Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do zarządu] Dostęp do profilu

dostęp profilu ikalowy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ikalowy 207 17/03/2014 - 00:31

Ikalowy
  • Gracz

*
Popularny

Cześć. Kiedyś grałem na tym koncie i teraz po długiej przerwie logując się próbuje wejść w profil gdzie wyskakuje mi informacja, że nie mam do tego uprawnień. Nie mogę sprawdzić co jest tego powodem, a chciałbym odzyskać pełny dostęp do konta.

• Do góry
    • 4

#2 Prostyq5341 17/03/2014 - 05:38

Prostyq
  • Zasłużony

Nie możesz wejść w swój profil, bo zostałeś zablokowany. :)

• Do góry
    • 0

#3 MrWatson1299 17/03/2014 - 07:37

MrWatson
  • Gracz
Chwila moment. Jak można zapomnieć jaki powód dostało się w karze? Takich rzeczy się nie zapomina, data nie ma tu znaczenia. A skoro nadal nie pamiętasz to pozostaje kolejna kwestia do omówienia - czy to nadal konto poprzedniego właściciela.
  • Do góry
    • 0

#4 Dr Peter235 17/03/2014 - 15:41

Dr Peter
  • Gracz

Chyba się zalogował to jego konto, nie?

• Do góry
    • 0

#5 Ikalowy 207 17/03/2014 - 15:42

Ikalowy
  • Gracz

*
Popularny

Chwila moment. Jak można zapomnieć jaki powód dostało się w karze? Takich rzeczy się nie zapomina, data nie ma tu znaczenia. A skoro nadal nie pamiętasz to pozostaje kolejna kwestia do omówienia - czy to nadal konto poprzedniego właściciela.

Jak się nie żyje grą to można, a było to kupe miesięcy wstecz. Jakbym mógł wejść sobie w profil to bym może przynajmniej coś widział.

• Do góry
    • 3

#6 Patafiks938 17/03/2014 - 16:11

Patafiks
  • Gracz

Jak mnie pamięć nie myli to dostałeś bana rok temu, albo coś koło tego. Więc chyba amnestia kary.

• Do góry
    • 0

#7 Dr Szadoł 199 17/03/2014 - 16:13

Dr Szadoł
  • Gracz

Bez kitu, widze inni żyją tylko grą i uczą się swoich kar na pamięć... Zdejmijcie tą kare ikalowi, dobra morda, stary wyjadacz i dobry gracz, który podnosi poziom na Las Colinas jak nikt inny...

• Do góry
    • 2

#8 Ikalowy 207 21/03/2014 - 23:57

Ikalowy
  • Gracz

Spalonymi mostami łącze się z miastami.

• Do góry
    • 0

#9 Iciu342 24/03/2014 - 22:51

Iciu
  • Gracz

...takimi samymi jak Ja...

Użytkownik iciu125 edytował ten post 24/03/2014 - 22:52

• Do góry
    • 0

#10 MrWatson1299 25/03/2014 - 10:55

MrWatson
  • Gracz

Bez kitu, widze inni żyją tylko grą i uczą się swoich kar na pamięć... Zdejmijcie tą kare ikalowi, dobra morda, stary wyjadacz i dobry gracz, który podnosi poziom na Las Colinas jak nikt inny...

Mylisz pojęcia. Gra na tym serwerze przez długi czas to prestiż pozwalający przeżyć niezapomniane chwile, które łatwo zapisują się w głowie. "Starzy wyjadacze", jak to sam napisałeś, nie zapomnieliby chwili, w której tracą w jednej chwili to, na co zbierali rok, może dwa albo i trzy lata. Niekoniecznie musisz być uzależnionym aby takie momenty utrwaliły się w twojej głowie, przecież wszyscy ludzie ulegają tej "anomalii" w życiu codziennym. :)
  • Do góry
    • -3

#11 Ikalowy 207 25/03/2014 - 23:48

Ikalowy
  • Gracz

Gra na tym serwerze przez długi czas to prestiż pozwalający przeżyć niezapomniane chwile, które łatwo zapisują się w głowie.

nie.

• Do góry
    • 0

#12 Dr Wiadro64 26/03/2014 - 01:43

Dr Wiadro
  • Gracz

Mylisz pojęcia. Gra na tym serwerze przez długi czas to prestiż pozwalający przeżyć niezapomniane chwile, które łatwo zapisują się w głowie. "Starzy wyjadacze", jak to sam napisałeś, nie zapomnieliby chwili, w której tracą w jednej chwili to, na co zbierali rok, może dwa albo i trzy lata. Niekoniecznie musisz być uzależnionym aby takie momenty utrwaliły się w twojej głowie, przecież wszyscy ludzie ulegają tej "anomalii" w życiu codziennym. :)

Haha śmieszny jesteś, nie którzy nie mają dobrej pamięci. A to jest net4game, tutaj można szybko wyrwać bana, jeśli coś nie podpasuje administracji u Ciebie.

• Do góry
    • 0

#13 MrWatson1299 26/03/2014 - 07:03

MrWatson
  • Gracz
Zatem wniosek nasuwa się jeden - po kiego tutaj gracie, skoro jedyną myślą jest "wyrwanie bana"? Mam rozumieć, że jesteście członkami społeczeństwa JP, którego jedynym celem jest psucie innym rozgrywki? Lepiej idźcie na dm/rpg, zaoszczędzicie porządnym graczom nerwy.
  • Do góry
    • 0

#14 Dr Wiadro64 26/03/2014 - 17:56

Dr Wiadro
  • Gracz

Zatem wniosek nasuwa się jeden - po kiego tutaj gracie, skoro jedyną myślą jest "wyrwanie bana"? Mam rozumieć, że jesteście członkami społeczeństwa JP, którego jedynym celem jest psucie innym rozgrywki? Lepiej idźcie na dm/rpg, zaoszczędzicie porządnym graczom nerwy.

Odezwał się porządny gracz który myśli że dostanie admina za krawaciarstwo.

• Do góry
    • 1

#15 Ikalowy 207 27/03/2014 - 15:25

Ikalowy
  • Gracz

Zatem wniosek nasuwa się jeden - po kiego tutaj gracie, skoro jedyną myślą jest "wyrwanie bana"? Mam rozumieć, że jesteście członkami społeczeństwa JP, którego jedynym celem jest psucie innym rozgrywki?

Dobrze, że administracja się zajmuje takimi sprawami a nie głos oburzenia przypadkowych graczy. Nie masz o mnie bladego pojęcia dziecino więc zajmij się swoją porządną grą zanim zaczniesz wyciągać wnioski z odbytu.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: dostęp, profilu, ikalowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych