Hej,
tego jakże ponurego wekeendu (tj. 21.12.2013) postanowiłem zebrać swoje siły na napisanie apelacji od bana na forum (na szczęście minął już piątek trzynastego). Powodem zbanowania mnie na forum był rzekomy "hejt na ekipie". Co najlepsze, wyraziłem jedynie swoje zdanie na temat pewnej osoby, na innej stronie internetowej. Dla mnie było to czyste wyrażenie opinii, niemniej jednak inne osoby zinterpretowały to nieco inaczej. Jeśli moment, kiedy skorzystałem z wolności słowa panującym w naszym państwie kogoś uraził, serdecznie przepraszam. Pragnę kontynuować legalne przeglądanie forum na koncie Zyrm - Marszczak. Zależy mi, gdyż większość użytkowników właśnie spod takiej nazwy mnie zna. Myśle, że przez ten okres wiele spraw zrozumiałem i dając mi szanse, na pewno jej nie zmarnuję, nie nadużywając swoich praw na forum, pragnę też dodać iż nigdy nie otrzymałem na tym forum procentów za hejtowanie czy też inne niegodziwe zachowania.
Mija już prawie rok, myśle że zrozumiałem swój błąd i chciał bym tutaj wrócić jako "JA" a nie na mk bo zwyczajmnie mi się nie chce ukrywać tego kim jestem, w przyszłośći mam w planach powrócić z własnym już tym razem projektem mafii w klimatach Rosyjskich gdyż te są mi najbliższe.
Nie wiem też za co mnie Paweł tak nie lubi gdyż kiedyś nasze kontakty były poprawne ale jeśli czymś uraziłem to sorry.
Użytkownik Moroth edytował ten post 21/12/2013 - 12:51

Temat jest zamknięty