Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: Klik
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Anita Zumbo
Opis sytuacji: Hej, cześć! Zostałem zmuszony napisać tą skargę. Na początku miałem olać tą całą akcję, ale skoro ta osoba ma takie podejście do sprawy, no to cóż.
Więc tak, oskarżony wraz z kilkoma graczami jeździli po centrum czarnym Buritto podpisanym pod panel ochrony i prowokowali nas do pościgu, taranowali etc. Na początku olałem to ze względu na czystą prowokację. Potem zaczęli mnie taranować, więc rozpocząłem za nimi pościg. Po zgubieniu ich dawali jakieś głupie wezwania do Police Department na 911.
Po jakimś czasie spotkałem pojazd oskarżonego w centrum, z opisem "b.entrum Mafia na 100 procent!!!". Niedaleko tego pojazdu stała oskarżona wraz z kolegami. Więc podjąłem się aresztowania jej. Osoba ta zaczęła mi płakać, a po pewnym czasie dała /q - napisała, że idzie na forum.
Następnie wróciłem na patrol i po dłuższym czasie spotkałem ją na parkingu w centrum. Znowu ten gracz zaczął płakać na kropce i znowu dał /q.
Proszę administrację lub GameMastera z wyższym lvl'em o sprawdzenie logów oskarżonego z tego, co on w dniu dzisiejszym odwalał.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Temat jest zamknięty