Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do Bartosza Misiaka] Ban Evo.

• Please log in to reply
92 odpowiedzi w tym temacie

#41 Szorstki170 19/08/2013 - 21:44

Szorstki
  • Gracz

*
Popularny

Yhym ! Moim zdaniem Evo był najlepszym graczem z którym kiedykolwiek miałem przyjemność grać - myślę, a raczej wiem, że tylko Evo grał tak jak przystało. Nie chodzi mi tutaj już o to, że rozpisywał się praktycznie we wszystkich akcjach, lecz o to jakim stylem on to pisał. Do tej pory, nie spotkałem praktycznie żadnego gracza który by się z nim równał. Co widziałem Lukasa (A widzieliśmy się bardzo często), odgrywał akcje co by się nie działo - nawet gdy zobaczył jakąś piękną "niewiastę", zwalniał i odgrywał, że przepuszcza ją w drzwiach. Tak naprawdę , patrząc na jego akcje przed oczami można było ujrzeć, co się tam działo. Myślę, że nie tylko moim zdaniem Evo był jednym z najlepszych graczy - ten kto z nim pograł chociaż chwile, wie o czym mówię.  Wtrącę tutaj jeszcze jeden wątek - większość ludzi grających na serwerze zapatrzeni są w kogoś innego, kogoś kto ma wyższą range a przede wszystkim władzę, jak to napisał Evo - "Znajomości". To dzięki nim praktycznie kilka osób wybiło się od dna. Osobiście wiem, że Evo nie kupował majątku - nigdy tego nie robił, na wszystko zarobił sobie sam i tak naprawdę przez to osoby położone "wyżej" - GM wykorzystywały władze nadając mu nawet tą blokadę na forum - nie wspominając o innych karach - Oczywiście do tej grupy dochodzą także organizacje przestępcze, w momencie nabycia tak wielkich pieniędzy stał się źródłem, że tak napisze "rozchwytywania' poprzez nie, wymyślając bajeczki o tym, że Lukas do kogoś 'kozaczy'. Z tego co mi wiadomo, postać Evo - "Lukas Crawford" była bardzo opanowaną i sympatyczną "osobą" i nigdy nie "kozaczył" to żadnej osoby. To jest w porządku, aby zabierać komuś majątek ? On poświęcił na to praktycznie 3000 godzin, a ktoś kto chce mieć więcej, napisze wniosek FCK (o czym pisałem wyżej) zabiera mu rzeczy na które Evo tak ciężko zarabiał przez ten czas, a potem rzeczy zabrane z konta Evo zostają sprzedane za pieniążki OOC... To na tyle, nie będę się tutaj za bardzo rozpisywał bo nie ma sensu za bardzo.
Było by bardzo dobrze, gdyby ta 'apelacja' została rozpatrzona, a zarząd N4G odblokowałby postać Evo tym samym pozwalając grać mu na owym serwerze.

Odblokujcie go ! On podnosi jeszcze bardziej poziom serwera.

Użytkownik Szorstki edytował ten post 20/08/2013 - 19:48

• Do góry
    • 6

#42 ZivciO2298 19/08/2013 - 21:53

ZivciO
  • Gracz

Dokładnie... Evo jest świetnym graczem. Mogę chyba nawet z czystym sumieniem napisać wzorem do naśladowania! Dokładnie... Potrafi wcielić się w niemalże każdą postać. Zaczynając od Lukasa, który według mnie jest świetnie wykreowany, kończąc na małej, pięcioletniej dziewczynce.  ;)

• Do góry
    • 2

#43 TheQuattro147 19/08/2013 - 22:04

TheQuattro
  • Gracz

Gracz z poziomem, jakich brakuje na naszym serwerze - jestem za odbanowaniem.

• Do góry
    • 1

#44 Wojtus x 158 20/08/2013 - 07:37

Wojtus x
  • Gracz

*
Popularny

Jeżeli miał ktoś wątpliwości co do szykanowania mojej osoby, ma teraz okazję przekonać się do jakich absurdów dochodziło na serwerze. Wszystko, co nawiązywało do mnie, było na cenzurze.

PfdTv.jpg

• Do góry
    • 7

#45 L O R D266 20/08/2013 - 07:41

L O R D
  • Gracz

Oczywiście jestem ZA zdjęciem bana, może z powodu - że Wojtek to bardzo dobry gracz i trzymający poziom tego serwera ;)?

• Do góry
    • 1

#46 KUŁAK106 20/08/2013 - 08:31

KUŁAK
  • Gracz

Polityka serwera kręci się wokół naszych pieniędzy.

• Do góry
    • 0

#47 DiscoKriss370 20/08/2013 - 09:02

DiscoKriss
  • Gracz

Nie zdziwiłbym się gdyby Marzecki lub inny administrator wpadł do tego tematu i go zamknął.

ok, tylko kto Ty "lupo"?

Zarejestrowałeś się w tym miesiąci i zapewne gówienko Ci wiadomo na ten temat.

Żeby nie było, że offtopuje - można dać chłopakowi szanse

.

• Do góry
    • 0

#48 Wojtus x 158 20/08/2013 - 09:11

Wojtus x
  • Gracz

*
Popularny

Żeby nie było, że offtopuje - można dać chłopakowi szanse.

Bez urazy, ale dziwnie mi się czyta takie posty. Zdaje sobie sprawę z tego, że jesteście za tym, abym powrócił na serwer - naprawdę doceniam to - ale wyraz: szansa, nie jest tu raczej na miejscu. Brzmi to tak, jakbym z własnej winy doprowadził do takiego stanu rzeczy. Podkreślam, stało się tak przez ludzi, którzy obrali sobie za cel wyeliminować mnie z rozgrywki. 

• Do góry
    • 6

#49 Pinkuśś146 20/08/2013 - 09:32

Pinkuśś
  • Gracz

Bez urazy, ale dziwnie mi się czyta takie posty. Zdaje sobie sprawę z tego, że jesteście za tym, abym powrócił na serwer - naprawdę doceniam to - ale wyraz: szansa, nie jest tu raczej na miejscu. Brzmi to tak, jakbym z własnej winy doprowadził do takiego stanu rzeczy. Podkreślam, stało się tak przez ludzi, którzy obrali sobie za cel wyeliminować mnie z rozgrywki. 

tak, masz racje.

Użytkownik Pinkuśś edytował ten post 20/08/2013 - 09:34

• Do góry
    • 0

#50 asd123671 20/08/2013 - 17:54

asd12367
  • Gracz

I co Wojtuś, UnBan jest? ;)

• Do góry
    • 0

#51 Wojtus x 158 21/08/2013 - 08:47

Wojtus x
  • Gracz

I co Wojtuś, UnBan jest? ;)

Chciałbym. :P

• Do góry
    • 0

#52 Joanne968 21/08/2013 - 09:22

Joanne
  • Gracz

Dobrze byłoby gdybyś przyznał się do obrazy administratorów i wtedy byś wiedział za co niektóre bany. Co do konta Evo, czas minął długi więc odbanowanie jego nikomu nie zaszkodzi.

• Do góry
    • 1

#53 Wojtus x 158 21/08/2013 - 09:28

Wojtus x
  • Gracz

*
Popularny

Dobrze byłoby gdybyś przyznał się do obrazy administratorów i wtedy byś wiedział za co niektóre bany. Co do konta Evo, czas minął długi więc odbanowanie jego nikomu nie zaszkodzi.

Wiem, że za mną nie przepadasz, ale nie szukaj na siłę nieprawidłowości w tym, co przedstawiłem. Pomyślmy logicznie, gdybym obraził Administrację, dostałbym karę, w której zawarta byłaby takowa informacja. Wiele razy rozmawialiśmy, zauważyłaś, abym był impulsywny, abym nerwowo reagował na dane sytuacje i był złośliwy w stosunku do innych? Nigdy nikogo nie obrażałem. " Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe", tego się trzymam. ;)

Użytkownik Wojtusiowy edytował ten post 21/08/2013 - 09:29

• Do góry
    • 6

#54 Joanne968 21/08/2013 - 09:32

Joanne
  • Gracz

Wiem, że za mną nie przepadasz, ale nie szukaj na siłę nieprawidłowości w tym, co przedstawiłem. Pomyślmy logicznie, gdybym obraził Administrację, dostałbym karę, w której zawarta byłaby takowa informacja. Wiele razy rozmawialiśmy, zauważyłaś, abym był impulsywny, abym nerwowo reagował na dane sytuacje i był złośliwy w stosunku do innych? Nigdy nikogo nie obrażałem. " Nie czyń drugiemu, co Tobie nie miłe", tego się trzymam. ;)

Prowokowałeś i wyzywałeś od psów, no to raczej już masz odpowiedź. Nie mam nic do tego by Cię odbanowali, bo pamiętam dobre czasy, ale do tego, to że emocje chyba puściły też możesz się przyznać i nie czuć się bez winy. Już nie chodzi mi o konto Evo.

• Do góry
    • 1

#55 Wojtus x 158 21/08/2013 - 09:42

Wojtus x
  • Gracz

*
Popularny

Prowokowałeś i wyzywałeś od psów, no to raczej już masz odpowiedź. Nie mam nic do tego by Cię odbanowali, bo pamiętam dobre czasy, ale do tego, to że emocje chyba puściły też możesz się przyznać i nie czuć się bez winy. Już nie chodzi mi o konto Evo.

Nigdy nie prowokowałem, nie wpieraj mi takich rzeczy. Owszem, miała miejsce sytuacja, w której nazwałem Twojego przyjaciela, Dawida aka. Pitbull-sek'a(?) pieskiem. Nie było to ani złośliwe, ani prowokacyjne - po prostu nie da się uciec od skojarzeń jego nicku z rasą pieska. Tak się składa, że sąsiad ma psa tej rasy i wręcz przepadam za nim. :P Napisałem wtedy dokładnie, abyś pozdrowiła swojego pieska i podziękowała mu za te wszystkie bezpodstawne kary. Jeżeli tak bardzo Was to uraziło, to przepraszam. Piszesz, że mam czuć się winny. Ja mam się czuć winny, w sytuacji, w której byli członkowie, jak i niektóre obecne osoby Ekipy, doprowadziły do długotrwałej banicji mojego konta? Przeczytaj mój pierwszy post, a może zrozumiesz w jakiej sytuacji się znalazłem. 

• Do góry
    • 6

#56 Joanne968 21/08/2013 - 09:45

Joanne
  • Gracz

Nigdy nie prowokowałem, nie wpieraj mi takich rzeczy. Owszem, miała miejsce sytuacja, w której nazwałem Twojego przyjaciela, Dawida aka. Pitbull-sek'a(?) pieskiem. Nie było to ani złośliwe, ani prowokacyjne - po prostu nie da się uciec od skojarzeń jego nicku z rasą pieska. Tak się składa, że sąsiad ma psa tej rasy i wręcz przepadam za nim. :P Napisałem wtedy dokładnie, abyś pozdrowiła swojego pieska i podziękowała mu za te wszystkie bezpodstawne kary. Jeżeli tak bardzo Was to uraziło, to przepraszam. Piszesz, że mam czuć się winny. Ja mam się czuć winny, w sytuacji, w której byli członkowie, jak i niektóre obecne osoby Ekipy, doprowadziły do długotrwałej banicji mojego konta? Przeczytaj mój pierwszy post, a może zrozumiesz w jakiej sytuacji się znalazłem. 

Nie chodzi mi o tamte sytuacje, nie mówię, że być czuł się jakiś mega winny, bo byłam przy tej sytuacji co Ci dali strzykawkę. Ludzi się nie wyzywa od różnych i tyle. Z tym memem też mogłeś odstąpić i pewnie nie byłoby sprawy.

• Do góry
    • 0

#57 Wojtus x 158 21/08/2013 - 09:57

Wojtus x
  • Gracz

*
Popularny

Nie chodzi mi o tamte sytuacje, nie mówię, że być czuł się jakiś mega winny, bo byłam przy tej sytuacji co Ci dali strzykawkę. Ludzi się nie wyzywa od różnych i tyle. Z tym memem też mogłeś odstąpić i pewnie nie byłoby sprawy.

Ale zrozum to, dziewczyno - ja go nie wyzywałem. Zresztą, już wyżej Was za to przeprosiłem. W sumie, nie powinienem tego robić, ponieważ nic złego nie napisałem w stosunku do niego, ale niech już będzie - jeżeli uważasz, ze to obraza. NIe chodzi tylko o strzykawkę - dostałem wcześniej, jak i później masę bezpodstawnych kar.  Mem miał zwrócić uwagę na bezsensowność tego, co uczynił Dawid. Było napisane w nim, że "Evo ma MK, dam mu bana i zrobię mu na złość." Jakie to było dla niego upokarzające, naprawdę! Co ze mnie za zły człowiek, Pitbull dał mi bezpodstawnie bana, a ja o tym wspomniałem w memie. Mam nadzieję, że świat okaże mi litość.

• Do góry
    • 4

#58 Matys201 21/08/2013 - 10:16

Matys
  • Gracz

Przegrałem z nim w chuj czasu, podziwiałem jego grę. Kreował postać zajebiście. 

Czasu dużo już minęło a on nadal chce wrócić na serwer, dziwię mu się. Dawać mu UB.

Użytkownik Matys edytował ten post 21/08/2013 - 10:18

• Do góry
    • 0

#59 asd123671 21/08/2013 - 10:16

asd12367
  • Gracz

Widziałem tego mema. Przecie On był raczej śmieszny, nikogo Nim raczej nie obraził, bo Pitbull nie dał bana za obrazek tylko za dialog później, którego Wojtuś wsadził ss'a. :)

• Do góry
    • 0

#60 36mm39 21/08/2013 - 14:11

36mm
  • Gracz

Bo skoro mu dajesz strzykawke, statsie..

Udupiasz go jak nie wiem co, co on ci zrobił? Ma się przyznawać do rzeczy których nigdy nie zrobił? Ma kogoś przepraszać i liczyć na łaskę? Evo nic nie zrobił a ty próbujesz go udupiać i być tak miła że zgadzasz się na łaske.

• Do góry
    • 0

#61 Joanne968 21/08/2013 - 15:59

Joanne
  • Gracz

Udupiasz go jak nie wiem co, co on ci zrobił? Ma się przyznawać do rzeczy których nigdy nie zrobił? Ma kogoś przepraszać i liczyć na łaskę? Evo nic nie zrobił a ty próbujesz go udupiać i być tak miła że zgadzasz się na łaske.

:lol:  Grałam wtedy z nim, to jak mogłam mu dać i zastanów się co piszesz.

• Do góry
    • 0

#62 Wojtus x 158 22/08/2013 - 08:05

Wojtus x
  • Gracz

:lol:  Grałam wtedy z nim, to jak mogłam mu dać i zastanów się co piszesz.

W gwoli ścisłości, nie graliśmy razem - gdy miała miejsce  ta akcja, byłaś już na mnie obrażona. :P 

Nie chcę się narzucać, ale czy podjąłeś już decyzję, Bartku? Czekam od dawna na odpowiedź z Twojej strony - to chyba już pół roku będzie. :D

• Do góry
    • 0

#63 Joanne968 22/08/2013 - 08:15

Joanne
  • Gracz

W gwoli ścisłości, nie graliśmy razem - gdy miała miejsce  ta akcja, byłaś już na mnie obrażona. :P

Nie chcę się narzucać, ale czy podjąłeś już decyzję, Bartku? Czekam od dawna na odpowiedź z Twojej strony - to chyba już pół roku będzie. :D

Miałeś mieć sprawę w sądzie i wtedy byłam z Tobą tam, bo nie grałam już z Tiazzem.:P

• Do góry
    • 0

#64 iPaweł 6908 22/08/2013 - 08:24

iPaweł
  • Gracz

*
Popularny

O, jestes! Zauwazylem, ze od jakiegos czasu robisz z siebie pajaca i prowokujesz ludzi na forum. Blokada postowania :)

• Do góry
    • 14

#65 danielos277 22/08/2013 - 11:54

danielos
  • Gracz

Odbanować mi tygryska, mrr... <3

• Do góry
    • 0

#66 Nika2472 22/08/2013 - 13:05

Nika
  • Gracz

Podpisuję się pod wnioskiem o odbanowanie Evo.

• Do góry
    • 0

#67 Profesor Tadziuuu74 22/08/2013 - 18:40

Profesor Tadziuuu
  • Gracz

Tak samo.. Podpis pod wnioskiem o odbanowanie Evo'uśa

Użytkownik Kofam edytował ten post 25/08/2013 - 16:09

• Do góry
    • 0

#68 asd123671 24/08/2013 - 08:17

asd12367
  • Gracz
Lepiej, żeby temat nie uciekał w dół. :(
  • Do góry
    • 0

#69 Profesor Tadziuuu74 25/08/2013 - 16:13

Profesor Tadziuuu
  • Gracz

Wydaje mi się, że warto odświeżyć temat. Evo od dawna nie może grać na serwerze i nie ma sensu tego przedłużać..  :)

Użytkownik Kofam edytował ten post 26/08/2013 - 09:25

• Do góry
    • 0

#70 Patafiks938 26/08/2013 - 14:40

Patafiks
  • Gracz

To chyba by było na tyle :D

• Do góry
    • 0

#71 Profesor Tadziuuu74 26/08/2013 - 21:46

Profesor Tadziuuu
  • Gracz

To chyba by było na tyle :D

Ubolewam nad tym. :<

• Do góry
    • 0

#72 Matys201 28/08/2013 - 14:31

Matys
  • Gracz

Ile on ma na to czekać, co ? Dajcie mu UNBANA i po kłopocie. :D

• Do góry
    • 0

#73 Wejder3084 28/08/2013 - 14:46

Wejder
  • Gracz

Witam. Jestem Wejder. Evo to mój ziomek. Żegnam.

• Do góry
    • 0

#74 Blacka278 28/08/2013 - 15:19

Blacka
  • Gracz

Takie zdjęcie lata po konfach, od anonima - tajne info

http://i.imgur.com/DzrDQbF.png

• Do góry
    • 0

#75 Detektyw Rafcio6233 28/08/2013 - 15:35

Detektyw Rafcio
  • Zarząd

Takie zdjęcie lata po konfach, od anonima - tajne info

http://i.imgur.com/DzrDQbF.png

Aż się wypowiem, bo zaczyna być to irytujące. Co ja mogłem mieć do akcji, skoro wniosek akceptował Calman a auto przepisał Bartek? Pozdrawiam :)

• Do góry
    • 2

#76 Wojtus x 158 28/08/2013 - 15:55

Wojtus x
  • Gracz

*
Popularny

Aż się wypowiem, bo zaczyna być to irytujące. Co ja mogłem mieć do akcji, skoro wniosek akceptował Calman a auto przepisał Bartek? Pozdrawiam :)

Wniosek rozpatrywał Administrator, który praktycznie po zaakceptowaniu wniosku, odszedł ze stanowiska. Z tego co sam Bartek pisał, we wniosku o FCJ napisane było, że kozaczylem i nie odgrywałem akcji. Jest to kłamstwem. Wynika z tego, że w zamian za udział w zyskach, stanąłeś po stronie wnioskodawców i przyczyniłeś się do jego zaakceptowania.

/edit: Jeszcze jedno, Bartek przeniósł auto, ponieważ nie wiedział w czym rzecz. Przekonany był, że treści zawarte we wniosku są prawdą. 

Użytkownik Wojtusiowy edytował ten post 28/08/2013 - 15:59

• Do góry
    • 6

#77 Ukaszek112 28/08/2013 - 16:40

Ukaszek
  • Gracz

Do Evo oczywiście dopis, odbanujcie go!

• Do góry
    • 0

#78 ViceGuy200 28/08/2013 - 16:49

ViceGuy
  • Gracz

Ponoć teraz nie można okradać dla majątku, tak słyszałem, ale czy to jest prawdą?

Dobra, od tego momentu chyba mnie już nic nie zdziwi. Przecież napady są tylko i wyłącznie dla hajsiwa w świecie OOC, każdy próbuje zarobić grosza na swój sposób. Po co się teraz napada? Żeby tylko BW wbić i ten ktoś musiał kupić lek? :o Sorry za offtop ale nie siedze tu 24/7 wiec nie wiem co się dzieje. 

• Do góry
    • 0

#79 Detektyw Rafcio6233 28/08/2013 - 16:52

Detektyw Rafcio
  • Zarząd

*
Popularny

Po ustaleniach z Bartkiem, konto zostaje odbanowane, lecz będzie ono szczegółowo monitorowane :)

Miłej gry.

• Do góry
    • 7

#80 Wojtus x 158 28/08/2013 - 17:28

Wojtus x
  • Gracz

*
Popularny

Pozwolę sobie otworzyć temat, aby zwrócić uwagę na ważną kwestię. Cieszy mnie to, że po tych wielu miesiącach odblokowano moje konto.  Tylko dlaczego w tej sytuacji nie został zwrócony należny mi majątek? Zrozumcie to, że ja niedomagam się Bóg wie czego. Ja chcę, aby to co mi odebrano, zostało mi zwrócone. Gdybym faktycznie złamał regulamin i na wskutek nałożonej kary, straciłbym majątek – zrozumiałbym.  Ale w sytuacji, gdy kary były bezpodstawne, dlaczego miałbym się tego nie domagać? Na zdrowy rozum – przecież, gdyby nie znalazła się grupa osób, chcących uprzykrzyć mi rozgrywkę, gdybym nie został z niej wykluczony, to dziś moja postać miałaby o wiele większy majątek niż w dniu 01.02.2012r.

Posiadam dowody na posiadanie danego majątku i zwracam się z prośbą do Administracji, a w szczególności do Bartka, o zwrócenie należnego mi majątku.

A na koniec dla osób mających mnie za stats’a. Tak, majątek nie jest najważniejszy, lecz ja straciłem go w sposób OOC, gdyż z całą pewnością nic wspólnego z grą IC te sytuacje nie miały.

Ps. Na koncie Evo nie mogę pisać postów.

• Do góry
    • 16

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych