Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Wasz Wymarzony Samochód :D

wymarzony samochód

• Please log in to reply
296 odpowiedzi w tym temacie

#201 Pixos De Blood6626 22/09/2016 - 18:56

Pixos De Blood
  • Gracz

Masz e46? Gratulację, ja niedługo prawo jazdy robię i odkładam na ten model, pewnie będę ją modernizować jak to na faceta przystało, celuję właśnie na białą, bo chciałbym pomalować na czarno lusterka/maskę/dach i być może bagażnik, ale nie wiem, to narazie wyobraźnia; Widziałem wiele tych BM'EK kozacko zrobionych i biel z czernią dobrze się komponuje. Kumpel przemalował swoją e36 na biało czarny; pomalował na czarno dach, klapę bagażnika, tył, maskę, łącząc resztę z bielą - kozak wygląda, tak samo z felgami; obręcze białe, a wnętrze czarne, no kosmos po prostu.już nie wspomnę o body kicie i reszcie.

Jezeli nie wezmiesz mamy albo taty na wspolwlasciciela to zaplacisz teraz na samo ubezpieczenie co najmniej 3 tysiace na bmw 2.0
Mi sie nie podobaja czarne maski i bagazniki. Chyba, ze czarny profilowany pasek na bialej masce. U siebie planuje zrobic krew na masce i zderzaku przednim. Nie chce zadnych gleb, m-pakietow i tuningow. Nie podobaja mi sie. Ewentualnie poliftowy zderzak, bo bedzie pasowal mi do poliftowej E46. Mam zajebiste czarne 17".
A i bialej e46 na polskim rynku nie znajdziesz. Na niemieckim jest kilka zadbanych. Celuj na Wlochy albo Hiszpanie :D
  • Do góry
    • 0

#202 Pablou337 22/09/2016 - 20:33

Pablou
  • Gracz

Oldsmobile Cutlass <3

http://trueautosite....utlass_5339.jpg

A jeżeli chodzi o taki bardziej realny wóz dla mnie to Mercedes W123 :)

http://www.gieldakla...230-w123-02.jpg

// Nie wiem czemu mi nie działają zdjęcia, więc wrzucam tylko linki :P

Użytkownik SpawaczPablo edytował ten post 22/09/2016 - 20:36

• Do góry
    • 0

#203 AntiRust137 22/09/2016 - 22:24

AntiRust
  • Gracz

A ja mam swój wymarzony samochód. Mój golfik <3

PS: zdjęcie nie jest podrasowane, on tak się błyszczy na co dzień :)

brsvJJN.jpg

Użytkownik AntiRust edytował ten post 22/09/2016 - 22:26

• Do góry
    • 1

#204 Pixos De Blood6626 23/09/2016 - 08:08

Pixos De Blood
  • Gracz

Tak samo jak koledzy wyżej, jest to BMW e46, najlepiej 330Ci bądź 330Cd, jednak ja wole przedlifty - w każdym typie nadwozia e46 polifta, jednak w Coupe przedlift według mnie robi większą robotę. Szczególnie w shadow-line. Koniecznie na 19 calowym Stylingu 95   :wub: z czasem dołożyć przedni zderzak od m-pakietu oraz tylne lampy LED. Najlepiej jakby była czarna, wtedy wszystkie emblematy BMW również zmieniłbym na taki odcień. Delikatnie przyciemnione lampy i mamy autko cycuś glancuś pizdeczka. Wymagania z wnętrza auta to na 100 procent kierownica z multifunkcją [tzw. proca] oraz zachowane seryjne radio i jakims sposobem podłączyć pod nie Auxa. Siedzenia najlepiej w skórze albo w pół skórze. Z biegiem czasu może bym wrzucił do niej klapę CSL i naprawdę samochód jak dla mnie wymarzony. 

[Fele 19' Styling 95]

Z ubezpieczeniem jest lipa, biorąc pod uwage aspekty takie jak młody kierowca, pojemność pow. 2.0, gaz, marka naprawdę przyjdzie nam dużo zapłacić, ja planuje na mamuśke.

Kiedyś nienawidziłem BMW. Były lansiarskie, typowe dla Sebixów i zazwyczaj skatowane. Miały tylko wyglądać. Jak się naczytałem na forach to zmieniłem zdanie. Zacząłem przeglądać i śledzić przez 3 miesiące otomoto, allegro, olx, mobile, pkw, aż w końcu znalazłem coś dla siebie.

Co do silników to wszystkie rzędówki sześciocylindrowe są bardzo dobre, solidne i miła dla ucha koltura pracy silnika (jak pralka). Mi się podobają tylko polifty, najbardziej w Coupe. Są dopracowane, w sumie dla tego lift. Shadow-liny są kozackie, wiadomo, ale nie lubie za dużych felg. Strasznie mi się nie podoba jak opona razem z rantem zachodzą pod nadkole. Do tego ranty wychodzące z opony, coś okropnego. Do tego wraz z większymi felgami samochód wolniej się rozpędza i więcej pali. Do tego brak komfortu z jazdy. O zderzaku też myślałem, te niewymyślne są całkiem ładne. Podobnie z ledowymi lampami. Swoje lampy akurat z tyłu przyciemniłem folią, bo za przód moge stracić dowód albo w najlepszym wypadku moge odkleić. W planie mam też przyciemnianie tylnych szyb. Co do emblematów... wolę oryginalne znaczki, inne wyglądają jak podróbki. Aczkolwiek w czarnej ósemce ładnie się komponowały czarne emblematy ja widziałem. Ja akurat nie mam kierownicy multifunkcyjnej, ale bez niej nie potrafie się obejść. Do tego dojdzie tempomat, wiec dla mnie to nieunikniony temat. Jako, że mam starą kierownicę, to wezmę starą kierownicę multifunkcyjną. Nie jara mnie m-pakiet. Jak wiadomo radio biznes BMW jest bardzo zachwalane. Gra bardzo dobrze i nie ma na co narzekać. Nie ma po co robić auxa, w zapalniczke wkładasz transmiter i podłączasz telefon lub pendraka. Tak samo ja robie. Skóry są do bani w lato, skóre można sobie wyparzyć na plecach. Ja mam pół skóre i jest równie wygodnie jak i praktycznie, polecam.

• Do góry
    • 0

#205 AntiRust137 23/09/2016 - 08:23

AntiRust
  • Gracz

Kiedyś nienawidziłem BMW. Były lansiarskie, typowe dla Sebixów i zazwyczaj skatowane. Miały tylko wyglądać. Jak się naczytałem na forach to zmieniłem zdanie. Zacząłem przeglądać i śledzić przez 3 miesiące otomoto, allegro, olx, mobile, pkw, aż w końcu znalazłem coś dla siebie.

Co do silników to wszystkie rzędówki sześciocylindrowe są bardzo dobre, solidne i miła dla ucha koltura pracy silnika (jak pralka). Mi się podobają tylko polifty, najbardziej w Coupe. Są dopracowane, w sumie dla tego lift. Shadow-liny są kozackie, wiadomo, ale nie lubie za dużych felg. Strasznie mi się nie podoba jak opona razem z rantem zachodzą pod nadkole. Do tego ranty wychodzące z opony, coś okropnego. Do tego wraz z większymi felgami samochód wolniej się rozpędza i więcej pali. Do tego brak komfortu z jazdy. O zderzaku też myślałem, te niewymyślne są całkiem ładne. Podobnie z ledowymi lampami. Swoje lampy akurat z tyłu przyciemniłem folią, bo za przód moge stracić dowód albo w najlepszym wypadku moge odkleić. W planie mam też przyciemnianie tylnych szyb. Co do emblematów... wolę oryginalne znaczki, inne wyglądają jak podróbki. Aczkolwiek w czarnej ósemce ładnie się komponowały czarne emblematy ja widziałem. Ja akurat nie mam kierownicy multifunkcyjnej, ale bez niej nie potrafie się obejść. Do tego dojdzie tempomat, wiec dla mnie to nieunikniony temat. Jako, że mam starą kierownicę, to wezmę starą kierownicę multifunkcyjną. Nie jara mnie m-pakiet. Jak wiadomo radio biznes BMW jest bardzo zachwalane. Gra bardzo dobrze i nie ma na co narzekać. Nie ma po co robić auxa, w zapalniczke wkładasz transmiter i podłączasz telefon lub pendraka. Tak samo ja robie. Skóry są do bani w lato, skóre można sobie wyparzyć na plecach. Ja mam pół skóre i jest równie wygodnie jak i praktycznie, polecam.

Jakieś prowo? xd

Te 3,0 na dube vanos szczególnie są dobre, dobre w gaz bo biorą olej i poprawiają smarowanie xD Jeżeli boli Cię większe spalanie o 100ml na 100 kilometrów od większej felg, to znaczy szerszej, bo wysokość nie ma tu zbytniej różnicy to jesteś jak większość sebixów z bmw, różnica w przyśpieszeniu, ani na 1.4 ani na 1.8T nie zauważyłem, a mam większe koło o 2 cale od serii. Dowód możesz stracić też za przyciemnione lampy z tyłu, nie tylko za przednie, kwestia tego jak wilką mądrość chcesz pokazać policjantowi - mnie zawsze puszczają i udają, że lamp nie widzą.

Transmiter xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD równie dobrze puszczaj sobie muzykę z komórki w aucie, to gówno robi takie starty na jakości jak stara, poczciwa kaseta.

Tyle w temacie, musisz jeszcze dużo na modzić i się douczyć w kwestii tuningów i motoryzacji a ta "be-emka' w poście wyżej to kwintesencja dobrego smaku i german style w którą właściciel wyłożył w chuj kasy bo z samego zdjęcia widać, że jezdzi na powietrzu  :D

BTW: BMW dobre auta, ale dla ludzi z głową i kasą na części i paliowo, chociaż przy spokojnej jeździe te 3-litrówki spalą tylko 8 litrów w mieszanym :)

Użytkownik AntiRust edytował ten post 23/09/2016 - 08:26

• Do góry
    • -1

#206 Pixos De Blood6626 23/09/2016 - 08:50

Pixos De Blood
  • Gracz

Jakieś prowo? xd

Te 3,0 na dube vanos szczególnie są dobre, dobre w gaz bo biorą olej i poprawiają smarowanie xD Jeżeli boli Cię większe spalanie o 100ml na 100 kilometrów od większej felg, to znaczy szerszej, bo wysokość nie ma tu zbytniej różnicy to jesteś jak większość sebixów z bmw, różnica w przyśpieszeniu, ani na 1.4 ani na 1.8T nie zauważyłem, a mam większe koło o 2 cale od serii. Dowód możesz stracić też za przyciemnione lampy z tyłu, nie tylko za przednie, kwestia tego jak wilką mądrość chcesz pokazać policjantowi - mnie zawsze puszczają i udają, że lamp nie widzą.

Transmiter xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD równie dobrze puszczaj sobie muzykę z komórki w aucie, to gówno robi takie starty na jakości jak stara, poczciwa kaseta.

Tyle w temacie, musisz jeszcze dużo na modzić i się douczyć w kwestii tuningów i motoryzacji a ta "be-emka' w poście wyżej to kwintesencja dobrego smaku i german style w którą właściciel wyłożył w chuj kasy bo z samego zdjęcia widać, że jezdzi na powietrzu  :D

BTW: BMW dobre auta, ale dla ludzi z głową i kasą na części i paliowo, chociaż przy spokojnej jeździe te 3-litrówki spalą tylko 8 litrów w mieszanym :)

1. W żadnym wypadku. Pokazuje zalety i wady.

2. Dalej tracisz na przyspieszeniu. Ja w swoim 2.0 dieslu mam uczucie utraty mocy. W benzynie tego nie poczujesz, bo nie masz tak wysokiego momentu obrotowego na start jak w dieslu. Między 10 a 13 sekund do stówki jest wyczuwalne. I wcale nie ma tu mowy o umiejętności zmiany biegów. A co do lamp, wszystko zależy od tego na kogo trafisz.

3. Co za herezje pierdzielisz to ja nie wiem. Jakość piosenki zależy od nagrania i z jaką częstotliwością zostało utworzone. Nigdy nie narzekałem na jakiekolwiek szumy czy niską wydajność nagrania. Wręcz przeciwnie.

4. Wiadomo. Ja nie patrze na wyklepane style tuningów czy paskudnych germanstylów, mam swoją wizje modyfikacji swojej E46.

5. Tu się z Tobą zgodzę, wszystko na temat spalania dwulitrówek porównywanych do sześciocylindrówek.

• Do góry
    • 0

#207 bakao40 23/09/2016 - 09:17

bakao
  • Gracz

Masz e46? Gratulację, ja niedługo prawo jazdy robię i odkładam na ten model, pewnie będę ją modernizować jak to na faceta przystało, celuję właśnie na białą, bo chciałbym pomalować na czarno lusterka/maskę/dach i być może bagażnik, ale nie wiem, to narazie wyobraźnia; Widziałem wiele tych BM'EK kozacko zrobionych i biel z czernią dobrze się komponuje. Kumpel przemalował swoją e36 na biało czarny; pomalował na czarno dach, klapę bagażnika, tył, maskę, łącząc resztę z bielą - kozak wygląda, tak samo z felgami; obręcze białe, a wnętrze czarne, no kosmos po prostu.

już nie wspomnę o body kicie i reszcie.

jesteś idiotą XD

• Do góry
    • -1

#208 Mercuś 244 23/09/2016 - 10:15

Mercuś
  • Gracz

Transmiter według mnie odpada, wolałbym jednak mieć tego Auxa, co do lamp to chodząc po zlotach widzę, że pełno osób je przyciemnia i nikomu jeszcze za to dowodu nie zabrano. Jak nie trafie na qpetke w kolorze czarnym to na 100 procent włożę do niej Angel Eye's 
Znalazlem zdjęcie takiej wymarzonej  :wub:  :wub:  :wub:

style95s.jpg

• Do góry
    • 1

#209 AntiRust137 23/09/2016 - 11:03

AntiRust
  • Gracz

1. W żadnym wypadku. Pokazuje zalety i wady.

2. Dalej tracisz na przyspieszeniu. Ja w swoim 2.0 dieslu mam uczucie utraty mocy. W benzynie tego nie poczujesz, bo nie masz tak wysokiego momentu obrotowego na start jak w dieslu. Między 10 a 13 sekund do stówki jest wyczuwalne. I wcale nie ma tu mowy o umiejętności zmiany biegów. A co do lamp, wszystko zależy od tego na kogo trafisz.

3. Co za herezje pierdzielisz to ja nie wiem. Jakość piosenki zależy od nagrania i z jaką częstotliwością zostało utworzone. Nigdy nie narzekałem na jakiekolwiek szumy czy niską wydajność nagrania. Wręcz przeciwnie.

4. Wiadomo. Ja nie patrze na wyklepane style tuningów czy paskudnych germanstylów, mam swoją wizje modyfikacji swojej E46.

5. Tu się z Tobą zgodzę, wszystko na temat spalania dwulitrówek porównywanych do sześciocylindrówek.

2. Mam prawie 200 koni i ~300NM przy 1750obr/min więc nie mów mi, że mam mniej niuta od Ciebie w dieslu xD Do sety cisnę w 6 sekund, na drugim biegu. (10 -13 sekund do steki to miał mój 1.4 75km i ~120Nm xDDDD więc kiepsko wypada to BMW) I z dowodem nie zależy od policjanta tylko jak gadasz.. Jak policjant obchodzi mój samochód i mówi "dowodzik zostaje" to ja wtedy mówię, że ma racje, bo felgi wystają ten centymetr, lampy przyciemnione, ale z drugiej strony nie stwarza to takie zagrożenia jak przekroczenie prędkości, wymuszanie, jazda na czerwonym a ja za to nigdy karany nie byłem bo jeżdżę bezpiecznie i myślę za innych na drodze i wtedy Pan policjant idzie do radiowozu, pewnie mnie sprawdzają i oddaje mi dowód bez przypału.. czy to u mnie w mieście czy gdzie indziej, zawsze działa.. Ale jak ktoś udaje filozofa i się kłóci to dla zasady trzeba takiemu dowalić.

3. Zainwestuj w dobry sprzęt do auta to będziesz wiedział co mówię. A jak masz serie z lat '90 ubiegłego wieku to faktycznie różnicy nie zobaczysz bo tak czy tak jest lipa xD

A propo tego srebrnego bmw ciągle podtrzymuje swoje zdanie.. Kwintesencja..

PS: co ma komfort jazdy do rozmiaru felg? :-/

• Do góry
    • -1

#210 Pixos De Blood6626 23/09/2016 - 11:59

Pixos De Blood
  • Gracz

Transmiter według mnie odpada, wolałbym jednak mieć tego Auxa, co do lamp to chodząc po zlotach widzę, że pełno osób je przyciemnia i nikomu jeszcze za to dowodu nie zabrano. Jak nie trafie na qpetke w kolorze czarnym to na 100 procent włożę do niej Angel Eye's 
Znalazlem zdjęcie takiej wymarzonej  :wub:  :wub:  :wub:

Też rozmyślałem nad jaśniejszym czarnym na przednie lampy. Przynajmniej osadu nie bede miał, efektu bananowej skórki. A co do ringów to już przy okazji, w te auta można pakować i pakować hajsu. Skarbonka bez dna, ale białe czy tam lekko niebieskawe ringi robią na mnie wrażenie. Tylko teraz dylemat czy CCFL czy LED? Odwieczna wojna.

2. Mam prawie 200 koni i ~300NM przy 1750obr/min więc nie mów mi, że mam mniej niuta od Ciebie w dieslu xD Do sety cisnę w 6 sekund, na drugim biegu. (10 -13 sekund do steki to miał mój 1.4 75km i ~120Nm xDDDD więc kiepsko wypada to BMW) I z dowodem nie zależy od policjanta tylko jak gadasz.. Jak policjant obchodzi mój samochód i mówi "dowodzik zostaje" to ja wtedy mówię, że ma racje, bo felgi wystają ten centymetr, lampy przyciemnione, ale z drugiej strony nie stwarza to takie zagrożenia jak przekroczenie prędkości, wymuszanie, jazda na czerwonym a ja za to nigdy karany nie byłem bo jeżdżę bezpiecznie i myślę za innych na drodze i wtedy Pan policjant idzie do radiowozu, pewnie mnie sprawdzają i oddaje mi dowód bez przypału.. czy to u mnie w mieście czy gdzie indziej, zawsze działa.. Ale jak ktoś udaje filozofa i się kłóci to dla zasady trzeba takiemu dowalić.

3. Zainwestuj w dobry sprzęt do auta to będziesz wiedział co mówię. A jak masz serie z lat '90 ubiegłego wieku to faktycznie różnicy nie zobaczysz bo tak czy tak jest lipa xD

A propo tego srebrnego bmw ciągle podtrzymuje swoje zdanie.. Kwintesencja..

PS: co ma komfort jazdy do rozmiaru felg? :-/

No i sam sobie odpowiedziałeś. Jak mam się porównać czterocylindrowym, dwulitrowym dieslem (116 km z mapą na 145 km) do Twojego zapewne 2.8 czy 3.0 benzyniaka? To już lepiej wprost się pochwalić, a nie się mądrzyć. Tak czy siak z tą mapą mam podniesiony moment jakoś do 300 przy 2000 obr. Szczerze mówiąc musiałbym popatrzyć na wykres z hamowni.

Dostałem jakąś tubę i głośniki Pioneera 1300 watów. Szukam też jakiegoś mocnego wzmacniacza, przynajmniej 4 kanały po 2000 wat.

Wszystko zajmuje prawie cały bagażnik. Muszę nawinąć też cewkę, dopiero wtedy zobacze jak to gra, ale też nie jara mnie trzaskanie blachy. A położenie maty wygłuszającej to za drogi interes. Zupełnie niepotrzebne jak na moje wymagania. Poza tym jak mówiłem, mam poliftówkę '03 rok. Nie jeżdże autami z xx wieku.

Co do rozmiaru felg i laczków; chcesz mi powiedzieć, że nie przeszkadza ci czucie pod dupą każdego kamyczka albo mniejszego wyboju? Mi się wydaje, że to są czynniki wpływające na komfort jazdy. Jeżeli się myle - oświeć mnie.

• Do góry
    • -1

#211 AntiRust137 23/09/2016 - 14:38

AntiRust
  • Gracz

No i sam sobie odpowiedziałeś. Jak mam się porównać czterocylindrowym, dwulitrowym dieslem (116 km z mapą na 145 km) do Twojego zapewne 2.8 czy 3.0 benzyniaka? To już lepiej wprost się pochwalić, a nie się mądrzyć. Tak czy siak z tą mapą mam podniesiony moment jakoś do 300 przy 2000 obr. Szczerze mówiąc musiałbym popatrzyć na wykres z hamowni.

Dostałem jakąś tubę i głośniki Pioneera 1300 watów. Szukam też jakiegoś mocnego wzmacniacza, przynajmniej 4 kanały po 2000 wat.

Wszystko zajmuje prawie cały bagażnik. Muszę nawinąć też cewkę, dopiero wtedy zobaczę jak to gra, ale też nie jara mnie trzaskanie blachy. A położenie maty wygłuszającej to za drogi interes. Zupełnie niepotrzebne jak na moje wymagania. Poza tym jak mówiłem, mam poliftówkę '03 rok. Nie jeżdże autami z xx wieku.

Co do rozmiaru felg i laczków; chcesz mi powiedzieć, że nie przeszkadza ci czucie pod dupą każdego kamyczka albo mniejszego wyboju? Mi się wydaje, że to są czynniki wpływające na komfort jazdy. Jeżeli się myle - oświeć mnie.

Golf 1.8T AUM wrzucony ori program z 180 konnej wersji + suszarka ustawiona na bara. "Jakaś tuba i głośniki pionka 1300watt" to nie wszystko, właśnie główne skrzypce gra wygłuszenie auta i to właśnie bez tego będziesz miał trzaskanie blachy nawet przy 200W RMS. :lol: Ja mam wygłuszonego golfika, po 220W RMS w drzwiach z przodu i 500Watt RMS w subie w bagażniku i to wystarcza w zupełności, nawet za dużo, a Ty bez wygłuszania chcesz 1300W i jeszcze wzmaka 4 kanałowego po 2000Wat czyli w sumie 8000W wzmacniacz - chyba nie wiesz co piszesz a już na pewno nie masz pojęcia o cenach monoblocków. :lol:  :lol:  :lol:.

Czytałem Twoje wcześniejsze posty, pisałeś, że chcesz malować e46 na biały kolor z czarnym dachem. Ekstra, sprzedałeś nerkę, wiesz ile kosztuje DOBRE lakierowanie? Przy zmianie koloru całego auta koszt lakierowania będzie równy, albo przewyższy cenę auta co nie ma ekonomicznego uzasadnienia co więcej sprzedać dwukolorowy pojazd jest o wiele ciężej a podejrzewam, że do skansenu nie będziesz chciał go wstawiać. Jeszcze zrozumiałbym to malowanie, jakbyś faktycznie nie zgadzał się na półśrodki, czyli budowa CA od podstaw, dobre radio/procesor dźwięku (nawet schowane w schowku jeżeli chcesz zachować oryginalność deski rozdzielczej), dobre kable, akumulator żelowy, wydajniejszy alternator, WYGŁUSZENIE CAŁEGO auta, a nie włożenie samych głośników aby tylko dudniło i mógłbyś się chwalić " a ja mam 1300W w samochodzie". W ten sposób szybko znajdziesz się na FB na fanpage "janusze tuningu" Gadasz rzeczy o których widocznie pojęcia nie masz.

Felga nie ma wpływu na komfort jazdy, to opona ma po cześć wpływ, a w głównej mierze zawieszenie. Zakładając oponę nisko profilową, tak zwanego naleśnika, na jakąkolwiek felgę będzie dużo twardziej niż jak założysz np o profilu 45. Osobiście uważam, że właśnie 45 to kompromis między wygodą a wyglądem - ale to nie ma znaczenia. Wracając do zawieszenia, tu jest pies pogrzebany. Osobiście uwielbiam jak auto jest twarde, sztywne i prowadzi się jak po sznurku, nie przechyla się na boki, dlatego u mnie wybór padł na gwint TA co za tym idzie twardy jak beton i tani jak barszcz. Jeżeli zależałoby mi na komforcie kupiłbym markowy gwint np KW z regulacją twardości, ustawił sobie na "mięciutko" i nawet nikt by nie zauważył, że mam nie oryginalne zawieszenie, duże koło i nisko profilową oponę.

Jak masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało, oświecę Cię :)

• Do góry
    • -2

#212 Pixos De Blood6626 23/09/2016 - 14:55

Pixos De Blood
  • Gracz

Od teraz prowadze kazda sprawe zwiazana z biemdablju do ciebie, mistrzu. Pod warunkiem, że masz wiedze i pojęcie, a nie informacje zaczerpięte z bmw-klub.

• Do góry
    • -2

#213 ViciousEagle0 26/09/2016 - 21:24

ViciousEagle
  • Świeżak

EVO IX Extreme :D

• Do góry
    • 0

#214 Nega482 13/10/2016 - 21:04

Nega
  • Gracz

*
Popularny

BMW M5

• Do góry
    • 4

#215 Kubsonek 206 13/10/2016 - 21:30

Kubsonek
  • Gracz

*
Popularny

Jeep Volco 2013 XC60 <3 <3 <3
volvo-xc60-plug-in-hybrid-concept-at-the
5d9d05981e1b95434b298c4c3172c169e879279d

• Do góry
    • 3

#216 Cryptonik66 15/10/2016 - 15:19

Cryptonik
  • Gracz

E 34 M5 <3 

• Do góry
    • 0

#217 Bulinek 1049 15/10/2016 - 23:28

Bulinek
  • Gracz

Jedyny model hondy jaki chciałbym mieć !
honda-accord-tuned-1.jpg

• Do góry
    • 0

#218 donSKORPION211 16/10/2016 - 15:13

donSKORPION
  • Gracz

big_thumb_a37895eb83338de58e90011260e45f

• Do góry
    • 0

#219 Hrabia QuarK 279 16/10/2016 - 17:33

Hrabia QuarK
  • Gracz

http://kingwalls.us/...er/1600x900.jpg

GOLFIK!

Użytkownik Q u a r K edytował ten post 16/10/2016 - 17:34

• Do góry
    • 1

#220 TheLordixon 134 17/10/2016 - 23:09

TheLordixon
  • Gracz
Subaru Impreza Wrx

Użytkownik SubaruImpreza edytował ten post 17/10/2016 - 23:12

• Do góry
    • 0

#221 Unlucky Majczel609 18/10/2016 - 17:09

Unlucky Majczel
  • Gracz

1354034096_by_robertjudi.jpg?1354258933

Bardzo bym chciał taki samochodzik. :( BMW e36, coupe najlepiej. Co muszę zrobić by takim cudem jeździć? :(

• Do góry
    • 1

#222 Prosteryn33 19/10/2016 - 10:25

Prosteryn
  • Gracz

1. VW Golf 4.

2. Mitsubishi Lancer Evolution 7.

3. Ford Mustang Fastback 1967.

4. Ford Crown Victoria 2000-2005.

5. Nissan Skyline R34 GT-R.

6. Mazda RX-8.

• Do góry
    • 0

#223 Hieroś7 19/10/2016 - 21:25

Hieroś
  • Gracz
Pixos De Blood, on 23 Sept 2016 - 15:55, said:

Od teraz prowadze kazda sprawe zwiazana z biemdablju do ciebie, mistrzu. Pod warunkiem, że masz wiedze i pojęcie, a nie informacje zaczerpięte z bmw-klub.

Jak coś, to do mnie też możesz prowadzić jakieś sprawy, hehe.

Ja co prawda swoje wymarzone autko już mam, włożyłem w nie sporo serca, pieniędzy i pracy, a jedyne co nie pykło przy jego spełnianiu to zamiast 6-cio cylindrowego M52TUB20 wolałbym M52TUB28  :).

28820956355_c2cf39544f_c.jpg

29950522362_dee609bdfd_c.jpg

Użytkownik Hieroś edytował ten post 19/10/2016 - 21:27

• Do góry
    • 1

#224 Noe_Rea -32 23/10/2016 - 20:54

Noe_Rea
  • Gracz

Tym sie fajnie jezdzi :D

volkswagen-passat-kombi-62-5964_head.jpg

• Do góry
    • 0

#225 CatchMe 851 24/10/2016 - 16:41

CatchMe
  • Zbanowani

O widzę mamy speca od motoryzacji, to jak będę czegoś potrzebował to wiem do kogo pisać. 

Nie odchodząc z tematu za jakiś czas będę tym jeździł.

lov1SWV.jpg

• Do góry
    • 2

#226 Pixos De Blood6626 24/10/2016 - 17:15

Pixos De Blood
  • Gracz

O widzę mamy speca od motoryzacji, to jak będę czegoś potrzebował to wiem do kogo pisać. 

Nie odchodząc z tematu za jakiś czas będę tym jeździł.

lov1SWV.jpg

Polecam A4. Akurat mam ten sam model B7 w rodzinie. Tylko silnik 1.9 TDI albo 1.8 T. Jak bedziesz ccial wiedziec czemu to pisz.
  • Do góry
    • 0

#227 CatchMe 851 24/10/2016 - 18:17

CatchMe
  • Zbanowani

Polecam A4. Akurat mam ten sam model B7 w rodzinie. Tylko silnik 1.9 TDI albo 1.8 T. Jak bedziesz ccial wiedziec czemu to pisz.

Samochód świetny, tylko odrzucają pompowtryskiwacze mimo to i tak bede bral diesla 1.9tdi
  • Do góry
    • 0

#228 Kruszynkax3 167 26/10/2016 - 16:49

Kruszynkax3
  • Gracz
BMW e39 i inne.. ;)
  • Do góry
    • 0

#229 THE REAL KECZMI79 26/10/2016 - 21:45

THE REAL KECZMI
  • Gracz

Gościu, orientujesz się czy 1.9tdi ma dwumase?

• Do góry
    • 0

#230 Pixos De Blood6626 27/10/2016 - 07:29

Pixos De Blood
  • Gracz

Gościu, orientujesz się czy 1.9tdi ma dwumase?

No ma. I co? W czyms to go dyskwalifikuje?
  • Do góry
    • 0

#231 THE REAL KECZMI79 27/10/2016 - 19:33

THE REAL KECZMI
  • Gracz

No ma. I co? W czyms to go dyskwalifikuje?

No ta, dwumase się robi co 200tys. a to nie jest koszt 100zł. A te samochody na szrotomoto czy aledrogo "mają" przebiegi po 150tys.

Użytkownik matisn95 edytował ten post 27/10/2016 - 19:34

• Do góry
    • 0

#232 Pixos De Blood6626 28/10/2016 - 17:00

Pixos De Blood
  • Gracz

No ta, dwumase się robi co 200tys. a to nie jest koszt 100zł. A te samochody na szrotomoto czy aledrogo "mają" przebiegi po 150tys.

W kazde auto uzywane 10 czy 15 letnie trzeba cos wlozyc. Czy to diesel czy benzyna. Jak chcesz auto bezawaryjne to kup w salonie :D
W takim razie lepiej kupic tanszy z wiekszym przebiegiem, na przyklad powyzej 300 tys km, a nie 180 tys na liczniku, a przejechal pol miliona na trasie i swieci jak psu jajca.
  • Do góry
    • 0

#233 AntiRust137 28/10/2016 - 20:00

AntiRust
  • Gracz

Da się założyć sztywne sprzęgło, w granicach 700zł :)

• Do góry
    • 0

#234 THE REAL KECZMI79 28/10/2016 - 20:38

THE REAL KECZMI
  • Gracz

W kazde auto uzywane 10 czy 15 letnie trzeba cos wlozyc. Czy to diesel czy benzyna. Jak chcesz auto bezawaryjne to kup w salonie :D
W takim razie lepiej kupic tanszy z wiekszym przebiegiem, na przyklad powyzej 300 tys km, a nie 180 tys na liczniku, a przejechal pol miliona na trasie i swieci jak psu jajca.

Wiesz zdaję sobie sprawę, że po kupnie takiego pojazdy trzeba włożyć pieniądze na rozrząd, wymiana olejów no to już na start wychodzi koło 1,5tys zł

• Do góry
    • 0

#235 AntiRust137 28/10/2016 - 22:03

AntiRust
  • Gracz

Wiesz zdaję sobie sprawę, że po kupnie takiego pojazdy trzeba włożyć pieniądze na rozrząd, wymiana olejów no to już na start wychodzi koło 1,5tys zł

no co Ty.. rozrząd do 220 konnego 1.8T SKF'a kosztuje 500zł. Chyba, że jesteś dupa wołowa i nie usłyszałeś, że łańcuch do wymiany to 1500zł. Olej, średnio wchodzi 5litrów do auta, dobry ORYGINALNY Castrol od producenta nie z allegro (!) 200zł + 30zł filtr. Więc na strat musisz włożyć do tysiąca złotych.

Użytkownik AntiRust edytował ten post 28/10/2016 - 22:04

• Do góry
    • 0

#236 CatchMe 851 28/10/2016 - 22:50

CatchMe
  • Zbanowani

*
Popularny

no co Ty.. rozrząd do 220 konnego 1.8T SKF'a kosztuje 500zł. Chyba, że jesteś dupa wołowa i nie usłyszałeś, że łańcuch do wymiany to 1500zł. Olej, średnio wchodzi 5litrów do auta, dobry ORYGINALNY Castrol od producenta nie z allegro (!) 200zł + 30zł filtr. Więc na strat musisz włożyć do tysiąca złotych.

On ma na myśli do diesla, wejdź na dowolną stronę z częściami, rozrząd z pompą wody minimum 450zł, robocizna drugie tyle. Olej syntetyczny, castrola bym nie wlał nigdy jak lać olej to porządny, liqui moly lub valvoline to są najlepsze oleje, a za 5l takiego oleju trzeba dać przynajmniej 200zł

• Do góry
    • 4

#237 Riot3h205 29/10/2016 - 12:13

Riot3h
  • Gracz

Jakiś prawdziwy szpec mi potrzebny do BMW E90/E92 325i bądź 320i 150KM / 163KM / 170KM 

• Do góry
    • 0

#238 AntiRust137 29/10/2016 - 16:36

AntiRust
  • Gracz

On ma na myśli do diesla, wejdź na dowolną stronę z częściami, rozrząd z pompą wody minimum 450zł, robocizna drugie tyle. Olej syntetyczny, castrola bym nie wlał nigdy jak lać olej to porządny, liqui moly lub valvoline to są najlepsze oleje, a za 5l takiego oleju trzeba dać przynajmniej 200zł

A ja napisałem, że rozrząd do benzyny to koszt 500zł czyli więcej jak 450zł xD  Robocizny nie wliczam, bo robię sobie sam. Czemu byś nie wlał Castrola? Castrol to dobry olej pod warunkiem, że od dystrybutora a nie z niewiadomego źródła. Każdy olej z allegro czy z małego sklepiku na osiedlu to podwyższone ryzyko z tego względu, że oleje w Polsce są podrabiane. Może nie na taka skale jak w Rosji ale są. (właśnie dlatego nie kupisz oleju z rosyjskiego rynku w Polsce) Od tych valvoline czy liqui moly lepszy jest Motul. Ja mam pewne źródło na Castrola i na nim jeżdżę i ma zupełnie inną konsystencje jak ten z allegro - porównywałem.     

• Do góry
    • 0

#239 Biały Węgorz4 29/10/2016 - 17:27

Biały Węgorz
  • Gracz

3fa876184b94027f5ac220ed658d355d.jpg

AUDI RS7 <3333 po tuningu

Użytkownik Biały Węgorz edytował ten post 29/10/2016 - 17:29

• Do góry
    • 0

#240 AntiRust137 29/10/2016 - 20:41

AntiRust
  • Gracz

3fa876184b94027f5ac220ed658d355d.jpg

AUDI RS7 <3333 po tuningu

Jechałem nowym RS7 w tamtym roku, ten samochód rozpierdala. Koleś nie chciał się ścigać z żadnym samochodem, wyszedł na parking i darł mordę "kto się ściga, nie mniej niż litr" każdy motor objeżdżał :D

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: wymarzony, samochód

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych