Zyrm
Witam wszystkich serdecznie, pisze już te apelacje 3 albo czwarty raz mniejsza o ilość w każdym razie zostałem zbanowany za sprzedanie majątku użytkownikowi Matius22 oraz Proteza przez Dawida Książkiewicza do tego kilka miesięcy po tym wydarzeniu dostałem jeszcze bana na forum za hejt. Nie hejciłem nikogo na tym forum, więc nie rozumiem za co zostałem pozbawiony dostępu do mojego konta, jednak chciałem PRZEPROSIĆ Bartosza Misiaka,. W czasie gdy grałem na serwerze uzyskałem reputacje dobrego gracza który nie odwala jednak rozumiem też swoje winy za które jeszcze raz przepraszam ekipę serwera, nie chce mi się ukrywać na multikontach chce wspomóc Kristofera przy prowadzeniu jego organizacji swoją wiedzą oraz doświadczeniem, nie chce grać na multikontach ponieważ tak mogę narobić mu tylko niepotrzebnego problemu., wielu ludzi przede mną zrobiło podobne rzeczy albo nawet gorsze a dziś sobie normalnie grają, miałem półtorej roku czasu na przemyślenie kilku spraw i dalej chce z wami grać w związku z czym proszę o umożliwienie mi apelacji od banicji i nałożenie kary zastępczej abym mógł udowodnić wszystkim że dalej potrafię grać jak wszystkich przyzwyczaiłem.
Dodam jeszcze tylko od siebie że osoby które sprzedawały swoje konta dostały drugą szanse jak Arczi, A myślę że nie zadziałałem na szkodę serwera bardziej niż on sprzedając osobie która potem została gmem 40 tysięcy. (Matius22)
Użytkownik Marszczak2 edytował ten post 22/10/2014 - 14:25

Temat jest zamknięty