Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Islam największa zaraza nowego świata.

islam terroryzm tolerancja

• Please log in to reply
108 odpowiedzi w tym temacie

#81 Szczodry — 402 01/06/2013 - 13:53

Szczodry
  • Gracz

Trzeba ich wyplenić :D. Nie no żartuję - nie przepadam za brudasami ale co zrobisz... Przecież nie wymordujesz ich masowo.

• Do góry
    • 0

#82 Chrzan — 560 01/06/2013 - 13:54

Chrzan
  • Gracz

Tak na prawdę, jeśli ktokolwiek zacznie ich masowo bić, krytykować, czy nawet do nich strzelać i zabijać to nic nie pomoże, a jedynie da im pretekst do pokazania "jaka to Europa jest zła i chrześcijaństwo też!". Ich trzeba zniszczyć tym samym sposobem, jakim teraz się rozmnażają - polityką i akcjami, ale do tego potrzebny jest normalny rząd centro-prawicowy i wyżej, a nie pro-liberałowie.

• Do góry
    • 1

#83 Jay Rock — 177 10/06/2013 - 18:42

Jay Rock
  • Gracz

Co nas obchodzą brudasy..

• Do góry
    • 0

#84 Johnnyx — 104 11/06/2013 - 16:25

Johnnyx
  • Gracz

Co nas obchodzą brudasy..

Sam zobaczysz za jakieś dziesięć lat (na przykładzie USA i UK). Siedzą póki co cicho i szybciutko się rozmnażają. Przypominam, że średnia (mowa tutaj o rozmnażaniu się) dla USA jest 1:2, to u nich ta sama średnia wynosi 1:6 czy nawet 1:8. Polecam oglądnąć materiał na ten temat na youtube, jest w nim zawartych wiele ciekawych informacji na ten temat (i przede wszystkim rzetelnych). Przykład ich radykalnego zachowania mogłeś zobaczyć podczas ostatniego zamordowania żołnierza w UK. 

• Do góry
    • 0

#85 Raczek — 4 11/06/2013 - 17:10

Raczek
  • Gracz

Oj, panowie, według mnie to nie sama religia jest problemem, a ludzie. Znajdzie jeden taki radykalny mułła mówiący o wysadzaniu się 20 debili którzy go uznają za zajebistego, mądrego staruszka, tych 20 debili znajdzie 20 więcej, potem 40, 80 i idzie jak lawina. A muslimowie w większości niewykształceni wcale, więc jak słyszą że Allah im każe coś zrobić, to robią. 

Tak samo jest z ich pobieraniem socjalu i kradzieżami itp. Widzą że takiemu Ahmetowi nikt nic nie robi jak sobie coś zawinie i będzie na lewo brał socjal we Francji na przykład, to nagle nie dość że Ahmet narobił 10 małych Ahmedzików, to jeszcze sprowadził 50 innych Mohammedów bo widzą że mu sie powodzi.

Nie staram się bronić tego afrykańskiego ścierwa (większość stereotypowych muslimów stamtąd pochodzi, Libia, Syria, itp. A nie np. Dubai czy UAE), ale to nie jest wina samego Islamu, który tak naprawdę złą religią nie jest. To lokalni przywódcy nakręcają te swoje święte wojny dla własnego zysku.

Żeby nie było, jestem Katolikiem.

• Do góry
    • 1

#86 Johnnyx — 104 11/06/2013 - 17:48

Johnnyx
  • Gracz

Odwołam się tutaj do tego postu Bartka:

Spoiler

, bo mój wcześniejszy post może mieć dziwny wydźwięk i może zostać odebrany jako byłbym ksenofobem. Generalnie chodzi o to, że nie wszyscy wyznawcy tej religii są tacy sami (to dokładnie tak samo jak z katolikami - jedni są bardzo ortodoksyjni, a drudzy wierzą bo narzuca im to społeczność w której żyją. Przykład: "A bo co ludzie na wsi u nas powiedzą, zaraz będzie wstyd na całą wioskę! Masz chodzić na religię, nie interesuję mnie to, że nie ma etyki." Z takim problemem boryka się wiele dzieci w Polsce, tym bardziej, że tego przedmiotu nie ma zazwyczaj w szkołach i nauczyciele sami muszą układać program - w przeciwieństwie do nauczycieli religi).
Nie przeszkadza mi to, że taka osoba jest ze mną w szkole, czy wyznawcą islamu jest gość sprzedający mi kebaba w budce na starym mieście, ale do czasu gdy dana osoba nie próbuje innym narzucać swojego stylu życia i tym bardziej wyznania (inny przykład - świadkowie Jehowy). Jak najbardziej podoba mi się wielo kulturowość i ją akceptuje ale do pewnego czasu, gdy ktoś nie staję się po prostu nachalny.  ;)

Użytkownik Dusty7 edytował ten post 11/06/2013 - 22:22

• Do góry
    • 1

#87 Skrzatan — 0 11/06/2013 - 21:11

Skrzatan
  • Świeżak

Był taki jeden facet. Miał dobry konspekt i "pomysł na życie". Gdyby nie ruszył Polaków to byłby geniuszem. Tak, mowa tutaj o Adolfie.H

Okay, niech sobie mają tą swoją chorą religie, ale niech te brudasy nie wchodzą z brudnymi ciapatymi buciorami, do innych krajów a zwłaszcza do naszej kochanej matki Polki. Niech te brudasy nie uważają inne ( lepsze ) nacje za coś gorszego od gówna. To się nazywa moi drodzy islamizacja świata. Jedyna słuszna droga, to powtórzyć "wyczyn" Pana H. Tolerancja owszem może istnieć, ale w stosunku to Tych kozoje*ców nie ma sensu.

• Do góry
    • 0

#88 Bambosz — 1981 12/06/2013 - 13:54

Bambosz
  • Gracz

Był taki jeden facet. Miał dobry konspekt i "pomysł na życie". Gdyby nie ruszył Polaków to byłby geniuszem. Tak, mowa tutaj o Adolfie.H
Okay, niech sobie mają tą swoją chorą religie, ale niech te brudasy nie wchodzą z brudnymi ciapatymi buciorami, do innych krajów a zwłaszcza do naszej kochanej matki Polki. Niech te brudasy nie uważają inne ( lepsze ) nacje za coś gorszego od gówna. To się nazywa moi drodzy islamizacja świata. Jedyna słuszna droga, to powtórzyć "wyczyn" Pana H. Tolerancja owszem może istnieć, ale w stosunku to Tych kozoje*ców nie ma sensu.

Pewnie jesteś fanem Janusza Korwina-Mikke, masz te swoje trzynaście lat i chcesz podbudować swoje ego słowami, których nigdy nie powtórzyłbyś przy swoich rodzicach. Problem nie leży w religii jak już to wspomniał - problem leży tylko i wyłącznie w ludziach, często fanatycznie interpretujących zawarte w Koranie zdania (choć osobiście przyznam, że takie przykazania, jak choćby 191. zawarte w 2. rozdziale Al-Baqara "Krowa", a które mówi: "I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym!", nie powinno odnajdywać odbiorców w dzisiejszych czasach). Sporo mówi się również na temat pogardy do kobiet, czego doskonałym przykładem jest 4:34 ("Mężczyźni stoją nad kobietami ze względu na to, że Bóg dał wyższość jednym nad drugimi, i ze względu na to, że oni rozdają ze swojego majątku. Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg. I napominajcie te, których nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je! A jeśli są wam posłuszne, to starajcie się nie stosować do nich przymusu. Zaprawdę, Bóg jest wzniosły, wielki!"). Jest to bez wątpienia księga kontrowersyjna, wywołująca odrazę i niesmak. Niemniej jednak muzułmanie przyjęli, że interpretują ją na własny sposób, dlatego jedni są niczemu i nikomu zagrażającymi ludźmi, którzy wyznają tę religię z miłości, a inni interpretują ją na taki sposób, że z tej miłości - często fałszywej - po prostu zabijają. Islamofobia zrodziła się niedawno, a w ostatniej dekadzie drastycznie się rozprzestrzeniła po całej Europie. Mamy wiele powodów dla których mamy negatywne nastawienie do muzułmanów, jednak pamiętajmy, że chrześcijanie i katolicy tak samo przesiadują w więzieniach za gwałty, morderstwa i molestowania nieletnich. Tylko, że o tym się nie mówi, bo kto mówiłby o tym w państwie, gdzie ~87% wierzących wyznaje katolicyzm? To proste, że islam chce się zniszczyć. Tylko, że to nie islam trzeba niszczyć, a walczyć z tymi, którzy znęcają się nad swoimi żonami, gwałcą dzieci i zabijają "w imię Boga". Z tym trzeba walczyć - tylko i wyłącznie z tym.

• Do góry
    • 0

#89 Skrzatan — 0 12/06/2013 - 14:25

Skrzatan
  • Świeżak

Nie, nie przepadam za Korwinem, ale to nie powinno Cię obchodzić w najmniejszym stopniu ;) O rok dłużej stąpam po ziemi od Ciebie, i wyrobiłem sobie zdanie na temat tego " czegoś " czym jest islam ( małe "i" umyślnie ). Każdy arab to fanatyk, bez wyjątków. A jak taki kochaś islamu jesteś, to proszę bardzo jedź do tej dziczy, nie wiem np, ze znajomą w krótkiej spódniczce, ciekawe czy pierwsze co was spotka to miłe słowo czy kamień rzucony przez oburzonego araba. Chociaż co ja Ci będe morały prawił. Widze że Ty tutaj jesteś od tego majstrem. Przypomnisz sobie swoje słowa gdy Islam wyprze Chrześcijaństwo. A obawiam się że może to tego niebawem dojść.

"Pewnie jesteś fanem Janusza Korwina-Mikke, masz te swoje trzynaście lat i chcesz podbudować swoje ego słowami, których nigdy nie powtórzyłbyś przy swoich rodzicach" 

Równie dobrze mogę to powiedzieć o Tobie, a powtórzyć mój poprzedni post bym śmiało powtórzył przy rodzicach gdyby nie fakt że moja mama nie żyje Ty napinaczu internetowy. 

• Do góry
    • 0

#90 Bambosz — 1981 12/06/2013 - 16:51

Bambosz
  • Gracz

Super - jesteś o rok starszy, więc powinienem Ci się kłaniać do stóp. Nie jestem fanatykiem islamu, bowiem jestem zadeklarowanym katolikiem. Ponadto przykro mi, że nie masz mamy, ale jeśli to miało mnie poruszyć to Ci się niestety nie udało. Na końcu dodam, że nie jestem napinaczem, a wyrażam jedynie własną opinię. Człowiek, który jawnie deklaruje, że to Adolf Hitler mógłby zaprowadzić jedynie porządek w dzisiejszym świecie jest niespełna rozumu i powinien być odizolowany od świata zewnętrznego. 

• Do góry
    • 0

#91 luQas — 203 12/06/2013 - 19:25

luQas
  • Gracz

Jebać katolów, jebać islam, jebać wszystkie skazy tego świata (czytaj religię). Jak oddajecie pokłony facetowi w białej czapce to Was pozdrawiam. Oczywiście, zaraz się na mnie rzuci masa katolskich dzieci, którzy nie rozumieją tego w jakiej ciemnocie żyją. Żyjcie dalej w tej ciemnocie. Islam to religia/kultura, która nie szanuje kobiet i innych religii, ale czy katolicyzm szanuje zdanie człowieka, rozwój technologii, inne wyznania? Nie. Więc ja pozdrawiam tych którzy liżą bitą śmietanę, mam nadzieję, że smakowała z owłosionego kolana.

• Do góry
    • 0

#92 Raczek — 4 12/06/2013 - 20:13

Raczek
  • Gracz

(cenzura)ć katolów, (cenzura)ć islam, (cenzura)ć wszystkie skazy tego świata (czytaj religię). Jak oddajecie pokłony facetowi w białej czapce to Was pozdrawiam. Oczywiście, zaraz się na mnie rzuci masa katolskich dzieci, którzy nie rozumieją tego w jakiej ciemnocie żyją. Żyjcie dalej w tej ciemnocie. Islam to religia/kultura, która nie szanuje kobiet i innych religii, ale czy katolicyzm szanuje zdanie człowieka, rozwój technologii, inne wyznania? Nie. Więc ja pozdrawiam tych którzy liżą bitą śmietanę, mam nadzieję, że smakowała z owłosionego kolana.

Lol, wojujący ateista. Jestem ciekaw czy zdajesz sobie sprawę z tego że mentalnie jesteś na takim samym poziomie co "katole" czy arabusy.

• Do góry
    • 1

#93 Johnnyx — 104 12/06/2013 - 20:47

Johnnyx
  • Gracz

(cenzura)ć katolów, (cenzura)ć islam, (cenzura)ć wszystkie skazy tego świata (czytaj religię). Jak oddajecie pokłony facetowi w białej czapce to Was pozdrawiam. Oczywiście, zaraz się na mnie rzuci masa katolskich dzieci, którzy nie rozumieją tego w jakiej ciemnocie żyją. Żyjcie dalej w tej ciemnocie. Islam to religia/kultura, która nie szanuje kobiet i innych religii, ale czy katolicyzm szanuje zdanie człowieka, rozwój technologii, inne wyznania? Nie. Więc ja pozdrawiam tych którzy liżą bitą śmietanę, mam nadzieję, że smakowała z owłosionego kolana.

Jesteś śmieszny i Twoje pole widzenia ogranicza się z tego co czytam tylko do telewizji. Nie potrafisz nawet dyskutować na poziomie w przeciwieństwie do pozostałych. Na prawdę Ci współczuję. ;)

Użytkownik Dusty7 edytował ten post 12/06/2013 - 20:50

• Do góry
    • 1

#94 Paszka — 3 12/06/2013 - 21:57

Paszka
  • Gracz

Super - jesteś o rok starszy, więc powinienem Ci się kłaniać do stóp. Nie jestem fanatykiem islamu, bowiem jestem zadeklarowanym katolikiem. Ponadto przykro mi, że nie masz mamy, ale jeśli to miało mnie poruszyć to Ci się niestety nie udało. Na końcu dodam, że nie jestem napinaczem, a wyrażam jedynie własną opinię. Człowiek, który jawnie deklaruje, że to Adolf Hitler mógłby zaprowadzić jedynie porządek w dzisiejszym świecie jest niespełna rozumu i powinien być odizolowany od świata zewnętrznego. 

Co do samego Adolfa Hitlera można w dzisiejszych czasach dużo dyskutować, dlatego nie opieraj się tylko i wyłącznie na tym, że jeżeli ktoś deklaruje nazizm bądź rasizm musi od razu być oddany do domu wariatów i zamknięty w czterech ścianach. Rozumiem, w dzisiejszych czasach jego postać postrzegana jest jako największego s(cenzura)ysyna, największego zbrodniarza - tak, zgadza się. Ale z niektórymi jego poglądami do tej pory WIELE ludzi zgadza się i dalej je propaguje.
Ja sam z fascynacji interesuje się historią, wiem to i owo, ale na przykład interpretuje jego teorię "wyższej rasy" na podstawie dzisiejszych czasów, że po prostu Europa nie chce przyjąć innej kultury, religii bądź rasy u siebie. Dobrze, może nie cała Europa - chodzi Mi tutaj o naszą kochaną Polskę. Jesteśmy i będziemy takim krajem, który niby jest "tolerancyjny", a to jest gówno prawda.

Wiesz dlaczego do Ciebie pije? Dlatego, że sam napisałeś o wyrażaniu własnej opinii, że sam ją wyrażasz, dlatego nie wypisuj rzeczy o deklarowaniu poglądów Adolfa Hitlera, ponieważ to była tylko i wyłącznie Jego opinia - jest to zabronione, ale nie została tutaj naruszona ŻADNA zasada propagowania nazizmu, czy rasizmu.

Islam - uważam tą religię i ich wyznawców za czysty fanatyzm, tak jak napisał Bambosz, niektórzy wierzą w niego z samej miłości, a inni odbierają słowa Koranu na swój sposób i robią zamęt w innych krajach. Niech sobie siedzą u siebie, żyją według swojego pisma, prawa, ale niech nie wpier**** się z buciorami do Europy. Sram po prostu tylko i wyłącznie na tych całych samobójców/fanatyków inaczej. O katolikach się nie mówi? Mówi się, tylko w małym stopniu, ale po prostu teraz cały punkt skupił się na islamie.

Użytkownik VicherrR edytował ten post 12/06/2013 - 22:41

• Do góry
    • 0

#95 Aden — 850 13/06/2013 - 00:28

Aden
  • Gracz
"kupując kebaba, osiedlasz araba."

Polska dla Polaków!!
  • Do góry
    • 0

#96 luQas — 203 13/06/2013 - 07:38

luQas
  • Gracz

Lol, wojujący ateista. Jestem ciekaw czy zdajesz sobie sprawę z tego że mentalnie jesteś na takim samym poziomie co "katole" czy arabusy.

Po prostu jestem zmęczony całym Polskim katolskim narodem. Okradają nasze państwo od środka, ale co tam - to w imię Jezusa Chrystusa.

• Do góry
    • 0

#97 Sukinkot — 1241 13/06/2013 - 07:49

Sukinkot
  • Gracz

*
Popularny

"kupując kebaba, osiedlasz araba."

Polska dla Polaków!!

Jesteś debilem.

• Do góry
    • 3

#98 Raczek — 4 13/06/2013 - 10:49

Raczek
  • Gracz

Po prostu jestem zmęczony całym Polskim katolskim narodem. Okradają nasze państwo od środka, ale co tam - to w imię Jezusa Chrystusa.

Żaden z obecnych rządzących nie jest jakoś szczególnie wierzący. Raz przed wyborami może pójdą na msze żeby poprawić sobie wizerunek publiczny w kraju który jest w 93% katolickim, i tyle.

Nie mieszaj w to religii, to nie wina ideii, lecz ludzi.

• Do góry
    • 0

#99 Aden — 850 13/06/2013 - 13:44

Aden
  • Gracz

Jesteś debilem.

Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, i nie każdy musi być jakoś specjalnie tolerancyjny.

• Do góry
    • 0

#100 ovv — 5501 13/06/2013 - 17:23

ovv
  • Gracz

Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, i nie każdy musi być jakoś specjalnie tolerancyjny.

Sukinkotowi bardziej chodziło o twój gimbusowski komentarz, niż o to, że jest tolerancyjny. Choć to prawda, SUKINKOT ANTIFA TEAM!

Użytkownik Furiato edytował ten post 13/06/2013 - 17:23

• Do góry
    • 0

#101 Mielnik_ — 4717 14/06/2013 - 16:59

Mielnik_
  • Gracz

166084_569101736445075_778662361_n.jpg

:DDDDDDDDDDDDDDDD

• Do góry
    • 0

#102 _ V I R U S _ — 36 14/06/2013 - 17:10

_ V I R U S _
  • Gracz

Jak czytam niektóre komentarze to rzygać mi się chce, ale to z powodu moich osobistych doświadczeń (nie będę się rozpisywał, chyba, że ktoś bardzo chce) z nazistami (Tak z nazistami, bo niczym nie różnią się swoimi poglądami od panów z III Rzeszy i tak samo powinni być wieszani w Norymberdze za swoje czyny).

• Do góry
    • 0

#103 Cremik — 29 14/06/2013 - 22:17

Cremik
  • Gracz

Muzułmanin jest jak piwo:

-

-

-

-

-

Dobry kiedy jest zimny. 

Tutaj polecam wam ten o to filmik http://www.sadistic....ie-vt200535.htm są to jedne z wielu nakręconych dokumentów odsłaniających szokującą i prawdziwą twarz religii Mahometa. Co do mojej opinii to Islam trzeba jak najdalej odciąć od Europy (a przede wszystkim od naszego kraju nad Wisłą) od Cywilizacji zachodniej póki jeszcze można chociaż lewactwo i pier**** poprawność w tym że Islam to religia tolerancji i (tutaj beczka) pokoju osiągnęła taki poziom iż w krajach Europy Zachodniej te bydlaki (bo tyle o nich mogę powiedzieć, sądzić po całokształcie zachowania) czują się całkowicie bezkarnie... kiedy to własnie oni są mniejszością w owych krajach, ale to się zmieni niebawem. A kluczem powiem Wam do tego jest utrzymanie wartości chrześcijańskich i budowanie prawicowego społeczeństwa świadomości narodowej i poczucia oraz tego że Chrześcijaństwo to podwaliny naszej cywilizacji tej zachodniej, która przez wieki się kształtowała. Teraz widzicie wielkie nagonki na kościół i różnorakie afery, pedofilia etc. Wiem i mowie iż Kościół potrzebuje reform, ale też nie można kopać pod nim dołków bo same w nie wpadniemy... Tutaj można dużo pisać (jeżeli ktoś by chciał pogadać o tym to zapraszam na PW :) ) . Jak kiedyś dawien dawna... ta nasza polska tolerancja z której słynęliśmy na całą Europę dawała nam korzyści, to teraz ten homofobizm i ksenofobizm nas wielce ratuje ponieważ nie dociera do nas jeszcze to ścierwo. Powiem, że historia kołem się toczy kto wie czy znowu my Polacy nie będziemy musieli ratować całej Europy, albo tego co z niej pozostało. Co do islamu to ta religia zaprzepaściła swoja jakże bogatą kulturę i historię przecie wiele wybitnych matematyków, astronomów, medyków, kartografów, inżynierów i architektów było wyznawcą Allaha . Same cyfry (0-9 itd) nazywane cyframi Arabskimi zostali przez arabów własnie rozprowadzone z Indii. Lecz ta religia zatrzymała się na okresie z krucjat i podbojów po śmierci proroka i nie poszła na przód jak np. uczyniło to Chrześcijaństwo islam nie dostosował się do zmieniającego się świata. 

Narazie tyle powiem w Tym temacie. 

Stary wiesz, że w tej chwili podkopujesz dołki pod tą (cenzura)ą religią Katoli lecz wiedz, iż ona stworzyła tą cywilizacje w której dzisiaj żyjemy. 

Użytkownik Cremik edytował ten post 15/06/2013 - 07:13

• Do góry
    • 0

#104 _ V I R U S _ — 36 15/06/2013 - 11:04

_ V I R U S _
  • Gracz

@UP  Popatrz tylko, że Polska ma przyrost naturalny na zerze, a wskaźnik migracji na -0,5 więc jak tak dalej pójdzie to nasza ojczyzna będzie za około 20 lat jedną wielką pustynią. Młodzi powyjeżdżają, a starzy zostaną  i nikt na ich emerytury nie będzie robić. Dlatego imigranci są jedynym zbawieniem dla Polski, bo wątpię żeby Polonia wróciła tu ;). Może doczekam się czasów gdzie nikt nie będzie w szkole czy na ulicy wyzywał cię za to gdzie mieszkałeś czy skąd pochodzisz  :wub: .....

• Do góry
    • 0

#105 Cremik — 29 15/06/2013 - 11:48

Cremik
  • Gracz

@UP  Popatrz tylko, że Polska ma przyrost naturalny na zerze, a wskaźnik migracji na -0,5 więc jak tak dalej pójdzie to nasza ojczyzna będzie za około 20 lat jedną wielką pustynią. Młodzi powyjeżdżają, a starzy zostaną  i nikt na ich emerytury nie będzie robić. Dlatego imigranci są jedynym zbawieniem dla Polski, bo wątpię żeby Polonia wróciła tu ;). Może doczekam się czasów gdzie nikt nie będzie w szkole czy na ulicy wyzywał cię za to gdzie mieszkałeś czy skąd pochodzisz  :wub: .....

http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw

• Do góry
    • 0

#106 _ V I R U S _ — 36 15/06/2013 - 12:21

_ V I R U S _
  • Gracz

@UP Widać, że nigdy nikt cię nie  wyzywał rasistowsko, czego nie można powiedzieć o mnie ;).

• Do góry
    • 0

#107 Cremik — 29 15/06/2013 - 14:03

Cremik
  • Gracz

@UP Widać, że nigdy nikt cię nie  wyzywał rasistowsko, czego nie można powiedzieć o mnie ;).

Nie jestem rasistą wtedy gdy dane osobniki przybywające do naszego kraju chcą się z nami asymilować (uczyć się naszego języka, stosować się do naszego prawa nie swojego z którym sobie przyjechali) czyli nota bene stawać polakami lecz innego wyznania itp. To jeżeli jesteś taki "otwarty" na muzułmanów i inne maści. To pojedź sobie jako katolik do przykładowo Arabii Saudyjskiej, gdzie prześladowania na tle rasowym i religijnym są na porządku  dziennym. Jak przeżyjesz chociaż z 5 lat bez poderżniętego gardziołka to Ci szczerze pogratuluje. Ale przecież co ja mówi oni są tolerancyjni i pokojowi no tak... To po tym co napisałeś mogę wnioskować, że albo jesteś murzynem, cyganem bądź inną "prześladowaną okruuuutnie" rasą albo narodowością. 

PS : To jakie wyzwiska rasistowskie doświadczyłeś... no chyba w(cenzura)l od fanów Cracovii. 

Użytkownik Cremik edytował ten post 15/06/2013 - 14:12

• Do góry
    • 0

#108 _ V I R U S _ — 36 15/06/2013 - 21:23

_ V I R U S _
  • Gracz

@Up Przyznam ci rację, jeśli chodzi o asymilację ludzi, ale nie do końca. Nie wiem dokładnie, nigdy nie byłem w Niemczech czy we Francji, ale wydaje mi się, że nie asymilują się głównie z tego powodu, że mieszkają w gettach i tam rodzi się fanatyzm z powodu braku pracy itd.  Muzułmanie, którzy mieszkają poza gettami szybko asymilują się. Problem tkwi nie w tym, że są muzułmanami, ale tym, że mają problemy z asymilacją i państwo jak są obywatelami powinno im pomóc. 

Wiesz w Iranie czy Arabii Saudyjskiej to tak jest, choć w tym drugim kraju  żyją Polacy jeden nawet bloga prowadzi, "Beżowy Świat" jak się nie mylę. Dużo zależy od państwa a dokładnie, od stanu portfela np. w takiej Turcji czy ZEA to można na lajcie pić alkohol i ci nic zrobić nie mogą.  Przyczyną terroryzmu w państwach muzułmańskich wcale nie jest islam tylko HAJS.  Popatrz na dzieci w takiej Palestynie one od dzieciństwa uczą się na terrorystów, jak strzelać z kałacha i wgl. Zwalają winę na zachód, że u nich jest bieda.

Nie, jestem "czystym" Polakiem. A prześladowany byłem (w podstawówce, teraz w gimnazjum z bardzo rzadka to się zdarza) z tego powodu, że byłem na emigracji w Izraelu 4 lata, (kiedy wyjechałem  miałem ok. 2 lata) kiedy wróciłem do Polski słabo znałem polski dlatego byłem na drugi rok w przedszkolu, dlatego nawet teraz widać, że jestem o rok starszy  jak się patrzy na roczniki w klasie. W podstawówce oj bardzo mnie wyzywali, oj bardzo, od Arabów, Żydów itd. czasem bardzo ciężko było. Wiec jak sam widzisz nie trzeba być  imigrantem żeby wyzywali cię od różnych, a nie chce mi się cytować teraz epitetów na mój temat ;).

PS Nie, nigdy jeszcze nie byłem wyzywany przez kibiców Cracovii, mieszkam na Mazurach, a raczej tam ich za dużo nie ma.

• Do góry
    • 0

#109 Mikellek — 1801 17/06/2013 - 22:41

Mikellek
  • Gracz

Przez konflikty religijne ginie mnóstwo osób. Dla połowy ludności religia to nie jest wyznanie tylko wymówka to wszczynania wojen, zamachów itp.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: islam, terroryzm, tolerancja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych