Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Stylizacja profilu - Jeden profil, jeden kod HTML v.3!

stylizacja profilu v.3

• Please log in to reply
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bartkovsky46 09/06/2014 - 20:04

Bartkovsky
  • Gracz

*
Popularny

VV5cJwm.png

Cześć, no więc nie będę się tutaj rozpisywał, trzeci z kolei temat ze stylizacją profilu. Zamieszczę tutaj kod HTML, który nie posiada tła, ale wytłumaczę jak je wrzucić na swój profil ;).

GOLD - złote obramowania, cienie, efekty.

Moim zdaniem najlepszy ze wszystkich profilów HTML, niestety twórcy tego dzieła nie znam, lecz największy plus dla niego za wykonanie, ja jedynie udzielam wam jego dzieło, abyście z tego korzystali ulepszając swój profil.

Instrukcja wrzucenia tła.

no więc zamieściłem pod spodem kod, polecam wcisnąć CTRL+F i w piszcie sobie w tabeli LINK DO OBRAZKA. Usuńcie tekst, lecz nie usuwajcie o tego - " bo jest to bardzo ważne przy profilu, usuńcie jedynie ten tekst pogrubiony co wam podałem powyżej, wstawcie tam sobie jakiś obrazek który chcecie, lecz żeby miał wymierzone wymiary, jeżeli takowych nie ma polecam wrzucić je na imgur.com - a jeżeli dalej nie będzie działać, poszukajcie innego z większym wymiarem.

Kod: http://pastebin.com/PBGr3ipt

zdjęcia niestety nie posiadam, akurat w tym wypadku skończył mi się goldzik, a nie chciałem udostępniać profilu pewnej osoby, bo nie wiem czy dostałbym zgodę. Więc jeżeli macie już jakiś profil, kopiujcie go i zapiszcie sobię w notatniku na profilu, zapisując go. Kopiujcie ten co podałem, wklejając go również z tłem, napewno wyjdzie fanstastyczny efekt!

Jeżeli będziecie mieli jakieś błędy, czy coś takiego, zgłaszajcie to do tematu - postaram się pomóc w każdym przypadku.

Użytkownik Bartkovsky edytował ten post 09/06/2014 - 20:07

• Do góry
    • 8

#2 Kolbaa1332 10/06/2014 - 13:16

Kolbaa
  • Gracz

Dosyć ładne, ale denerwują mnie dwie rzeczy:

Pierwsza to to, że gdy wchodzimy w zakładkę "Reputacja" to nie widać ile dostaliśmy plusów/minusów tylko czarne tło.

Drugie to tak samo jak wchodzimy w "Posty" i jak coś cytowaliśmy to również nie widać.

I ogólnie albo jest jasne wszystko albo jest ciemne, bo pomieszałeś trochę i to nie pasuje. Tzn. chodzi mi też o tą belke np. "Informacje" to jest ona za ciemna. Również na statusie prawie nic nie widać. (Ale to też zależy od tła jakie się ma - w moim przypadku nie bardzo to wygląda)

Ale i tak nie jest źle. Miło by było jakbyś to naprawił  :thumbsup:

Użytkownik Pro_PL edytował ten post 10/06/2014 - 13:17

• Do góry
    • 0

#3 Bartkovsky46 10/06/2014 - 14:36

Bartkovsky
  • Gracz

Dosyć ładne, ale denerwują mnie dwie rzeczy:

Pierwsza to to, że gdy wchodzimy w zakładkę "Reputacja" to nie widać ile dostaliśmy plusów/minusów tylko czarne tło.

Drugie to tak samo jak wchodzimy w "Posty" i jak coś cytowaliśmy to również nie widać.

I ogólnie albo jest jasne wszystko albo jest ciemne, bo pomieszałeś trochę i to nie pasuje. Tzn. chodzi mi też o tą belke np. "Informacje" to jest ona za ciemna. Również na statusie prawie nic nie widać. (Ale to też zależy od tła jakie się ma - w moim przypadku nie bardzo to wygląda)

Ale i tak nie jest źle. Miło by było jakbyś to naprawił  :thumbsup:

to nie mniej do mnie pretensji tylko do jego twórcy, ja jedynie jak już pisałem, udostępniłem wam to dzieło ;d.

• Do góry
    • 0

#4 Kolbaa1332 10/06/2014 - 16:37

Kolbaa
  • Gracz

to nie mniej do mnie pretensji tylko do jego twórcy, ja jedynie jak już pisałem, udostępniłem wam to dzieło ;d.

Ale ja się nie czepiam tylko wyrażam swoje zdanie. :)

A poza tym:

Jeżeli będziecie mieli jakieś błędy, czy coś takiego, zgłaszajcie to do tematu - postaram się pomóc w każdym przypadku.

Może nie do końca jest to błąd, ale według mnie powinno to zostać zmienione.

• Do góry
    • 0

#5 Bartkovsky46 10/06/2014 - 17:27

Bartkovsky
  • Gracz

Ale ja się nie czepiam tylko wyrażam swoje zdanie. :)

A poza tym:

Może nie do końca jest to błąd, ale według mnie powinno to zostać zmienione.

ja się nie bawię w profile HTML, i napisałem że postaram się pomóc. Ale na takich rzeczach to się nie znam, jedynie coś z tym tłem potrafię zrobić.

• Do góry
    • 0

#6 B_M 227 11/06/2014 - 17:44

B_M
  • Gracz

Może podać kodzika do myszki?  :rolleyes:

• Do góry
    • 0

#7 Vernon2965 14/06/2014 - 12:31

Vernon
  • Gracz

Kod stworzył jak dobrze wiem Village, tak czy siak wszystko na strukturze kodów Quaza. Dla mnie bezsens robienie tematu dla jednego kodu.

Po za tym kod mi się nie podoba, nie jest dopracowany aż tak.

• Do góry
    • 0

#8 Paulinkaaaa 211 03/08/2014 - 10:15

Paulinkaaaa
  • Gracz

Nie zbytnio mi się to podoba, i jak na jeden kodzik to mogles napisac w innym temacie. ;p

• Do góry
    • 0

#9 NetPlayerGame1 23/12/2014 - 13:46

NetPlayerGame
  • Gracz

A jak to wgrać na swój profil?

• Do góry
    • 0

#10 xKaMcia839 24/12/2016 - 12:11

xKaMcia
  • Gracz
Troszkę mało, ale zawsze coś, przyda się.
  • Do góry
    • 0

#11 Miętowy Bejbi135 07/04/2018 - 00:46

Miętowy Bejbi
  • Gracz

Całkiem ciekawe, może się przyda. :)

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: stylizacja, profilu, v.3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych