciebie dres i bójka się zaczyna dopiero jak ofiara się łaskawie zgodzi.- Dążę do tego że po 2 zaczepce powinien się zacząć bić, ale po co jak można robić za robokopa
SS nr. 4: cytuję "Cekaj, mioże Jezus przyjdzie po Ciebie, jego pobijesz." <- no z tym tekstem to już jest trochę przegięcie, może mnie to jakoś nie uraziło, ale żyjemy w chrześcijańskim państwie, i takie coś powinno być karane chociaż ostrzeżeniem.
Podsumowanie:
zaczepiałem go 3 razy z czego jeden nie udokumentowany a ten włączył funkcje terminator i on jest nietykalny, do bujki nie doszło .... (jednego nie mam na SS'ie, ale jak chciał odejść to odegrałem że łapie go za kark marynarki z tyłu (w sęsie tył marynarki u góry przy szyji, ale nie wiedziałem jak to nazwać) przez co upada na ziemie, i pytam się czy udane (ja bym to np odegrał że nie upadłem ale Carlo rozprół nową marynarkę po czym Hexos rzuca się z pięściami na Carla) ale ten mnie już "olał" i pobiegł sobie gdzieś)
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)
Sorki za błędy ORT bo na pewno są ale mam dysleksję z którą walczę ostro

Temat jest zamknięty