Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[N4G][WSR]Grimm - Never Forgot

• Please log in to reply
78 odpowiedzi w tym temacie

#41 Silens 1453 14/06/2014 - 13:07

Silens
  • Gracz

Jest git, jakby była możliwość to bym wrócił do gry z 2013. Wtedy to była zajawka, szczególnie po zamknięciu DBF jak się z Krzysiem zawzięliśmy. Też nie zawsze było kolorowo, bo czasem bywały ostrzejsze wymiany słów, ale to tak bardziej na przebudzenie. Propsuję i polecam.

Przede wszystkim, nie było sprzedaży goldów i nie każdy na servie miał cheetaha.

• Do góry
    • 0

#42 Eliteq Mob 2286 14/06/2014 - 13:12

Eliteq Mob
  • Gracz

*
Popularny

Kacper to ziomal z mojej integracyjnej dzielni, ale ocenie to obiektywnie, abyście mnie czasem nie osądzili o subiektywizm. Tak tak, dzieciaczki mają to w zwyczaju, choć prosty przykład chłopa 21 lat z góry, a walczy o minusy w dobie jakiś e-sampowych gierkach, e-koleżkach czy to jakiegoś forum. Ktoś kiedyś powiedział mądre słowa i uwaga ; "Żyjemy w dobie lajkomani, człowiek chce być zapamiętany choćby poprzez kretynizm. Przejść przez życie niezauważonym to najgorsza rzecz, która Cie może spotkać, dlatego człowiek ma w zwyczaju błaznować, pajacować by zostać zauważonym, ale już nie ważna jest opinia bo wychodzą z założenia "Miej wy(cenzura)ne". - Bonus BGC, KOBRA, BONZO". Nawijka rapsa, tekst, teledysk to wszystkie elementy, które składają się na profesjonalny film, a nie chłam. To chyba tyle. WAY' awansujesz własnie na range Member, pozdrawiam starą gwardie, yolo  :thumbsup:

HdwDiJ3.jpg

PS: Jeśli chodzi o Bloodsy to tylko Rukola - reszty nie widziałem.

http://www.youtube.com/watch?v=jY9dQ8hUi7U

Użytkownik Eliteq edytował ten post 14/06/2014 - 13:41

• Do góry
    • 4

#43 Wayy2579 14/06/2014 - 13:59

Wayy
  • Gracz

Kacper to ziomal z mojej integracyjnej dzielni, ale ocenie to obiektywnie, abyście mnie czasem nie osądzili o subiektywizm. Tak tak, dzieciaczki mają to w zwyczaju, choć prosty przykład chłopa 21 lat z góry, a walczy o minusy w dobie jakiś e-sampowych gierkach, e-koleżkach czy to jakiegoś forum. Ktoś kiedyś powiedział mądre słowa i uwaga ; "Żyjemy w dobie lajkomani, człowiek chce być zapamiętany choćby poprzez kretynizm. Przejść przez życie niezauważonym to najgorsza rzecz, która Cie może spotkać, dlatego człowiek ma w zwyczaju błaznować, pajacować by zostać zauważonym, ale już nie ważna jest opinia bo wychodzą z założenia "Miej wy(cenzura)ne". - Bonus BGC, KOBRA, BONZO". Nawijka rapsa, tekst, teledysk to wszystkie elementy, które składają się na profesjonalny film, a nie chłam. To chyba tyle. WAY' awansujesz własnie na range Member, pozdrawiam starą gwardie, yolo  :thumbsup:

HdwDiJ3.jpg

PS: Jeśli chodzi o Bloodsy to tylko Rukola - reszty nie widziałem.

http://www.youtube.com/watch?v=jY9dQ8hUi7U

Dzieki ziombel. https://www.youtube.com/watch?v=h6A6vlv0mU4

• Do góry
    • 0

#44 Eliteq Mob 2286 14/06/2014 - 14:04

Eliteq Mob
  • Gracz

Dzieki ziombel. https://www.youtube.com/watch?v=h6A6vlv0mU4

http://www.youtube.com/watch?v=O_XAq7oBzgA&feature=youtu.be

• Do góry
    • 0

#45 Wayy2579 14/06/2014 - 14:13

Wayy
  • Gracz

Przecież Way nie pisze tutaj, ze nazywali go mentorem, pisze, ze to on nazywał mentorem Deatha' oraz inni nazywali mentoram Bell, Gamblera, Butchera, Sixteena.

To płotki, oni nie zrozumieją. :fp:

• Do góry
    • 2

#46 Whoodini 315 14/06/2014 - 14:37

Whoodini
  • Gracz

git.

• Do góry
    • 0

#47 Stary_Noł_Name290 14/06/2014 - 14:45

Stary_Noł_Name
  • Gracz

Aż mnie, ciary przeszły. Props.

Oczywiście nuta zajebista.. wiem że Fifty ale tytuł?

• Do góry
    • 0

#48 Wayy2579 14/06/2014 - 14:47

Wayy
  • Gracz

Aż mnie, ciary przeszły. Props.

Oczywiście nuta zajebista.. wiem że Fifty ale tytuł?

When it rains it pours

• Do góry
    • 0

#49 Stary_Noł_Name290 14/06/2014 - 14:48

Stary_Noł_Name
  • Gracz

When it rains it pours

Ta nuta, była w "Get rich or die tryin'? jeśli się nie myle.

• Do góry
    • 0

#50 Wayy2579 14/06/2014 - 14:58

Wayy
  • Gracz

Ta nuta, była w "Get rich or die tryin'? jeśli się nie myle.

Ta

• Do góry
    • 0

#51 Młody Białas 680 14/06/2014 - 16:12

Młody Białas
  • Gracz

Na prawdę wymiatasz, chciałbym Cię usłyszeć normalnie a nie tylko tekst, na prawdę jesteś zajebisty :D

Lajki w uuj.

• Do góry
    • 0

#52 Pawbuc922 14/06/2014 - 18:51

Pawbuc
  • Gracz

Bądź co bądź, Łej jest/był mentorem dla kilku osób - w tym po części mnie. Co do nuty, git.

• Do góry
    • 0

#53 Wayy2579 14/06/2014 - 18:55

Wayy
  • Gracz

Bądź co bądź, Łej jest/był mentorem dla kilku osób - w tym po części mnie. Co do nuty, git.

Aż mi miło :D

• Do góry
    • 1

#54 Rukol 14555 14/06/2014 - 19:50

Rukol
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=ayE0gLuGTPc

https://www.youtube.com/watch?v=lR0KbjCjx7A

https://www.youtube.com/watch?v=wNT_tP-FuP8

Heh, jak robić gang to tylko bloods...

• Do góry
    • 7

#55 Wayy2579 14/06/2014 - 20:08

Wayy
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=ayE0gLuGTPc

https://www.youtube.com/watch?v=lR0KbjCjx7A

https://www.youtube.com/watch?v=wNT_tP-FuP8

Hehe. End Of Watch Rayan xD

• Do góry
    • 0

#56 Vugieboogie140 14/06/2014 - 21:44

Vugieboogie
  • Gracz

widze Wayu konkrecik, czeka aż znowu bloodsy będą na glen parku :) Nell w pierdlu siedzi xD

• Do góry
    • 0

#57 Wayy2579 14/06/2014 - 21:47

Wayy
  • Gracz

widze Wayu konkrecik, czeka aż znowu bloodsy będą na glen parku :) Nell w pierdlu siedzi xD

Moze kiedys.
  • Do góry
    • 0

#58 Vugieboogie140 14/06/2014 - 22:50

Vugieboogie
  • Gracz

Moze kiedys.

Wayu trzeba troche hajsu uzbierać i może kiedyś ruszymy za pare miesięcy :) A dlaczego nie.

• Do góry
    • 2

#59 PAKU_KING803 15/06/2014 - 07:12

PAKU_KING
  • Gracz

Czekam, przydałoby się coś porządnego. Jeszcze raz propsuje łeja.

• Do góry
    • 0

#60 Wayy2579 15/06/2014 - 08:46

Wayy
  • Gracz

Czekam, przydałoby się coś porządnego. Jeszcze raz propsuje łeja.

Czekam teraz na twoją kolej :P

• Do góry
    • 0

#61 Keszmejker Pasza528 15/06/2014 - 11:18

Keszmejker Pasza
  • Gracz

Wiedziałem, że się tu wypowiesz <3 Nie wymieniłem tu ciebie, ale jeśli czujesz się urażony to strasznie mi przykro. Widziałem lepszych liderów, lepiej znających kulture. Zamiast robić bloods to powinniście zrobić jakąś armie wyzwoleńczą lub czeczeńskich partyzantów.

Zaśmiałem się do monitora. Widzę, że maju to taki internetowy turbo kozak. Ale jak mówi przysłowie "kozak w necie pizda w świecie". Maju mówi, że sra hajsem, ja bym prędzej powiedział, że to jego rodzice sraja pieniędzmi a on pasożytuje od nich kwit.
  • Do góry
    • 1

#62 `damson649 15/06/2014 - 11:34

`damson
  • Gracz

odetnijcie, nutkę można?  ;)

• Do góry
    • 0

#63 IROKEZ267 15/06/2014 - 11:41

IROKEZ
  • Gracz

odetnijcie, nutkę można?  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=GHkwCNzs-ww

co do tematu wszystko Git! W końcu ktoś to powiedział na głos, że handel usługami premium to zło, które niszczy grę. Gra IC powinna zostać grą IC a nie wzbogacać się dzięki SMS'owi wysłanemu z telefonu matki. Niestety i tak nic z tym nie zrobimy bo Zarządowi projektu się to po prostu opłaca, szkoda.

• Do góry
    • 0

#64 Wayy2579 15/06/2014 - 17:58

Wayy
  • Gracz

co do tematu wszystko Git! W końcu ktoś to powiedział na głos, że handel usługami premium to zło, które niszczy grę. Gra IC powinna zostać grą IC a nie wzbogacać się dzięki SMS'owi wysłanemu z telefonu matki. Niestety i tak nic z tym nie zrobimy bo Zarządowi projektu się to po prostu opłaca, szkoda.

Za tydzień będzie kolejna niespodzianka, hehe.

• Do góry
    • 0

#65 Generator2804 15/06/2014 - 19:47

Generator
  • Gracz

Okej, fajna nuta.

Mam rozumieć, że to pocisk na całe Jefferson? - bez wyjątków jakimi są Crowd, Dope czy ktoś tam inny szanowany przez ciebie w dawnych czasach.

• Do góry
    • 0

#66 MAJU_KING 2232 15/06/2014 - 20:01

MAJU_KING
  • Gracz

Zaśmiałem się do monitora. Widzę, że maju to taki internetowy turbo kozak. Ale jak mówi przysłowie "kozak w necie pizda w świecie". Maju mówi, że sra hajsem, ja bym prędzej powiedział, że to jego rodzice sraja pieniędzmi a on pasożytuje od nich kwit.

Mówisz? To chodź Ci pokaże SS'a z konta bankowego - tylko zawołaj rodziców bo nerwicy możesz dostać ;)  Ja rozumiem, że masz problemy finansowe ale nie każdy je ma ;( Jak chcesz to Ci wyśle na święta z 50 zł aby nie było pusto na stole. Aaa i jeszcze jedno! Odpisz mi na skype ponieważ nie chce dostać blokady postowania za spam ;) 

@Nazwa nutki? 

• Do góry
    • -3

#67 IROKEZ267 15/06/2014 - 20:11

IROKEZ
  • Gracz

Mówisz? To chodź Ci pokaże SS'a z konta bankowego - tylko zawołaj rodziców bo nerwicy możesz dostać ;)  Ja rozumiem, że masz problemy finansowe ale nie każdy je ma ;( Jak chcesz to Ci wyśle na święta z 50 zł aby nie było pusto na stole. Aaa i jeszcze jedno! Odpisz mi na skype ponieważ nie chce dostać blokady postowania za spam ;)

@Nazwa nutki? 

po raz drugi...

• Do góry
    • 1

#68 nevver692 15/06/2014 - 20:22

nevver
  • Gracz

Dobry producent to i dobry materiał. Jakoś nie jestem zwolennikiem tego typu, ale wpadło mi to w oko, naprawdę jest dobre. ;)

Pozdrawiam:

Konferencje intergracyjną i jej OG - Eliteq'a.

Widać, ze Way' zna się na rzeczy.  :thumbsup:

• Do góry
    • 0

#69 Wayy2579 15/06/2014 - 20:26

Wayy
  • Gracz

Okej, fajna nuta.
Mam rozumieć, że to pocisk na całe Jefferson? - bez wyjątków jakimi są Crowd, Dope czy ktoś tam inny szanowany przez ciebie w dawnych czasach.

Nope. Pocisk jest tylko na maja postac. Tylko bloodyemu sie w dupsku przewrocilo. Reszta dalej dobre ziomki.

Mówisz? To chodź Ci pokaże SS'a z konta bankowego - tylko zawołaj rodziców bo nerwicy możesz dostać ;) Ja rozumiem, że masz problemy finansowe ale nie każdy je ma ;( Jak chcesz to Ci wyśle na święta z 50 zł aby nie było pusto na stole. Aaa i jeszcze jedno! Odpisz mi na skype ponieważ nie chce dostać blokady postowania za spam ;)

@Nazwa nutki?

Aha i jeszcze cos. Maju pamietaj, ze ooc do ciebie nic nie mam. Prosze bys nie przenosil naszych stosunkow ic do ooc okej? No to piona ziomek.
Jak moglbys przestac obrazac paszy rodzicow tez bylo by super.

Użytkownik Keszmejker Way edytował ten post 15/06/2014 - 20:30

• Do góry
    • 0

#70 `damson649 15/06/2014 - 20:30

`damson
  • Gracz

ludziom się w głowach pierdoli, jednym od hajsu, drugim od dragów, i tak dalej, i tak dalej, jedni chcą zabijać, drudzy chcą kochać, inni pić, a wszystko i tak nie ma sensu, życie jest pasmem nieszczęść i źródłem mąk, dlatego na coś trzeba umrzeć, peace!

• Do góry
    • 2

#71 PAKU_KING803 15/06/2014 - 20:32

PAKU_KING
  • Gracz

życie jest pasmem nieszczęść i źródłem mąk

Wszystko dla mąki.

• Do góry
    • 0

#72 `damson649 15/06/2014 - 20:34

`damson
  • Gracz

Wszystko dla mąki.

co ty dajesz?

• Do góry
    • 0

#73 PAKU_KING803 15/06/2014 - 20:38

PAKU_KING
  • Gracz

co ty dajesz?

źródłem mąk

koniec offtopu.

• Do góry
    • 0

#74 Mandraszewsky692 15/06/2014 - 20:44

Mandraszewsky
  • Gracz

ludziom się w głowach (cenzura)i, jednym od hajsu, drugim od dragów, i tak dalej, i tak dalej, jedni chcą zabijać, drudzy chcą kochać, inni pić, a wszystko i tak nie ma sensu, życie jest pasmem nieszczęść i źródłem mąk, dlatego na coś trzeba umrzeć, peace!

Desz prawdę Ci powie!

• Do góry
    • 1

#75 MAJU_KING 2232 15/06/2014 - 21:15

MAJU_KING
  • Gracz

Nope. Pocisk jest tylko na maja postac. Tylko bloodyemu sie w dupsku przewrocilo. Reszta dalej dobre ziomki.

Aha i jeszcze cos. Maju pamietaj, ze ooc do ciebie nic nie mam. Prosze bys nie przenosil naszych stosunkow ic do ooc okej? No to piona ziomek.
Jak moglbys przestac obrazac paszy rodzicow tez bylo by super.

Ale, ale ale! To nie ja gadam głupoty IC, nie? :P No właśnie więc nie mów, że ja przenoszę grę IC na OOC. 

• Do góry
    • 0

#76 Wayy2579 15/06/2014 - 21:22

Wayy
  • Gracz

Ale, ale ale! To nie ja gadam głupoty IC, nie? :P No właśnie więc nie mów, że ja przenoszę grę IC na OOC.

Ja o jednym ty o drugim. Rzeczywistosc a gra to dwa rozne swiaty. Ja tam nic nie mowilem. Robisz z siebie wielka gwiazde ic i ooc. Mi to tam rybka. Moja POSTAC z naciskiem pieciokrotnym na postac wyrazila swoje zdanie o tobie po akcji w barze skrima gdzie to groziles mi, ze w melinie mnie zamkniesz xD Brudow nie bede wyciagal. Skonczmy te marne usilowanie dojebania sobie wzajemnie bo to jest zmudna robota.

Użytkownik Keszmejker Way edytował ten post 15/06/2014 - 21:24

• Do góry
    • 0

#77 Keszmejker Pasza528 16/06/2014 - 15:33

Keszmejker Pasza
  • Gracz

@Nazwa nutki? 

Po co mi na święta? Teraz głodny jestem wyślij mi na PW kod doładowania do plusa za 50zł ja go opchnę w gimbazie i będę miał co jeść. Odpisać na skype? Wyrzuciłeś mnie z kontaktów bo jak zapytałeś co mam do ciebie to odpowiedziałem, że minusujesz moich kumpli. ((Wtedy nie chciałem zlaikować filmiku Jamajczyka)). Problemy finansowe? Skoro sądzisz, że je mam to okej, ale jest to twoje urojenie. Na temat ujętych moich rodziców w twoim poście się nie wypowiem, gdyż jest to nie na poziomie.

• Do góry
    • 0

#78 Dope to ja1224 18/06/2014 - 17:28

Dope to ja
  • Gracz

sprzedaży Goldów za pieniążki In Character. Troche mnie to zdenerwowało, bo teraz każdy plebsiak może się wozić bulletem/Cheatachem bo zabierze matuli telefon i natłucze debetu mu.

mnie też, ale z drugiej strony..  :bat:

• Do góry
    • 0

#79 Wayy2579 19/06/2014 - 09:20

Wayy
  • Gracz

mnie też, ale z drugiej strony..  :bat:

Są wyjątki Dope, ale wiesz o co mi chodzi.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych