Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Islam największa zaraza nowego świata.

islam terroryzm tolerancja

• Please log in to reply
108 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 11:23

Marszczak
  • Gracz

*
Popularny

Hej tworze ten temat w związku z coraz liczniejszymi przypadkami morderstw na NASZEJ europejskiej ziemi bo islamiście wypuszczonemu z buszu nie podobało się że facet ma krótkie spodnie albo pije piwo.. Powiecie że trzeba być tolerancyjnym? Jak można tolerować religie która nakłania do morderstw, gwałtów i terroryzmu? Może nie wszyscy z was zdają sobie sprawe czym tak naprawde jest islam i koran ani co tam jest napisane w skrócie śmierć za Allaha to obowiązek każdego pierdolonego muslima i nie ważne czy jest to fanatyk czy nie jeśli wyznaje te religie to jest już niebezpieczny no ale niestety nasze kochane władze europejskie pochwalające multi kulti tego nie widzą a szkoda.. Jedyne co ratuje Polske to niski social dlatego jest ich mało u nas, w Polsce muzłumanie też są.. i nie wolno tego lekcewarzyć wystarczy przyjżeć się budowie wielkiego meczetu w warszawie na który nasze kochane władze pozwoliły a nie wiadomo nawet kto to finansuje i po chuj to komu dla zainteresowanych polecam przeczytanie o prawie szariatu które te skurwysyny chcą w naszym wymęczonym kraju..

link

http://www.euroislam...o-raporcie-pew/

przypadki morderstw:

http://wyborcza.pl/1...eryjskiego.html

http://narodowcy.net...nia/2013/05/25/

To co dałem wyżej to jest właśnie prawo pierdolonego szariatu.

http://ndie.pl/muzul...aleznych-od-uk/

a to dzieje się gdy jest ich 10-15 procent w kraju.

NIE DLA TOLERANCJI EUROPA DLA EUROPEJCZYKÓW

Zapraszam do dyskusji.

• Do góry
    • 13

#2 Velta — 1761 26/05/2013 - 11:28

Velta
  • Gracz

Islam to pokojowa religia, a przynajmniej tak słyszałem :D

Użytkownik Velta edytował ten post 26/05/2013 - 11:28

• Do góry
    • 1

#3 Cabeza — 1178 26/05/2013 - 11:35

Cabeza
  • Gracz

*
Popularny

166084_569101736445075_778662361_n.jpg

• Do góry
    • 11

#4 ovv — 5501 26/05/2013 - 11:35

ovv
  • Gracz

Islam to pokojowa religia, a przynajmniej tak słyszałem :D

TVN, Polsat, Wyborcza - pewne info.

• Do góry
    • 0

#5 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 11:37

Marszczak
  • Gracz

Według mnie jeśli chcą sobie być islamistami to niech sobie będą ale na totalnym  wypizdowie u siebie na pustyni najlepiej i tam niech sie mordują

• Do góry
    • 1

#6 penixx — 146 26/05/2013 - 11:38

penixx
  • Gracz

Muslimy to największe chujostwo, dawno takiego cholerstwa nie było tutaj. Dając przykład anglii, wpierdalają się (ekstremiści przynajmniej) na ulice i zaczynają się buntowac, żeby wprowadzac ich prawo - jakieś idiotyczne marsze, demonstracje. Na szczęscie Polska, jako naród jest przeciwna wszelkim cyganom i innym pedałom, którzy chcieliby "wprowadzac" swoje racje..

• Do góry
    • 1

#7 Velta — 1761 26/05/2013 - 11:40

Velta
  • Gracz

Według mnie jeśli chcą sobie być islamistami to niech sobie będą ale na totalnym  wypizdowie u siebie na pustyni najlepiej i tam niech sie mordują

Chcą, to niech sobie są. Ale niech nie przybywają Europy i tak naprawdę szukają "zaczepki". Po jakiego tu przybywają? Innowiercy - okej. Ale nie żeby egoistycznie podchodzić do innych. Ich teren? W kraju dominuje islam? No chyba nie bardzo... poza tym, mord to na pewno nie jest najlepsze rozwiązanie. Za byle co zabijać.

• Do góry
    • 0

#8 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 11:41

Marszczak
  • Gracz

Polska już raz uratowała przed nimi Europe.. Najwidoczniej będziemy musieli to zrobić jeszcze raz idąc przykładem naszego wspaniałego Króla Jana III Sobieskiego jednego z najwspanialszych władców Rzeczpospolitej obojga narodów.

Velta ich religia z natury jest  nastawiona na wojnę.. Żeby nie było jestem ateistą i dla mnie każda religia jest nieporozumieniem ale Islam to jest zdecydowany numer 1.

Ciekawy jestem jak wielu z tych wielkich tolerancyjnych idiotów przejrzy na oczy jak zaczną im gwałcić kobiety i dzieci, siostry,matki, babki.. Islamiści to większa zaraza niż armia czerwona która weszła w 1944 roku na ziemie Polskie i nie musze mówić co wtedy robili.

Użytkownik Marszczak edytował ten post 26/05/2013 - 11:56

• Do góry
    • 1

#9 Equse — 369 26/05/2013 - 11:43

Equse
  • Gracz

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sZXxJ7yfTu0

Polecam.

• Do góry
    • 0

#10 penixx — 146 26/05/2013 - 11:44

penixx
  • Gracz

A właśnie, jako, że jestem fanem sadistic'a (w cholere nowych filmików z bombardowaniami na te ciapate cioty, no strzelanie, komentarze, itp.) to zamieszczam tutaj jeden z komentarzy, według mnie trafny:

No k***a, ludzie, czy Wy nie widzicie do czego to zmierza ? 

Według przepowiedni różnych speców, tudzież czarodzieji, którzy przepowiedzieli, że Polska będzie potęgą w XXI w. A wiecie dlaczego ? 

Bo jesteśmy j***nymi rasistami i homofobami, i gdy już wielbiciele multikulti się tak rozplenią, że to właśnie tylko Polska zostanie na placu boju, i rozpie**oli w pył całą ciapatą europe ! 

k***a, żebym ja dożył tych czasów i dał rady trzymać broń w ręku

• Do góry
    • 2

#11 Velta — 1761 26/05/2013 - 11:45

Velta
  • Gracz

Velta ich religia z natury jest  nastawiona na wojne.. Żeby nie było jestem ateistą i dla mnie każda religia jest nieporozumieniem ale Islam to jest zdecydowany numer 1.

Tak, masz rację. Ja jestem katolikiem i czegoś takiego nigdy nie zrozumiem... ludzie jednak są zdolni do takich posunięć w takich czasach.

• Do góry
    • 1

#12 Cabeza — 1178 26/05/2013 - 11:45

Cabeza
  • Gracz

*
Popularny

Tutaj macie coś ciekawego. Profesor mówi całą prawde o islamie.

http://www.youtube.com/watch?v=x0ehhTJg344

Użytkownik Cabeza edytował ten post 26/05/2013 - 11:46

• Do góry
    • 3

#13 Prostyq — 5341 26/05/2013 - 11:46

Prostyq
  • Zasłużony
Islam w naszym kraju ma nikłą możliwość dominacji, więc nie ma powodów do obaw - taka religia akurat w Polsce ma mało do gadania, ze względu na to, że większość objął już chrześcijanizm. :)
  • Do góry
    • 0

#14 2late — 1077 26/05/2013 - 11:49

2late
  • Gracz

*
Popularny

:kidding:

sie czepiacie tej mojej org. 

• Do góry
    • 5

#15 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 11:55

Marszczak
  • Gracz

Tutaj macie coś ciekawego. Profesor mówi całą prawde o islamie.

http://www.youtube.com/watch?v=x0ehhTJg344

Bardzo mądry facet polać mu.. Za 20-30 lat sie pewnie o tym przekona ta część która temu wiary nie daje..

A co do twojej org to nikt się nie czepia ;D

http://fooh.pl/pokaz/1851999465.jpg

ci by się teraz przydali na zdjęciu 12 dywizja granadierów pancernych SS (Nie brała udziału w zbrodniach na ludności cywilnej) byli skutecznymi żołnierzami i walczyli z czerwoną zarazą a przy tym nie mordowali o czym świadczy fakt iż ani jeden z dowódców tej dywzji nie został postawiony przed sądem. Dać im ciężarówke amunicji i dwa tygodnie po tym czasie muzłumanów by już w europie nie było.

Użytkownik Marszczak edytował ten post 26/05/2013 - 12:01

• Do góry
    • 0

#16 Shimizo — 587 26/05/2013 - 11:56

Shimizo
  • Gracz

W Koranie nie ma nawet słowa o wojnach, o nienawiści do innych i namawianiu do wojny. Dlatego uważa się ją za "pokojową". Co innego twierdzą sami muzułmanie. Sami siebie nakręcają na wojnę... Jakoś tak to było.

Polska będzie kiedyś potęgą, ze względu na "anty-inność". Pisał tam sam Nostradamus, chociaż podczas III WŚ Polska prawdopodobnie przejmie Islam, żeby nie dostać wpierdolu. Później wszystko wróci do normy.

• Do góry
    • 0

#17 Pixos De Blood — 6626 26/05/2013 - 12:01

Pixos De Blood
  • Gracz
Brudasy dalej powinni handlować na giełdach tanimi szmatami, a nie brać się za poszerzanie swojego okultyzmu na całym świecie.
  • Do góry
    • 1

#18 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 12:03

Marszczak
  • Gracz

Brudasy dalej powinni handlować na giełdach tanimi szmatami, a nie brać się za poszerzanie swojego okultyzmu na całym świecie.

Pixos okultyzm to co innego i jest nie szkodliwy w porównaniu do tej sekty.

http://www.fronda.pl...tusa,21776.html

Użytkownik Marszczak edytował ten post 26/05/2013 - 12:05

• Do góry
    • 0

#19 Pixos De Blood — 6626 26/05/2013 - 12:06

Pixos De Blood
  • Gracz
Whatever.
  • Do góry
    • 0

#20 Shimizo — 587 26/05/2013 - 12:06

Shimizo
  • Gracz

Wkurwia mnie również to, że media kierują ludzi na błahe sprawy, takie jak "SZATAN W HELLO KITTY. KTO STWORZYŁ HELLO KITTY, WIBRO-WIATRACZEK HELLO KITTY POBUDZA EROTYZM U DZIECI" itp.. A ignorują rzeczy ważne, takie jak islamizacja europy. Czy to nie będzie tak jak przed II WŚ? Hitlerowi pozwoliło się na wszystko, to podbił całą Europę... I pewnie tak samo będzie z muzułmanami, pozwalamy im teraz dosłownie na WSZYSTKO.

• Do góry
    • 0

#21 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 12:09

Marszczak
  • Gracz

Gdy zaczną się pierwsze zamachy w Polsce wtedy trzeba będzie działać zdecydowanie mam tu na myśli szable w dłoń i wybicie każdego muslima u nas co do jednego.

• Do góry
    • 2

#22 penixx — 146 26/05/2013 - 12:15

penixx
  • Gracz

Wiadomośc z wczoraj:

Francuski żołnierz został ugodzony nożem w szyję w Paryżu w trakcie patrolu po biznesowej dzielnicy miasta - podała telewizja CNN.
Napastnik uciekł z miejsca zdarzenia. Trwa obława.
Atakujący miał brodę i wygląd wskazujący na pochodzenie z Afryki Północnej - podała francuska gazeta, na którą powołuje się agencja Reuters.
Życiu żołnierza nie zagraża niebezpieczeństwo. Został odwieziony do szpitala.

Tekst także z sadistica, nie potwierdzono tego ale możliwe, że to kolejny przypadek tych kozojebców.

• Do góry
    • 0

#23 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 12:17

Marszczak
  • Gracz

W francji to nawet bardziej niż możliwe.. Ostatnio notuje się wzrost ich pierdolonych przestępstw i żeby oni tylko kradli i żebrali jak cyganie.. A te skurwysyny odrazu mordują a ty zabijesz takiego araba w obronie własnej to cie posadzą.

• Do góry
    • 0

#24 Kephalas — 5 26/05/2013 - 12:18

Kephalas
  • Gracz

Dobra, co robili chrześcijanie w imie "Boga" podczas wypraw krzyżowych, mordowali, gwałcili, grabili. Nie dziwie im się, że tak robią bo to w porównaniu z tym co robili chrześcijanie w tamtych czasach to jest nic. I jakieś głupie naklejki z napisem "Stop islamizacji europy" to jest śmieszne. Chrześcijaństwo jest religią, która nietoleruje innych. W Polsce jeżeli nie chodzis do kościoła, na religie i inne pierdoły, odrazu czyni Cię to szatanistą czy innym sekciarzem, oczywiście w oczach tych gorliwych katolików. Chrześcijaństwo powoli upada, dlaczego niby mamy wstępować nieświadomie i nie z własnej woli do tej religii poprzez chrzest w wieku poniżej pierwszego roku życia? Odejść z kościoła i wypisać się z chrześcijaństwa to jest długa droga, którą księża specjalnie przedłużają, żeby ludzie rezygnowali i podtrzymywali te głupie statsystyki. Ochrzcić nieświadomie jest łatwo ale pozwolic odejść człowiekowi świadomemu to juz cięzko i trzeba takiemu utrudniać życie.

• Do góry
    • 0

#25 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 12:19

Marszczak
  • Gracz

Dobra, co robili chrześcijanie w imie "Boga" podczas wypraw krzyżowych, mordowali, gwałcili, grabili. Nie dziwie im się, że tak robią bo to w porównaniu z tym co robili chrześcijanie w tamtych czasach to jest nic. I jakieś głupie naklejki z napisem "Stop islamizacji europy" to jest śmieszne. Chrześcijaństwo jest religią, która nietoleruje innych. W Polsce jeżeli nie chodzis do kościoła, na religie i inne pierdoły, odrazu czyni Cię to szatanistą czy innym sekciarzem, oczywiście w oczach tych gorliwych katolików. Chrześcijaństwo powoli upada, dlaczego niby mamy wstępować nieświadomie i nie z własnej woli do tej religii poprzez chrzest w wieku poniżej pierwszego roku życia? Odejść z kościoła i wypisać się z chrześcijaństwa to jest długa droga, którą księża specjalnie przedłużają, żeby ludzie rezygnowali i podtrzymywali te głupie statsystyki. Ochrzcić nieświadomie jest łatwo ale pozwolic odejść człowiekowi świadomemu to juz cięzko i trzeba takiemu utrudniać życie.

W porównaniu do islamu to chrześcijaństwo jest świętą religią ;D jak już mówiłem ja jestem ateistą i obiektywny trzeba pamiętać że katolicy mordowali ale robili to ileś set lat temu kiedy wszyscy się mordowali.

• Do góry
    • 0

#26 Albert T — 336 26/05/2013 - 12:22

Albert T
  • Gracz

Osobiście nie lubię arabów, turków i tego innego badziewia, a ich "zasady" są nie w porządku, ślepo wyznają wiarę nawet nie wiedząc na czym ona się opiera- to jest śmieszne.

https://www.youtube.com/watch?v=iu3WMGJNX44

• Do góry
    • 0

#27 Kephalas — 5 26/05/2013 - 12:24

Kephalas
  • Gracz

Tak ale co z tego, że to było 800 lat temu? To nie zmiena faktu, ze chrześcijanie nie śa tacy święci. Również jestem ateistą i nie bronie żadnej z tych religii ale jezeli już porównywać i oskarżać o coś jedną z nich to zobaczyć na przestrzeni lat czy mają jakis powód. Moim zdaniem jest to głupota zabijać się w imię tak na prawdę jednego "Boga".

• Do góry
    • 0

#28 Bambosz — 1981 26/05/2013 - 12:24

Bambosz
  • Gracz

W Szwecji nacjonaliści się nieco podburzyli i całymi bojówkami wyszli na uliczne patrole, wyłapując każdego muslima. Jestem katolikiem i takich działań nie popieram, ale gdy ktoś się wpieprza z buciorami i marudzi jak mu źle, narzekając na rząd i chcąc zrobić z nim porządek (chociaż we Szwecji większych powodów do narzekania nie mają) to jeśli wszystkie racjonalne środki walki nie pomagają, trzeba odwołać się do takich czynów. Anglia i Francja woli tolerować te bagno.

• Do góry
    • 2

#29 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 12:26

Marszczak
  • Gracz

W Szwecji nacjonaliści się nieco podburzyli i całymi bojówkami wyszli na uliczne patrole, wyłapując każdego muslima. Jestem katolikiem i takich działań nie popieram, ale gdy ktoś się wpieprza z buciorami i marudzi jak mu źle, narzekając na rząd i chcąc zrobić z nim porządek (chociaż we Szwecji większych powodów do narzekania nie mają) to jeśli wszystkie racjonalne środki walki nie pomagają, trzeba odwołać się do takich czynów. Anglia i Francja woli tolerować te bagno.

I zapłaci za to krwią bo każdy arab na świecie wie że tam może robić co chce i nic mu nikt nie zrobi, w Polsce jak by coś takiego odpierdzielili to śmiem twierdzić że stało by się z nimi coś bardzo złego i nie uratowało by ich nawet  wojsko.

http://wpolityce.pl/...likowskiej-avis

kolejny przykład idiotyzmu.

Jeden z niewielu normalnych polityków.

Użytkownik Marszczak edytował ten post 26/05/2013 - 12:38

• Do góry
    • 0

#30 Shimizo — 587 26/05/2013 - 15:17

Shimizo
  • Gracz

Ja jestem zwolennikiem wytępienia islamu na świecie. Lepiej zrobić to teraz, zdusić w zarodku, niż za 5-10 lat, gdy muzułmanie będą w posiadaniu atomowej.

• Do góry
    • 0

#31 Rafaello — 352 26/05/2013 - 15:59

Rafaello
  • Gracz

Niech się zabijają.. Chuj nam do tego. 

• Do góry
    • 0

#32 Bartuśś — 277 26/05/2013 - 16:14

Bartuśś
  • Gracz

Wy wierzycie w te religie serio? Coś jest nie tak, nie znamy dokładnej prawy, bo niby czemu Bóg dał o sobie znak dopiero dwa tysiące lat temu, skoro ziemia ma o wiele, wiele więcej. Nie mógł objawić się wcześniej? Niby wierze w tego Boga, ale jestem pewny, że nie znamy prawdy, bardziej przekonuje mnie wersja kosmitów, którzy nas stworzyli, bądź coś w tym stylu. Wszechświat jest nieskończenie duży, na pewno żyją jeszcze jakieś istoty, oprócz ziemian. A wracając do religii... podobno sam Jezus mówił, że mężczyźni w czarnych szatach coś odjebią. Przynajmniej ja tak słyszałem.
Islam jest równie wiarygodny, jak katolicyzm. Gdybyście urodzili się w kraju, który wyznaje tą religie, też byście byli muzułmanami. Religia tylko po części jest kwestią własnego wyboru.

• Do góry
    • 0

#33 Casia — 36 26/05/2013 - 16:17

Casia
  • Gracz

Co w ty dziwnego? Oni są w fazie takiej samej jak katolicy w średniowieczu, mam wypomnieć jakie masowe mordy były?

@Islam jest młodszą o ponad 600lat religią od chrześcijaństwa.

Także jeśli plujecie na Islam, plujecie także sobie w twarz. 

Wy wierzycie w te religie serio? Coś jest nie tak, nie znamy dokładnej prawy, bo niby czemu Bóg dał o sobie znak dopiero dwa tysiące lat temu, skoro ziemia ma o wiele, wiele więcej. Nie mógł objawić się wcześniej? Niby wierze w tego Boga, ale jestem pewny, że nie znamy prawdy, bardziej przekonuje mnie wersja kosmitów, którzy nas stworzyli, bądź coś w tym stylu. Wszechświat jest nieskończenie duży, na pewno żyją jeszcze jakieś istoty, oprócz ziemian. A wracając do religii... podobno sam Jezus mówił, że mężczyźni w czarnych szatach coś odjebią. Przynajmniej ja tak słyszałem.
Islam jest równie wiarygodny, jak katolicyzm. Gdybyście urodzili się w kraju, który wyznaje tą religie, też byście byli muzułmanami. Religia tylko po części jest kwestią własnego wyboru.

Widzę nie znasz Biblii, tylko nie tej katolickiej z ' piekłem ' i fałszywym imieniem Jezusa. Bóg dawno dawał o sobie znaki. 

Mówisz, że bardziej cię przekonuje wersja kosmitów. A kimże jest kosmita? Nieznanym osobnikiem dla nas - z obcej, nieznanej cywilizacji nie żyjący wśród nas. Także można to przypasować nawet pod Boga, ale określa się to inaczej.

Użytkownik Casia edytował ten post 26/05/2013 - 16:19

• Do góry
    • 1

#34 Bartuśś — 277 26/05/2013 - 16:40

Bartuśś
  • Gracz

Co w ty dziwnego? Oni są w fazie takiej samej jak katolicy w średniowieczu, mam wypomnieć jakie masowe mordy były?

@Islam jest młodszą o ponad 600lat religią od chrześcijaństwa.

Także jeśli plujecie na Islam, plujecie także sobie w twarz. 

Widzę nie znasz Biblii, tylko nie tej katolickiej z ' piekłem ' i fałszywym imieniem Jezusa. Bóg dawno dawał o sobie znaki. 

Mówisz, że bardziej cię przekonuje wersja kosmitów. A kimże jest kosmita? Nieznanym osobnikiem dla nas - z obcej, nieznanej cywilizacji nie żyjący wśród nas. Także można to przypasować nawet pod Boga, ale określa się to inaczej.

Może i masz racje. Najbardziej mnie jednak ciekawi, czy to prawda i co będzie po śmierci. 

• Do góry
    • 0

#35 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 17:22

Marszczak
  • Gracz

http://wiadomosci.on...,wiadomosc.html

kolejny atak kolejny powód do zakazania religi.

Chuj z tego że jest młodszy ale mamy teraz 21 wiek i jakieś normy obowiązują każdego pierdolonego murzyna który chce mieszkać w europie

Użytkownik Marszczak edytował ten post 26/05/2013 - 17:24

• Do góry
    • 0

#36 Casia — 36 26/05/2013 - 17:42

Casia
  • Gracz

Może i masz racje. Najbardziej mnie jednak ciekawi, czy to prawda i co będzie po śmierci. 

Umarł żebrak i aniołowie zanieśli go na łono Abrahama (Ewangelia wg Łukasza 16,22)

...chcielibyśmy raczej opuścić nasze ciało i stanąć w obliczu Pana (II List do Koryntian 5,8)

Nie daj się też nabrać na katolickie kłamstwa o piekle. Nie ma ŻADNEGO potwierdzenia, że takie coś istnieje.

W oryginalnej Biblii były używane określenia które na resztę języków zostały przetłumaczone jako ' piekło ', a wszystko po to aby można było łatwiej ludzi utrzymywać pod sobą, czyste zastraszanie. W oryginale była mowa o miejscu w którym przebywają złe duchy, dolinie ciemności - tak to można nazwać.

I został strącony wielki Smok, Wąż starodawny, który się zwie diabeł i szatan, zwodzący całą zamieszkałą ziemię, został strącony na ziemię, a z nim strąceni zostali jego aniołowie.      

Apokalipsa św. Jana, 12-1,9.

Ten oto tekst świadczy o tym, że diabeł mieszka na ziemi - diabeł jest WŁADCĄ ziemi. Został wygnany przez Boga, STWORZYCIELA.

OCZYWIŚCIE TO JEST TYLKO MOJA INTERPRETACJA, KAŻDY MA WOLNĄ WOLĘ PO TO ABY SAMODZIELNIE ODCZYTAĆ TEKSTY PISMA ŚWIĘTEGO.

Chuj z tego że jest młodszy ale mamy teraz 21 wiek i jakieś normy obowiązują każdego (cenzura)onego murzyna który chce mieszkać w europie

Chuj z tego że jest starszy ale mamy teraz 15 wiek i jakieś normy obowiązują każdego (cenzura)onego (nie-słowianina) katolika który chce mieszkać w europie

Tak mogli powiedzieć ludzie w tamtych czasach, bo jak zapewne wiesz - jesteśmy narodem Słowiańskim. (Poganie) Także jeśli myślisz, że jesteśmy cywilizowani to otwórz oczy - nie dawno druga wojna światowa była, trzecia już od jakiegoś czasu trwa i powiększa się jej zasięg, coraz dalej we wszystkie strony. (czyt. bliski wschód) 

Ciekawe jeszcze jakbyś się zachował gdyby twoich znajomych, kogokolwiek znajomego zabijali w ojczyźnie. 

OCZYWIŚCIE W ŻADNYM STOPNIU NIE POPIERAM I KRYTYKUJĘ JAKIEKOLWIEK ZABÓJSTWA.

@Dają możliwość muzułmanom dostania się do UK, wiedząc że rząd za pomocą żołnierzy zabija wcześniej wspomnianych muzułmanów w krajach ojczystych. CZEGO ONI SIĘ SPODZIEWALI? Liczyli, że przyjadą i im pokłon oddadzą?

Użytkownik Casia edytował ten post 26/05/2013 - 17:55

• Do góry
    • 0

#37 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 18:05

Marszczak
  • Gracz

http://frontpagemag....w-it-was-wrong/

• Do góry
    • 0

#38 Sukinkot — 1241 26/05/2013 - 18:23

Sukinkot
  • Gracz

Widzę w końcu niektórzy przejrzeli na oczy, miło ;) Dla niektórych państw zachodnich już za późno na ratunek, bez dymu się nie obejdzie. No ale, społeczeństwo chciało multi-kultury, chciało "tolerancji", to teraz będzie miało jedną kulturę bez tolerancji. Jak to mówił dziadek z Milionerów, "śmierć frajerom". Mają to na własne życzenie.

• Do góry
    • 1

#39 Marszczak — 1082 26/05/2013 - 19:27

Marszczak
  • Gracz

Widzę w końcu niektórzy przejrzeli na oczy, miło ;) Dla niektórych państw zachodnich już za późno na ratunek, bez dymu się nie obejdzie. No ale, społeczeństwo chciało multi-kultury, chciało "tolerancji", to teraz będzie miało jedną kulturę bez tolerancji. Jak to mówił dziadek z Milionerów, "śmierć frajerom". Mają to na własne życzenie.

Ja odzawsze miałem takie poglądy i nie rozumiem ludzi chcących się mieszać kulturowo.. To nie jest naturalne i tak być nie może tak samo związek faceta z facetem nie jest naturalny czy kobiety z kobietą chociaż na to ostatnie przynajmniej można popatrzeć i nie obrzydzi człowiekowi jak są ładne.

Użytkownik Marszczak edytował ten post 26/05/2013 - 19:29

• Do góry
    • 0

#40 Sukinkot — 1241 26/05/2013 - 19:40

Sukinkot
  • Gracz

Ja odzawsze miałem takie poglądy i nie rozumiem ludzi chcących się mieszać kulturowo.. To nie jest naturalne i tak być nie może tak samo związek faceta z facetem nie jest naturalny czy kobiety z kobietą chociaż na to ostatnie przynajmniej można popatrzeć i nie obrzydzi człowiekowi jak są ładne.

E tam, homoseksualizm to homoseksualizm, bez wyjątku czy męski czy żeński. Albo popierasz całkowicie albo w ogóle, ale by nie odchodzić od głównego tematu, to lepiej pogadać o tym, jak bardzo chore są związki "mężczyzny" z kozą.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: islam, terroryzm, tolerancja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych