Wiem, że piszę posta pod postem, ale chcę dodać jeszcze jedno. To wstyd, że po tylu nieprzyjemnych sytuacjach, w których byłem wielokrotnie bezpodstawnie karany, po tylu niesmacznych oskarżeniach ze strony Zarządu, muszę upominać się o stracony majątek. Tu już nawet nie chodzi o niego, lecz o zwykłą sprawiedliwość i uczciwość. Gdyby tego było mało, dodano mi idiotyczny wpis, mówiący o tym, że będę pod obserwacją, jakbym Bóg wie co zrobił.
[Do Bartosza Misiaka] Ban Evo.
— 158
28/08/2013 - 22:18

Popularny
— 938
29/08/2013 - 04:26
No w sumie na ten majątek pracowałeś w chuj czasu. Ciągle online byłeś i liczyłeś hajs. Do tego ile kasy OOC wydałeś na konto GOLD.
— 158
29/08/2013 - 08:09

Popularny
Sam Wojtku dobrze powinieneś wiedzieć, że majątku się nie zwraca NIGDY, zasada administracji. Popatrz jakby czuli się gracze po kradzieżach, oszustwach i jeszcze to innych stratach nie z ich winy, tak samo jak ty straciłeś z nie swojej winy. Gdyby zwrócili tobie majątek zaczęły by krążyć plotki, że są równi i równiejsi, a tak nie powinno być. Znam kilka przypadków osobiście gdzie skradziony majątek jest namierzony, konto owego złodziejaszki zbanowane, a majątku i tak nie ma możliwości odzyskania.
Niestety Wojtku sądzę również, że majątki powinny być oddawane ludziom po takich stratach lecz jeśli już się czegoś trzymamy to wydaje mi się, że tego administracja będzie trzymać się do końca.
Pozdrawiam!
Wiem, że było wiele przypadków, kiedy gracze, tracili część swoich majątków. Wiem również, że często nie zostawały one zwracane, ale nie można na siłę porównywać tamtych przypadków z moim. W przypadku włamań utracone majątki nie były zwracane, ponieważ gracze sami ponosili odpowiedzialność za bezpieczeństwo swoich kont, i ewentualnych włamań na nie. Dobrze wiesz, że w lutym 2012 przez złośliwość GameMasterów, zostałem wykluczony z rozgrywki, tracąc przy tym wszystkie nieruchomości. Sam byłeś świadkiem, gdy po rocznym oczekiwaniu na powrót do gry, od razu stałem się ofiarą osób, chcących zarobić szybką gotówkę OOC. Pauzowałem przez półtorej roku, straciłem majątek, w którego zdobycie przeznaczyłem wiele czasu i trudu. A Ty jeszcze stajesz przeciwko mnie? Nie wiem, co chcesz tym postem osiągnąć - pogrążasz się w moich oczach.
Niestety Wojtku sądzę również, że majątki powinny być oddawane ludziom po takich stratach lecz jeśli już się czegoś trzymamy to wydaje mi się, że tego administracja będzie trzymać się do końca.
Pozdrawiam!
Jesteś zdania, że niesprawiedliwość powinna zostać niesprawiedliwością i, że nie powinny nastąpić żadne zmiany? Ciekawe.
Użytkownik Wojtusiowy edytował ten post 29/08/2013 - 08:10
— 74
29/08/2013 - 10:04
Sam Wojtku dobrze powinieneś wiedzieć, że majątku się nie zwraca NIGDY, zasada administracji. Popatrz jakby czuli się gracze po kradzieżach, oszustwach i jeszcze to innych stratach nie z ich winy, tak samo jak ty straciłeś z nie swojej winy. Gdyby zwrócili tobie majątek zaczęły by krążyć plotki, że są równi i równiejsi, a tak nie powinno być. Znam kilka przypadków osobiście gdzie skradziony majątek jest namierzony, konto owego złodziejaszki zbanowane, a majątku i tak nie ma możliwości odzyskania.
Pozdrawiam!
Witam.. ale z tym się akurat nie zgodzę.. z nie oddawaniem majątku.. Sam znalazłem się w takiej sytuacji iż zostałem okradziony, majątek po kilku dniach został mi zwrócony. Dziękuję pozdrawiam
— 514
29/08/2013 - 10:25
Witam.. ale z tym się akurat nie zgodzę.. z nie oddawaniem majątku.. Sam znalazłem się w takiej sytuacji iż zostałem okradziony, majątek po kilku dniach został mi zwrócony. Dziękuję pozdrawiam
Majątek po kradzieży konta jest zwracany wtedy, gdy osoba, która go ukradła nie sprzedała go innemu graczowi i nadal ma go na swoim koncie, bo wtedy nikt nic nie traci i nie pojawia się kolejny problem. Jednak tu przedstawiona jest inna sytuacja, jeżeli rzeczywiście po stronie osoby, która została skrzywdzona nie ma żadnej winy, według mnie majątek powinien zostać jej zwrócony, ponieważ ona w niczym nie zawiniła, jest tu tylko stroną pokrzywdzoną, jednak ja nie jestem w temacie i nie mogę tego ocenić, o sytuacji wie zapewne najlepiej zarząd i to on o tym decyduje. W przypadku włamań na konto jest to inna sytuacja, ponieważ osoba, która coś straciła sama jest sobie winna i może podziękować tylko i wyłącznie sobie za nierozsądne postępowanie i czasami własnej głupocie.
Użytkownik Ponury0 edytował ten post 29/08/2013 - 11:35
— 514
29/08/2013 - 11:37
To bardzo ciekawa sprawa, bo mojemu znajomemu OOC została skradzione konto, włamywacz specjalnie na forum załatwił bana, aby właściciel nie mógł ponownie zmienić hasła. W jedną noc wyczyścił wszystkie postacie, a dzień później go wyłapano dostał bana na postaci która miała 1h, a cały majątek tak był. Do tego czasu, ani konto na forum nie zostało mu odblokowane oraz majątek nie został zwrócony chociaż sytuacja została wyjaśniona, a majątek nie został nikomu sprzedany.
To sprawa indywidualna, ja napisałem, jakie stanowisko zajmuje teoretycznie zarząd, z tego co wyczytałem z wiadomości przez nich napisanych.
— 158
29/08/2013 - 11:38
To bardzo ciekawa sprawa, bo mojemu znajomemu OOC została skradzione konto, włamywacz specjalnie na forum załatwił bana, aby właściciel nie mógł ponownie zmienić hasła. W jedną noc wyczyścił wszystkie postacie, a dzień później go wyłapano dostał bana na postaci która miała 1h, a cały majątek tak był. Do tego czasu, ani konto na forum nie zostało mu odblokowane oraz majątek nie został zwrócony chociaż sytuacja została wyjaśniona, a majątek nie został nikomu sprzedany.
Przykro mi z tego powodu, ale nie widzę sensu dalszego przytaczania sytuacji, w których majątek nie został zwrócony. Moja sytuacja jest zupełnie inna - ja nie miałem wpływu na działania osób trzecich. W przypadku, który przedstawiłeś, mowa o zaniedbaniach związanych z bezpieczeństwem konta. Nie twierdzę, że nie powinno się zwracać majątku takim osobom, ale naprawdę - sami są sobie winni.
— 158
29/08/2013 - 17:08
Temat ma być widoczny - po to został stworzony. Nie zamykajcie go.
— 74
31/08/2013 - 18:25
Okej, nie zamknę go.
— 938
12/09/2013 - 10:47
i jak tam?
— 1769
12/09/2013 - 14:44
jak widać
— 2837
09/11/2013 - 10:38
Nie wiem czy mogę się tu wypowiadać, ale jednak muszę - muszę się tutaj wypowiedzieć, po prostu z mojej strony to tyle będzie że koledze należy się zwrot majątku, dlaczego niby?
Dlatego, że starał się myślę że ma na to dowody, że on się starał z tym majątkiem, moim zdaniem nie wygląda na faceta który kupuje hajs IC za pieniądze w realnym życiu, to on zarabiał, a nie szanowna Administracja, on przez cały swój czas grał na tym serwerze mecząc się o swój dobytek, czyli hajs IC - napewno nikt by nie chciał teraz stracić na przykład 50 tysięcy dolarów, bo szanowna Administracja tak chcę, proszę was.. - udupiacie ludzi, bo się starają, tak nie jestem dorosły, ale wiem co to jest "Zarobek" i szanuję takich ludzi jak "Evo" on potrafił zarobić, spędził na tej grze masę czasu, a wy po prostu odebraliście to mu. - nie wiem co tu jeszcze dodać, zapewne ktoś się będzie ze mnie śmiał, ale mnie to nie obchodzi - ja tylko proszę o to żeby pan "Evo" dostał swój majątek, jak wspominałem kilka razy to on zarabiał, a nie wy.
— 1293
09/11/2013 - 10:59
Nie wiem czy mogę się tu wypowiadać, ale jednak muszę - muszę się tutaj wypowiedzieć, po prostu z mojej strony to tyle będzie że koledze należy się zwrot majątku, dlaczego niby?
Dlatego, że starał się myślę że ma na to dowody, że on się starał z tym majątkiem, moim zdaniem nie wygląda na faceta który kupuje hajs IC za pieniądze w realnym życiu, to on zarabiał, a nie szanowna Administracja, on przez cały swój czas grał na tym serwerze mecząc się o swój dobytek, czyli hajs IC - napewno nikt by nie chciał teraz stracić na przykład 50 tysięcy dolarów, bo szanowna Administracja tak chcę, proszę was.. - udupiacie ludzi, bo się starają, tak nie jestem dorosły, ale wiem co to jest "Zarobek" i szanuję takich ludzi jak "Evo" on potrafił zarobić, spędził na tej grze masę czasu, a wy po prostu odebraliście to mu. - nie wiem co tu jeszcze dodać, zapewne ktoś się będzie ze mnie śmiał, ale mnie to nie obchodzi - ja tylko proszę o to żeby pan "Evo" dostał swój majątek, jak wspominałem kilka razy to on zarabiał, a nie wy.
Nie chcę Cię martwić, ale Twój elaborat chyba pójdzie na marne - już na poprzedniej stronie Rafał Marzęcki napisał, że odbanują mu jednak to konto.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych