Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Report][Odwalacz] Issak Green

raport samp

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Jestę Majestro24 10/11/2013 - 20:56

Jestę Majestro
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...521-dontkillme/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Issak Green i nie pamiętam drugiego ale powinien wskazać Issak kto to był.

Opis sytuacji: Ochraniałem z koleżanką Earth Restaurant jedną z restauracji w Los Santos. Zauważyłem dwóch gości pracujących w Earth Restaurant nie no może jednego Isaaka który na pierwszy rzut oka wydał mi się podejrzany rozmawiając z drugim typem, drugi typ do Issaka dodał "Ej to komu idziemy na(cenzura)ć" jakoś tak nie pamiętam dokładnie ja podszedłem pogadałem a on chciał się bić no więc spróbowałem go wywrócić go na Ziemie ale on niczym wąż się wyślizgnął mi ten drugi kolega nie Issac którego dotyczy też się ta skarga gdyż to odegrał niczym terminator potem coś tam napisał i niby na /do napisał Zaczęła się bójka? A ja no że tak, biliśmy się i biliśmy a w trakcie wkroczył Issak który niczym MATRIX bez odegrania jakiejkolwiek akcji na /me /do zaczął mu pomagać napieprzając mi we dwóch to jest no fair że Issak i drugi kolega nie stosują się do regulaminu jaki ich obowiązuje. Dziękuje i proszę mi o zdjęcie BW (dodanie HPe) oraz ukaranie obu dwóch graczy.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

• Do góry
    • 0

#2 Okej2072 11/11/2013 - 09:01

Okej
  • Gracz

Jest to sprawa IC, że Ci "naklepali". Więc załatw to IC. A jeżeli chodzi o odegranie to grał dynamicznie. Odrzucam.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: raport, samp

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych