https://www.youtube.com/watch?v=fSwfJQL3Jcc
ci co jezdzą na jednośladach będą wiedzieli o co chodzi [*]
Użytkownik WerJar edytował ten post 03/04/2013 - 13:16
https://www.youtube.com/watch?v=fSwfJQL3Jcc
ci co jezdzą na jednośladach będą wiedzieli o co chodzi [*]
Użytkownik WerJar edytował ten post 03/04/2013 - 13:16
Ja nie jeżdżę i może nie wiem dokładnie o co chodzi, ale 90% Motocyklistów to kretyni, którzy nie potrafią jeździć i stanowią zagrożenie nie tylko dla siebie ale i dal innych uczestników uruchu, a tutaj akurat wiem co mówię bo jeżdżę samochodem codziennie i mam z nimi doczynienia.
Tak? to proszę: https://www.facebook...&type=2
Fakt nie którzy są kretynami ale też nie którzy umierają przez kierowców wymusza pierszeństwo ale Polska w jezdzie samochodem są po prostu CHU jA MI! wiem coś o tym kumpel miał wypadek 3 razy z nie jego winy! oczywiscie kierowców, a dane wyliczone są, że około 77% wypadków motocyklistów jest przez Kierowców Puszek.
Masz racje, autami osobowymi też w większości jeżdżą kretyni i takie zachowanie jak pokazałeś jest czystym skur*ysyństwiem. Statystyki statystykami. Może i większość ich wypadków jest spowodowana autami osobowymi, ale motocykliści to typ w większości typ ludzi, którzy pędzą, żeby zdążyć na ostanią chwile, żeby się zmieścić między autami, a nieuważny kierowca go nie zauważy i wypadek gotowy. Na drodze trzeba myśleć nie tylko za siebie ale i za innych uczesników ruchu, trzeba przewidywać najgorsze, a nie lecieć i może się uda. Wielu osobom imponują ludzie, którzy młodo umierają w wypadkach motocyklowych. Czemu nikt nie docenia tych, którzy mają wyjeżdżone na jednośladzie bezwypadkowe 30 lat? Bo nie jeżdżą na jednym kole? Bo nie lecą na nich laski? Z ludźmi ginącymi w wypadkach samochodowych już tak często nie jest jak w przypadku motocyklistów.
Użytkownik WerJar edytował ten post 03/04/2013 - 19:16
Popieram to dużo młodzieży właśnie jezdzi dla popisów samochodem czy motocyklem a rok pózniej rodzina płaczę, że syn zginął czy córka. W tym roku idę na a1 mam 125ccm w garażu ale ci powiem, że chce jezdzić dla przyjemności,mam typu cruisera/choppera dla mnie to gdy jadę motocyklem to nie chce wracać do domu jak najdłużej i jadę wtedy jak najwolniej
fakt jak jest czerwone to spokojnie pomiędzy można się przepchać przez puszki ale w trakcie jazdy noł łej trzymam się prawego pasa.
Tomka sieczki to były też popisy, był raperem ale ci powiem nie znałem go, ale dla mnie to jest on pomarańczową legendą dokonał różnych rzeczy na motocyklu, na zloty jezdził itp.
Aż mnie krew zalewa jak widzę co przeterminowany piszę.
Ja nie krytykuje, po prostu nie podzielam twojego zdania. A wyrazić swojego zdania nie mam zamiaru, bo po co tworzyć niepotrzebne dyskusje?To może Ty się wyrazisz w tym temacie, co? Zamiast tylko krytykować.
bo po co tworzyć niepotrzebne dyskusje?
A może ja nie mam ochoty?Bo po to jest forum?
Ale proszę nie odbiegać od tematu
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
SouthSide Criminals X3 - #3Napisany przez CzlowiekAfera , 17/04/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
B.W - Trzej Muszkieterowie ( Sieczka, Bocian, Malina )Napisany przez Ninja28, 27/02/2014 |
|
|
||
![]() |
Problemy techniczne →
PedriuxNapisany przez Pedriux09, 19/11/2013 |
|
|
|
Nasza społeczność →
Psychiczny Tomasz / Easy RiderNapisany przez Easy Rider , 18/10/2013 |
|
|
||
srch
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH] Podmianka pod skin 106, (GBF Voltage) and PED.IFPNapisany przez MrMichaś , 18/05/2013 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych