Użytkownik Szorstki edytował ten post 20/08/2013 - 19:48

Popularny
Użytkownik Szorstki edytował ten post 20/08/2013 - 19:48
Dokładnie... Evo jest świetnym graczem. Mogę chyba nawet z czystym sumieniem napisać wzorem do naśladowania! Dokładnie... Potrafi wcielić się w niemalże każdą postać. Zaczynając od Lukasa, który według mnie jest świetnie wykreowany, kończąc na małej, pięcioletniej dziewczynce.
Gracz z poziomem, jakich brakuje na naszym serwerze - jestem za odbanowaniem.

Popularny
Jeżeli miał ktoś wątpliwości co do szykanowania mojej osoby, ma teraz okazję przekonać się do jakich absurdów dochodziło na serwerze. Wszystko, co nawiązywało do mnie, było na cenzurze.

Oczywiście jestem ZA zdjęciem bana, może z powodu - że Wojtek to bardzo dobry gracz i trzymający poziom tego serwera ?
Polityka serwera kręci się wokół naszych pieniędzy.
Nie zdziwiłbym się gdyby Marzecki lub inny administrator wpadł do tego tematu i go zamknął.
ok, tylko kto Ty "lupo"?
Zarejestrowałeś się w tym miesiąci i zapewne gówienko Ci wiadomo na ten temat.
Żeby nie było, że offtopuje - można dać chłopakowi szanse
.

Popularny
Żeby nie było, że offtopuje - można dać chłopakowi szanse.
Bez urazy, ale dziwnie mi się czyta takie posty. Zdaje sobie sprawę z tego, że jesteście za tym, abym powrócił na serwer - naprawdę doceniam to - ale wyraz: szansa, nie jest tu raczej na miejscu. Brzmi to tak, jakbym z własnej winy doprowadził do takiego stanu rzeczy. Podkreślam, stało się tak przez ludzi, którzy obrali sobie za cel wyeliminować mnie z rozgrywki.
Bez urazy, ale dziwnie mi się czyta takie posty. Zdaje sobie sprawę z tego, że jesteście za tym, abym powrócił na serwer - naprawdę doceniam to - ale wyraz: szansa, nie jest tu raczej na miejscu. Brzmi to tak, jakbym z własnej winy doprowadził do takiego stanu rzeczy. Podkreślam, stało się tak przez ludzi, którzy obrali sobie za cel wyeliminować mnie z rozgrywki.
tak, masz racje.
Użytkownik Pinkuśś edytował ten post 20/08/2013 - 09:34
I co Wojtuś, UnBan jest?
I co Wojtuś, UnBan jest?
Chciałbym.
Dobrze byłoby gdybyś przyznał się do obrazy administratorów i wtedy byś wiedział za co niektóre bany. Co do konta Evo, czas minął długi więc odbanowanie jego nikomu nie zaszkodzi.

Popularny
Dobrze byłoby gdybyś przyznał się do obrazy administratorów i wtedy byś wiedział za co niektóre bany. Co do konta Evo, czas minął długi więc odbanowanie jego nikomu nie zaszkodzi.
Wiem, że za mną nie przepadasz, ale nie szukaj na siłę nieprawidłowości w tym, co przedstawiłem. Pomyślmy logicznie, gdybym obraził Administrację, dostałbym karę, w której zawarta byłaby takowa informacja. Wiele razy rozmawialiśmy, zauważyłaś, abym był impulsywny, abym nerwowo reagował na dane sytuacje i był złośliwy w stosunku do innych? Nigdy nikogo nie obrażałem. " Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe", tego się trzymam.
Użytkownik Wojtusiowy edytował ten post 21/08/2013 - 09:29
Wiem, że za mną nie przepadasz, ale nie szukaj na siłę nieprawidłowości w tym, co przedstawiłem. Pomyślmy logicznie, gdybym obraził Administrację, dostałbym karę, w której zawarta byłaby takowa informacja. Wiele razy rozmawialiśmy, zauważyłaś, abym był impulsywny, abym nerwowo reagował na dane sytuacje i był złośliwy w stosunku do innych? Nigdy nikogo nie obrażałem. " Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe", tego się trzymam.
Prowokowałeś i wyzywałeś od psów, no to raczej już masz odpowiedź. Nie mam nic do tego by Cię odbanowali, bo pamiętam dobre czasy, ale do tego, to że emocje chyba puściły też możesz się przyznać i nie czuć się bez winy. Już nie chodzi mi o konto Evo.

Popularny
Prowokowałeś i wyzywałeś od psów, no to raczej już masz odpowiedź. Nie mam nic do tego by Cię odbanowali, bo pamiętam dobre czasy, ale do tego, to że emocje chyba puściły też możesz się przyznać i nie czuć się bez winy. Już nie chodzi mi o konto Evo.
Nigdy nie prowokowałem, nie wpieraj mi takich rzeczy. Owszem, miała miejsce sytuacja, w której nazwałem Twojego przyjaciela, Dawida aka. Pitbull-sek'a(?) pieskiem. Nie było to ani złośliwe, ani prowokacyjne - po prostu nie da się uciec od skojarzeń jego nicku z rasą pieska. Tak się składa, że sąsiad ma psa tej rasy i wręcz przepadam za nim. Napisałem wtedy dokładnie, abyś pozdrowiła swojego pieska i podziękowała mu za te wszystkie bezpodstawne kary. Jeżeli tak bardzo Was to uraziło, to przepraszam. Piszesz, że mam czuć się winny. Ja mam się czuć winny, w sytuacji, w której byli członkowie, jak i niektóre obecne osoby Ekipy, doprowadziły do długotrwałej banicji mojego konta? Przeczytaj mój pierwszy post, a może zrozumiesz w jakiej sytuacji się znalazłem.
Nigdy nie prowokowałem, nie wpieraj mi takich rzeczy. Owszem, miała miejsce sytuacja, w której nazwałem Twojego przyjaciela, Dawida aka. Pitbull-sek'a(?) pieskiem. Nie było to ani złośliwe, ani prowokacyjne - po prostu nie da się uciec od skojarzeń jego nicku z rasą pieska. Tak się składa, że sąsiad ma psa tej rasy i wręcz przepadam za nim.
Napisałem wtedy dokładnie, abyś pozdrowiła swojego pieska i podziękowała mu za te wszystkie bezpodstawne kary. Jeżeli tak bardzo Was to uraziło, to przepraszam. Piszesz, że mam czuć się winny. Ja mam się czuć winny, w sytuacji, w której byli członkowie, jak i niektóre obecne osoby Ekipy, doprowadziły do długotrwałej banicji mojego konta? Przeczytaj mój pierwszy post, a może zrozumiesz w jakiej sytuacji się znalazłem.
Nie chodzi mi o tamte sytuacje, nie mówię, że być czuł się jakiś mega winny, bo byłam przy tej sytuacji co Ci dali strzykawkę. Ludzi się nie wyzywa od różnych i tyle. Z tym memem też mogłeś odstąpić i pewnie nie byłoby sprawy.

Popularny
Nie chodzi mi o tamte sytuacje, nie mówię, że być czuł się jakiś mega winny, bo byłam przy tej sytuacji co Ci dali strzykawkę. Ludzi się nie wyzywa od różnych i tyle. Z tym memem też mogłeś odstąpić i pewnie nie byłoby sprawy.
Ale zrozum to, dziewczyno - ja go nie wyzywałem. Zresztą, już wyżej Was za to przeprosiłem. W sumie, nie powinienem tego robić, ponieważ nic złego nie napisałem w stosunku do niego, ale niech już będzie - jeżeli uważasz, ze to obraza. NIe chodzi tylko o strzykawkę - dostałem wcześniej, jak i później masę bezpodstawnych kar. Mem miał zwrócić uwagę na bezsensowność tego, co uczynił Dawid. Było napisane w nim, że "Evo ma MK, dam mu bana i zrobię mu na złość." Jakie to było dla niego upokarzające, naprawdę! Co ze mnie za zły człowiek, Pitbull dał mi bezpodstawnie bana, a ja o tym wspomniałem w memie. Mam nadzieję, że świat okaże mi litość.
Przegrałem z nim w chuj czasu, podziwiałem jego grę. Kreował postać zajebiście.
Czasu dużo już minęło a on nadal chce wrócić na serwer, dziwię mu się. Dawać mu UB.
Użytkownik Matys edytował ten post 21/08/2013 - 10:18
Widziałem tego mema. Przecie On był raczej śmieszny, nikogo Nim raczej nie obraził, bo Pitbull nie dał bana za obrazek tylko za dialog później, którego Wojtuś wsadził ss'a.
Bo skoro mu dajesz strzykawke, statsie..
Udupiasz go jak nie wiem co, co on ci zrobił? Ma się przyznawać do rzeczy których nigdy nie zrobił? Ma kogoś przepraszać i liczyć na łaskę? Evo nic nie zrobił a ty próbujesz go udupiać i być tak miła że zgadzasz się na łaske.
Udupiasz go jak nie wiem co, co on ci zrobił? Ma się przyznawać do rzeczy których nigdy nie zrobił? Ma kogoś przepraszać i liczyć na łaskę? Evo nic nie zrobił a ty próbujesz go udupiać i być tak miła że zgadzasz się na łaske.
Grałam wtedy z nim, to jak mogłam mu dać i zastanów się co piszesz.
Grałam wtedy z nim, to jak mogłam mu dać i zastanów się co piszesz.
W gwoli ścisłości, nie graliśmy razem - gdy miała miejsce ta akcja, byłaś już na mnie obrażona.
Nie chcę się narzucać, ale czy podjąłeś już decyzję, Bartku? Czekam od dawna na odpowiedź z Twojej strony - to chyba już pół roku będzie.
W gwoli ścisłości, nie graliśmy razem - gdy miała miejsce ta akcja, byłaś już na mnie obrażona.
Nie chcę się narzucać, ale czy podjąłeś już decyzję, Bartku? Czekam od dawna na odpowiedź z Twojej strony - to chyba już pół roku będzie.
Miałeś mieć sprawę w sądzie i wtedy byłam z Tobą tam, bo nie grałam już z Tiazzem.

Popularny
O, jestes! Zauwazylem, ze od jakiegos czasu robisz z siebie pajaca i prowokujesz ludzi na forum. Blokada postowania
Odbanować mi tygryska, mrr... <3
Podpisuję się pod wnioskiem o odbanowanie Evo.
Tak samo.. Podpis pod wnioskiem o odbanowanie Evo'uśa
Użytkownik Kofam edytował ten post 25/08/2013 - 16:09
Wydaje mi się, że warto odświeżyć temat. Evo od dawna nie może grać na serwerze i nie ma sensu tego przedłużać..
Użytkownik Kofam edytował ten post 26/08/2013 - 09:25
To chyba by było na tyle
To chyba by było na tyle
Ubolewam nad tym. :<
Ile on ma na to czekać, co ? Dajcie mu UNBANA i po kłopocie.
Witam. Jestem Wejder. Evo to mój ziomek. Żegnam.
Takie zdjęcie lata po konfach, od anonima - tajne info
Aż się wypowiem, bo zaczyna być to irytujące. Co ja mogłem mieć do akcji, skoro wniosek akceptował Calman a auto przepisał Bartek? Pozdrawiam

Popularny
Aż się wypowiem, bo zaczyna być to irytujące. Co ja mogłem mieć do akcji, skoro wniosek akceptował Calman a auto przepisał Bartek? Pozdrawiam
Wniosek rozpatrywał Administrator, który praktycznie po zaakceptowaniu wniosku, odszedł ze stanowiska. Z tego co sam Bartek pisał, we wniosku o FCJ napisane było, że kozaczylem i nie odgrywałem akcji. Jest to kłamstwem. Wynika z tego, że w zamian za udział w zyskach, stanąłeś po stronie wnioskodawców i przyczyniłeś się do jego zaakceptowania.
/edit: Jeszcze jedno, Bartek przeniósł auto, ponieważ nie wiedział w czym rzecz. Przekonany był, że treści zawarte we wniosku są prawdą.
Użytkownik Wojtusiowy edytował ten post 28/08/2013 - 15:59
Do Evo oczywiście dopis, odbanujcie go!
Ponoć teraz nie można okradać dla majątku, tak słyszałem, ale czy to jest prawdą?
Dobra, od tego momentu chyba mnie już nic nie zdziwi. Przecież napady są tylko i wyłącznie dla hajsiwa w świecie OOC, każdy próbuje zarobić grosza na swój sposób. Po co się teraz napada? Żeby tylko BW wbić i ten ktoś musiał kupić lek? Sorry za offtop ale nie siedze tu 24/7 wiec nie wiem co się dzieje.

Popularny
Po ustaleniach z Bartkiem, konto zostaje odbanowane, lecz będzie ono szczegółowo monitorowane
Miłej gry.

Popularny
Pozwolę sobie otworzyć temat, aby zwrócić uwagę na ważną kwestię. Cieszy mnie to, że po tych wielu miesiącach odblokowano moje konto. Tylko dlaczego w tej sytuacji nie został zwrócony należny mi majątek? Zrozumcie to, że ja niedomagam się Bóg wie czego. Ja chcę, aby to co mi odebrano, zostało mi zwrócone. Gdybym faktycznie złamał regulamin i na wskutek nałożonej kary, straciłbym majątek – zrozumiałbym. Ale w sytuacji, gdy kary były bezpodstawne, dlaczego miałbym się tego nie domagać? Na zdrowy rozum – przecież, gdyby nie znalazła się grupa osób, chcących uprzykrzyć mi rozgrywkę, gdybym nie został z niej wykluczony, to dziś moja postać miałaby o wiele większy majątek niż w dniu 01.02.2012r.
Posiadam dowody na posiadanie danego majątku i zwracam się z prośbą do Administracji, a w szczególności do Bartka, o zwrócenie należnego mi majątku.
A na koniec dla osób mających mnie za stats’a. Tak, majątek nie jest najważniejszy, lecz ja straciłem go w sposób OOC, gdyż z całą pewnością nic wspólnego z grą IC te sytuacje nie miały.
Ps. Na koncie Evo nie mogę pisać postów.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych