Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA ON] Florencia Driving School - $300 dla osoby, która najwięcej zarobi w jeden dzień!

florencia driving school rekrutacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
42 odpowiedzi w tym temacie

#41 NiceShot — 102 13/04/2013 - 20:06

NiceShot
  • Gracz

IC

Imię: Tanner Abate
Dlaczego chcesz u nas pracować: Brakuje mi trochę baksów, a wole pracować w firmie Taxi, bo coś się w niej robi, a nie siedzi na dupie. Po za tym to co oferujecie mi odpowiada.
Doświadczenie w owej branży. Pracowałem w trzech firmach Taxi, w niektórych jako kierownik. Posiadam prawo jazdy i znam dobrze miasto.

OOC

Imię: Artur
Staż na RP: miesiąc-dwa
Dlaczego my?: To co oferujecie mi bardzo odpowiada, lubię tą prace, macie fajną nazwę i ładną grafikę.

• Do góry
    • 0

#42 gargamel1002 — 7 13/04/2013 - 20:50

gargamel1002
  • Gracz

[/center]
IC

Imię:Immanuel Castallano
Dlaczego chcesz u nas pracować: Szukam pracy, a widzę jakąś nowa powstałą firme, wiec po częsci mam jej chęć rozwinięcia swoją osobą, a po za tym myślę, że bedzie mi się u was dobrze pracowało.
Doświadczenie w owej branży. Doświadczenie mam dośc spore ponieważ pracowałem już w takiej firmie, była to firma o nazwie "Adrealine Driving School", myśle, że można mi zaufać.

OOC

Imię:Dominik
Staż na RP:Jakiś rok, pomijając dośc sporą przerwę, czyli coś pewnie około 1,5 roku.
Dlaczego my?:Jak napisałem wcześcnie, moim zadaniem będzie spróbować rozwinąć w jak najlepszym sposobę firme, a po za tym widzę, że dobrze się zapowiada.

• Do góry
    • 0

#43 Dazzle — 2566 13/04/2013 - 20:52

Dazzle
  • Gracz

[/center]
IC

Imię: Daryl Baker
Dlaczego chcesz u nas pracować: Chciałbym pracować w ów firmie, ponieważ pasują mi elastyczne godziny pracy, co jest niezmiernym plusem,  a także, mam nadzieję na ciepłe przywitanie, oraz wspaniałą atmosferę, która zapewne panuję w firmie jaką jest "Florencia Driving School".
Doświadczenie w owej branży: Nigdy nie miałem stycznośći z nauką jazdy, aczkolwiek testy na prawo jazdy, zdałem wyśmienicie, jestem doświadczonym kierowcą, spędziłem długie godziny za kierownicą, różnego rodzaju pojazdów, począwszy od skutera, a skończywszy na ciężarówkach, napewno spełnię się w nowej rolii.

OOC

Imię: Miłosz
Staż na RP: Coś około roku.
Dlaczego my?: Tak jakoś, uważam, że to stabilna marka, więc postanowiłem wybrać tą, a nie inną firmę.

Przyjmuje, brak zastrzeżen. Zgłoś się IC po inva.

IC

Imię: Tanner Abate
Dlaczego chcesz u nas pracować: Brakuje mi trochę baksów, a wole pracować w firmie Taxi, bo coś się w niej robi, a nie siedzi na dupie. Po za tym to co oferujecie mi odpowiada.
Doświadczenie w owej branży. Pracowałem w trzech firmach Taxi, w niektórych jako kierownik. Posiadam prawo jazdy i znam dobrze miasto.

OOC

Imię: Artur
Staż na RP: miesiąc-dwa
Dlaczego my?: To co oferujecie mi bardzo odpowiada, lubię tą prace, macie fajną nazwę i ładną grafikę.

Odrzucam niestety.

[/center]
IC

Imię:Immanuel Castallano
Dlaczego chcesz u nas pracować: Szukam pracy, a widzę jakąś nowa powstałą firme, wiec po częsci mam jej chęć rozwinięcia swoją osobą, a po za tym myślę, że bedzie mi się u was dobrze pracowało.
Doświadczenie w owej branży. Doświadczenie mam dośc spore ponieważ pracowałem już w takiej firmie, była to firma o nazwie "Adrealine Driving School", myśle, że można mi zaufać.

OOC

Imię:Dominik
Staż na RP:Jakiś rok, pomijając dośc sporą przerwę, czyli coś pewnie około 1,5 roku.
Dlaczego my?:Jak napisałem wcześcnie, moim zadaniem będzie spróbować rozwinąć w jak najlepszym sposobę firme, a po za tym widzę, że dobrze się zapowiada.

Przyjmuję. Zgłoś się IC po inva. :)

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: florencia, driving, school, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych