Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga]Alonzo Bennett

raport samp

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Easy Rider 918 18/04/2014 - 16:24

Easy Rider
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:http://net4game.com/...18758-vader123/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:Alonzo Bennett

Opis sytuacji:Terminator, niepoprawne zastosowanie /do, ucieczka od akcji i kary poprzez /q - Skarga pisana z polecenia Kodora(co widać na ssie).

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe) http://imgur.com/ZUO...Q8uZ6y7,l29DV80

• Do góry
    • 1

#2 White728 18/04/2014 - 18:18

White
  • Gracz

Powiadom oskarżonego o skardze. Ma dwadzieścia cztery godziny na wypowiedzenie się.

• Do góry
    • 0

#3 Easy Rider 918 18/04/2014 - 18:32

Easy Rider
  • Gracz

Powiadom oskarżonego o skardze. Ma dwadzieścia cztery godziny na wypowiedzenie się.

dv-easuxvlrzamvdefukgwx.png

• Do góry
    • 0

#4 Vader1230 18/04/2014 - 18:53

Vader123
  • Świeżak

haahahahahahaha :D:D:D:D beka w chuj :D :D :D Co tutaj mogę, hym? Wyjebałem temu Blank'owi a on jakby nigdy nic zaczął mnie napierdalać, chociaż ja z całej siły uderzyłem go w brzuch, powinien się zwijać z bólu nawet podkreślam NAWET jak mam mało siły te 3000j chyba, a nie on kurwa pisze "/do udane" i zaczyna mnie napierdalać jakby kurwa nie wiem, z jego brzucha był taki pancerz. -.- Beka też jest taka, że koleś przychodzi do restauracji, podchodzi do kajserów i pyta się "macie może Ak-47 albo bazooke na sprzedaż?" gdzie pozdrawiam tego kolesia z podłogi :-) Szczerze mówiąc, nawet fajny ten serwer, gdyby nie ten DM :) Ale co mogę? No nie będę ciota i nie będę kłamał, że to nie prawda itd.. Przyznaje się, lecz niech też poniesie kare ten Blank jakiś tam, za to, że gówno odegrał jak mu jebłem w brzuch. Poza tym, mogę chyba odgrywać jaką chce postać, dlatego też odegrałem, że moja postac jest silna i nie łatwo ją przewrócić itd.. a nie koleś mi pisze na ".hahahahahahah masz 3000j i silny -.-" Tyle w temacie :) Ogarnijcie też trochę ten DM, bo zamiast Role Play jest DM, MG, PG ;)

Co do tego Kodora czy jak mu tam, ta "sukwa" to miało być do mnie? Jeżeli tak, to administrator powinien zachować swą kulturę, a nie obrażać graczy, gdzie sam daje wanry,kicki,AJ'oty za obrażanie kogoś. Słowo "sukwa" bardzo mnie obraziła, więc fajną też macie ekipe :)

• Do góry
    • 0

#5 Easy Rider 918 18/04/2014 - 19:39

Easy Rider
  • Gracz

Ja nie mam nic do dodania. Czekam na wyrok White'a.

• Do góry
    • 0

#6 White728 19/04/2014 - 16:57

White
  • Gracz
Alonzo Bennett - ban - /q podczas akcji RolePlay, szkodnik i odwalacz.
  • Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: raport, samp

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych