Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Yaremka Polivanov.

raport samp

• Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gremlin9621 14/09/2013 - 10:53

Gremlin96
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...004-sledziu128/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Carson Herrera

Opis sytuacji: Nie chce się tutaj rozpisywać, gdzieś tak po 19-20, "u mnie jest inny czas bo mieszkam za granicą" chciałem kupić pojazd w salonie, po kilku minutach Yaremka P, "napisał mi na /w że może mi zamówić, więc się zgodziłęm, po kilku minutach wyszliśmy na dwór. "też mi pisał na /w że musi zamówić na dworze" gdy zapłaciłem mu pięniadze na /pay 5000 dolarów, to po chwilowym czasie powiedział że już jedzie gdzię oraz żebym wszedł do salonu, wszedłem tam i od razu wyszedłem to zobaczyłem go jeszcze na rogu, gdy już byłem blisko tak jak widać na ss'ie, to napisałem raport na Yaremka P, to po chwili dał /q, "tego ss'a nie mam z /q, bo akurat pisałem raport'a", nie wiem czy przelał sobie te pięniadze.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

• Do góry
    • 1

#2 Konrad`4078 14/09/2013 - 18:35

Konrad`
  • Gracz

Powiadom raportowanego, ma 24 godziny na wypowiedzenie się.

• Do góry
    • 0

#3 Gremlin9621 14/09/2013 - 19:18

Gremlin96
  • Gracz

powiadomiony 

• Do góry
    • 0

#4 Sledziu1286 14/09/2013 - 20:42

Sledziu128
  • Gracz
Witam.

A więc to było tak że zapytał się mnie on czy zamowie emperora, zaczęliśmy grać potem napisał na pw czy że idzie po resztę to ja że nie trzeba bo opuszczę mu te 300$. Oczywiście odegralismy że daje mi hajs. Po drugie w lokalu pisze że zawsze przy zakupie chce żeby osoba która chce od nas pieniądze pokazała identyfikator. Sprawa została załatwiona ic więc i hajs ściga mnie.ic a nie płacze na forum. Sam jest sobie winny
  • Do góry
    • 0

#5 Gremlin9621 14/09/2013 - 21:06

Gremlin96
  • Gracz

Witam.

A więc to było tak że zapytał się mnie on czy zamowie emperora, zaczęliśmy grać potem napisał na pw czy że idzie po resztę to ja że nie trzeba bo opuszczę mu te 300$. Oczywiście odegralismy że daje mi hajs. Po drugie w lokalu pisze że zawsze przy zakupie chce żeby osoba która chce od nas pieniądze pokazała identyfikator. Sprawa została załatwiona ic więc i hajs ściga mnie.ic a nie płacze na forum. Sam jest sobie winny

Są SS'y więc zostaiesz ukarany, chciałbym też wiedzieć czy jest możliwość sprawdzenia logów jego postaci bo karę za przelewanie już posiada więc nie wykluczam że znowu tego nie zrobił - Pozdrawiam.

• Do góry
    • 0

#6 Sledziu1286 14/09/2013 - 21:18

Sledziu128
  • Gracz
Twoje ssy są... Ale.my.graliśmy ic a nie na forum... Chcesz.hajs tak? To.ścigaj mnie.w grze... To ty napisałeś do.mnie.ooc... Po.co? Bo byłeś tak naiwny że myslales że ja ci z ceny zajde, pisałem z tobą na pw ale to.ty pierwszy zacząłes temat.
Potem wszystko ładnie odegralismy i sam dałeś mi te pieniądze, ja cię do niczego nie zmuszałem... Mogłeś się.upewnić i.poprosić o pokazanie identyfikatoru.

Twoje ssy są... Ale.my.graliśmy ic a nie na forum... Chcesz.hajs tak? To.ścigaj mnie.w grze... To ty napisałeś do.mnie.ooc... Po.co? Bo byłeś tak naiwny że myslales że ja ci z ceny zajde, pisałem z tobą na pw ale to.ty pierwszy zacząłes temat.
Potem wszystko ładnie odegralismy i sam dałeś mi te pieniądze, ja cię do niczego nie zmuszałem... Mogłeś się.upewnić i.poprosić o pokazanie identyfikatoru.
  • Do góry
    • 0

#7 Gremlin9621 14/09/2013 - 21:25

Gremlin96
  • Gracz

po pierwsze ty napisałeś do mnie pierwszy ooc, że możesz mi sprzedać samochód.

• Do góry
    • 0

#8 Sledziu1286 14/09/2013 - 21:29

Sledziu128
  • Gracz
To.było trochę inaczej. Ja ic napisałem że mogę ci sprzedać samochód a ty ooc.że.po hajs.idziesz to ja odpisalem że.nie musisz...

Użytkownik Sledziu128 edytował ten post 14/09/2013 - 21:31

• Do góry
    • 0

#9 Gremlin9621 14/09/2013 - 22:14

Gremlin96
  • Gracz

heh, po pierwsze ty mi napisałeś na ooc pierwszy wieć nie wiem dlaczego kłamiesz? po drugie grasz na innej postaci wieć jak mam cie złapać IC, od tego momentu co mnie oszukałeś, zaczełeś grać na innej postaci więc o czym my tutaj mówimy, po trzecie na ss'ach widać że piszesz ty pierwszy do mnie ooc.

dobra to co chciałem powiedzieć to powiedziałem, czekamy na werdyk.

• Do góry
    • 0

#10 Sledziu1286 15/09/2013 - 00:08

Sledziu128
  • Gracz
Gram też na tamtej mózgu... Nie mam co robić tylko ukrywać się.przed tobą...
Brawo mistrzu,.sam mi pchasz na /plac 5k to moja wina? Zapytałem się ciebie w prost chcesz czy.nie, a ty że chcesz... Było.się zapytać o identyfikator a nie mi tu teraz płaczesz o 5k które z własnej woli mi dałeś....
  • Do góry
    • 0

#11 DegustekPOSTY0 15/09/2013 - 00:46

DegustekPOSTY
  • Gracz

Dlamnie, to jest czyste odegranie IC, nie nastąpiło napisanie "dam Ci te auto, jak dasz mi hajs", czy coś w tym stylu na OOC, a więc skarga nie słuszna... I to co Śledziu napisał - mogłeś prosić o identyfikator i inne sprawy, upewnić się i nie dawać z własnej woli pieniędzy...

• Do góry
    • 0

#12 Sledziu1286 15/09/2013 - 07:43

Sledziu128
  • Gracz
Sam mi dał hajs... Nie nakłaniałem go do niczego, mógł się zapytać o ten identyfikator. A i jeszcze jedno, auta może zamawiać zarząd i kierownik jeszcze pisze tak.w lokalu nawet... Stał przy mnie jak pytałem się o awans na kierownika.

Użytkownik Sledziu128 edytował ten post 15/09/2013 - 07:47

• Do góry
    • 0

#13 xD4VID3K 11 15/09/2013 - 08:01

xD4VID3K
  • Gracz

*
Popularny

Przepraszam że się wtrące, lecz skarga nie powinna być słuszna. Rozegrali to tylko i wyłącznie IC, tylko jakieś drobne wiadomosci OOC byly zrobione. Ja tu nie mam nic do zarzucenia temu Yaremce, tak też nic tu nie zdziałam, lecz skarga w 99% nie słuszna. Dziękuje.

• Do góry
    • 3

#14 Cassius11 15/09/2013 - 08:11

Cassius
  • Gracz

Przepraszam że się wtrące, lecz skarga nie powinna być słuszna. Rozegrali to tylko i wyłącznie IC, tylko jakieś drobne wiadomosci OOC byly zrobione. Ja tu nie mam nic do zarzucenia temu Yaremce, tak też nic tu nie zdziałam, lecz skarga w 99% nie słuszna. Dziękuje.

• Do góry
    • 0

#15 Pedro1 15/09/2013 - 13:26

Pedro
  • Gracz

Ale on tak nie jedna osobe + to przelewacz 

• Do góry
    • 1

#16 fnatic boy258 15/09/2013 - 13:48

fnatic boy
  • Gracz

*
Popularny

A ja dodam coś od siebie. Pan Bartosz Misiek pisał, że takie oszustwa poprzez SALON nie są DOPUSZCZALNE NAWET JAK ODEGRANE "IC" :)

• Do góry
    • 3

#17 Sledziu1286 15/09/2013 - 14:07

Sledziu128
  • Gracz

*
Popularny

Dobra już mi tu nie spamowac i nie płakać dostałem bloka postaci... Cieszycie buźki? To git i narazie. Elo!

• Do góry
    • 5

#18 Konrad`4078 15/09/2013 - 22:30

Konrad`
  • Gracz

Raportowany został ukarany blokada postaci. A więc uznaję za zrealizowaną.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: raport, samp

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych