Dobry temat, jeżeli chodzi o mnie nie lubię muzułmanów i tej religi, niby są tacy pochłonięci religii itp a to zwykłe pojeby, mordują, terroryzują i nie mają w ogóle tolerancji do nas ani do kobiet, które gwałcą u siebie, pojebani ludzi, nigdy ich nie lubiłem i nie będę.Niech zdychają, niech siebie nawzajem po wybijają.Ostatnio widziałem muzułmanów jakieś 6 lat temu u mnie obok bloku, zdziwiłem się, było ich dwóch strasznie nie ufny wyraz twarzy, lecz byli tylko chwile.Fakt faktem, możecie sobie sami sprawdzić, że muzułmanów wyznających islam jest co raz więcej w europie, możecie sobie to sprawdzić w necie, wydaje mi się, że wkrótce dojdzie do wielu nieszczęść przez tych skurwieli, bo z czasem będą wiedzieli co raz więcej o europie, będą zdobywać różne informację a wtedy zapewne zaatakują, na pewno dojdzie do jakichś aktów terroryzmu, a to przez władze europejskie, które na to pozwalają.Sami widzimy w telewizji jak pojeby mordują nie winnych ludzi u nas ale w szczególności o siebie, jakieś auta pułapki itp, nie normalni, jednak my chyba na to wpłływu nie mamy.
Polska już raz uratowała przed nimi Europe.. Najwidoczniej będziemy musieli to zrobić jeszcze raz idąc przykładem naszego wspaniałego Króla Jana III Sobieskiego jednego z najwspanialszych władców Rzeczpospolitej obojga narodów.
Velta ich religia z natury jest nastawiona na wojnę.. Żeby nie było jestem ateistą i dla mnie każda religia jest nieporozumieniem ale Islam to jest zdecydowany numer 1.
Ciekawy jestem jak wielu z tych wielkich tolerancyjnych idiotów przejrzy na oczy jak zaczną im gwałcić kobiety i dzieci, siostry,matki, babki.. Islamiści to większa zaraza niż armia czerwona która weszła w 1944 roku na ziemie Polskie i nie musze mówić co wtedy robili.
Dokładnie ich pogląday są inne niż chrześcijaństwo, oni dlatego allaha mordują, bo według ich religii tylko wojną, śmiercią można coś zrobić, są po prostu agresywnie nastawieni do świata.