Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[N4G][WSR]Grimm - Never Forgot

• Please log in to reply
78 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wayy2579 14/06/2014 - 10:02

Wayy
  • Gracz

*
Popularny

http://youtu.be/AwQWn-TI2wU

Były czasy gdzie ten typ organizacji była w znakomitej formia, były czasy gdzie klepaliśmy biedę. Te wszystkie czasy to zajebiste chwile z zajebistą ekipą. Wszystkim serdecznie dziękuję za chęć współtworzenia tego typu organizacji. To nie liderzy ją budowali, lecz gracze. My jedynie daliśmy wam gotowe "fundamenty". Wbrew pozorom prowadzenie organizacji to nic fajnego. Kłótnie, spiny, płacze, masa nieuczciwości i zapatrzonych w siebie które pozdrawiam. Tak tak, środkowy palec, wbijam w hejterów i napinaczy. Mam już po prostu dość płaczu, przenoszenia OOC do IC. "Cashmaker'owania" poprzez sprzedaż goldów.

Chciałbym tylko dodać, że idea gry w gangu, nawet na pozycji Cashmaker'a straciła sens z wprowadzeniem sprzedaży Goldów za pieniążki In Character. Troche mnie to zdenerwowało, bo teraz każdy plebsiak może się wozić bulletem/Cheatachem bo zabierze matuli telefon i natłucze debetu mu. Co zrobisz? Nic nie zrobisz. Po prostu, ja na tym etapie gry jak widze kilka osób, wyżej już je pozdrowiłem, to mi się chce płakać jak to widze, to nie ten poziom co kiedyś, nie ta gra, nie ten świat. Te magiczne chwile, które spędziłem na liderce były wręcz bajeczne, super było, te uczucie, że ktoś ci liże rów mrr. Szkoda, że osoby, którym dało się szanse na gre są po prostu zadufane w sobie oraz o dwóch obliczach - jedno miłe, pokorne, oraz kulturalne. Drugie? Baa. Tutaj to będą obracać przeciw tobie twoich e-znajomych, będą cię hejcić oraz dowartościują się jak ci dadzą minusa, Super! Gratuluje ambicji. Teraz wiem, że trzeba mieć twardą dupe i nie ufać dwa razy osobom, które już cię raz zawiodły, kieruje to do osób, które mają ból Dupy.

Pozdrawiam:

Konferencje intergracyjną i jej OG - Eliteq'a.

Użytkownik Keszmejker Way edytował ten post 14/06/2014 - 13:14

• Do góry
    • 34

#2 Mandraszewsky692 14/06/2014 - 10:03

Mandraszewsky
  • Gracz

First, oglądamy!

Nie jestem fanem tego typu materiału, ale ten filmik mnie rozjebał na wszystkie strony. Tekst wymiata, nuta też, a i prawda zawarta jest w tym, ale to jest tylko moje subiektywne zdanie, które zaraz będzie odebrane za hejt. Nie ukrywam iż czekałem na tą produkcję  :thumbsup:

Użytkownik Mandraszewsky edytował ten post 14/06/2014 - 10:08

• Do góry
    • 1

#3 SDRG1629 14/06/2014 - 10:10

SDRG
  • Gracz

3 minuty oraz 59 sekund przedstawiających faktyczny stan tego i owego... Najs ; )

Użytkownik SDRG edytował ten post 14/06/2014 - 10:13

• Do góry
    • 0

#4 Crowd 1983 14/06/2014 - 10:20

Crowd
  • Gracz

cenlb4u.png

:wub: :wub:  :wub:

• Do góry
    • 1

#5 Wayy2579 14/06/2014 - 10:21

Wayy
  • Gracz

cenlb4u.png

:wub: :wub:  :wub:

Odkopałem, ale UBN nie mogłem Crowdziak znaleźć, ja ciebie błagam, ty tam władze przejmij bo jedyny się tam nadajesz :D

• Do góry
    • 0

#6 Crowd 1983 14/06/2014 - 10:22

Crowd
  • Gracz

Odkopałem, ale UBN nie mogłem Crowdziak znaleźć, ja ciebie błagam, ty tam władze przejmij bo jedyny się tam nadajesz :D

bo chyba już ni ma ubn :< a ja to chyba idę w piach niedługo, więc wiesz xd

• Do góry
    • 0

#7 Wayy2579 14/06/2014 - 10:23

Wayy
  • Gracz

bo chyba już ni ma ubn :< a ja to chyba idę w piach niedługo, więc wiesz xd

czemu?

• Do góry
    • 0

#8 Crowd 1983 14/06/2014 - 10:24

Crowd
  • Gracz

czemu?

http://net4game.com/...d/#entry2454220

• Do góry
    • 0

#9 Wayy2579 14/06/2014 - 10:34

Wayy
  • Gracz

:((( A ja tyle lat nie uchwytny :(

Chciałbym tylko dodać, że idea gry w gangu, nawet na pozycji Cashmaker'a straciła sens z wprowadzeniem sprzedaży Goldów za pieniążki In Character. Troche mnie to zdenerwowało, bo teraz każdy plebsiak może się wozić bulletem/Cheatachem bo zabierze matuli telefon i natłucze debetu mu. Co zrobisz? Nic nie zrobisz. Po prostu, ja na tym etapie gry jak widze kilka osób, wyżej już je pozdrowiłem, to mi się chce płakać jak to widze, to nie ten poziom co kiedyś, nie ta gra, nie ten świat. Te magiczne chwile, które spędziłem na liderce były wręcz bajeczne, super było, te uczucie, że ktoś ci liże rów mrr. Szkoda, że osoby, którym dało się szanse na gre są po prostu zadufane w sobie oraz o dwóch obliczach - jedno miłe, pokorne, oraz kulturalne. Drugie? Baa. Tutaj to będą obracać przeciw tobie twoich e-znajomych, będą cię hejcić oraz dowartościują się jak ci dadzą minusa, Super! Gratuluje ambicji. Teraz wiem, że trzeba mieć twardą dupe i nie ufać dwa razy osobom, które już cię raz zawiodły, kieruje to do osób, które mają ból Dupy.

Pozdrawiam:

Konferencje intergracyjną i jej OG - Eliteq'a.

• Do góry
    • 0

#10 Wanderer2363 14/06/2014 - 10:40

Wanderer
  • Gracz

Konkret. Naprawdę jeden wielki props Way. Tekst mega i do tego mój 50 cent <3 

• Do góry
    • 0

#11 Wayy2579 14/06/2014 - 10:41

Wayy
  • Gracz

Konkret. Naprawdę jeden wielki props Way. Tekst mega i do tego mój 50 cent <3 

Łapie Skillsy.

• Do góry
    • 0

#12 `damson649 14/06/2014 - 10:45

`damson
  • Gracz

na najwyższym poziomie, szkoda, że tylko w napisach.  :whistle:

"Cashmaker'owania" poprzez sprzedaż goldów.

shit, toż trampka nie zjesz.  <_<

• Do góry
    • 0

#13 Wayy2579 14/06/2014 - 10:46

Wayy
  • Gracz

na najwyższym poziomie, szkoda, że tylko w napisach.  :whistle:

shit, toż trampka nie zjesz.  <_<

Jak mi majka naprawisz to i moge normalnie :P

• Do góry
    • 0

#14 DEVILsky551 14/06/2014 - 10:52

DEVILsky
  • Gracz
Dobry przekaz. Pozdrawiam Cie Way. ;)
  • Do góry
    • 0

#15 Crowd 1983 14/06/2014 - 10:58

Crowd
  • Gracz

LIsac7p.png

kto znajdzie Crowda? heh logo jeszcze poszukam

Użytkownik Matt_Harris edytował ten post 14/06/2014 - 10:58

• Do góry
    • 1

#16 Wayy2579 14/06/2014 - 10:59

Wayy
  • Gracz

Crowd albo Issy w środku :P Białek ostatni po lewej

Użytkownik Keszmejker Way edytował ten post 14/06/2014 - 11:07

• Do góry
    • 0

#17 Mx_master 1819 14/06/2014 - 11:09

Mx_master
  • Gracz

Rozjebałeś system, co tu dużo mówić. Zostawiam lajka i słucham drugi raz. :D

• Do góry
    • 0

#18 Wayy2579 14/06/2014 - 11:12

Wayy
  • Gracz

Roz(cenzura)łeś system, co tu dużo mówić. Zostawiam lajka i słucham drugi raz. :D

Dzieki

• Do góry
    • 0

#19 PAKU_KING803 14/06/2014 - 11:34

PAKU_KING
  • Gracz

Na to czekałem :D Propsy.

• Do góry
    • 0

#20 Kagami 2595 14/06/2014 - 11:44

Kagami
  • Gracz

Jest git, jakby była możliwość to bym wrócił do gry z 2013. Wtedy to była zajawka, szczególnie po zamknięciu DBF jak się z Krzysiem zawzięliśmy. Też nie zawsze było kolorowo, bo czasem bywały ostrzejsze wymiany słów, ale to tak bardziej na przebudzenie. Propsuję i polecam.

• Do góry
    • 2

#21 Wayy2579 14/06/2014 - 11:46

Wayy
  • Gracz

Jest git, jakby była możliwość to bym wrócił do gry z 2013. Wtedy to była zajawka, szczególnie po zamknięciu DBF jak się z Krzysiem zawzięliśmy. Też nie zawsze było kolorowo, bo czasem bywały ostrzejsze wymiany słów, ale to tak bardziej na przebudzenie. Propsuję i polecam.

Fajnie było, ja i moje latające burito, ale co zrobisz, nic nie zrobisz. Mentalność ludzi się zmienia.

• Do góry
    • 0

#22 Crowd 1983 14/06/2014 - 11:47

Crowd
  • Gracz

Fajnie było, ja i moje latające burito, ale co zrobisz, nic nie zrobisz. Mentalność ludzi się zmienia.

i okradanie pd na glen parku :lol: to było coś, ale więcej nie mówię

Użytkownik Matt_Harris edytował ten post 14/06/2014 - 11:48

• Do góry
    • 1

#23 Wayy2579 14/06/2014 - 11:50

Wayy
  • Gracz

i okradanie pd na glen parku :lol: to było coś, ale więcej nie mówię

https://www.youtube.com/watch?v=geqVHXme7lM

• Do góry
    • 0

#24 Crowd 1983 14/06/2014 - 11:53

Crowd
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=geqVHXme7lM

Dusty kierowca, heh

• Do góry
    • 0

#25 Anonnymous 1400 14/06/2014 - 12:02

Anonnymous
  • Gracz

Grałem tylko w BHB - Klimat i wszystko zajebiste, a co do Cashmaker'owania to się zgodzę w 100%.

• Do góry
    • 0

#26 mad silas 2665 14/06/2014 - 12:12

mad silas
  • Gracz

Nom, są osoby, które chcą być biznesmenami w wirtualnym świecie, szkoda tylko, że za goldy.Dobry filmik, z dobrym przekazem.  :thumbsup:

• Do góry
    • 0

#27 Wayy2579 14/06/2014 - 12:14

Wayy
  • Gracz

Nom, są osoby, które chcą być biznesmenami w wirtualnym świecie, szkoda tylko, że za goldy.Dobry filmik, z dobrym przekazem.  :thumbsup:

Grefran, czuje fale minusów xD

• Do góry
    • 1

#28 AlMasia 1750 14/06/2014 - 12:15

AlMasia
  • Gracz

Boskie! Mega props!

• Do góry
    • 0

#29 Keszmejker Pasza528 14/06/2014 - 12:19

Keszmejker Pasza
  • Gracz

Way śmierdzielu w dupie byłeś i gówno widziałeś :*

• Do góry
    • 0

#30 MAJU_KING 2232 14/06/2014 - 12:28

MAJU_KING
  • Gracz

Ale ja czegoś nie rozumiem - sram hajsem to sprzedaje goldy, tak? A że Wy bierzecie dwa złote od mamy na bułki i nie macie hajsu to nie moja sprawa ;)

@

co do filmiku to widziałem lepsze.  

• Do góry
    • -2

#31 kulpeey 2684 14/06/2014 - 12:28

kulpeey
  • Gracz

Szczerze mówiąc robisz z siebie kogoś większego niż byłeś, nie byłeś jakimś w chuj najmem na south central i jakoś wątpie żeby ktoś nazwał cie mentorem. 

• Do góry
    • 0

#32 Wayy2579 14/06/2014 - 12:33

Wayy
  • Gracz

*
Popularny

Ale ja czegoś nie rozumiem - sram hajsem to sprzedaje goldy, tak? A że Wy bierzecie dwa złote od mamy na bułki i nie macie hajsu to nie moja sprawa ;)

@

co do filmiku to widziałem lepsze.  

Wiedziałem, że się tu wypowiesz <3 Nie wymieniłem tu ciebie, ale jeśli czujesz się urażony to strasznie mi przykro. Widziałem lepszych liderów, lepiej znających kulture. Zamiast robić bloods to powinniście zrobić jakąś armie wyzwoleńczą lub czeczeńskich partyzantów.

Szczerze mówiąc robisz z siebie kogoś większego niż byłeś, nie byłeś jakimś w (cenzura) najmem na south central i jakoś wątpie żeby ktoś nazwał cie mentorem. 

Mentorem? Hmm. Gdybyś może słyszał o Bloods Rukola, Silensa. To może byś coś inaczej o nich powiedział, ty i tak będziesz trzymać strone Maja. Wyraziłem IC to o czym myśli moja postać IC. Większego niż byłem? Jestem kim jestem i się nie zmienie. I nie mam aż tak wysokiego Ego aby pisać o sobie jako mentorze, bo sam się jeszcze ucze :)

Użytkownik Keszmejker Way edytował ten post 14/06/2014 - 12:37

• Do góry
    • 5

#33 Grzybixx7 14/06/2014 - 12:37

Grzybixx
  • Gracz

fajny kawałek i sama prawda w tym co napisałeś jebać pseudo modern gangi robiące hajs na goldach

• Do góry
    • 2

#34 PAKU_KING803 14/06/2014 - 12:46

PAKU_KING
  • Gracz

Szczerze mówiąc robisz z siebie kogoś większego niż byłeś, nie byłeś jakimś w (cenzura) najmem na south central i jakoś wątpie żeby ktoś nazwał cie mentorem. 

Przecież Way nie pisze tutaj, ze nazywali go mentorem, pisze, ze to on nazywał mentorem Deatha' oraz inni nazywali mentoram Bell, Gamblera, Butchera, Sixteena.

• Do góry
    • 0

#35 Szymeek3047 14/06/2014 - 12:46

Szymeek
  • Gracz

Wiedziałem, że się tu wypowiesz <3 Nie wymieniłem tu ciebie, ale jeśli czujesz się urażony to strasznie mi przykro. Widziałem lepszych liderów, lepiej znających kulture. Zamiast robić bloods to powinniście zrobić jakąś armie wyzwoleńczą lub czeczeńskich partyzantów.

Słuchając tego tekstu, wszystko czułem jakbyś nawijał o Maju, oraz jego i Crowda organizacji (aktualnych Bloods). Faktycznie, nie ma już tego samego co było w BHB, każdy lider oraz członkowie organizacji inaczej ją prowadzą. Jeżeli zrobiłoby się teraz znów BHB - nie byłoby tego samego klimatu jak w zeszłym roku, dlaczego? Zmieniły się troche czasy i zasady serwera. Można sprzedawać goldy, robiąc na tym hajs IC, skrypt też nie pozwala już na wszystko. Ukazuje chociaż brak animek, oraz różne zasady, które zostały wprowadzone. Co do kawałku, podoba mi się nawet.  Jedynie co mnie wkurza, że każdy próbuje shejtować aktualną organizacje, tylko dlaczego? :)

• Do góry
    • 0

#36 Wayy2579 14/06/2014 - 12:47

Wayy
  • Gracz

Słuchając tego tekstu, wszystko czułem jakbyś nawijał o Maju, oraz jego i Crowda organizacji (aktualnych Bloods). Faktycznie, nie ma już tego samego co było w BHB, każdy lider oraz członkowie organizacji inaczej ją prowadzą. Jeżeli zrobiłoby się teraz znów BHB - nie byłoby tego samego klimatu jak w zeszłym roku, dlaczego? Zmieniły się troche czasy i zasady serwera. Można sprzedawać goldy, robiąc na tym hajs IC, skrypt też nie pozwala już na wszystko. Ukazuje chociaż brak animek, oraz różne zasady, które zostały wprowadzone. Co do kawałku, podoba mi się nawet.  Jedynie co mnie wkurza, że każdy próbuje shejtować aktualną organizacje, tylko dlaczego? :)

Nie shejciłem jej. Wyraziłem moją postacią CZYLI IG wczorajszą spine z MAJEM IC. A przenoszenie IC do OOC jest nie ładne.

• Do góry
    • 0

#37 Kagami 2595 14/06/2014 - 12:49

Kagami
  • Gracz

Jeżeli zrobiłoby się teraz znów BHB - nie byłoby tego samego klimatu jak w zeszłym roku, dlaczego?

Jak będę miał możliwość to Ci udowodnię, że piszesz głupoty :).

• Do góry
    • 1

#38 Szymeek3047 14/06/2014 - 12:51

Szymeek
  • Gracz

Nie shejciłem jej. Wyraziłem moją postacią CZYLI IG wczorajszą spine z MAJEM IC. A przenoszenie IC do OOC jest nie ładne.

Ja nie mówię tutaj o Tobie. Po prostu jest pare innych osób, które próbują zrobić wszystko, aby ją upokorzyć. Dlaczego? - Nie wiem, ale szczerze mam na to wyjebane. Maju, Crowd i reszta grają swoje, pochwalić ich tylko, że jakoś to ogarniają. Każdy gada, że organizacja dmu, tak? - Ale nie będą siedzieć przecież cicho, skoro każdy gang na nich wjazdy robi, próbuje ich zniszczyć. Więc oni też muszą w jakiś sposób odpowiedzieć, a uwierz, że przez ten czas co grałem to czułem klimat i to duży. :) 

• Do góry
    • 0

#39 Wayy2579 14/06/2014 - 12:52

Wayy
  • Gracz

Ja nie mówię tutaj o Tobie. Po prostu jest pare innych osób, które próbują zrobić wszystko, aby ją upokorzyć. Dlaczego? - Nie wiem, ale szczerze mam na to wy(cenzura)ne. Maju, Crowd i reszta grają swoje, pochwalić ich tylko, że jakoś to ogarniają. Każdy gada, że organizacja dmu, tak? - Ale nie będą siedzieć przecież cicho, skoro każdy gang na nich wjazdy robi, próbuje ich zniszczyć. Więc oni też muszą w jakiś sposób odpowiedzieć, a uwierz, że przez ten czas co grałem to czułem klimat i to duży. :)

Swoje zdanie mam, ty masz swoje, nie moge ci go zabronić.

• Do góry
    • 0

#40 Szymeek3047 14/06/2014 - 12:54

Szymeek
  • Gracz

Jak będę miał możliwość to Ci udowodnię, że piszesz głupoty :).

Może nie do końca mnie zrozumiałeś, ale Chciałbym. :) Chodziło mi tutaj bardziej, że nie będzie to samo, ponieważ skrypt na to nie pozwala, Glen Park jest zajęty. Bardziej o takie rzeczy mi Chodziło. :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych