Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Idiota w BMW mający się za rajdowca.

bmw idiota wydatki gsx do odciny pajac debil

• Zamknięty Temat jest zamknięty
82 odpowiedzi w tym temacie

#81 Piotr0739 12/06/2014 - 21:23

Piotr07
  • Gracz

Znów się zaczyna, wiem co mówię - Można wszystko wywnioskować z jego filmiku, gdyby chciał już kogoś zabić, zrobiłby to dawno - Przykład z rowerzystą, puścił go, a mógł sobie wymusić pierwszeństwo i rowerzysta by mógł być na wózku lub...

I co mamy bić brawa, bo puścił rowerzystę, który miał pierwszeństwo? 

Nie rozumiem tych którzy go hejtują tak, jakby zabił milion osób. Jesteście zwykłymi cebulakami i mu zazdrościcie, bo nigdy nie będziecie mieli m3, ani GT-Ra.

Co do filmu, no to stworzył zagrożenie, ale jakoś super groźnych sytuacji to wyłapałem dwie, może trzy. Tak czy srak, koleś umie panować nad swoim autem, czego połowa kierowców nie umie jeżdżąc swoim 130 konnym passatem.

super cebulaki dają strzałki w dół, pozdrawiam was.

Śmieszny jesteś kolegą. Całe 12 minut pokazuje niebezpieczne sytuacje, a kilka było o włos od tragedii, także zastanów się co mówisz. A i czego mamy mu niby zazdrościć? Braku zdrowego rozsądku czy czego? Może i panował nad samochodem, ale wystarczył jeden mały błąd i nieprzewidziane zdarzenie, a mogło się skończyć dużo gorzej.  Droga publiczna, to nie tor wyścigowy.

• Do góry
    • 1

#82 young77 621 12/06/2014 - 21:30

young77
  • Gracz

Stanowczo widać, że koleś posiada umiejętności i opanowanie. Jeździ tak, bo go na to stać i kluczowe walory mu na to pozwalają. Nie rozumiem, dlaczego nazywasz go idiotą - nie znasz go to nie obrażaj. Jest nieodpowiedzialny, ale rozumiem go. Teraz internauci będą mieli kolejny powód do popisu i użalaniem się. Nic do gościa nie mam.

Ciekawe czy mówiłbyś tak, gdyby zabił Ciebie lub kogoś z Twojej rodziny. Koleś stwarza zagrożenie dla życia i stwierdzenie, że ten typ to idiota jest bardzo dobre.

• Do góry
    • 0

#83 Detektyw Michał 613 12/06/2014 - 21:53

Detektyw Michał
  • Gracz

*
Popularny

Ciekawe czy mówiłbyś tak, gdyby zabił Ciebie lub kogoś z Twojej rodziny. Koleś stwarza zagrożenie dla życia i stwierdzenie, że ten typ to idiota jest bardzo dobre.

Czy do cholery trzeba jeździć przepisowo, żeby kogoś nie zabić?! Człowieku, jeśli ktoś ma umiejętności i ogarnia to niech robi co chce. Każdy jest inaczej wychowany, jeden przymula i nie czerpie radości z życia, a drugi potrzebuje adrenaliny by żyć. 90% troli internetowych takich jak Ty, pisze takie bzdety dla przysłowiowych "lajków", całe dzieciństwo spędziłem przy motorach/samochodach/skuterach. Nie wiem czy widziałeś kiedyś arabów i ten pseudo drift przy 200, rosyjskich kretynów na autostradach szczególnie albo niedzielnych kierowców powyżej 70 roku życia - to stwarza większe zagrożenie. Wszystko ma swoje granice oczywiście. Btw. Wybrał w miarę dobry samochód który posiada bardzo dobre właściwości jezdne w tym jest wyposażony w świetne hamulce. Poczytaj, zainteresuj się i spróbuj czegoś takiego na sobie a później pisz bzdury. Pozdrawiam..
  • Do góry
    • 7

Tematy o podobnych tagach: bmw, idiota, wydatki, gsx, do odciny, pajac, debil

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych