Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Pedriux

pedriux tomek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
54 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pedriux09 — 44 19/11/2013 - 14:04

Pedriux09
  • Gracz

*
Popularny

ps. Czytając, posłuchajcie sobie melodie  :)

http://www.youtube.com/watch?v=IcrbM1l_BoI

Cześć wszystkim użytkownikom net4game  :rolleyes:

Na początku chcę zaznaczyć, że nie liczę na żadne połączenie kont, odbanowanie mojego wcześniejszego konta ani nic z tych rzeczy. Wiem, że nabroiłem, troszkę przegiąłem "pałę" i nadużyłem zaufania wielu osób. Wiadomo, że jest to tylko gra, jednak po tak długim czasie żałuję, że to wszystko straciłem. Najbardziej jest mi szkoda ludzi z którymi rozmawiałem każdego wieczoru, ludzi z którymi świetnie mi się grało i mimo to, że nie widziałem ich na żywo i nie miałem okazji z nimi rozmawiać, to i tak miło spędzałem z nimi czas. Chcę przeprosić głównie tych, którzy przeze mnie w jakiś sposób ucierpieli. Jeśli nie chcę aby moje konto zostało odbanowane, to czego chcę? Chcę móc tylko pograć w spokoju, nie martwiąc się o to, że moje konto zostanie zablokowane, ponieważ jestem "spalony". Przepraszam i żałuję. Tak na prawdę wszystko to zrobiłem tylko dlatego, że zostałem wyrzucony z ekipy GameMasterów, bo przyjąłem do frakcji LSPD saqarisa, którego Bartek nie lubi, a czego ja nie wiedziałem. Po tym incydencie wszystko się posypało, a jeszcze wcześniej utraciłem status administratora przez to, że w dawnych czasach zdarzyło mi się kupić pojazd za platformę STEAM. Na prawdę nie wiem co jeszcze mogę zrobić by móc w spokoju odprężyć się i pograć wśród znajomych. Myślę, że pozostaje mi czekać i liczyć na to, że ktoś tam ma jednak te serduszko i da mi troszkę pograć :) Mogę się zgodzić na wszelkiego rodzaju klątwy, blokady, to mi nie przeszkadza. Pozdrawiam, Tomek. Mój stary temat : ( http://net4game.com/...129891-pedriux/

Jeśli ktoś nie wierzy, że to ja - mogę wstawić mnóstwo screenów z dawnej gry i wiele innych rzeczy, które mogą potwierdzić, że ja to ja  ;)

Użytkownik Pedriux09 edytował ten post 19/11/2013 - 14:14

• Do góry
    • 25

#2 Swain — 23 19/11/2013 - 14:05

Swain
  • Gracz

Siema Pierdziux.

• Do góry
    • 0

#3 Karinaa — 1490 19/11/2013 - 14:09

Karinaa
  • Gracz

Sieeemanko, Tomuś! :D Jak dla mnie, to każdemu należy się druga szansa. Dziwię się, że po takim czasie jeszcze chcesz wrócić do tej gry ;) Może Ci się uda, powodzonka. ^^ :wub:

• Do góry
    • 2

#4 Pedriux09 — 44 19/11/2013 - 14:11

Pedriux09
  • Gracz

Jeśli się nie ma pracy i nie ma nikogo, to trzeba szukać jakieś alternatywy żeby z kimś pogadać, odprężyć się, prawda?  :D

Może Ci się uda, powodzonka. ^^  :wub:

:wub:  Dziękuję.

Użytkownik Pedriux09 edytował ten post 19/11/2013 - 14:12

• Do góry
    • 0

#5 Czarek Zalewski — 475 19/11/2013 - 14:12

Czarek Zalewski
  • Gracz

Kope lat! ;)

kazdemu nalezy sie druga szansa, wiec tobie tez :)

• Do góry
    • 1

#6 Blu — 2735 19/11/2013 - 14:13

Blu
  • Gracz

Kone zmienili bana na dożywotnią klątwę, więc czemu nie mają zrobić tego tobie? Skoro chcesz grać normalnie to ja jestem za, ale i tak nasz głos się nie liczy, ale warto próbować :)

• Do góry
    • 0

#7 Karinaa — 1490 19/11/2013 - 14:23

Karinaa
  • Gracz

Jeśli się nie ma pracy i nie ma nikogo, to trzeba szukać jakieś alternatywy żeby z kimś pogadać, odprężyć się, prawda?  :D

Prawda, prawda.

• Do góry
    • 0

#8 JackDaniels — 1285 19/11/2013 - 14:31

JackDaniels
  • Gracz

Kojarzę pana, pamiętam - że przed sprzedaniem swojego Steam'a wiele dobrego dla mnie zrobiłeś, dlatego chciałbym - abyś wrócił do naszej społeczności i mógł swobodnie kontynuować tutaj grę. Pozdrówka.  :wub: 
Pedriux to dobry gracz i ma dobre serduszko.

• Do góry
    • 0

#9 Pedriux09 — 44 20/11/2013 - 14:51

Pedriux09
  • Gracz

Kope lat! ;)

kazdemu nalezy sie druga szansa, wiec tobie tez :)

To też zależy.. :(

dlatego chciałbym - abyś wrócił do naszej społeczności i mógł swobodnie kontynuować tutaj grę. Pozdrówka.  :wub: 
Pedriux to dobry gracz i ma dobre serduszko.

Też bym chciał.

Możliwość apelacji by była dobra.

Użytkownik Pedriux09 edytował ten post 20/11/2013 - 14:52

• Do góry
    • 0

#10 gay — 853 20/11/2013 - 14:53

gay
  • Gracz

Co ty tu robisz?

• Do góry
    • 0

#11 Pedriux09 — 44 20/11/2013 - 14:55

Pedriux09
  • Gracz

Piszę jakby apelację? A co mam robić?  ^_^ btw. limit postów mam :D

Użytkownik Pedriux09 edytował ten post 20/11/2013 - 14:55

• Do góry
    • 0

#12 Mateusz93 — 942 20/11/2013 - 15:06

Mateusz93
  • Gracz

Ty nie byłeś administratorem?

• Do góry
    • 0

#13 Pedriux09 — 44 20/11/2013 - 15:10

Pedriux09
  • Gracz

Byłem, 2 dni. Przecież w pierwszym poście jest o tym. Oprócz tego gamemasterem i moderatorem.

• Do góry
    • 0

#14 Kubol — 1199 20/11/2013 - 15:10

Kubol
  • Gracz

Był.

Po tym incydencie wszystko się posypało, a jeszcze wcześniej utraciłem status administratora przez to,

• Do góry
    • 0

#15 Pixos De Blood2 — 346 20/11/2013 - 15:11

Pixos De Blood2
  • Gracz

GameMasterem, z tego co pamiętam.

• Do góry
    • 0

#16 Ultra — 3127 20/11/2013 - 16:42

Ultra
  • Gracz

Jeśli ktoś nie wierzy, że to ja - mogę wstawić mnóstwo screenów z dawnej gry i wiele innych rzeczy, które mogą potwierdzić, że ja to ja  ;)

Screeny zawsze można komuś podesłać, by pokazał je dla potwierdzenia.

• Do góry
    • 0

#17 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 11:41

Pedriux09
  • Gracz

Te Twoje teorie spiskowe. Oprócz screenów mam też różne inne rzeczy, nie wiem - archiwum wiadomości, plus to co pamiętam oraz np. obrazki jakie robiłem dla ekipy (+ psd). Twój brat mi wierzy, Ty nie możesz? :(

• Do góry
    • 0

#18 Kryst3k — 634 21/11/2013 - 13:01

Kryst3k
  • Gracz

Również uważam, że należy ci się szansa. Grało się z tobą w porządku dopóki ta druga osoba nie przejęła konta.

• Do góry
    • 0

#19 1Wester — 156 21/11/2013 - 17:21

1Wester
  • Gracz

Witam komendanta, sam próbuje dostać unbana za blokadę sprzed prawie dwóch lat, ale średnio mi to idzie. Może Ci się uda. ;)

• Do góry
    • 0

#20 eXqable — 406 21/11/2013 - 17:47

eXqable
  • Gracz

Witam komendanta, sam próbuje dostać unbana za blokadę sprzed prawie dwóch lat, ale średnio mi to idzie. Może Ci się uda. ;)

Wiele osób odbanowano, ja sam sądzę, ze nie mam szans na zdjęcie bana (pomijając odrzuconą apelację przez administrację). Aktualnie raczej każdy z ekipy, wie kim jestem, więc ukrywanie się po otrzymaniu bana nie ma tutaj sensu nawiązując między innymi do Ciebie i pedriuxa. Każdy powinien dostać tą drugą szansę, przynajmniej gry na mk, a było multum takich osób. :P

Użytkownik eXqable edytował ten post 21/11/2013 - 17:47

• Do góry
    • 0

#21 Patrycja — 1407 21/11/2013 - 18:27

Patrycja
  • Gracz

Ja nadal nie wierzę, że Ty to Ty! :P

• Do góry
    • 0

#22 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 18:28

Pedriux09
  • Gracz

Ale naprawdę ja to ja  ^_^

• Do góry
    • 0

#23 Patrycja — 1407 21/11/2013 - 18:31

Patrycja
  • Gracz

Ale naprawdę ja to ja  ^_^

Twój głos jeszcze pamiętam. Później może będę na Skype. Jak się pojawię to daj znać, że Ty też jesteś. Zadzwonię i zweryfikuję. :P

• Do góry
    • 0

#24 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 18:49

Pedriux09
  • Gracz

Nie ma sprawy :D

• Do góry
    • 0

#25 Ultra — 3127 21/11/2013 - 21:20

Ultra
  • Gracz

Te Twoje teorie spiskowe. Oprócz screenów mam też różne inne rzeczy, nie wiem - archiwum wiadomości, plus to co pamiętam oraz np. obrazki jakie robiłem dla ekipy (+ psd). Twój brat mi wierzy, Ty nie możesz? :(

Po prostu nie są to dla mnie przekonujące dowody na to, że Ty to Ty. Nadużyłeś sobie mojego zaufania, więc nie bądź teraz zdziwiony, że trudno jest mnie przekonać. :)

• Do góry
    • 0

#26 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 21:41

Pedriux09
  • Gracz

Wiem, nie jestem zdziwiony, ale przepraszam.. to naprawdę ja :(

• Do góry
    • 0

#27 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 21:45

Pedriux09
  • Gracz

Cześć :) Ultra, nie wiem co mam zrobić. Chciałbym żebyś mi uwierzył, bo to na serio jestem ja :( Przepraszam, to było ze złości, że wyleciałem, nabroiłem.

• Do góry
    • 0

#28 Kryst3k — 634 21/11/2013 - 21:53

Kryst3k
  • Gracz

A jeszcze tak dopytam z ciekawości. Jeżeli dostaniesz unbana to wracasz do LSPD :)?

• Do góry
    • 0

#29 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 21:54

Pedriux09
  • Gracz

Raczej nie, nikt mi już nie zaufa. Nie wiem, pójdę tam gdzie ludzie :D

• Do góry
    • 0

#30 Kone — 2597 21/11/2013 - 22:06

Kone
  • Gracz

Kone zmienili bana na dożywotnią klątwę, więc czemu nie mają zrobić tego tobie? Skoro chcesz grać normalnie to ja jestem za, ale i tak nasz głos się nie liczy, ale warto próbować :)

Tylko różnica między mną a nim jest taka, że ja sie nie sprzedałem jak tania pani w dodatku takiemu bachorowi kaście. Co do Ciebie Pedriux to hm, nabroiłeś nie ukrywajmy ale chyba rozsądniej z Twojej strony byłoby nie ujawnianie sie i niepokazywanie, że Ty to Ty bo i tak pewnie to nic nie zmieni a jeszcze gorzej będą na Ciebie patrzeć. Swoją drogą, doradze Ci - prywatne wiadomości chyba jednak są bardziej efektywne w nawiązaniu kontaktu niż tematy. Powodzenia. ;p
  • Do góry
    • 2

#31 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 22:08

Pedriux09
  • Gracz

Tylko różnica między mną a nim jest taka, że ja sie nie sprzedałem jak tania pani w dodatku takiemu bachorowi kaście. Co do Ciebie Pedriux to hm, nabroiłeś nie ukrywajmy ale chyba rozsądniej z Twojej strony byłoby nie ujawnianie sie i niepokazywanie, że Ty to Ty bo i tak pewnie to nic nie zmieni a jeszcze gorzej będą na Ciebie patrzeć. Swoją drogą, doradze Ci - prywatne wiadomości chyba jednak są bardziej efektywne w nawiązaniu kontaktu niż tematy. Powodzenia. ;p

Prywatne wiadomości nic nie dadzą w moim przypadku. Mam się ukrywać żeby móc pograć? Bez przesady. Zresztą nie pobrałem żadnej kasy za to konto, to było ze złości. Żałuje i przepraszam, raczej nic nie mogę już zrobić, czasu nie cofnę - szkoda..

Użytkownik Pedriux09 edytował ten post 21/11/2013 - 22:10

• Do góry
    • 1

#32 Bigos219 — 920 21/11/2013 - 22:18

Bigos219
  • Gracz

Cześć, nie znam cię ale słyszałem iż LSPD było najbardziej ogarniętą frakcją właśnie za twojego liderowania, osobiście tego nie pamiętam, ale życzę ci Powodzenia, mam nadzieje że twoja apelacja przejdzie!

Trzymaj się! B)

• Do góry
    • 2

#33 Kastanietov — -1 21/11/2013 - 22:28

Kastanietov
  • Świeżak

Kto tutaj jest bachorem. Dodałeś mnie kiedyś na skype i prowokowałeś, a teraz masz jakiś problem. Nigdy nie kupiłem żadnego konta, a to, że każdy ma ból dupy, to typowe polactwo #cebula.

Tak, to jest prawdziwy Tomek i należy mu się szansa, bo chłopak musiał wyjechać za chlebem za granice, to oddał mi konto, a ja spieprzyłem sprawę, niestety.

• Do góry
    • -1

#34 CranKv2 — 5 21/11/2013 - 22:56

CranKv2
  • Gracz

Siema oszuście, tak się długo nie odzywałeś, że zapomniałem iść do prokuratury z podrobionym przelewem. :D Jakiś Ty biedy i jak teraz żałujesz swoich win. Daje głowę, że teraz każdemu z kolorkiem będziesz latał koło dupy z jęzorem żeby Cie nie banowali, tak jak było tu na scrp u mnie. Lizałeś mi dupsko o rangę, a jak ją dostałeś to wyjebałeś ze znajomych. :D Zero jesteś zwykłe i tyle. 

Tutaj normalnie Konewka Cię spropsuje. :D 

ps. Powyższy "hejt" na temat Pedriuxa to tylko i wyłącznie wyrażenie mojej opinii opartej faktami na temat ów osobnika. 

• Do góry
    • -1

#35 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 23:00

Pedriux09
  • Gracz

Ja ci już mówiłem, że nie ja podrabiałem ten dokument - chcesz to idź gdzie chcesz, niczego nie podrobiłem i do niczego nie przykładałem rąk. Nie ja wykorzystałem Twój styl, a zresztą niczego Ci nie "lizałem", najwidoczniej Tobą manipulowałem, nie pamiętam tego. Pewnie, bo nie mam co robić, będę za kolorkami latał. Człowieku zrozum wreszcie, że ja nie podrabiałem niczego i chcę tylko pograć, rozumiesz to? Chociażby na tym koncie, bez połączeń, w spokoju żebym nie musiał się bać, że zaraz otrzymam blokadę konta.

Mogę Ci tą kasę nawet wysłać, jak dostanę wypłatę, ale nie wiem czemu się mnie przyczepiłeś? Nie ja Ci zabrałem styl forum i tego dokumentu też nie podrabiałem. Wybacz naprawdę, ale gdyby to było dla mnie, ja bym to serio chciał, to bym Ci zapłacił. Ale ja nie miałem do niczego dostępu. Po co mi to? Nalegałem by to zmienić.

Użytkownik Pedriux09 edytował ten post 21/11/2013 - 23:03

• Do góry
    • 0

#36 CranKv2 — 5 21/11/2013 - 23:10

CranKv2
  • Gracz
Kompromitujesz się bardziej niż Calman z tatą w policji. 

sxXfmTI.png

najwidoczniej Tobą manipulowałem

Mogę Ci tą kasę nawet wysłać, jak dostanę wypłatę, ale nie wiem czemu się mnie przyczepiłeś? Nie ja Ci zabrałem styl forum i tego dokumentu też nie podrabiałem. Wybacz naprawdę, ale gdyby to było dla mnie, ja bym to serio chciał, to bym Ci zapłacił. Ale ja nie miałem do niczego dostępu.

True, true...

Raydex mi powiedział jak było więc nie rozumiem po co lecisz dalej w chuja? :)
  • Do góry
    • 0

#37 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 23:13

Pedriux09
  • Gracz

A ja Ci też mówię jak było - ja nie podrabiałem tego dokumentu, rozumiesz? Nie podrabiałem go, nawet go nie napisałem i tyle :) Kto Ci powiedział, że mu tego nie wysłałem? Po prostu tego nie podrabiałem i nie dotykałem. Daj sobie już spokój to jest internet, nie chce mi się o tym gadać, bo niczego nie podrabiałem i nie interesuje mnie to. Weź wrzuć na luz i daj mi spokój, bo ja tego Twojego stylu nie chciałem. 

A co robił Calman z tatą na policji?  :blink:

Użytkownik Pedriux09 edytował ten post 21/11/2013 - 23:17

• Do góry
    • 1

#38 CranKv2 — 5 21/11/2013 - 23:17

CranKv2
  • Gracz
Przez ten styl miałem trochę problemów bo polecieliście w chuja i mieliście za niego zapłacić. A hajs miał dostać mój ziomek z reala który mi to kodował. I przez to miałem z nim mały beef. ;) Teraz tak samo manipulujesz, że się "zmieniłeś" i jaki to jesteś niewinny, żałosne, serio. Jesteś dalej takim samym cwaniakiem jakim byłeś wcześniej. :)
  • Do góry
    • 0

#39 Pedriux09 — 44 21/11/2013 - 23:19

Pedriux09
  • Gracz

Przez ten styl miałem trochę problemów bo polecieliście w chuja i mieliście za niego zapłacić. A hajs miał dostać mój ziomek z reala który mi to kodował. I przez to miałem z nim mały beef. ;) Teraz tak samo manipulujesz, że się "zmieniłeś" i jaki to jesteś niewinny, żałosne, serio. Jesteś dalej takim samym cwaniakiem jakim byłeś wcześniej. :)

Teraz nie manipuluję, napisałem prawdę i jak jest. No wykorzystałem Cię, to tylko gra. Zrozumiesz Ty w końcu, że to ma być rozrywka? Wybacz, że Twój kolega się zawiódł i stracił, ale to nie przeze mnie, bo to nie był mój pomysł ani wykonanie. Ja Cię przepraszam, ale chciałbym po prostu pograć, nic więcej. Zrozum, do niczego mi ten Twój styl, to nie moja wina, bo ja tego nie chciałem i nie przykładałem do tego ręki. Naprawdę - wielkie przepraszam. Przeproś Krzystofa Kobiele, powiedź że go pozdrawiam i zapytaj się czy pamięta mnie jak graliśmy np. w Norte.

Nie chce mi się o tym gadać. Myśl co chcesz, pisz co chcesz - napisałem prawdę, wybacz.

Użytkownik Pedriux09 edytował ten post 21/11/2013 - 23:24

• Do góry
    • 0

#40 Kempuś — 430 21/11/2013 - 23:47

Kempuś
  • Gracz

Oo Pedriux, Mnie i tak nie pamiętasz albo i pamiętasz, staliśmy z Carlosem i jakimś Twoim ziomkiem na willow' wieczorem, dokładnie w ten dzień jak Satanasów usuneli i gadaliśmy ;D - Co do tematu, to należy mu się PRZYNAJMIEJ szansa...

Powodzenia. ^_^

Użytkownik Azazzel edytował ten post 21/11/2013 - 23:48

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: pedriux, tomek

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych