Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Idiota w BMW mający się za rajdowca.

bmw idiota wydatki gsx do odciny pajac debil

• Zamknięty Temat jest zamknięty
82 odpowiedzi w tym temacie

#41 slodki 361 10/06/2014 - 21:24

slodki
  • Gracz

Ponoć to w ogóle nie on, ale czy można wierzyć w takie pseudoinformacje to nie ręczę. :P

Pozdrowionka dla kumatych.

Może widzieliście, a może nie. Ja postanawiam wstawić to tutaj: 
http://www.youtube.com/watch?v=PShmm0CIxuc

Ja osobiście uważam kierowcę za I D I O T Ę.

Wypowiadajcie się niżej :P

Po za tym, ładnie go oceniasz, nie znając go...

bmw idiota wydatki gsx do odciny pajac debil 

• Do góry
    • 0

#42 Denia8 10/06/2014 - 21:29

Denia
  • Gracz

Czysty idiotyzm,to jakiś debilizm po prostu coten kierowca wyprawiana krajowej drodze,porażka.

• Do góry
    • -1

#43 Kuuba1851 10/06/2014 - 21:41

Kuuba
  • Gracz

No słuchaj po autostradzie tak, a dodatkowo w Niemczech nie ma ograniczeń. Na filmie masz przedstawione centrum Warszawy  <_<

Tylko, że jak Wy w Niemczech go złapali na takim czymś, to by się chłopak nie wypłacił, nawet jak ma GTR'a, M3 i cokolwiek jeszcze xd Filmik mi się podoba, ale to przesada ; >

• Do góry
    • 0

#44 Ernest123506 10/06/2014 - 21:43

Ernest123
  • Gracz

Po za tym, ładnie go oceniasz, nie znając go...

bmw idiota wydatki gsx do odciny pajac debil 

Ta idź dalej w Need For Speeda grać.

• Do góry
    • 0

#45 Nizax7 10/06/2014 - 22:02

Nizax
  • Gracz

I tak prędzej bym zaufał temu typowi z M3 niż niedzielnemu kierowcy, czyli dziadkowi który raz na tydzień odpala Skode Felicje i jedzie w strone kościoła czy cmentarza ku chwale Boskiej.

Użytkownik Nizax edytował ten post 10/06/2014 - 22:03

• Do góry
    • 1

#46 slodki 361 10/06/2014 - 23:01

slodki
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=MoXVn9Kw-Gw

• Do góry
    • 5

#47 MisiakSisiak 360 11/06/2014 - 12:31

MisiakSisiak
  • Gracz

prawie jak w GTA xD tylko  ludzi nie przejeżdża xD

• Do góry
    • 0

#48 BogHonorOjczyzna339 11/06/2014 - 13:09

BogHonorOjczyzna
  • Gracz

Szczerze gościu potrafi jeździć i propsuje go za jazdę i jego umiejętności... Lecz ryzyko jest, wiadomo.

• Do góry
    • 0

#49 Randall187 11/06/2014 - 13:20

Randall
  • Gracz

Podobno BMW rozbite :D - Ale filmik mi się podoba.

• Do góry
    • 0

#50 komin_ 813 11/06/2014 - 13:52

komin_
  • Gracz
Gdy ogladalem to pierwszy raz w telewizji to od razu pomyslalem o Kubie i bialym admiralu. :)
  • Do góry
    • 0

#51 slodki 361 11/06/2014 - 17:04

slodki
  • Gracz

Podobno BMW rozbite :D - Ale filmik mi się podoba.

Kto Ci tak powiedział?

• Do góry
    • 2

#52 Pawbuc922 11/06/2014 - 17:06

Pawbuc
  • Gracz

Umiejętności ma duże, podobno powiązany z rajdami. Prawda jest taka, że gówno mu zrobią. :)

Użytkownik Pawbuc edytował ten post 11/06/2014 - 17:07

• Do góry
    • 0

#53 Olekx4184 11/06/2014 - 17:29

Olekx
  • Gracz

Jedno trzeba mu przyznać - mimo osiągniętej prędkości, sprawnie obsługiwał ten samochód. Nie jeden z Was nie potrafiłaby zapanować nad tym pojazdem i spowodowałaby poważny wypadek, taka prawda. 

Problem polega na tym, że gościu sobie zrobił szaleńczy (ale umiejętny) wyścig swoim mocnym samochodem i nie ma z niego żadnych konsekwencji. Podobno fotoradar pstryknął mu zdjęcie - fajnie. Ale jak na 30 kilometrowy odcinek jego przejażdżki, dziwi mnie liczba urządzeń rejestrujących prędkość. W obecnych czasach, w naszym kraju fotoradarów jest mnóstwo. Problem jest w tym, że gościu się pochwalił swoim samochodem i tym, jak się jeździ. Nie oszukujmy się, 99,9% kierowców przynajmniej raz w życiu przekroczyła dozwoloną prędkość. Dlaczego policjanci oraz patrole które mijał, nie zareagowały? Sprawa zakończy się podsumowaniem wykroczeń i uiszczeniem kary finansowej, bo o punktach karnych nie ma mowy z racji, iż ta osoba straciła uprawnienia. Od pewnego czasu w mediach huczy, że jakiś pędzel zażyczył sobie zabierać prawo jazdy na 3 miesiące za przekroczenie prędkości o 50km/h(?). Teraz w mediach od kilku dni wydarzeniem numer jeden jest właśnie ten kierowca.

Jestem pewny, że jest to zmanipulowane wydarzenie przez media, dające zielone światło rzadzącym do podwyżek mandatów lub obniżenia dozwolonych prędkości. Dziura budżetowa rośnie, a rządzący wychodzą z założenia, że kierowcy to dojne krowy i ją załatają raz dwa.

Do czego zmierzam? Kierowca jak każdy inny, każdemu się zdarza popłynąć swoim samochodzikiem. Nie wierzę, że nikt nie przekroczył prędkości i wiesza na nim psy. Czasami warto spojrzeć na siebie, zanim kogoś się osądzi. Poszalał, trudno. Ale powinni od razu zareagować i nie robić z tego afery, bo takich jak on jest mnóstwo. Cud, że nie był to idiota (jak wielu z Was go określiło), który przy takiej prędkości obróciłby się w latarnie lub (broń Boże!) w przystanek lub przejście dla pieszych. Katastrofy nie zrobił, więc zarzuty stawiane przez przedstawicieli Rządu są dla mnie śmieszne i potwierdzają ich bezradność. Jak wcześniej wspomniałem - jest to zapowiedź rewolucji w kodeksie drogowym, która dotknie nas po kieszeniach. :)

• Do góry
    • 2

#54 Eliteq Mob 2286 11/06/2014 - 17:48

Eliteq Mob
  • Gracz

Z tego co wiem, a czytam o tym dużo to mogło dojść(nie doszło - cud)do katastrofy w ruchu lądowym a tutaj mamy za to nawet do 8 lat od bodajże 6 lat. Bez obaw, wszystko ma swój koniec, Bogus nie będzie bezkarny. Fakt, można stwierdzić, ze prowadził gablotę lepiej niż Robert Kubica.

Użytkownik Eliteq edytował ten post 11/06/2014 - 17:50

• Do góry
    • 0

#55 Zdrada Dobrych Rani1514 11/06/2014 - 17:51

Zdrada Dobrych Rani
  • Gracz

Tak się bawi stolica

https://www.youtube.com/watch?v=Io_hfLzfUPg

• Do góry
    • 1

#56 RoomCays67 11/06/2014 - 20:25

RoomCays
  • Gracz

Większość z Was gówno na temat tej sprawy wie, a wypowiadacie się, jakbyście skończyli prawo i dziesięć razy przeanalizowali filmik Froga. Według naszego kochanego, polskiego prawa Bogusiowi grozi jedynie grzywna, mandat w zasadzie. Nie mogą go wsadzić, gdyż jest to bezpodstawne - nie popełnił przestępstwa, a jedynie (?) wykroczenie. Fakt faktem, że z typka niezły wariat, ale ogarnia - to widać, temu nikt nie zaprzeczy, skoro potrafi nawet przepuścić rowerzystę pędząc z taką prędkością. Ktoś wspomniał wyżej: bardziej niebezpieczny jest typowy niedzielny kierowca, niż Robert N. 

• Do góry
    • -1

#57 Don Daniel2787 11/06/2014 - 20:26

Don Daniel
  • Gracz

Obejrzałem wczoraj. Ponoć ten kierowca BMW, nie jest jego właścicielem. :)

• Do góry
    • 0

#58 RoomCays67 11/06/2014 - 20:37

RoomCays
  • Gracz

W zasadzie dziwi mnie fakt, że nikt nie przyjebał się do motocyklistów, którzy wcale lepsi niż Boguś nie są.

• Do góry
    • 1

#59 Pawbuc922 11/06/2014 - 20:39

Pawbuc
  • Gracz

Większość z Was gówno na temat tej sprawy wie, a wypowiadacie się, jakbyście skończyli prawo i dziesięć razy przeanalizowali filmik Froga. Według naszego kochanego, polskiego prawa Bogusiowi grozi jedynie grzywna, mandat w zasadzie. Nie mogą go wsadzić, gdyż jest to bezpodstawne - nie popełnił przestępstwa, a jedynie (?) wykroczenie. 

Otóż to.

@up 

Rozumując wywiad Łysego z policji: "Motocykli ścigać nie będziemy bo to zbyt niebezpieczne"

Użytkownik Pawbuc edytował ten post 11/06/2014 - 20:40

• Do góry
    • 0

#60 Garrison1071 11/06/2014 - 20:45

Garrison
  • Gracz
0a86d8e2e946.jpg

a5664a1469f0.jpg

Źródło: http://www.sadistic....tr-vt298795.htm

Podobno matka w prokuraturze, a ojciec szycha z czasów komuny. Oj, pojeździ sobie do usranej śmierci i nic mu nie zrobimy. No chyba, że ktoś weźmie sprawy w swoje ręce i sam wyrwie chwasta B)

Użytkownik Garrison edytował ten post 12/06/2014 - 06:32

• Do góry
    • 0

#61 Pawbuc922 11/06/2014 - 20:48

Pawbuc
  • Gracz

Najpierw to oni muszą go "złapać". Z tego co tam ostatnio w wiadomościach mówili, nie wiedzą gdzie jest.  :lol:

• Do góry
    • 0

#62 RoomCays67 11/06/2014 - 20:57

RoomCays
  • Gracz

Otóż to.

@up 

Rozumując wywiad Łysego z policji: "Motocykli ścigać nie będziemy bo to zbyt niebezpieczne"

Ta, Łysy się popisał. ;x

• Do góry
    • 0

#63 DON HONDZIX 3373 11/06/2014 - 21:24

DON HONDZIX
  • Gracz
W sumie to jest prawie jak Stachu scigant ten Bogus :D
  • Do góry
    • -2

#64 slodki 361 11/06/2014 - 22:40

slodki
  • Gracz

*
Popularny

@UP

Weź, bo jebnę.

0a86d8e2e946.jpg

a5664a1469f0.jpg

Źródło: http://www.sadistic....tr-vt298795.htm

Podobno matka w prokuratorze, a ojciec szycha z czasów komuny. Oj, pojeździ sobie do usranej śmierci i nic mu nie zrobimy. No chyba, że ktoś weźmie sprawy w swoje ręce i sam wyrwie chwasta B)

On ma Nissana GTR'a niebieskiego bez pasów, a na fotografii jest z pasami. ;)

• Do góry
    • 3

#65 V0LT 324 11/06/2014 - 22:53

V0LT
  • Gracz

W sumie to jest prawie jak Stachu scigant ten Bogus :D

Boguś jeszcze nie wodował.
  • Do góry
    • 1

#66 dzekson 138 12/06/2014 - 05:49

dzekson
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=O6_F_QIXWQs

"NIE WIEM, JADĘ SOBIE" ja pierdole.

• Do góry
    • 0

#67 Konrad`4078 12/06/2014 - 10:39

Konrad`
  • Gracz

Mistrzunio.  :>

Powiedziałbyś tak samo, gdyby taki idiota spowodował wypadek z kimś z Twoich bliskich lub z Tobą?  >.<  Głupotą jest popieranie takich ludzi.

Owszem, ma umiejętności, ale to nie znaczy, że może ich używać w takim miejscu. To, że ktoś umie strzelać, nie znaczy, ze ma to robić w centrum miasta, tak samo jest z jego jazdą. Czysta głupota i bardzo żałuje, że polskie prawo jest tak pobłażliwe w takich wypadkach. Gdyby taka osoba po za karą finansową, straciła tą swoją zabawkę (czyt. auto) lub jeśli by ograniczono jej wolność, może by zrozumiałą, że po prostu nie warto. Brak mi więcej słów na takich ludzi.  :s

• Do góry
    • 1

#68 Chibbs1175 12/06/2014 - 11:01

Chibbs
  • Gracz
A teraz was pany zaskocze. Koles nie jest zadnym rajdowca, ani z zawodu ani z Hobby, jest po prostu Drifterem a nawet jest w Team gdzie nakurwia vmax'em i robi sobie drifty na torze ale i rowniez na ulicach warszawy, dodatkowo zle oceniacie ludzi. Koles ma wyjebane na innych, on ma cierpliwosc i czerpie z tego zabawe, luzak w chuj i tak robi jak chce, zreszta uwaza na drodze, z tego co widzialem i to bardzo. Umiejetnosciami rozpierdala system w szczegolnosci BMW M3 E93 co posiada modyfikacje silnika ;) Ale BMW nie jest jego. Bogus ma zaplacic 300tys PLN gdyz bral kredyt na Firme i tak zrobil ze ma dlug, a on Prawa Jazdy nie posiada, znaczy posiadal kategorie A ale zabrali ku ja wczoraj gdy nie zatrzymal sie do Kontroli Drogowej w celu sprawdzenia trzezwosci :3 Tak czy siak nic mu nie zrobili.. Ostatni poscig jaki mial w Merolku? 80 wykroczen i koles jest na wolnosci bo sad uniewaznil wszystko pod wgledem tego iz nie spowodowal zadnego wypadku badz innych takich tragedi, teraz po kontroli ma niby sprawa trafic do Sadu i co w zwiazku z tym? Skoro on ma wyjebane? Nic, bedzie dalej szalac ale bynajmniej szaleje z premedytacja. Uwazajcie go jak chcecie, tak czy siak koles pokazuje ze ma jaja i jest straszne czujny jak to na zawodowego driftera przystalo :)
  • Do góry
    • 0

#69 ovv5501 12/06/2014 - 12:40

ovv
  • Gracz

I dodał filmik kilka dni później? :) Myślę, że wypracował sobie na tyle dobre podłoże, że będą mieli niezły problem ze znalezieniem go. Oczywiście nie jest to wykluczone. :)

• Do góry
    • 0

#70 slodki 361 12/06/2014 - 12:55

slodki
  • Gracz

Powiedziałbyś tak samo, gdyby taki idiota spowodował wypadek z kimś z Twoich bliskich lub z Tobą?  >.<  Głupotą jest popieranie takich ludzi.

Owszem, ma umiejętności, ale to nie znaczy, że może ich używać w takim miejscu. To, że ktoś umie strzelać, nie znaczy, ze ma to robić w centrum miasta, tak samo jest z jego jazdą. Czysta głupota i bardzo żałuje, że polskie prawo jest tak pobłażliwe w takich wypadkach. Gdyby taka osoba po za karą finansową, straciła tą swoją zabawkę (czyt. auto) lub jeśli by ograniczono jej wolność, może by zrozumiałą, że po prostu nie warto. Brak mi więcej słów na takich ludzi.  :s

Znów się zaczyna, wiem co mówię - Można wszystko wywnioskować z jego filmiku, gdyby chciał już kogoś zabić, zrobiłby to dawno - Przykład z rowerzystą, puścił go, a mógł sobie wymusić pierwszeństwo i rowerzysta by mógł być na wózku lub...

• Do góry
    • 2

#71 iPaweł 6908 12/06/2014 - 13:10

iPaweł
  • Gracz

*
Popularny

Zlapia barana i niech go zamykaja. Nie jestem przeciwnikiem jego umiejetnosci, ale od tego sa specjalnie miejsca. Ruchliwe miasto z cala pewnoscia do nich nie nalezy.
  • Do góry
    • 5

#72 konkret wariat 349 12/06/2014 - 13:14

konkret wariat
  • Gracz

*
Popularny

rzesza cwaniaczków widzę, każdy ma dużo do powiedzenia, a w rzeczywistości to pewnie cienkimi głosikami byście piszczeli... Zresztą, pełno tu widze kozaczków w sieci, na każdego jest sposób, na was też się znajdzie. Oby go nie wyłapali.

• Do góry
    • 4

#73 Konrad`4078 12/06/2014 - 16:38

Konrad`
  • Gracz

Znów się zaczyna, wiem co mówię - Można wszystko wywnioskować z jego filmiku, gdyby chciał już kogoś zabić, zrobiłby to dawno - Przykład z rowerzystą, puścił go, a mógł sobie wymusić pierwszeństwo i rowerzysta by mógł być na wózku lub...

Em... czy ja napiseł, że on jest mordercą i chciał kogoś zabić? Nie. Śmigają tak, może przypadkiem spowodować wypadek, nie zdąży na czas zahamować, ktoś mu wyskoczy (tak jak na filmie, widać autobusy ruszający z zatoczki) lub stanie się coś innego, czego nie przewidział. I co wtedy? Też powiesz "Ale on nie chciał"? Jeśli ktoś lubi adrenalinę, niech ucieka na tor, tam przynajmniej jak się rozwali, zrobi krzywdę tylko sobie, a nie komuś, kto jechał jak trzeba.

rzesza cwaniaczków widzę, każdy ma dużo do powiedzenia, a w rzeczywistości to pewnie cienkimi głosikami byście piszczeli... Zresztą, pełno tu widze kozaczków w sieci, na każdego jest sposób, na was też się znajdzie. Oby go nie wyłapali.

Totalnie nie rozumiem Twojej wypowiedzi. A co mieli by zrobić w rzeczywistości? Gonić go czy jak?
Ja tu widzę sporo ludzi, wyrażających swoje zdanie i krytykę na temat tego człowieka, a nie cwaniactwo.
  • Do góry
    • 0

#74 konkret wariat 349 12/06/2014 - 18:01

konkret wariat
  • Gracz
Tak, własnie jednak jest to cwaniactwo, według mnie jest to śmieszne życzyć komuś źle, byli tacy w rosji bodajże co starszą betą jeździli jak nasz kochany boguś i niestety przejechał się, lecz nie widzę fenomenu trzymać kciuki i nawalać nawałnicą hejtu na tego pana.
  • Do góry
    • 0

#75 Wojty740 12/06/2014 - 18:26

Wojty
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=O6_F_QIXWQs

Dziwi mnie jedno. Uciekał, a oni go tylko zatrzymali, sprawdzili, i mimo tego, że nie miał prawa jazdy kat. B, uciekał dobre 5 - 6 minut, cwaniaczył jeszcze, to go puścili? W Ameryce by go wyrzucili z tego auta, zakuli, przeszukali i by siedział, a sprawa szybko trafiłaby do sądu. Nie znam bardzo dobrze prawa polskiego, ale jeżeli nasze prawo nie ma żadnego paragrafu na takiego człowieka, to to jest jakiś absurd chyba. :D

• Do góry
    • 0

#76 Garrison1071 12/06/2014 - 18:36

Garrison
  • Gracz

Dziwi mnie jedno. Uciekał, a oni go tylko zatrzymali, sprawdzili, i mimo tego, że nie miał prawa jazdy kat. B, uciekał dobre 5 - 6 minut, cwaniaczył jeszcze, to go puścili? W Ameryce by go wyrzucili z tego auta, zakuli, przeszukali i by siedział, a sprawa szybko trafiłaby do sądu. Nie znam bardzo dobrze prawa polskiego, ale jeżeli nasze prawo nie ma żadnego paragrafu na takiego człowieka, to to jest jakiś absurd chyba. :D

Propo USA. Ostatnio oglądałem materiał im poświęcony. Ot, zlepek scenek, jak przetrzepywali ludzi. Najbardziej rozbawiła mnie scena (4:20 to była, jak znajdę to dam link), gdzie gościu stracił panowanie nad pojazdem, przekoziołkował kilka razy, wypadł z tego samochodu, a tu jeszcze się na niego 6 policjantów rzuciło, z czego 5 go jeszcze sponiewierało, jak burza piaskowa nomadów :D

• Do góry
    • 0

#77 slodki 361 12/06/2014 - 18:37

slodki
  • Gracz

Puścili go, bo miał prawko kat. A, czyli Wie coś na temat przepisów Ruchu Drogowego, a nie dali mu mandatu bo nie posiada prawka kat. B.

• Do góry
    • 2

#78 Garrison1071 12/06/2014 - 19:13

Garrison
  • Gracz

Propo USA. Ostatnio oglądałem materiał im poświęcony. Ot, zlepek scenek, jak przetrzepywali ludzi. Najbardziej rozbawiła mnie scena (4:20 to była, jak znajdę to dam link), gdzie gościu stracił panowanie nad pojazdem, przekoziołkował kilka razy, wypadł z tego samochodu, a tu jeszcze się na niego 6 policjantów rzuciło, z czego 5 go jeszcze sponiewierało, jak burza piaskowa nomadów :D

https://www.youtube.com/watch?v=_TPucQHtHZs

Jednak moment 4:13, miłego oglądania :)

• Do góry
    • 0

#79 Kodeina7 12/06/2014 - 19:17

Kodeina
  • Gracz

Mistrz kierownicy jak dla mnie. :D 

Zdaję sobie sprawę z tego, że mógł spowodować jakiś wypadek, ale najważniejsze chyba że nikomu nic się nie stało, a on mógł pokazać wszystkim jakim świetnym kierowcą jest. :D 

Gratuluję talentu, pozdrawiam mamę, tatę i rodziców.

• Do góry
    • 0

#80 The Stig17 12/06/2014 - 20:00

The Stig
  • Gracz

Nie rozumiem tych którzy go hejtują tak, jakby zabił milion osób. Jesteście zwykłymi cebulakami i mu zazdrościcie, bo nigdy nie będziecie mieli m3, ani GT-Ra.

Co do filmu, no to stworzył zagrożenie, ale jakoś super groźnych sytuacji to wyłapałem dwie, może trzy. Tak czy srak, koleś umie panować nad swoim autem, czego połowa kierowców nie umie jeżdżąc swoim 130 konnym passatem.

super cebulaki dają strzałki w dół, pozdrawiam was.

Użytkownik The Stig edytował ten post 12/06/2014 - 20:02

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: bmw, idiota, wydatki, gsx, do odciny, pajac, debil

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych