Witam, no to tak to wszystko co ten pan tutaj wyspowiadał to szczerze kłamstwa przynajmniej koncówka, i kawałek początku.To tak jechałem sobie do idle-wood po mojego kumpla, nagle zobaczyłem że jest offline to zrezgynowałem i skręciłem do centrum.Oczywiście wtedy miałem ogromne lagi (Miałem montowanego nowego neta, a technik mówił że ustalibizowanie rutera trwa 24h)Więc to tak się kręciło pomiędzy 5-10kb.Nie zrobiłem tego wypadku specjalnie i umysłowo, kiedy skręcałem to akurat miałem ogromnego laga więc jakby to powiedzieć "Teleportowałem się" i oczywiścię zderzyłem się z policją.Zaczeli mnie scigać to prawda, uciekałem im ale to już chyba kwestia IC, po prostu nie chciałem mieć mandatu 500$ za mój internet.Potem się zatrzymałem gdzieś tak koło stacji, wyszedłem zrespiłem skuter to prawda, i w tej chwili wywaliło mi neta, próbowałem wejść do gry ale miałem dziury nie pamiętam ile to trwało, ale nic nie poradze że byliście tacy nie cierpliwi i odrazu daliście skarge.Naprawde żal mi by bylo jakbym dostał kolejną blokade na co kolwiek, kupiłem ostatnio konto GOLD jestem ucieszony z tego serwera.Jak widać jestem nowy, mam prawo raczej popełnić błąd.
Oczywiście spłace wszystkie szkody jakie popełniłem, i z góry przepraszam !
Użytkownik EpicRat edytował ten post 28/09/2013 - 19:27