haahahahahahaha
:D:D:D beka w chuj
Co tutaj mogę, hym? Wyjebałem temu Blank'owi a on jakby nigdy nic zaczął mnie napierdalać, chociaż ja z całej siły uderzyłem go w brzuch, powinien się zwijać z bólu nawet podkreślam NAWET jak mam mało siły te 3000j chyba, a nie on kurwa pisze "/do udane" i zaczyna mnie napierdalać jakby kurwa nie wiem, z jego brzucha był taki pancerz. -.- Beka też jest taka, że koleś przychodzi do restauracji, podchodzi do kajserów i pyta się "macie może Ak-47 albo bazooke na sprzedaż?" gdzie pozdrawiam tego kolesia z podłogi :-) Szczerze mówiąc, nawet fajny ten serwer, gdyby nie ten DM
Ale co mogę? No nie będę ciota i nie będę kłamał, że to nie prawda itd.. Przyznaje się, lecz niech też poniesie kare ten Blank jakiś tam, za to, że gówno odegrał jak mu jebłem w brzuch. Poza tym, mogę chyba odgrywać jaką chce postać, dlatego też odegrałem, że moja postac jest silna i nie łatwo ją przewrócić itd.. a nie koleś mi pisze na ".hahahahahahah masz 3000j i silny -.-" Tyle w temacie
Ogarnijcie też trochę ten DM, bo zamiast Role Play jest DM, MG, PG 
Co do tego Kodora czy jak mu tam, ta "sukwa" to miało być do mnie? Jeżeli tak, to administrator powinien zachować swą kulturę, a nie obrażać graczy, gdzie sam daje wanry,kicki,AJ'oty za obrażanie kogoś. Słowo "sukwa" bardzo mnie obraziła, więc fajną też macie ekipe