Siema!
Kiedyś tam DiscoKriss dostał od GM'ów pozwolenie na zrobienie takiej akcji. Zabrał ekipe, ugadaliśmy się co i jak i wyszło co wyszło. Filmik został skrócony, z takiej racji iż akcja trwała prawie trzy godziny. Sama scena w szpitalu trwała ponad godzine. Akcja sama w sobie nie miała na calu zagrożenia komuś, czy też poodwalania. Chcieliśmy zabić nude, co się udało. Bonusy zawarte na końcu filmiku, były kręcone w trakcie filmiku, nikt nie chciał odwalać (XD). Bardzo dziękujemy za pozwolenie od GameMasterów, dziękujemy Dixonowi, że zgodził się na taką akcje, dziękujemy także ekipie ESU/ASGH i innym osobą, który były przy tej akcji. Montuje ten filmik tydzień, bo miałem małe problemy, w filmiku także jest wiele niedopracowań i błędów, które zauważyłem po zrenderowaniu (3h) całego filmiku, nie ma sensu tego poprawiać. Film chciałem zrobić w stylu "Cinema" a także "Old Western" w momencie jazdy pojazdem .... Jestem gotowy na krytykę i hejt, bo wiem że filmik nie jest pierwszej klasy, lecz wstawiam go tylko dlatego, by pokazać społeczności że takie coś się działo i chciałem aby "ujrzało światło dzienne." (Płakali mi na PW/Skype/Statusach ).
http://youtu.be/OvmekKKChZY
W rolach głównych:
DiscoKriss(Organizator)
Wejder(Kamerzysta)
Snoppie (Dr. S(cenzura)iel)
Pan Junioru(Bombowiec)
Dixonek(Porwany)