http://youtu.be/AwQWn-TI2wU
Były czasy gdzie ten typ organizacji była w znakomitej formia, były czasy gdzie klepaliśmy biedę. Te wszystkie czasy to zajebiste chwile z zajebistą ekipą. Wszystkim serdecznie dziękuję za chęć współtworzenia tego typu organizacji. To nie liderzy ją budowali, lecz gracze. My jedynie daliśmy wam gotowe "fundamenty". Wbrew pozorom prowadzenie organizacji to nic fajnego. Kłótnie, spiny, płacze, masa nieuczciwości i zapatrzonych w siebie które pozdrawiam. Tak tak, środkowy palec, wbijam w hejterów i napinaczy. Mam już po prostu dość płaczu, przenoszenia OOC do IC. "Cashmaker'owania" poprzez sprzedaż goldów.
Chciałbym tylko dodać, że idea gry w gangu, nawet na pozycji Cashmaker'a straciła sens z wprowadzeniem sprzedaży Goldów za pieniążki In Character. Troche mnie to zdenerwowało, bo teraz każdy plebsiak może się wozić bulletem/Cheatachem bo zabierze matuli telefon i natłucze debetu mu. Co zrobisz? Nic nie zrobisz. Po prostu, ja na tym etapie gry jak widze kilka osób, wyżej już je pozdrowiłem, to mi się chce płakać jak to widze, to nie ten poziom co kiedyś, nie ta gra, nie ten świat. Te magiczne chwile, które spędziłem na liderce były wręcz bajeczne, super było, te uczucie, że ktoś ci liże rów mrr. Szkoda, że osoby, którym dało się szanse na gre są po prostu zadufane w sobie oraz o dwóch obliczach - jedno miłe, pokorne, oraz kulturalne. Drugie? Baa. Tutaj to będą obracać przeciw tobie twoich e-znajomych, będą cię hejcić oraz dowartościują się jak ci dadzą minusa, Super! Gratuluje ambicji. Teraz wiem, że trzeba mieć twardą dupe i nie ufać dwa razy osobom, które już cię raz zawiodły, kieruje to do osób, które mają ból Dupy.
Pozdrawiam:
Konferencje intergracyjną i jej OG - Eliteq'a.
Użytkownik Keszmejker Way edytował ten post 14/06/2014 - 13:14