Na Twoim miejscu - Brałabym sztukę walki.
Boks, i ta cała Kravmaga jest dobra, ale to juz zależy od Ciebie
Najlepsza odpowiedź Staford, 02/12/2013 - 08:34
Sztuka walki, Dlaczego?
Sztuka walki lepsza a empek jest dość słabym pojazdem, Jak zdecydujesz się na sztuke walki to polecam Box, Dlaczego?
Box jest sztuką walki na każdy rodzaj siły, jest dość fajną sztuką a krav mage weź sobię jak będziesz miał tak z 4000J.
Na Twoim miejscu - Brałabym sztukę walki.
Boks, i ta cała Kravmaga jest dobra, ale to juz zależy od Ciebie
Jeśli sztuka walki to boks/krav maga, a jeśli pojazd do 6k to lepiej używany Admiral niż Emperor. Osobiście wybrałbym auto.
Dokładnie, co prawda mam sztuke walki a czesciej ja wyłączam, pojazd to pojazd, bedziesz miał sie czym przemieszczac a nie.. Box sobie zrób ale to dopiero jak przejdziesz te 3500 jednostek.
Najlepsza odpowiedź
Sztuka walki, Dlaczego?
Sztuka walki lepsza a empek jest dość słabym pojazdem, Jak zdecydujesz się na sztuke walki to polecam Box, Dlaczego?
Box jest sztuką walki na każdy rodzaj siły, jest dość fajną sztuką a krav mage weź sobię jak będziesz miał tak z 4000J.
Walnij sztuke walki, możesz się dobrze bić i dostaniesz GS'a.
W tym czasie co odpowiadaliście już dawno zrobiłem box, miałem kilka aut i ogólnie takie tam . Pozdro i dziękuje za pomoc
.
Według mnie - lepszy jest motor od wszelkich pojazdów czterośladowych. - Jeżeli nadal tyczymy się tematu, to czym szybciej nabijesz sztukę, tym lepiej.
Yyy, czterośladowych? XD
A JA CI POWIEM TYLE..
EMPEROR UŻYWKA ~4k a masz do dyspozycji 6 ta? TO zostaje ci 2k na sztuke walki, jeszcze w międzyczasie będziesz bić duty i dozbierasz sobie do końca sztuki walki, proste prawda?+
Ludzie, po co ten spam? Przecież autor sam napisał że już nie aktualne, nie nabijajcie postów.
W tym czasie co odpowiadaliście już dawno zrobiłem box, miałem kilka aut i ogólnie takie tam
. Pozdro i dziękuje za pomoc
.
![]() |
Usunięcie PojazduNapisany przez Pijaczyna, 28/05/2019 |
|
|
|
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Biznesy →
🔧 Auto Service! - Warsztat Twoich marzeń! ⚒️Napisany przez MatiosPL, 21/05/2019 |
|
|
||
![]() |
Uszkodzenie pojazdu przez cheatera.Napisany przez NeUcaN, 12/04/2019 |
|
|
|
![]() |
Oddanie pieniędzy z powodu lagaNapisany przez ORCHIDEJA , 09/03/2019 |
|
|