Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Podmianka pod shotgun - problem.

shotgun podmianka problem samp mody

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ryzon — 40 29/01/2014 - 12:40

Ryzon
  • Gracz

Wstawiam za użytkownika

Witam! Ostatnio zainstalowałem sobie podmiankę pod shotgun. Na singleplayer i innych serwerach one działają, tylko nie na net4game. Próbowałem wielu, zawsze instalowałem przez GTA Parking. Ostatnio wgrałem ją IMG Toolem, działała na serwerze dwa dni, od wczoraj znów ten sam problem - model się wczytuje, lecz z białą teksturą.

• Do góry
    • 0

#2 Kozaznosa — 286 29/01/2014 - 13:10

Kozaznosa
  • Gracz

Chodzi o klasyczny drewniany czy coś innego. Musisz zrobić reinstalacje GTA bo masz na dodawane podmianek i to pewnie dlatego. Miałem tak gdy instalowałem dwie podmianki pod pojazd przez dwa różne programy. :)

Użytkownik kozaznosa edytował ten post 29/01/2014 - 13:27

• Do góry
    • 0

#3 non notus — 419 03/02/2014 - 15:31

non notus
  • Gracz
No, reinstal gta powinien Ci pomóc, jeśli nie to spróbuj inną podmianke.
  • Do góry
    • 0

#4 Easy Rider — 918 03/02/2014 - 15:47

Easy Rider
  • Gracz

No, reinstal gta powinien Ci pomóc, jeśli nie to spróbuj inną podmianke.

Próbowałem wiele podmianek - jak się ostatnio okazało - problem wystąpił też u znajomego. Na net4game nie działa, na singlu i innych serwerach wszystko jak trzeba.

• Do góry
    • 0

#5 non notus — 419 03/02/2014 - 16:03

non notus
  • Gracz

Próbowałem wiele podmianek - jak się ostatnio okazało - problem wystąpił też u znajomego. Na net4game nie działa, na singlu i innych serwerach wszystko jak trzeba.

Reinstalowałeś gre? Tak jak wyzej kozaznosa napisał może to właśnie przez użycie 2 programów do zainstalowania tej samej podmianki.
  • Do góry
    • 0

#6 Easy Rider — 918 03/02/2014 - 16:08

Easy Rider
  • Gracz

Reinstalowałeś gre? Tak jak wyzej kozaznosa napisał może to właśnie przez użycie 2 programów do zainstalowania tej samej podmianki.

Problem pojawiał się nawet jak instalowałem jednym programem. Drugiego programu użyłem po tygodniu.

• Do góry
    • 0

#7 non notus — 419 03/02/2014 - 16:14

non notus
  • Gracz

Problem pojawiał się nawet jak instalowałem jednym programem. Drugiego programu użyłem po tygodniu.

To ja już więcej pomysłów nie mam, szukałem nawet na różnych forach czy ktoś ma podobny problem, a jedynie co znalazłem co może pomoc to reinstal :/ No nie wiem.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: shotgun, podmianka, problem, samp, mody

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych