Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

Halucyn - Cześć, wejdź i posłuchaj.

pożegnanie halucyn leci

• Zamknięty Temat jest zamknięty
45 odpowiedzi w tym temacie

#1 Halucyn4701 05/11/2013 - 22:43

Halucyn
  • Gracz

*
Popularny

//wstrzymuje.

http://www.youtube.com/watch?v=DU1cIqYJWWE

Kto chcę pozdro, niech pisze.

Jeśli macie pytania dotyczące prowadzenia przeze mnie organizacji, też możecie je zadawać! 

Użytkownik Halucyn edytował ten post 17/12/2013 - 19:21

• Do góry
    • 24

#2 Walkerski718 05/11/2013 - 23:01

Walkerski
  • Gracz
Nie miałem przyjemności zagrania z tobą, ale widzę że elita tego serwera z roku na rok maleje. Powodzenia w życiu prywatnym jak i dalszych projektach.
  • Do góry
    • 1

#3 ganja lover 993 06/11/2013 - 19:46

ganja lover
  • Gracz

SZKODEN

• Do góry
    • 0

#4 Halucyn4701 06/11/2013 - 19:52

Halucyn
  • Gracz

*
Popularny

Dziękuję za genialne posunięcie moderatorów - usuwanie filmu, świadczy o nie kompetencji z waszej strony. Nie wiem kto za to odpowiada, ale zawsze to gracze obrywają po dupsku, teraz dajcie oberwać i sobie.

http://www.youtube.com/watch?v=4NjmCUrOmgk

Plus dodatek: http://net4game.com/...ny-rodzaje-kar/

Użytkownik Halucyn edytował ten post 06/11/2013 - 20:20

• Do góry
    • 17

#5 ganja lover 993 06/11/2013 - 19:54

ganja lover
  • Gracz

DOBRA O CO CI CHODZI KURWA ZIOMUŚ

• Do góry
    • 0

#6 Pan Grześ362 06/11/2013 - 19:58

Pan Grześ
  • Gracz
Kto to tam na mumble?
  • Do góry
    • 0

#7 Halucyn4701 06/11/2013 - 19:59

Halucyn
  • Gracz

Kto to tam na mumble?

razw0o8.png

Autor tego werdyktu.

• Do góry
    • 0

#8 Don Buster1173 06/11/2013 - 20:29

Don Buster
  • Gracz

Pa Halucyn :( - fajnie było z Tobą grać i Chrzanikiem.

• Do góry
    • 0

#9 Hetmanek1000 06/11/2013 - 20:34

Hetmanek
  • Gracz

Narazka. :( 

• Do góry
    • 0

#10 Jakub Szymański 997 06/11/2013 - 20:46

Jakub Szymański
  • Gracz
Zajebiście sie z tobą grało (nie chodzi mi tylko o pedofilskie orgie na plaży), no ale jest jak jest. - Mam nadzieje ze jeszcze kiedyś gdzieś sobie popykamy.
  • Do góry
    • 1

#11 Don Buster1173 06/11/2013 - 21:04

Don Buster
  • Gracz

*
Popularny

Dziękuję za genialne posunięcie moderatorów - usuwanie filmu, świadczy o nie kompetencji z waszej strony. Nie wiem kto za to odpowiada, ale zawsze to gracze obrywają po dupsku, teraz dajcie oberwać i sobie.

http://www.youtube.com/watch?v=4NjmCUrOmgk

Plus dodatek: http://net4game.com/...ny-rodzaje-kar/

Szczerze to śmiać mi się chcę z jakim sarkazmem podszedł do Ciebie admin n4g.

To co oni wyprawiają to dla mnie beka bo odejdzie taki Halucyn, 2late, Chrzanik i reszta graczy, a zostaną Ci na których zależy najbardziej Bartkowi - dzieci z centrum z hajsem :D.

Pewnie dostane bana ale szczerze to mam to głęboko w poważaniu jak niektórzy na tym serwerze.

Wcale się nie dziwie, że ludzie odchodzą bo będzie tak z dnia na dzień - przyjdzie horda debili i już.

Pawła nie skomentuje bo to jest beka jak podszedł do rozmowy z Halucynem.

za 2late'a: "Pawel, wiesz co? Nie myślałem, że za przeproszeniem, zachowasz sie jak kompletny idiota w poważnej rozmowie z Haulcynem. Uważałem Cię za najbardziej ogarniętego w tej ekipie a pokazałeś, że niczym nie różnisz się od Marzęczkiego. A chciałem się do Ciebie dobić i Cię przeprosić ale jak to usłyszałem, to nie widzę większego sensu. Może jestem tylko zwykłym graczem, ale mnie (cenzura)a zawiodłeś. Mam wy(cenzura)ne na kolejnego bana, teraz jestem hejterem, bo shejciłem. Możecie mnie nazywać otwarcie hejterem, c'ya. "

Użytkownik Bustersky edytował ten post 06/11/2013 - 21:05

• Do góry
    • 15

#12 Chmurka2940 06/11/2013 - 21:05

Chmurka
  • Gracz

Po dzisiejszym dniu, śmiem stwierdzić, iż to co było rok temu nie odzwierciedla czasom dzisiejszym. 

Zgadzam się w stu procentach./....

• Do góry
    • 1

#13 Denonix613 06/11/2013 - 21:10

Denonix
  • Gracz

Trzymaj się Halucyn.

• Do góry
    • 0

#14 Jednooka Czirliderka 446 06/11/2013 - 21:12

Jednooka Czirliderka
  • Gracz

Helucyn  :s  Miałem ogromną przyjemność przegrać z Tobą na prawdę długie miesiące i wiem, że to Ty należysz do tej "wyższej pólki" , może nie pod względem.. Serwerowej rangi, lecz pod względem czerpania przyjemności z rozgrywki, umiejętności kreowania postaci i Wszystkiego co wnosiłeś w tą grę..

Trzymaj się stary odzywaj się do blitzerka czasami na skype

Powo w życiu prywatnym i mam nadzieje że do zobaczenia na scenie RP tego, bądź innego serwera.. Ale do zobaczenia :)

PS. Ciesze się Paweł, że uważasz połowę serwera za kretynów  >.<  ((rozmowa filmik))

Użytkownik Areo edytował ten post 06/11/2013 - 21:26

• Do góry
    • 0

#15 Wejder3084 06/11/2013 - 21:16

Wejder
  • Gracz
Szczerze to niektore osoby z "ekipy" bardziej hejtuja niz ja i pare innych hejterow (wielkrotnie karany xd).

Noobow dostaniecie a nie graczy :D

Pjona halucyn!
  • Do góry
    • 0

#16 romanik516 06/11/2013 - 21:21

romanik
  • Gracz

Długowłosy poleciał..

• Do góry
    • 2

#17 KlejsonN1555 06/11/2013 - 21:31

KlejsonN
  • Gracz

*
Popularny

Paweł i hejter? Widać że ktoś (cenzura)a jest na tyle głuchy i nie usłyszał że chłopak jest pod wpływem, co spowodowało że rozmowa z nim nie była normalna, tylko taka jak słychać na tym filmiku, no ale większość i tak ma w dupie to, bo będzie bronić na siłę jakiegoś pazia który z początku kocha serwer, a po cichu hejci administracje i zapomina usunąć opis na skype.
Najwidoczniej był takim idiotą i zapomniał o czymś, przez co może zostać zbanowany, trudno takie jest życie, dodatkowo śmieszy mnie ten cały hejt na n4g i administracje, wielkie odchodzenie, a po krótkim czasie powrót na MK, no ale w końcu trzeba pokazać przed e-kolegami jakim się jest zajebistym typem poprzez hejty.

Czekam teraz tylko na hejty z których będę mógł się pośmiać, Piona!

Użytkownik Kleju edytował ten post 06/11/2013 - 21:32

• Do góry
    • 7

#18 Halucyn4701 06/11/2013 - 21:36

Halucyn
  • Gracz

*
Popularny

Paweł i hejter? Widać że ktoś (cenzura)a jest na tyle głuchy i nie usłyszał że chłopak jest pod wpływem, co spowodowało że rozmowa z nim nie była normalna, tylko taka jak słychać na tym filmiku, no ale większość i tak ma w dupie to, bo będzie bronić na siłę jakiegoś pazia który z początku kocha serwer, a po cichu hejci administracje i zapomina usunąć opis na skype.
Najwidoczniej był takim idiotą i zapomniał o czymś, przez co może zostać zbanowany, trudno takie jest życie, dodatkowo śmieszy mnie ten cały hejt na n4g i administracje, wielkie odchodzenie, a po krótkim czasie powrót na MK, no ale w końcu trzeba pokazać przed e-kolegami jakim się jest zajebistym typem poprzez hejty.

Nikt Cię nie będzie hejtował, to twoje zdanie i musimy się do niego ustosunkować. 

• Do góry
    • 3

#19 Eliteq Mob 2286 06/11/2013 - 21:46

Eliteq Mob
  • Gracz

Paweł i hejter? Widać że ktoś (cenzura)a jest na tyle głuchy i nie usłyszał że chłopak jest pod wpływem, co spowodowało że rozmowa z nim nie była normalna

Śmiem twierdzić, że nie masz racji. Mógłbym skomentować tą całą 8 minutową beke, ale nie widzę żadnego sensu. Dziwi mnie trochę nastawienie Pawła w bardzo poważnej rozmowie z Halucynem. Pozdrawiam Halucyna, trzymaj się tam  :thumbsup:

Użytkownik Eliteq edytował ten post 06/11/2013 - 21:50

• Do góry
    • 0

#20 Mikellek 1801 06/11/2013 - 21:58

Mikellek
  • Gracz

Witam! Pewnie doczekam się hejtu, ale cóż. Paweł ma całkowitą rację. Nie wiem czym ten cały Chrzan chciał zaistnieć na skypie, popisać się przed e-kumplami jaki to On jest cwaniaczek? Koleś chcę zakładać organizajcę, i jednak jest wymagana głowa na karku i trochę rozumu, tylko widocznie nasz 'przyjaciel' Chrzan tego nie miał. Jak dla mnie słusznie wyrwał banicje, tylko szkoda, że na forum, a nie pernamenta.

To tylko moja opinia.

Użytkownik Sitr0x edytował ten post 06/11/2013 - 21:59

• Do góry
    • 0

#21 Chmurek96 06/11/2013 - 22:04

Chmurek
  • Gracz

Taka sytuacja, trzym się :D

Użytkownik lanzer edytował ten post 06/11/2013 - 22:04

• Do góry
    • 0

#22 LordSokolŚcigant304 06/11/2013 - 22:18

LordSokolŚcigant
  • Gracz
Pjona Halucyn- zapraszam na skype, mam ładny pomysł:>
  • Do góry
    • 0

#23 Kromek147 06/11/2013 - 23:17

Kromek
  • Gracz
Halucyn, kromek bedzie tęsknił, za tobą, chrzanixem i twoimi filmikami. Może jeszcze kiedys zasadzisz marysie na ganton, i popyrkasz na harlejku z bródką sponiewieraną przez wiatr. Ale po tym wszystkim raczej juz tu nie zawitasz. :(
  • Do góry
    • 0

#24 Jakub Szymański 997 06/11/2013 - 23:31

Jakub Szymański
  • Gracz

*
Popularny

Od kiedy to za opis na skype jest Ban? W regulaminie nie widziałem podpunktu który o tym informuje.

Ostatnia minuta:
"-Czyli uważasz polowe serwera za idiotów i kretynów?
-Oczywiście, tak."

No kurwa prosze was.... Chrzan (nie znam go i nie bronię) który miał jakiś tam opis na skype dostał Bana, natomiast administrator przyznaje sie ze uważa nas za idiotów i kretynów i dalej pełni funkcje administratora. - To jedno mnie zastanawia.

Użytkownik Ciastek97 edytował ten post 06/11/2013 - 23:33

• Do góry
    • 6

#25 Pan Ahmed1373 07/11/2013 - 00:04

Pan Ahmed
  • Gracz
Bywaj, Halu. Wielki szacun za całokształt Twojej gry i produkcji na dość dużą scenę. Liczę, że kiedyś znowu wspólnie popykamy na tym samym podwórku. Chrzan, nie wiem co o tym myśleć, ale trzymaj się, ese. Powodzenia dalej.
  • Do góry
    • 1

#26 xfriZz 575 07/11/2013 - 00:47

xfriZz
  • Gracz

Poznałem Cię z pół roku temu, jak jeszcze byliśmy mieszkami w jakiejś słabej organizacji. :P
Od tamtej pory w ogóle się nie odzywaliśmy, ale Cię dobrze pamiętam, widze, że byłeś w tej "elicie" n4g. Szkoda, że odchodzisz, cóż, nawet się nie dziwie. ;)

Pozdrówki serdeczne, odezwij się jeszcze kiedyś! Siemano! :)

• Do góry
    • 0

#27 Nihlus190 07/11/2013 - 14:16

Nihlus
  • Gracz

Kleju napisał wszystko praktycznie. Rozmawiacie z osobą, której nawet nie znacie w dodatku będącą pod wpływem co skutkuje luźniejszym podejściem do sprawy a potem dostajecie załamania nerwowego bo jak tak przecież można. Pozatym:

Od kiedy to za opis na skype jest Ban? W regulaminie nie widziałem podpunktu który o tym informuje.

Ostatnia minuta:
"-Czyli uważasz polowe serwera za idiotów i kretynów?
-Oczywiście, tak."

No (cenzura)a prosze was.... Chrzan (nie znam go i nie bronię) który miał jakiś tam opis na skype dostał Bana, natomiast administrator przyznaje sie ze uważa nas za idiotów i kretynów i dalej pełni funkcje administratora. - To jedno mnie zastanawia.

W sumie Paweł miał rację - może nie połowa ale zatrważająco duża część społeczności na tym serwerze nie widzi skrawka świata poza monitorem i robi z igły widły, dziękuję.

• Do góry
    • 2

#28 Silens 1453 07/11/2013 - 15:02

Silens
  • Gracz

IMO wykorzystaliście to, że Paweł był pod wpływem - czegokolwiek. Szanuje Cie Halucyn. Ale znam Pawła - gadałem z nim parę razy i na prawde można się z nim dogadać. Nie sądzę, by w normalnym stanie zrobił coś takiego. Z Tobą prawie nic nie grałem, ale mimo wszystko trzymaj się.

• Do góry
    • 1

#29 Dose 1500 07/11/2013 - 15:17

Dose
  • Gracz

*
Popularny

Widzę, że coraz więcej dobrych graczy odchodzi z tego serwera i przychodzi coraz więcej centrumów, no ''cusz.''

• Do góry
    • 3

#30 TheDumbass3013 07/11/2013 - 15:22

TheDumbass
  • Gracz

IMO wykorzystaliście to, że Paweł był pod wpływem - czegokolwiek. Szanuje Cie Halucyn. Ale znam Pawła - gadałem z nim parę razy i na prawde można się z nim dogadać. Nie sądzę, by w normalnym stanie zrobił coś takiego. Z Tobą prawie nic nie grałem, ale mimo wszystko trzymaj się.

każdy pisze coś o jakimś wpływie? - ale pod jakim wpływem był? - alkoholowej libacji? ;D - tak czy siak, co do tematu aby nie było OFFTOPU, Halucynek - Chrzanek <333 moje dwa zwyrolki <3

• Do góry
    • 0

#31 Kryst3k634 07/11/2013 - 15:44

Kryst3k
  • Gracz

Spójrzmy na to z innej perspektywy. Przykładowo Chrzan jest właścicielem serwera na którym gra Misiek, który pisze: Chrzana zgwałciłem w kakao. Oczywiście Chrzan zapewne nic z tym nie robi i chętnie gości na swoim serwerze osobę, która go obraża i neguje wszystko co z nim związane. Serwer to własność prywatna osoby i rządzi się prawami właściciela. Głównym celem bana było tu pozbycie się osoby, która próbuje siać ferment za plecami i w takim wypadku nie ma sensu gościć takich ludzi.

Użytkownik Krystian Kabaciński edytował ten post 07/11/2013 - 15:44

• Do góry
    • 0

#32 owny742 07/11/2013 - 15:46

owny
  • Gracz

*
Popularny

Paweł chce Ci wbić do głowy swoim zachowaniem, że jesteś za dobry na ten serwer Halucyn :P Skoro członek zarządu reprezentuje taki poziom to czego ma tutaj szukać dobry gracz.

• Do góry
    • 6

#33 Davee248 07/11/2013 - 17:03

Davee
  • Gracz

*
Popularny

Szczere słowa ode mnie: Z tej całej rozmowy między Pawłem a Halucynem wywnioskowałem, że osoba z zarządu jest po prostu gimbusem, który nawet nie potrafi się wysłowić - mały zasób słów? No cóż bywa, ale idziemy dalej kolejną rzeczą jest to, że Paweł nie okazał żadnego dystansu do żartobliwego opisu napisanego przez Chrzana + pozwolę sobie zacytować "Nie zależnie od rangi czy kolorku każdy sobie robi jaja z Bartosza, nie uważasz tak?", a teraz odpowiedź Pawła "No możesz mieć racje, a nawet masz rację" - więc teraz gdzie jest sens wlepiać za to bana skoro skoro sam Paweł powiedział, że Halucyn ma rację? Za żart Paweł wlepia bana, a zaraz sam mówi, że połowa serwera to idioci, co mam dużo gadać. Co niektórzy piszą, że Paweł jest pod wpływem, więc skoro jest pod wpływem to w ogóle nie powinien załatwiać takich spraw racja? Tak jak pan wyżej powiedział najwyraźniej jesteś za dobry na ten serwer, bo członek zarządu reprezentuje równie gówniany poziom inteligencji jak połowa centrum, tyle. 

Jakby co bana wlepiaj na to konto:

http://net4game.com/user/58987-davee/

Ułatwiam Pawłowi sprawę, bo zaraz pewnie uzna mnie za hejtera.

• Do góry
    • 6

#34 `Motarko1789 07/11/2013 - 17:35

`Motarko
  • Gracz

*
Popularny

Halucino - między naszymi postaci i OOC nigdy nie było kolorowo, ale zawsze szanowałem Cię jako gracza, mimo tego, co tam czasem wspomniałem na Twój temat, bądź któregoś z partnerów do gry.

Zawsze odgrywałeś swoją postać tak, że po prostu przyjemnie się patrzyło na Twoją grę i mimo tego, co tam zaszło kiedyś między nami zaliczałem Cię do absolutnej czołówki tego serwera, jak i Chrzana - bo to jak odgrywaliście i to jakie mieliście pojęcie o klimatach w których gracie jest tutaj bardzo rzadko spotykane.

Administracja może mówić wiele, może pięknie ubierać w słowach to, co widzi przez swoje różowe okulary, ale fakty są następujące - Coraz więcej ludzi odchodzi ze względu na administrację.

Przykre jest to, że zwykle są to osoby, które zostawiły tutaj kawał swojego wolnego czasu, nie wspominając o pieniądzach wydanych na zabawę w N4G odchodzą właśnie z takiego powodu, a szkoda, bo wśród tych ludzi jest tak zwana "elita" - gracze, często od których nowi gracze mogliby uczyć się grać i brać z nich przykład, jak ja kiedyś brałem, kiedy tutaj zaczynałem grę.

Znikają osoby, które budowały atmosferę i sympatyczny klimat tego serwera.

Użytkownik emnine edytował ten post 07/11/2013 - 17:36

• Do góry
    • 3

#35 Don Daniel2787 07/11/2013 - 17:56

Don Daniel
  • Gracz

Trzymaj się Halucyn. Nie znałem ciebie za dobrze, ale coś mi świta, że kiedyś razem graliśmy. Kojarze po nazwach postaci :P. - Paweł Szewczyk ewidentnie przesadził i nie powinien obrażać JAKO administrator innych graczy. Bo jeżeli obrócimy się rolami, to zwykli gracze dostaliby bana w 90% za obrażanie go.

Ponadto jeżeli jest administratorem, nie powinien używać takich słów DO osoby która praktycznie nie była powiązana z tą sytuacją, a tylko chciała wyjaśnić kilka spraw.

• Do góry
    • 0

#36 NaPewnoNieDRYWA 1054 07/11/2013 - 18:04

NaPewnoNieDRYWA
  • Gracz

Halucyn dobry człowiek. :/

Ciekawi mnie komentarz w sytuacji, jakby to gracz był najebany i nie robił czegoś rozsądnie, odwalił coś - leci z karą, jak nie banem.

• Do góry
    • 0

#37 Jakub Szymański 997 07/11/2013 - 18:40

Jakub Szymański
  • Gracz

każdy pisze coś o jakimś wpływie? - ale pod jakim wpływem był? - alkoholowej libacji? ;D - tak czy siak, co do tematu aby nie było OFFTOPU, Halucynek - Chrzanek <333 moje dwa zwyrolki <3

Podobno ludzie po alkoholu sa bardziej szczerzy i odważni.
  • Do góry
    • 0

#38 Halucyn4701 15/11/2013 - 23:43

Halucyn
  • Gracz

Otarłem łzy, aczkolwiek grać będę rzadko i tak ;p 

• Do góry
    • 1

#39 _PitBull_ 1207 15/11/2013 - 23:47

_PitBull_
  • Gracz

Haluucyn, będę tęsknić!  :wub: