Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Problem] Dwa problemy które uprzykrzają grę.

czarny ekran podczas grania

• Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szorstki170 23/11/2013 - 15:53

Szorstki
  • Gracz

Cześć.

Mianowicie mam dwa problemy które chciałbym rozwiązać, ponieważ denerwuje mnie to.

• Pierwszy problem polega na tym, że jak gram i w pewnym momencie nacisnę ESC to pojawia się czarny ekran (tak jakby się wczytywało menu) i już nic nie mogę zrobić - jedyne rozwiązanie to 'ctrl + alt + delete' i wyłączenie GTA za pomocą menadżera urządzeń. Nie sprzyja mi to w grze, z prostych względów - czasami przy akcji w Departamencie gdy muszę spojrzeć na mapę bądź zmienić głośność dźwięków muszę wyłączać i włączać GTA.

• Drugi problem polega na tym, że pewien czas temu nagle tak jakby osłabła mi grafika - wcześniej grałem na full detalach, to jest 1366 x 768 x 32 a teraz niestety muszę grać na 1366 x 768 x 16 co strasznie obniża grafikę (jakość tekstur, odbić i tym podobne)

Pytanie do Was - znacie jakiś sposób aby naprawić te oby dwie rzeczy bądź przynajmniej jedną ? Z góry dziękuje, za pomoc daje limit like ;)

• Do góry
    • 0

#2 Wejder3084 23/11/2013 - 16:04

Wejder
  • Gracz

Pierwszy problem występuje u każdego.

Drugi problem, kilkaj tak długo aż będzie 32bit

• Do góry
    • 1

#3 Szorstki170 23/11/2013 - 16:15

Szorstki
  • Gracz

Mogę ustawić, ale zacina się GTA - lagi mam. Kompa nie mam złego..

• Do góry
    • 0

#4 Unlucky Converse 2181 23/11/2013 - 16:36

Unlucky Converse
  • Gracz
  • Drugi problem polega na tym, że pewien czas temu nagle tak jakby osłabła mi grafika - wcześniej grałem na full detalach, to jest 1366 x 768 x 32 a teraz niestety muszę grać na 1366 x 768 x 16 co strasznie obniża grafikę (jakość tekstur, odbić i tym podobne)

Ja mam tak samo, a jak włączam kompa to muszę resetować bo się ekran nie chce włączyć. Nie mam pojęcia, pewnie grafika coś się pieprzy 

• Do góry
    • 1

#5 Stinger225 23/11/2013 - 16:46

Stinger
  • Gracz

Ale coś nie u mnie :X 

Co do problemu - A jak zmniejszysz rozdzielczość ekranu, pozostając na tych 32 bitach?

• Do góry
    • 0

#6 Wejder3084 23/11/2013 - 16:47

Wejder
  • Gracz

Ale coś nie u mnie :X 

Co do problemu - A jak zmniejszysz rozdzielczość ekranu, pozostając na tych 32 bitach?

Jedź pojazdem w centrum i naciskaj ciągle enter a zobaczysz efekt. :D

Mogę ustawić, ale zacina się GTA - lagi mam. Kompa nie mam złego..

Jakim cudem, jeżeli wcześniej grałeś normalnie? Oj blancik, wyrzuć wszystkie mody i git.

• Do góry
    • 1

#7 Szorstki170 23/11/2013 - 16:50

Szorstki
  • Gracz

Jakim cudem, jeżeli wcześniej grałeś normalnie? Oj blancik, wyrzuć wszystkie mody i git.

No właśnie nie wiem o co tutaj biega - wcześniej śmigałem normalnie przez centrum i żaden lag mnie nie złapał, nigdy a tu nagle bum.  Nie mam w ogóle modów :D Miałem jedynego moda - podmiankę pod radiowóz, odinstalowałem go ale tak samo jest.

• Do góry
    • 0

#8 Stinger225 23/11/2013 - 17:02

Stinger
  • Gracz

W centrum - No okej, niech Ci będzie, u mnie tak samo :D

• Do góry
    • 0

#9 TheQuattro147 23/11/2013 - 20:34

TheQuattro
  • Gracz

Co do pierwszego to tak jak koledzy wcześniej pisali - większość graczy tak ma. A co do drugiego to nie mam pojęcia co może być przyczyną.

• Do góry
    • 0

#10 pupci3 24/11/2013 - 11:37

pupci
  • Gracz

Jak chcesz mieć dobrą grafikę razem z dobrą wydajnością ustaw tak: Antyaliasing na 2, detale na medium i rozdzielczość według upodobań twoich. Ja tak gram i jest zajebiście, ładna grafika.

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: czarny, ekran, podczas, grania

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych