Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:http://net4game.com/...15060-guns1900/
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:Diego Barbato
Opis sytuacji:Pojechałam do salonu samochodowego żeby sobie kupić pecejotke na którą zbierałam kilka dni ciągłą grą,weszłam do salonu samochodowego i powiedziałam ze chce kupić pecejotke,pracownik na to odpowiedział że kierownik wypłacił pięniądze z firmowego konta i żeby jemu dać gotówke więc zaufałam parcownikowi i dałam jemu równe dziesięć tysięcy dolców.po chwili stwierdził że zamówił i trzeba czekać więc cierpliwie czekałam, po paru minutach powiedział ze ktos do warsztatu przyjechał i kazał po czekać po paru sekundach nie było go na serwerze,więc sie poczułam uszukana przez oto tego pana,bo straciłam sporo gotówki a motoru jak nie miałam tak nie miałam.Proszę o rozpatrzenie tej skargi jak najszybciej,moim zdaniem kara dla tego pana powinna byc taka ze oddaje pieniadze spowrotem albo ban.Albo firma powinna oddać pieniadze za swojego pracownika nieodpowiedzialnego.A na końcu na /w sie przyznał i twierzdi ze mu nic nie grozi za to
Mam nadzieje ze ta skarga wyjdzie na moją korzyść
Pozdrawiam Angelika
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Temat jest zamknięty