Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Szukam] Szukam ekipy do grania

szukam gang grania

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 BlackAppIe0 22/10/2017 - 17:07

BlackAppIe
  • Świeżak

Tak jak w temacie, szukam osób do gry IC. Mam pewien plan co do gry, mogę zaoferowac minimum 3 godziny gry w wekendy, a w tygodniuto zależy jak z czasem ale napewno bede wbijał do gry. 

Wymagania:

-ts

-13+

-Ogarnięte IC

Co moge zaoferowac?

-Dobre odgrywanie

-Brak nudy

-Ciekawe akcje

-godzinke dziennie gry

-własny kanał ts

• Do góry
    • 0

#2 Żaczek355 22/10/2017 - 17:35

Żaczek
  • Gracz

*
Popularny

Super, ale napisz co chcesz grać ? Męskie dziwki, szajkę rabusiów, ścigantów na faggio ? A może gangusów z plastikowymi nożykami na parkingu centrum ? 

• Do góry
    • 3

#3 BlackAppIe0 22/10/2017 - 17:40

BlackAppIe
  • Świeżak

Super, ale napisz co chcesz grać ? Męskie dziwki, szajkę rabusiów, ścigantów na faggio ? A może gangusów z plastikowymi nożykami na parkingu centrum ? 

Wkurza mnie takie myślenie że nowy gracz = pościgi na faggio i duty w centrum :P

Nie miałeś/aś szans grać ze mną więc nie wiesz jak gram.

I co do pytania to chciałem odgrywać grupke osób do możliwe że gangu w przyszłości bo mam zajebisty pomysł jak połączyć fabułe GTA SA z n4g, ale to dowiesz sie za mniej więcej 2 miesiące, bo projekt jest czasochłonny. Pierwszy [Projekt] Wstawie na forum jak bedzie wszystko gotowe.

• Do góry
    • 0

#4 Żaczek355 22/10/2017 - 18:51

Żaczek
  • Gracz

Wkurza mnie takie myślenie że nowy gracz = pościgi na faggio i duty w centrum :P

Nie miałeś/aś szans grać ze mną więc nie wiesz jak gram.

I co do pytania to chciałem odgrywać grupke osób do możliwe że gangu w przyszłości bo mam zajebisty pomysł jak połączyć fabułe GTA SA z n4g, ale to dowiesz sie za mniej więcej 2 miesiące, bo projekt jest czasochłonny. Pierwszy [Projekt] Wstawie na forum jak bedzie wszystko gotowe.

No wiesz, nie tylko ja to tak widzę, jakbyś się mniej więcej określił co chcesz to inaczej spoglądamy na takie tematy, jak na ten moment ja dalej nie wiem co za projekt, gangu okey - ale jaki klimat ? Gdzie chcesz grać, co chcesz grać? 

• Do góry
    • 0

#5 BlackAppIe0 22/10/2017 - 20:08

BlackAppIe
  • Świeżak

No wiesz, nie tylko ja to tak widzę, jakbyś się mniej więcej określił co chcesz to inaczej spoglądamy na takie tematy, jak na ten moment ja dalej nie wiem co za projekt, gangu okey - ale jaki klimat ? Gdzie chcesz grać, co chcesz grać?

Jesli komus by zależało na szczegółach to wszystko mowie na pw
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: szukam, gang, grania

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych