/del
Użytkownik Mibik edytował ten post 07/02/2017 - 01:57
Najlepsza odpowiedź Staford, 02/12/2013 - 08:34
Sztuka walki, Dlaczego?
Sztuka walki lepsza a empek jest dość słabym pojazdem, Jak zdecydujesz się na sztuke walki to polecam Box, Dlaczego?
Box jest sztuką walki na każdy rodzaj siły, jest dość fajną sztuką a krav mage weź sobię jak będziesz miał tak z 4000J.
/del
Użytkownik Mibik edytował ten post 07/02/2017 - 01:57

Popularny
Lepiej zainwestuj w sztukę, to ci już zostanie, a auto może się popsuć, a są to dodatkowe koszty, polecam Kravmage - dobra inwestycja.
Użytkownik Pixos De Blood edytował ten post 10/11/2013 - 16:32
Ja polecam Box, tylko jak będziesz miał więcej siły - zainwestuj sobie w motor, fajny nie niszczy się wiem że schodzę z tematu ale motor tylko naprawiasz (hp) a samochód i części i (hp) koszta duże, krav maga jest fajna ale kiczowato się nią obraca jak się z kimś bijesz - więc.
- Kup Motor.
- Bij nadal siłę, gdy osiągniesz już całkiem dużą 3400j to wbij sobie Box.
Użytkownik Lilu edytował ten post 10/11/2013 - 16:31
Pierdyknij sobie Box.
[w=Bezwartościowy post.]
Ja polecam Box, tylko jak będziesz miał więcej siły - zainwestuj sobie w motor, fajny nie niszczy się wiem że schodzę z tematu ale motor tylko naprawiasz (hp) a samochód i części i (hp) koszta duże, krav maga jest fajna ale kiczowato się nią obraca jak się z kimś bijesz - więc.
- Kup Motor.
No niby tak... - ale teraz podobno działa takie cuś, że naprawy HP motoru są dwa czy tam trzy razy droższe od zwykłych aut, więc..
- Kup Motor.
Może jesteś/m niedoinformowany, ale naprawa silnika w motorach jest większa niż w samochodach - Ma to na celu zrekompensowanie kosztów wymiany części w samochodach.
sztuka walki, polecam BOKS.
[w=Bezwartościowy post.]
Sztuka walki.
- Boks.
[w=Bezwartościowy post.]
sztuke walki, boks lub krav maga - osobiście wybrałbym boks
[w=Bezwartościowy post.]
Polecałbym ci na początek emperora, bo jak będziesz potrzebował gdzieś dojechać to zawsze ci się przyda, a na sztuce walki nigdzie nie zajedziesz.
ty to masz problemy zyciowe... ale zeby znowu nie pokarac sie blokada pisania - kup sobie emperorsa, zeby moc paczkowac i uzbierac sobie hajs na ta sztuke walki i zule.
Nie dziwie się że zostałeś ukarany... Od tego jest ten dział żeby pisać więc proszę nie sap.
Panowie i Panie zdania są bardzo podzielone, dalej nie wiem co robić :c.
Jak grasz w centrum to nie warto moim zdaniem kupować auta.
Kup sobie motor, ale moim zdaniem i tak lepiej sztuke walki.
Według mnie - lepszy jest motor od wszelkich pojazdów czterośladowych. - Jeżeli nadal tyczymy się tematu, to czym szybciej nabijesz sztukę, tym lepiej.
Sztuka walki.
[w=Bezwartościowy post.]
Pierwszy pojazd mam już za sobą. Ogólnie jestem czarnuchem ale gram troszkę w centrum więcej :/. Postaram się wysłuchać Waszych zdań, wszystkich.
Temat niech jeszcze działa, jeszcze nie zgromadziłem całej sumki więc mam jeszcze troszkę czasu.
Ja bym poczekał z Boksem, dopiero przy większej ilości J.
Sztuka walki, byle NIE kravmaga, bo to największe gówno i nóbstwo na serwerze, jest nie dosyć że zbugowana to jeszcze w ogóle, jak to wygląda każda ciota z tym biega, polecam boks jak dla czarnucha, a dla japońca czy latino to wiadomo. ;p
ja bym brał sztukę walki gs'y dojdą itp to tylko 2.100$
Wolałbym poświęcić te $2.100 na pojazd niż na sztukę walki. Fakt, że sztuka walki zostaję na zawsze, ale na serwerze jako CYWIL użyjesz jej może z jakieś dziesięć razy? Gangi to wiadomo... ustawki. xD
Moim zdaniem sztukę walki a jak mialbyś już wybierać to zdecydowanie krav-mage.
[w=Bezwartościowy post.]
Użytkownik White edytował ten post 13/11/2013 - 15:10
Wolałbym poświęcić te $2.100 na pojazd niż na sztukę walki. Fakt, że sztuka walki zostaję na zawsze, ale na serwerze jako CYWIL użyjesz jej może z jakieś dziesięć razy? Gangi to wiadomo... ustawki. xD
Co ja kupie za 2.100 ?
Ja bym brał box. xd
[w=Bezwartościowy post.]
Co ja kupie za 2.100
?
Faggio...
A tak na serio to te $2.100 sobie zostawisz i będziesz dalej zbierał, taka była moja intencja. xD
Zależy co wolisz, napierdalać czy jezdzić w tą i tą - ja bym brał sztuke. empek to chujowe autko
Sztuka walki.
[w=Bezwartościowy post.]
Krav maga bardziej daje klimatu dziewczynom.. A chlopakom to boks. A co do Twojego wyboru.. Brałbym sztukę walki, bo jak wiadomo - emperorem sie przed noobami z centrum nie obronisz.
Użytkownik Duomox edytował ten post 16/11/2013 - 21:37
Em... Więc ja bym zaproponował zrobienie obu rzeczy na raz. (Treningi idą średnio co 24h) Jak? Proste - nabijaj sobie 2 /duty dziennie, a będzie Cię stać i na autko, i na walkę!
Sztuka walki.
[w=Bezwartościowy post.]

Popularny
Jak dla mnie sztuka walki, dochodzą gs'y chyba 1600score, a jak masz sobie kupić empka, to nie kupuj, to jest gówno, dozbieraj i kup sobie sabre lub bliste.
Jeśli dużo osób głosuje na walke, to ja też.
[w=Bezwartościowy post.]
Jeśli dużo osób głosuje na walke, to ja też.
Ale żeś się wypowiedział...
Sztuka walki zawsze się przyda, do tego nawet dużo GS'ów CI wpadnie.

Popularny
To tak, ja bym sobie sztukę walki zrobił Dochodzą ci gs'y, a Emperor to już taki słaby samochód, do TAXI lub do nauki.
Jak masz już kupić empka to sobie dozbieraj z 6koła, i zadecyduj między sabrą a blistą, ale to tylko moje zdanie.
Jeśli sztuka walki to boks/krav maga, a jeśli pojazd do 6k to lepiej używany Admiral niż Emperor. Osobiście wybrałbym auto.
Jeżeli nie masz siły to sztuka walki ci się na nic nie przyda, kup sobie jakis motorek lub stalliona...
![]() |
Usunięcie PojazduNapisany przez Pijaczyna, 28/05/2019 |
|
|
|
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Biznesy →
🔧 Auto Service! - Warsztat Twoich marzeń! ⚒️Napisany przez MatiosPL, 21/05/2019 |
|
|
||
![]() |
Uszkodzenie pojazdu przez cheatera.Napisany przez NeUcaN, 12/04/2019 |
|
|
|
![]() |
Oddanie pieniędzy z powodu lagaNapisany przez ORCHIDEJA , 09/03/2019 |
|
|