Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

Tomasz Sieczka [*]

tomek sieczka

• Please log in to reply
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 WerJar — 53 03/04/2013 - 13:16

WerJar
  • Gracz

https://www.youtube.com/watch?v=fSwfJQL3Jcc

ci co jezdzą na jednośladach będą wiedzieli o co chodzi [*]

Użytkownik WerJar edytował ten post 03/04/2013 - 13:16

• Do góry
    • 0

#2 Hojt — 380 03/04/2013 - 16:46

Hojt
  • Gracz
Ja nie jeżdżę i może nie wiem dokładnie o co chodzi, ale 90% Motocyklistów to kretyni, którzy nie potrafią jeździć i stanowią zagrożenie nie tylko dla siebie ale i dal innych uczestników uruchu, a tutaj akurat wiem co mówię bo jeżdżę samochodem codziennie i mam z nimi doczynienia.
  • Do góry
    • 0

#3 WerJar — 53 03/04/2013 - 16:51

WerJar
  • Gracz

Ja nie jeżdżę i może nie wiem dokładnie o co chodzi, ale 90% Motocyklistów to kretyni, którzy nie potrafią jeździć i stanowią zagrożenie nie tylko dla siebie ale i dal innych uczestników uruchu, a tutaj akurat wiem co mówię bo jeżdżę samochodem codziennie i mam z nimi doczynienia.

Tak? to proszę: https://www.facebook...&type=2

Fakt nie którzy są kretynami ale też nie którzy umierają przez kierowców wymusza pierszeństwo ale Polska w jezdzie samochodem są po prostu CHU jA MI! wiem coś o tym kumpel miał wypadek 3 razy z nie jego winy! oczywiscie kierowców, a dane wyliczone są, że około 77% wypadków motocyklistów jest przez Kierowców Puszek.
  • Do góry
    • 0

#4 Hojt — 380 03/04/2013 - 18:50

Hojt
  • Gracz

Tak? to proszę: https://www.facebook...&type=2

Fakt nie którzy są kretynami ale też nie którzy umierają przez kierowców wymusza pierszeństwo ale Polska w jezdzie samochodem są po prostu CHU jA MI! wiem coś o tym kumpel miał wypadek 3 razy z nie jego winy! oczywiscie kierowców, a dane wyliczone są, że około 77% wypadków motocyklistów jest przez Kierowców Puszek.

Masz racje, autami osobowymi też w większości jeżdżą kretyni i takie zachowanie jak pokazałeś jest czystym skur*ysyństwiem. Statystyki statystykami. Może i większość ich wypadków jest spowodowana autami osobowymi, ale motocykliści to typ w większości typ ludzi, którzy pędzą, żeby zdążyć na ostanią chwile, żeby się zmieścić między autami, a nieuważny kierowca go nie zauważy i wypadek gotowy. Na drodze trzeba myśleć nie tylko za siebie ale i za innych uczesników ruchu, trzeba przewidywać najgorsze, a nie lecieć i może się uda. Wielu osobom imponują ludzie, którzy młodo umierają w wypadkach motocyklowych. Czemu nikt nie docenia tych, którzy mają wyjeżdżone na jednośladzie bezwypadkowe 30 lat? Bo nie jeżdżą na jednym kole? Bo nie lecą na nich laski? Z ludźmi ginącymi w wypadkach samochodowych już tak często nie jest jak w przypadku motocyklistów.
  • Do góry
    • 1

#5 karolka — 2 03/04/2013 - 18:59

karolka
  • Gracz
lewa w górę ; p
  • Do góry
    • 0

#6 WerJar — 53 03/04/2013 - 19:14

WerJar
  • Gracz

Masz racje, autami osobowymi też w większości jeżdżą kretyni i takie zachowanie jak pokazałeś jest czystym skur*ysyństwiem. Statystyki statystykami. Może i większość ich wypadków jest spowodowana autami osobowymi, ale motocykliści to typ w większości typ ludzi, którzy pędzą, żeby zdążyć na ostanią chwile, żeby się zmieścić między autami, a nieuważny kierowca go nie zauważy i wypadek gotowy. Na drodze trzeba myśleć nie tylko za siebie ale i za innych uczesników ruchu, trzeba przewidywać najgorsze, a nie lecieć i może się uda. Wielu osobom imponują ludzie, którzy młodo umierają w wypadkach motocyklowych. Czemu nikt nie docenia tych, którzy mają wyjeżdżone na jednośladzie bezwypadkowe 30 lat? Bo nie jeżdżą na jednym kole? Bo nie lecą na nich laski? Z ludźmi ginącymi w wypadkach samochodowych już tak często nie jest jak w przypadku motocyklistów.

Popieram to dużo młodzieży właśnie jezdzi dla popisów samochodem czy motocyklem a rok pózniej rodzina płaczę, że syn zginął czy córka. W tym roku idę na a1 mam 125ccm w garażu ale ci powiem, że chce jezdzić dla przyjemności,mam typu cruisera/choppera dla mnie to gdy jadę motocyklem to nie chce wracać do domu jak najdłużej i jadę wtedy jak najwolniej :D fakt jak jest czerwone to spokojnie pomiędzy można się przepchać przez puszki ale w trakcie jazdy noł łej trzymam się prawego pasa.

Tomka sieczki to były też popisy, był raperem ale ci powiem nie znałem go, ale dla mnie to jest on pomarańczową legendą dokonał różnych rzeczy na motocyklu, na zloty jezdził itp.

Użytkownik WerJar edytował ten post 03/04/2013 - 19:16

• Do góry
    • 1

#7 Hojt — 380 03/04/2013 - 19:49

Hojt
  • Gracz

Popieram to dużo młodzieży właśnie jezdzi dla popisów samochodem czy motocyklem a rok pózniej rodzina płaczę, że syn zginął czy córka. W tym roku idę na a1 mam 125ccm w garażu ale ci powiem, że chce jezdzić dla przyjemności,mam typu cruisera/choppera dla mnie to gdy jadę motocyklem to nie chce wracać do domu jak najdłużej i jadę wtedy jak najwolniej :D fakt jak jest czerwone to spokojnie pomiędzy można się przepchać przez puszki ale w trakcie jazdy noł łej trzymam się prawego pasa.

Tomka sieczki to były też popisy, był raperem ale ci powiem nie znałem go, ale dla mnie to jest on pomarańczową legendą dokonał różnych rzeczy na motocyklu, na zloty jezdził itp.

Każdemu imponuje co innego i każdy lubi coś innego, taka nasza natura. Tak się mówi, że spokojnie jeżdżę i w ogóle. Sam lubię czasem doj*bać do pieca ale w granicach rozsądku i z rozwagą, w miejscu gdzie jest to w miare bezpieczne. Jednak niektórzy ludzie nie potrafią sobie odmówić, by zaszpanować przed znajomymi a to niestety często kończy się źle.
  • Do góry
    • 0

#8 john black — 38 04/04/2013 - 18:48

john black
  • Gracz
Aż mnie krew zalewa jak widzę co przeterminowany piszę.
  • Do góry
    • 0

#9 Hojt — 380 04/04/2013 - 18:52

Hojt
  • Gracz

Aż mnie krew zalewa jak widzę co przeterminowany piszę.

To może Ty się wyrazisz w tym temacie, co? Zamiast tylko krytykować.
  • Do góry
    • 0

#10 john black — 38 04/04/2013 - 18:53

john black
  • Gracz

To może Ty się wyrazisz w tym temacie, co? Zamiast tylko krytykować.

Ja nie krytykuje, po prostu nie podzielam twojego zdania. A wyrazić swojego zdania nie mam zamiaru, bo po co tworzyć niepotrzebne dyskusje?
  • Do góry
    • 0

#11 Hojt — 380 04/04/2013 - 18:54

Hojt
  • Gracz

bo po co tworzyć niepotrzebne dyskusje?

Bo po to jest forum? :-/
  • Do góry
    • 0

#12 Mateusz — 1337 04/04/2013 - 18:54

Mateusz
  • Gracz