Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Pochwała] DeMatthew

roleplay akcje

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Beethoven — 0 31/10/2013 - 22:45

Beethoven
  • Gracz

Na początku chciałbym pozdrowić was wszystkich jak i szczególnie nowego gracza, który nie dawno zaczął grę na serwerach Role-Play.

Konto Globalne: http://net4game.com/...0695-dematthew/

Bez zbędnego gadania, gracz bardzo pięknie odgrywa wszystkie akcje Role-Play pomimo swojej liczby przegranych godzin, pomógł mi w wielu trudnych sytuacjach - mam nadzieje, że go kiedyś spotkacie.

Pozdrawiam...

Beethoven

• Do góry
    • 0

#2 WariantPL — 0 31/10/2013 - 22:47

WariantPL
  • Gracz

Dopis

• Do góry
    • 0

#3 NikePL — 0 31/10/2013 - 22:48

NikePL
  • Gracz

Również dopis - nigdy nie widziałem tego gracza, lecz myślę, że po krótkiej przerwie od gry, spotkam go.

• Do góry
    • 0

#4 aQuaplayer — 1 01/11/2013 - 00:53

aQuaplayer
  • Gracz

Ciekawe że dopisują się konta które na forum się dużo nie udzielają i w ogóle nawet żadnego scrn nie ma, wiec nie dopisuję się :)

• Do góry
    • 0

#5 Gospodarz — 28 01/11/2013 - 07:23

Gospodarz
  • Gracz

Niema to jak pisanie pochwały "samemu na siebie", oczywiście aby nie móc gołosłownym to napiszę po czym to rozpoznałem. Po pierwsze pochwała została napisana o godzinie 22:45, do godziny 22:50 nazbierały się trzy podpisy które są podobne do siebie, chodzi mi głównie o wyraz "dopis". Po drugie autor pochwały w grze był dwanaście dni temu, a trzy następne osoby miesiąc nieaktywności - więc pogratulować refleksu. Po trzecie trzecia osoba dostała bana w dnia 28.10.2013, a konto chwalonego zostało zarejestrowane w dniu 29.10.2013, a na dodatek posiadają taką samą strukturę profili, np. skype jest identycznie ułożone. Podsumowując, moderatorzy mogą ten temat zamknąć, a następnie przenieść do archiwum.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych