Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA ON] Florencia Driving School - $300 dla osoby, która najwięcej zarobi w jeden dzień!

florencia driving school rekrutacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
42 odpowiedzi w tym temacie

#1 haheqMonster — 3783 26/03/2013 - 18:25

haheqMonster
  • Gracz

*
Popularny

Dołączona grafika

Florencia Driving School - jest to nauka jazdy założona w 2012 roku przez Thresha Mitterrand oraz Joyce Mitterrand, z przyczyn finansowych została zamknięta. Teraz w 2013 roku została otwarta ponownie, wraz z naborem na instruktorów!

Dołączona grafika

Co Oferujemy?

- Pojazdy marki: 2x Manana bądź Previon
- Kulturę osobistą.
- Zarobki w wysokości $200 dziennie.

- Awanse oraz codzienną premie dla osoby, która zarobi najwięcej $300.

- Wygodne godziny pracy.

Czego Oczekujemy?
- Staranności.
- Przepracowania co najmniej 15 minut.
- Tankowanie samochodu po odbytej służbie.
- Naprawy samochodu, jeżeli zostanie uszkodzony.

Dołączona grafika

ARKUSZ REKRUTACYJNY!

Wolne miejsca: 4/12

[/center]
IC

Imię:
Dlaczego chcesz u nas pracować:
Doświadczenie w owej branży.

OOC

Imię:
Dlaczego my?:

Użytkownik sadaś edytował ten post 30/03/2013 - 17:42

• Do góry
    • 4

#2 batman96 — 8 26/03/2013 - 18:32

batman96
  • Gracz

In Character

Imię:Alijah

Nazwisko:Agnoli

Telefon:2825936

Doświadczenie w branży:Bardzo małe lecz szybko się uczę.

Dlaczego akurat my?:Jesteście nową firmą na naszym rynku, ciekawie się zapowiada.

Out Of Character

Imię:Kuba

Coś o karierze Role Play:Na serwerach Role Play gram około czterech lat grałem w 2009 roku na n4g i dużo się zmieniło, od kilku dni gram znowu tu, już na zawsze. A przez te lata grałem na innych pseudo RP.

Coś o sobie:Mieszkam w Katowicach, chodze do pierwszej klasy technikum, w przyszłości chce pracować jako Zawodowy Strażak.

Dlaczego my?:Nowa Firma, szukam pracy no i jak napisałem w IC fajnie się zapowiada.

• Do góry
    • 1

#3 haheqMonster — 3783 26/03/2013 - 18:36

haheqMonster
  • Gracz

In Character

Imię:Alijah

Nazwisko:Agnoli

Telefon:2825936

Doświadczenie w branży:Bardzo małe lecz szybko się uczę.

Dlaczego akurat my?:Jesteście nową firmą na naszym rynku, ciekawie się zapowiada.

Out Of Character

Imię:Kuba

Coś o karierze Role Play:Na serwerach Role Play gram około czterech lat grałem w 2009 roku na n4g i dużo się zmieniło, od kilku dni gram znowu tu, już na zawsze. A przez te lata grałem na innych pseudo RP.

Coś o sobie:Mieszkam w Katowicach, chodze do pierwszej klasy technikum, w przyszłości chce pracować jako Zawodowy Strażak.

Dlaczego my?:Nowa Firma, szukam pracy no i jak napisałem w IC fajnie się zapowiada.

Podanie nie zachwyca, ale jako iż jesteś pierwszą moją osobą w tym temacie która złożyła podanie, dam Ci szansę. Okres próbny.
  • Do góry
    • 0

#4 Bubaczu — 14 26/03/2013 - 19:16

Bubaczu
  • Gracz

In Character

Imię:

Derick

Nazwisko:

Castro

24

Telefon:

2834670

Doświadczenie w branży:

niestety- brak.

Dlaczego akurat my?:

Out Of Character

Imię:

Michał

17

Coś o karierze Role Play:

Krótko na temat- na scenie Role Play od lat 5, zaczynąłem na PLGFie. Potem serwery takie jak (reklama), RPPL, wiele mniejszych projektów.

Coś o sobie:

Cóż, mam 17 lat obecnie jestem w Zasadniczej szkole zawodowej- gastronimicznej. Od 2 lat należę do OSP Łódź Mikołajew, w Młodzieżowej Drużynie Pożarniczej. Cóż- na komputerze spędzam średnio 2 godziny w zwyż...

Dlaczego my?:

[center]Cóż, bo szukam miejsca w którym będzie można fajnie pograć. Jest to nowa firma, więc sądzę że nie będzie kolesiarstwa ani wzajemnej nienawiści między sobą.. Tak w skrócie- własnie dlatego :).

Użytkownik Bubaczu edytował ten post 26/03/2013 - 19:17

• Do góry
    • 1

#5 haheqMonster — 3783 26/03/2013 - 19:51

haheqMonster
  • Gracz

In Character

Imię:

Derick

Nazwisko:

Castro

24

Telefon:

2834670

Doświadczenie w branży:

niestety- brak.

Dlaczego akurat my?:

Out Of Character

Imię:

Michał

17

Krótko na temat- na scenie Role Play od lat 5, zaczynąłem na PLGFie. Potem serwery takie jak (reklama), RPPL, wiele mniejszych projektów.

Coś o sobie:

Cóż, mam 17 lat obecnie jestem w Zasadniczej szkole zawodowej- gastronimicznej. Od 2 lat należę do OSP Łódź Mikołajew, w Młodzieżowej Drużynie Pożarniczej. Cóż- na komputerze spędzam średnio 2 godziny w zwyż...

Dlaczego my?:

[center]Cóż, bo szukam miejsca w którym będzie można fajnie pograć. Jest to nowa firma, więc sądzę że nie będzie kolesiarstwa ani wzajemnej nienawiści między sobą.. Tak w skrócie- własnie dlatego :).

Akceptuje, zgłoś się IG.
  • Do góry
    • 0

#6 Siarczan Requnianu — 201 26/03/2013 - 20:03

Siarczan Requnianu
  • Gracz

[centre]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][b]In Character[/b][/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Imię:[/font][/center] Arturo
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Nazwisko:[/font][/center] Bianco
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Wiek:[/font][/center] 24
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Telefon:[/font][/center] 282-76-40
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Doświadczenie w branży:[/font][/center] Dość duże,gdyż pracowałem w tego typu firmach oraz w firmach taksówkarskich, gdzie byłem bardzo uprzejmy dla klientów i innych członków personelu.
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Dlaczego akurat my?:[/font][/center] Wybrałem was, ponieważ wydajecie się być dość rozwiniętą firmą i chyba wiecie co robicie.
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][b]Out Of Character[/b][/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Imię:[/font][/center] Bartek
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Wiek:[/font][/center] 18
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Coś o karierze Role Play:[/font][/center] Grałem na kilku serwerach zaczynając od (rekama)a, h-RP i aż N4G, gdzie spędziłem jak dotąd 9 miesięcy i nie mam zamiaru stąd odchodzić.
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Coś o sobie:[/font][/center] Mam 18 lat mieszkam w małej wsi w województwie opolskim. Uczę się w drugiej klasie liceum ogólnokształcącego oraz interesuje się grafiką komputerową.
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Dlaczego my?:[/font][/center] Ponieważ jako jedyna firma przypadliście mi do gustu i wydaje mi się, że przyjemnie będzie mi się u was grało :)[/centre]

Użytkownik KocioŁ edytował ten post 26/03/2013 - 20:04

• Do góry
    • 1

#7 haheqMonster — 3783 26/03/2013 - 20:05

haheqMonster
  • Gracz

[centre]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][b]In Character[/b][/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Imię:[/font][/center] Arturo
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Nazwisko:[/font][/center] Bianco
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Wiek:[/font][/center] 24
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Telefon:[/font][/center] 282-76-40
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Doświadczenie w branży:[/font][/center] Dość duże,gdyż pracowałem w tego typu firmach oraz w firmach taksówkarskich, gdzie byłem bardzo uprzejmy dla klientów i innych członków personelu.
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Dlaczego akurat my?:[/font][/center] Wybrałem was, ponieważ wydajecie się być dość rozwiniętą firmą i chyba wiecie co robicie.
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][b]Out Of Character[/b][/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Imię:[/font][/center] Bartek
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Wiek:[/font][/center] 18
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Coś o karierze Role Play:[/font][/center] Grałem na kilku serwerach zaczynając od (rekama)a, h-RP i aż N4G, gdzie spędziłem jak dotąd 9 miesięcy i nie mam zamiaru stąd odchodzić.
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Coś o sobie:[/font][/center] Mam 18 lat mieszkam w małej wsi w województwie opolskim. Uczę się w drugiej klasie liceum ogólnokształcącego oraz interesuje się grafiką komputerową.
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Dlaczego my?:[/font][/center] Ponieważ jako jedyna firma przypadliście mi do gustu i wydaje mi się, że przyjemnie będzie mi się u was grało :)[/centre]

Akceptuje, zgłoś się po invite - a po tym podpiszesz umowę w panelu.
  • Do góry
    • 0

#8 Samsello — 309 26/03/2013 - 20:21

Samsello
  • Gracz

In Character

Imię:

Waylon

Nazwisko:

Signoretti

31

Telefon:

Doświadczenie w branży:

niestety- Niestety nie pracowałem w firmach tego typu, lecz potrafię dobrze jeździć autem.

Dlaczego akurat my?:

Ponieważ widzę w tej firmie potencjał

Out Of Character

Imię:

Norbert

17

Pierwszy raz z RP zetknąłem się w 2010r. Na hrp/n4g gram od 2011 roku. Większość swojej kariery spędziłem w organizacjach przestępczych

Coś o sobie:

Mam 17'let, uczę się w Technikum Leśnym w Białowieży. Jestem bezkonfliktowy, komunikatywny i koleżeński.

Dlaczego my?:

Szukam biznesu w którym można coś fajnie poodgrywać a nie tylko nabijać duty. Biznes prowadzi haheq którego kojarzę z organizacji przestępczych :)

• Do góry
    • 1

#9 haheqMonster — 3783 27/03/2013 - 08:21

haheqMonster
  • Gracz

In Character

Imię:

Waylon

Nazwisko:

Signoretti

31

Telefon:

Doświadczenie w branży:

niestety- Niestety nie pracowałem w firmach tego typu, lecz potrafię dobrze jeździć autem.

Dlaczego akurat my?:

Ponieważ widzę w tej firmie potencjał

Out Of Character

Imię:

Norbert

17

Pierwszy raz z RP zetknąłem się w 2010r. Na hrp/n4g gram od 2011 roku. Większość swojej kariery spędziłem w organizacjach przestępczych

Coś o sobie:

Mam 17'let, uczę się w Technikum Leśnym w Białowieży. Jestem bezkonfliktowy, komunikatywny i koleżeński.

Dlaczego my?:

Szukam biznesu w którym można coś fajnie poodgrywać a nie tylko nabijać duty. Biznes prowadzi haheq którego kojarzę z organizacji przestępczych :)

akceptejszym, napisz IG do mnie.
  • Do góry
    • 0

#10 danielos — 277 27/03/2013 - 08:44

danielos
  • Gracz
[/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Imię:Ari[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Nazwisko:McAllister[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Wiek:24[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Telefon:2370270[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Doświadczenie w branży:Potrafię świetnie jeździć samochodami, prowadziłem własny biznes - naukę jazdy, lecz musiałem wylecieć do innego kraju, no i musiałem zamknąć niestety. Jestem miły i szanuję innych kursantów.[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Dlaczego akurat my?:Wybieram was dlatego, że z tego co czytałem o was, widziałem na mieście - to jesteście najbardziej szanowanym biznesem nauki jazdy.[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Imię:Daniel[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Wiek:16[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Coś o karierze Role Play:Swoją karierę na tym serwerze rozpocząłem w 2010 roku, dokładnie 5 września. Byłem w różnych frakcjach, organizacjach i biznesach. Między innymi w U.S Army, SAMC, Rząd, Cripsy, Street Fighters (byłem tam liderem), i jeszcze inni ściganci. [/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Coś o sobie:Coś o mnie? No to let's go. Obecnie jestem uczniem klasy III gimnazjum, lecz zamierzam z tej szkoły wyjść w tym roku i iść do szkoły policyjnej (mój ojciec jest Kierownikiem wydziału dzielnicowych i drogówki), zamierzam dalej przejąć jego obowiązki, no wiecie - matura, studia, te sprawy. ;P[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Dlaczego my?:Wybieram Ciebie sadaś, bo długo się znamy, graliśmy sporo razem - mieszkamy obok siebie. :wub:[/font][/center]
  • Do góry
    • 1

#11 haheqMonster — 3783 27/03/2013 - 08:46

haheqMonster
  • Gracz

[/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Imię:Ari[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Nazwisko:McAllister[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Wiek:24[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Telefon:2370270[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Doświadczenie w branży:Potrafię świetnie jeździć samochodami, prowadziłem własny biznes - naukę jazdy, lecz musiałem wylecieć do innego kraju, no i musiałem zamknąć niestety. Jestem miły i szanuję innych kursantów.[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Dlaczego akurat my?:Wybieram was dlatego, że z tego co czytałem o was, widziałem na mieście - to jesteście najbardziej szanowanym biznesem nauki jazdy.[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Imię:Daniel[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Wiek:16[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Coś o karierze Role Play:Swoją karierę na tym serwerze rozpocząłem w 2010 roku, dokładnie 5 września. Byłem w różnych frakcjach, organizacjach i biznesach. Między innymi w U.S Army, SAMC, Rząd, Cripsy, Street Fighters (byłem tam liderem), i jeszcze inni ściganci. [/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Coś o sobie:Coś o mnie? No to let's go. Obecnie jestem uczniem klasy III gimnazjum, lecz zamierzam z tej szkoły wyjść w tym roku i iść do szkoły policyjnej (mój ojciec jest Kierownikiem wydziału dzielnicowych i drogówki), zamierzam dalej przejąć jego obowiązki, no wiecie - matura, studia, te sprawy. ;P[/font][/center]
[center][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif]Dlaczego my?:Wybieram Ciebie sadaś, bo długo się znamy, graliśmy sporo razem - mieszkamy obok siebie. :wub:[/font][/center]

no, akcept.
  • Do góry
    • 1

#12 gelka — 438 28/03/2013 - 14:42

gelka
  • Gracz

In Character

Imię: Amy

Nazwisko: Rapposelli

Telefon: 382722

Doświadczenie w branży: Nie będę kłamała - takie sobie, jednak szybko nadrabiam "zaległości" i nabywam nowe "umiejętności".

Dlaczego akurat my?: Jedna z najlepszych firm, ciekawe zarobki.

Out Of Character

Imię: Angelika.

Coś o karierze Role Play: Hm, w sampa zaczęłam grać jakoś w 2010 roku, a dokładniej to na serwerach RP. Sądzę, że mam dobry "poziom"gry, grałam na wielu wielu serwerach RP, (oczywiście nie z tym nickiem, może ktoś kojarzy - Gela).

Coś o sobie: Nie lubię o sobie mówić, jedyne co mogę powiedzieć, to - że mam duże poczucie humoru, traktuję ludzi w ten sam sposób, w jaki oni traktują mnie, o.

Dlaczego my?: Dobra reklama, przypadliście mi do gustu, zapewne dobra atmosfera u was panuje no i ponadto ciekawe akcje będzie można odgrywać. :)

Użytkownik Jaramy edytował ten post 28/03/2013 - 14:43

• Do góry
    • 1

#13 haheqMonster — 3783 28/03/2013 - 14:46

haheqMonster
  • Gracz

In Character

Imię: Amy

Nazwisko: Rapposelli

Telefon: 382722

Doświadczenie w branży: Nie będę kłamała - takie sobie, jednak szybko nadrabiam "zaległości" i nabywam nowe "umiejętności".

Dlaczego akurat my?: Jedna z najlepszych firm, ciekawe zarobki.

Out Of Character

Imię: Angelika.

Coś o karierze Role Play: Hm, w sampa zaczęłam grać jakoś w 2010 roku, a dokładniej to na serwerach RP. Sądzę, że mam dobry "poziom"gry, grałam na wielu wielu serwerach RP, (oczywiście nie z tym nickiem, może ktoś kojarzy - Gela).

Coś o sobie: Nie lubię o sobie mówić, jedyne co mogę powiedzieć, to - że mam duże poczucie humoru, traktuję ludzi w ten sam sposób, w jaki oni traktują mnie, o.

Dlaczego my?: Dobra reklama, przypadliście mi do gustu, zapewne dobra atmosfera u was panuje no i ponadto ciekawe akcje będzie można odgrywać. :)

akceptuje. :rolleyes:
  • Do góry
    • 1

#14 Black00 — 255 28/03/2013 - 15:41

Black00
  • Gracz

In Character

Imię: Ali

Nazwisko: Zabbo

Telefon: 2770333 ( mogę się mylić ).

Doświadczenie w branży: Tak jak ktoś wyżej, też nie będę kłamał. W nauce jazdy nigdy nie pracowałem. Pracowałem w firmach TAXI. Mój kolega ma naukę jazdy, czasami z nim jeżdże i mi się podoba. Nie chcę u niego pracować, a ta firma przypadła mi najbardziej do gustu.

Out Of Character

Imię: Kamil

Coś o karierze Role Play: W SA:MP'a gram ponad 6 lat, z tego na Role Play około 3 lat. Długi okres czasu spędziłem na serwerze kolegi, który był bardzo podobny do Net4Game. Na N4G gram niedługo, lecz grałem tu już wcześniej, około 8 miesięcy temu.

Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Chodzę do 2 klasy gimnazjum. Interesuję się sportem oraz BreakDance ( mam nawet własną grupę ). Mam duże poczucie humoru. Uczę się przeciętnie. Słucham "ciężkiej" muzyki, co za tym idzie, czasami idę z znajomymi na jakiś koncert. Mieszkam w małym miasteczku na Podkarpaciu.

Dlaczego my?: Tak jak pisałem wyżej, mój kolega ma własną firmę Nauki Jazdy, ale nie chcę u niego pracować, ponieważ ''Florencia Driving School" bardziej przypadła mi do gustu.

• Do góry
    • 0

#15 Dazzle — 2566 28/03/2013 - 17:03

Dazzle
  • Gracz

In Character

Imię: Ali

Nazwisko: Zabbo

Telefon: 2770333 ( mogę się mylić ).

Doświadczenie w branży: Tak jak ktoś wyżej, też nie będę kłamał. W nauce jazdy nigdy nie pracowałem. Pracowałem w firmach TAXI. Mój kolega ma naukę jazdy, czasami z nim jeżdże i mi się podoba. Nie chcę u niego pracować, a ta firma przypadła mi najbardziej do gustu.

Out Of Character

Imię: Kamil

Coś o karierze Role Play: W SA:MP'a gram ponad 6 lat, z tego na Role Play około 3 lat. Długi okres czasu spędziłem na serwerze kolegi, który był bardzo podobny do Net4Game. Na N4G gram niedługo, lecz grałem tu już wcześniej, około 8 miesięcy temu.

Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Chodzę do 2 klasy gimnazjum. Interesuję się sportem oraz BreakDance ( mam nawet własną grupę ). Mam duże poczucie humoru. Uczę się przeciętnie. Słucham "ciężkiej" muzyki, co za tym idzie, czasami idę z znajomymi na jakiś koncert. Mieszkam w małym miasteczku na Podkarpaciu.

Dlaczego my?: Tak jak pisałem wyżej, mój kolega ma własną firmę Nauki Jazdy, ale nie chcę u niego pracować, ponieważ ''Florencia Driving School" bardziej przypadła mi do gustu.

No niech będzie, chociaż troszkę nie wierzę w te Twoje "3 letnie doświadczenie na serwerach RP" ;) Ale okej, akceptuję. :)

Po konsultacji z sadasiem postanowiliśmy odrzucić, przykro mi. :)

Użytkownik Dazzle edytował ten post 28/03/2013 - 17:05

• Do góry
    • 0

#16 Dr Ganja — 280 30/03/2013 - 16:35

Dr Ganja
  • Gracz

** IC **

Imię: Dayton
Dlaczego chcesz u nas pracować: Nie będę kłamał, że pracowałem już dłuższy czas w takich firmach, wiedząc wszystko o tym. Jestem nowy w takich sprawach, na pewno nie będzie ze mną problemów. Jestem osobą która dobrze się uczy w takich rzeczach, nie będzie to trudne z mojej strony. Chcą tutaj pracować, gdyż potrafię jeździć, jestem osobą która jest spokojna oraz opanowana w stosunku do ludzi.
Doświadczenie w owej branży: Jestem nowy w tych typach firm, dobrze się uczę.. dlatego też na pewno nie będę stwarzał problemów.

** OOC **

Imię: Daniel
Staż na RP: Sam nie wiem, dużo tych serwerów już miałem. Jedne były lepsze, jedne gorsze. Grałem tutaj coś długo, lecz na innym użytkowniku. Nie pamiętam do niego loginu, hasła, e-maila. Więc zrobiłem nowe, zacząłem ponownie tutaj grać. Mój poziom jest dość dobry(tak uważam) więc problemów ze mną nie będzie, że nie odegrałem akcji, czy też odwalałem :)
Dlaczego my?: Potrzebuje jakiegoś dochodu, chcę trochę pograć z innymi ludźmi na N4G. Pograć więcej z zasadami, po odgrywać coś.

Użytkownik Dr Ganja edytował ten post 30/03/2013 - 16:39

• Do góry
    • 2

#17 TheAnthem — 164 30/03/2013 - 16:36

TheAnthem
  • Gracz

*
Popularny

Dołączona grafika
In Character
Imię:
Emerson.

Nazwisko: Ainsworth

Telefon: Nie pamiętam
Doświadczenie w branży: Nie umiem jezdzic, rozwalę wszystkie auta, jestem też niechlujny, po mojej jeździe wnętrze auta nie wygląda zbyt fajnie. Nie mam doświadczenia, przykro mi.

Out of Character

Imię: Łukasz

Kariera RP: Tylko i wyłącznie H-RP/N4G

Coś o sobie: Dobrze wiesz co.

Dlaczego my?: Bo nie inni.

Użytkownik TheAnthem edytował ten post 30/03/2013 - 16:36

• Do góry
    • 4

#18 KuFuSeK — 520 30/03/2013 - 16:41

KuFuSeK
  • Gracz
Ja tutaj bez podania, bo mam pytanie dot. grafiki - kto robił? :>
  • Do góry
    • 0

#19 penixx — 146 30/03/2013 - 16:42

penixx
  • Gracz

*
Popularny

Dołączona grafika
In Character
Imię:
Clifford

Nazwisko: King

Telefon: Brak, czarnuchy zabrały.
Doświadczenie w branży: Kradłem często auta, będąc typowym gangstuchem musiałem nauczyc się nimi spieprzac przed niebieskimi.
Out of Character

Imię: Jakub

Kariera RP: H-RP/N4G

Coś o sobie: Brak

Dlaczego my?: Make money.

• Do góry
    • 5

#20 haheqMonster — 3783 30/03/2013 - 16:48

haheqMonster
  • Gracz

*
Popularny

Ja tutaj bez podania, bo mam pytanie dot. grafiki - kto robił? :>

Samnitar.

** IC **

Imię: Dayton
Dlaczego chcesz u nas pracować: Nie będę kłamał, że pracowałem już dłuższy czas w takich firmach, wiedząc wszystko o tym. Jestem nowy w takich sprawach, na pewno nie będzie ze mną problemów. Jestem osobą która dobrze się uczy w takich rzeczach, nie będzie to trudne z mojej strony. Chcą tutaj pracować, gdyż potrafię jeździć, jestem osobą która jest spokojna oraz opanowana w stosunku do ludzi.
Doświadczenie w owej branży: Jestem nowy w tych typach firm, dobrze się uczę.. dlatego też na pewno nie będę stwarzał problemów.

** OOC **

Imię: Daniel
Staż na RP: Sam nie wiem, dużo tych serwerów już miałem. Jedne były lepsze, jedne gorsze. Grałem tutaj coś długo, lecz na innym użytkowniku. Nie pamiętam do niego loginu, hasła, e-maila. Więc zrobiłem nowe, zacząłem ponownie tutaj grać. Mój poziom jest dość dobry(tak uważam) więc problemów ze mną nie będzie, że nie odegrałem akcji, czy też odwalałem :)
Dlaczego my?: Potrzebuje jakiegoś dochodu, chcę trochę pograć z innymi ludźmi na N4G. Pograć więcej z zasadami, po odgrywać coś.

Akceptuje, zgłoś się IG.

Dołączona grafika
In Character
Imię:
Emerson.

Nazwisko: Ainsworth

Telefon: Nie pamiętam
Doświadczenie w branży: Nie umiem jezdzic, rozwalę wszystkie auta, jestem też niechlujny, po mojej jeździe wnętrze auta nie wygląda zbyt fajnie. Nie mam doświadczenia, przykro mi.

Out of Character

Kariera RP: Tylko i wyłącznie H-RP/N4G

Coś o sobie: Dobrze wiesz co.

Dlaczego my?: Bo nie inni.

Dołączona grafika
In Character
Imię:
Clifford

Nazwisko: King

Telefon: Brak, czarnuchy zabrały.
Doświadczenie w branży: Kradłem często auta, będąc typowym gangstuchem musiałem nauczyc się nimi spieprzac przed niebieskimi.
Out of Character

Imię: Jakub

Kariera RP: H-RP/N4G

Coś o sobie: Brak

Dlaczego my?: Make money.

ODRZUCAM, ZŁODZIEJASZKI JEDNE!
  • Do góry
    • 3

#21 rich homie grzybix — 2445 30/03/2013 - 16:52

rich homie grzybix
  • Gracz
sory pomyliłem sie

Użytkownik Pan Grzyb edytował ten post 30/03/2013 - 16:53

• Do góry
    • 0

#22 Emsiasz — 2 30/03/2013 - 17:40

Emsiasz
  • Gracz
[/center]
IC

Imię: Keith Silva
Dlaczego chcesz u nas pracować: Ponieważ posiadam spore doświadczenie zarówno jako instruktor oraz kierowca. Jestem osobą cierpliwą, lecz stanowczą. Prezentuję wysoką kulturę osobistą, co sprawa że zdający nie stresuje się podczas jazdy próbnej.
Doświadczenie w owej branży. Pracowałem w trzech szkołach jazdy, jednakże warunki w jakich musiałem tam pracować zmusiły mnie do odejścia. Zarówno jako kierowca i instruktor mam rozległe doświadczenie w tej dziedzinie. Uważam, że jestem idealnym kandydatem na to stanowisko.
OOC

Imię: Marcin
Staż na RP: ok 4 lata
Dlaczego my?: Ponieważ jest to dosyć znana firma z ogarniętym zarządem, z którym można się zawsze dogadać.

Użytkownik Emsiasz edytował ten post 30/03/2013 - 17:40

• Do góry
    • 0

#23 haheqMonster — 3783 30/03/2013 - 17:42

haheqMonster
  • Gracz

[/center]
IC

Imię: Keith Silva
Dlaczego chcesz u nas pracować: Ponieważ posiadam spore doświadczenie zarówno jako instruktor oraz kierowca. Jestem osobą cierpliwą, lecz stanowczą. Prezentuję wysoką kulturę osobistą, co sprawa że zdający nie stresuje się podczas jazdy próbnej.
Doświadczenie w owej branży. Pracowałem w trzech szkołach jazdy, jednakże warunki w jakich musiałem tam pracować zmusiły mnie do odejścia. Zarówno jako kierowca i instruktor mam rozległe doświadczenie w tej dziedzinie. Uważam, że jestem idealnym kandydatem na to stanowisko.
OOC

Imię: Marcin
Staż na RP: ok 4 lata
Dlaczego my?: Ponieważ jest to dosyć znana firma z ogarniętym zarządem, z którym można się zawsze dogadać.

Co mi tam, akceptuje.
  • Do góry
    • 0

#24 Dawid Patelczyk — 0 31/03/2013 - 00:44

Dawid Patelczyk
  • Świeżak
[/center]
IC

Imię: Maxim Taylor
Dlaczego chcesz u nas pracować:Po prostu potrzebuje pracy
Doświadczenie w owej branży. Znikome, oprocz tego, że bardzo dobrze poruszam się autem.

OOC

Imię: Dawid
Staż na RP: ze 3-2 latka z przerwami, teraz wrociłem nie długo i zawytalem na ten server. Jeszcze się wdrażam tutaj ale bedzie dobrze ;)
Dlaczego my? Musze cos zarobic, by dalej kontyunowac moje plany zwiazane z tą postacia.
  • Do góry
    • 0

#25 Marcus_Nelson — 3 31/03/2013 - 08:39

Marcus_Nelson
  • Gracz
IC

Imię: Roland McLaren,
Dlaczego chcesz u nas pracować: Obecnie szukam pracy dorywczej, gdzie mógłbym zarobić na pierwsze autko. A po za tym, interesuje mnie ta praca.
Doświadczenie w owej branży. Posiadam prawo jazdy, mam dar uczenia nowych kierowców. A także pracuję w SAMC, to wskazuje na to, że jestem dobrym kierowcą.

OOC

Imię: Artur
Staż na RP: Od 06.2010r. (Można spojrzeć na datę rejestracji konta globalnego w profilu).
Dlaczego my?: Słyszałem, że u was jest klimat, miła atmosfera.
  • Do góry
    • 0

#26 haheqMonster — 3783 31/03/2013 - 08:45

haheqMonster
  • Gracz

[/center]
IC

Imię: Maxim Taylor
Dlaczego chcesz u nas pracować:Po prostu potrzebuje pracy
Doświadczenie w owej branży. Znikome, oprocz tego, że bardzo dobrze poruszam się autem.

OOC

Imię: Dawid
Staż na RP: ze 3-2 latka z przerwami, teraz wrociłem nie długo i zawytalem na ten server. Jeszcze się wdrażam tutaj ale bedzie dobrze ;)
Dlaczego my? Musze cos zarobic, by dalej kontyunowac moje plany zwiazane z tą postacia.

Akceptuje na okres próbny.

IC

Imię: Roland McLaren,
Dlaczego chcesz u nas pracować: Obecnie szukam pracy dorywczej, gdzie mógłbym zarobić na pierwsze autko. A po za tym, interesuje mnie ta praca.
Doświadczenie w owej branży. Posiadam prawo jazdy, mam dar uczenia nowych kierowców. A także pracuję w SAMC, to wskazuje na to, że jestem dobrym kierowcą.

OOC

Imię: Artur
Staż na RP: Od 06.2010r. (Można spojrzeć na datę rejestracji konta globalnego w profilu).
Dlaczego my?: Słyszałem, że u was jest klimat, miła atmosfera.

Akceptuje.
  • Do góry
    • 0

#27 TetraHydroCanabinoll — 9 31/03/2013 - 11:34

TetraHydroCanabinoll
  • Gracz

IC

Imię: Andy Barnes
Dlaczego chcesz u nas pracować: Poszukuje pracy, a posiadam prawo jazdy, umiejętności też jakieś są :) Dlatego chciałbym zaciągnąć się do roboty w firmie szkoleniowej.
Doświadczenie w owej branży. Z pojazdami mam doczynienia praktycznie na co dzień, sam jestem kierowcą, więc potrafię jeździć czy też uczyć kogoś tego czego mnie nauczono. Jestem też niekarany, więc też działa to na moją korzyść ;)!

OOC

Imię: Radosław!
Staż na RP: Od 01.2010. Wracam na stare śmieci, jeśli masz wątpliwości, opowiem Ci co było przed Aries ;D
Dlaczego my?: Dlaczego Wy, patrząc na grafike i schludny temat, będzie mi się ciekawie pracowało i myślę, że sklecimy parę dialogów/akcji godnych 3 letniego gracza RP.

• Do góry
    • 0

#28 Dazzle — 2566 31/03/2013 - 11:35

Dazzle
  • Gracz

IC

Imię: Andy Barnes
Dlaczego chcesz u nas pracować: Poszukuje pracy, a posiadam prawo jazdy, umiejętności też jakieś są :) Dlatego chciałbym zaciągnąć się do roboty w firmie szkoleniowej.
Doświadczenie w owej branży. Z pojazdami mam doczynienia praktycznie na co dzień, sam jestem kierowcą, więc potrafię jeździć czy też uczyć kogoś tego czego mnie nauczono. Jestem też niekarany, więc też działa to na moją korzyść ;)!

OOC

Imię: Radosław!
Staż na RP: Od 01.2010. Wracam na stare śmieci, jeśli masz wątpliwości, opowiem Ci co było przed Aries ;D
Dlaczego my?: Dlaczego Wy, patrząc na grafike i schludny temat, będzie mi się ciekawie pracowało i myślę, że sklecimy parę dialogów/akcji godnych 3 letniego gracza RP.

Przyjmuję. ;> Zapraszam do gry po invite.. :)
  • Do góry
    • 0

#29 Xentisek — 52 02/04/2013 - 15:28

Xentisek
  • Gracz
.:IC:.

Imię: Alessandro
Nazwisko: Ivanov
Dlaczego chcesz u nas pracować: Ponieważ chcę szkolić przyszłych kierowców , oraz potrzebuję troszeczkę pieniędzy. Poza tym moim marzeniem jest zostanie pracownikiem takowej firmy.
Doświadczenie w owej branży: Z pozoru małe , pracownik szkoły jazdy na innym serwerze Role Play. Oraz szybko się uczę , więc w razie czego nie powwinno być ze mną problemu.

.:OOC:.

Imię:Dawid
Staż na RP: Jakieś 1,5 roku, na wielu serwerach Role Play , lecz tylko ten aż tak mnie wciągnął.Nie warto wspominać tego co było kiedyś.
Dlaczego my?: Ponieważ jesteście bardzo rozwiniętą firmą oraz wydaje mi się , że możecie dużo zaoferować.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)

Użytkownik GlodzillaPL edytował ten post 02/04/2013 - 15:29

• Do góry
    • 0

#30 haheqMonster — 3783 02/04/2013 - 18:02

haheqMonster
  • Gracz

.:IC:.

Imię: Alessandro
Nazwisko: Ivanov
Dlaczego chcesz u nas pracować: Ponieważ chcę szkolić przyszłych kierowców , oraz potrzebuję troszeczkę pieniędzy. Poza tym moim marzeniem jest zostanie pracownikiem takowej firmy.
Doświadczenie w owej branży: Z pozoru małe , pracownik szkoły jazdy na innym serwerze Role Play. Oraz szybko się uczę , więc w razie czego nie powwinno być ze mną problemu.

.:OOC:.

Imię:Dawid
Staż na RP: Jakieś 1,5 roku, na wielu serwerach Role Play , lecz tylko ten aż tak mnie wciągnął.Nie warto wspominać tego co było kiedyś.
Dlaczego my?: Ponieważ jesteście bardzo rozwiniętą firmą oraz wydaje mi się , że możecie dużo zaoferować.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)

akceptuje.
  • Do góry
    • 0

#31 Kw4zim0do — 39 02/04/2013 - 18:10

Kw4zim0do
  • Gracz
IC

Imię: Emile.
Dlaczego chcesz u nas pracować:Chcę pracować w tej firmie, ponieważ chcę pomagać zdobywać doświadczenie nowym kursantom oraz przy okazji poduczyć się lepiej kodeku drogowego. Po za tym firma ta dopiero co zaczyna się rozwijać i uważam, że przydadzą się nowi i porządni pracownicy.
Doświadczenie w owej branży: Jeżeli chodzi o pojazdy to interesuje się mechatroniką już dość sporo czasu. Sama posiadam aktualne prawo jazdy i nie mam na koncie żadnych wykroczeń tak więc myślę, że jestem idealną osobą na to stanowisko.

OOC

Staż na RP: Ponad 4 lata, odwiedziłem wszystkie duże projekty Role Play.
Dlaczego my?: Po prostu akurat Florencia Driving School wpadła mi w oko, po za tym macie ciekawe oferty i z tego co wiem dobrą ekipę.

Użytkownik Kw4zim0do edytował ten post 02/04/2013 - 18:10

• Do góry
    • 0

#32 Jestę Betonę — 7 07/04/2013 - 09:47

Jestę Betonę
  • Gracz
[/center]
IC

Imię: Craig
Dlaczego chcesz u nas pracować: Ponieważ, widziałem wiele reklam na mieście i stwierdziłem, że jesteście jedną z lepiej rozwiniętych firm tego typu w tym mieście.
Doświadczenie w owej branży. Doświadczenia jako takiego w tej branży nie mam, ale szybko nawiązuje nowe kontakty oraz szybko się uczę.

OOC

Imię: Bartek
Staż na RP: Na serwerach RP gram od jakiegoś czasu, nie za dużo, nie za mało, ale wiem z czym to się je. Mianowicie, potrafię odgrywać ładne i rozwinięte /me i /do, nie odwalam i wiele innych rzeczy, które można będzie sprawdzić, podczas mojej gry w waszej firmie.
Dlaczego my?: Prosta odpowiedź, na proste pytanie. Po prostu, widziałem waszą siedzibę na alei gwiazd i 3 autka, które chyba są wasze, także myślę, że firma jest w miarę rozwinięta jak i szef ogarnięty :)
  • Do góry
    • 0

#33 Dazzle — 2566 07/04/2013 - 11:23

Dazzle
  • Gracz

IC

Imię: Emile.
Dlaczego chcesz u nas pracować:Chcę pracować w tej firmie, ponieważ chcę pomagać zdobywać doświadczenie nowym kursantom oraz przy okazji poduczyć się lepiej kodeku drogowego. Po za tym firma ta dopiero co zaczyna się rozwijać i uważam, że przydadzą się nowi i porządni pracownicy.
Doświadczenie w owej branży: Jeżeli chodzi o pojazdy to interesuje się mechatroniką już dość sporo czasu. Sama posiadam aktualne prawo jazdy i nie mam na koncie żadnych wykroczeń tak więc myślę, że jestem idealną osobą na to stanowisko.

OOC

Staż na RP: Ponad 4 lata, odwiedziłem wszystkie duże projekty Role Play.
Dlaczego my?: Po prostu akurat Florencia Driving School wpadła mi w oko, po za tym macie ciekawe oferty i z tego co wiem dobrą ekipę.

Dość sporo czasu minęło, ale przyjmuję jeśli nadal Cię to interesuje. ;) Zgłoś się IC po pracę.

[/center]
IC

Imię: Craig
Dlaczego chcesz u nas pracować: Ponieważ, widziałem wiele reklam na mieście i stwierdziłem, że jesteście jedną z lepiej rozwiniętych firm tego typu w tym mieście.
Doświadczenie w owej branży. Doświadczenia jako takiego w tej branży nie mam, ale szybko nawiązuje nowe kontakty oraz szybko się uczę.

OOC

Imię: Bartek
Staż na RP: Na serwerach RP gram od jakiegoś czasu, nie za dużo, nie za mało, ale wiem z czym to się je. Mianowicie, potrafię odgrywać ładne i rozwinięte /me i /do, nie odwalam i wiele innych rzeczy, które można będzie sprawdzić, podczas mojej gry w waszej firmie.
Dlaczego my?: Prosta odpowiedź, na proste pytanie. Po prostu, widziałem waszą siedzibę na alei gwiazd i 3 autka, które chyba są wasze, także myślę, że firma jest w miarę rozwinięta jak i szef ogarnięty :)

Tutaj tak samo - przyjmuję, mam nadzieję, że spodoba Ci się u Nas. :3
  • Do góry
    • 0

#34 Winczu — 7503 12/04/2013 - 17:55

Winczu
  • Gracz

[/center]
IC

Imię: Jorel
Dlaczego chcesz u nas pracować: Chcę dorobić
Doświadczenie w owej branży. Posiadam prawo jazdy oraz bardzo zaawansowaną wiedzę na temat ruchu drogowego i tym podobnych.

OOC

Imię: Krystian
Staż na RP: dość spory
Dlaczego my?: ogarnięty szefo

• Do góry
    • 1

#35 BlainAdamo — 0 12/04/2013 - 17:59

BlainAdamo
  • Gracz

[/center]
IC

Imię:Blaine
Dlaczego chcesz u nas pracować:Chcę współdziałać z ludźmi i jako pracownik wziąść na siebię duże obowiązki.
Doświadczenie w owej branży: Pracowałem już w Nauce jazdy i mam doświadczenie.

OOC

Imię:Tomek
Staż na RP: 4-5 lat.
Dlaczego my?:Ponieważ wieże w to ,że coś na tym serwerze osiągniemy jak i aby byli tutaj osoby ogarnięte ( w miarę xDD)

Użytkownik BlainAdamo edytował ten post 12/04/2013 - 18:00

• Do góry
    • 0

#36 haheqMonster — 3783 12/04/2013 - 18:04

haheqMonster
  • Gracz

[/center]
IC

Imię: Jorel
Dlaczego chcesz u nas pracować: Chcę dorobić
Doświadczenie w owej branży. Posiadam prawo jazdy oraz bardzo zaawansowaną wiedzę na temat ruchu drogowego i tym podobnych.

OOC

Imię: Krystian
Staż na RP: dość spory
Dlaczego my?: ogarnięty szefo

Spoglądając na twoje podanie bardzo się uśmiechnałem, lecz spoglondajonc oraz po dalekim przejrzeniu aplikacji w housing projekcie, musze odrzucic. takgrze reasumujonc odpowiadam na pana podanie, zostaje odrzucone. Może pan posiada bardzo dużo umiejętnośc w prowadzeniu pojazdów przy drive-by, lecz nie wiem jak pan by się sprawdził w nauce jazdy, takrze odrzucam.

[/center]
IC

Imię:Blaine
Dlaczego chcesz u nas pracować:Chcę współdziałać z ludźmi i jako pracownik wziąść na siebię duże obowiązki.
Doświadczenie w owej branży: Pracowałem już w Nauce jazdy i mam doświadczenie.

OOC

Imię:Tomek
Staż na RP: 4-5 lat.
Dlaczego my?:Ponieważ wieże w to ,że coś na tym serwerze osiągniemy jak i aby byli tutaj osoby ogarnięte ( w miarę xDD)

Akceptuje, zgłoś się w grze na /w. Lecz spoglądając na twój staż RP, jakoś mnie to dziwi.

• Do góry
    • 1

#37 Winczu — 7503 12/04/2013 - 18:05

Winczu
  • Gracz

a to kij z wami, dorobię na stacji

• Do góry
    • 2

#38 ProSkill45 — -2 13/04/2013 - 14:05

ProSkill45
  • Gracz

[/center]
IC

Imię: Abel Silva
Dlaczego chcesz u nas pracować: Ponieważ warunki sprzyjają jest miła atmosfera i tolerujące zachowanie. Dobre zarobki.
Doświadczenie w owej branży. Kiedyś jeździłem w nauce jazdy.

OOC

Imię: Mateusz
Staż na RP:1.5 roku
Dlaczego my?: Jesteście firmą która moim zdaniem jest najlepsza.

• Do góry
    • 0

#39 haheqMonster — 3783 13/04/2013 - 16:24

haheqMonster
  • Gracz

[/center]
IC

Imię: Abel Silva
Dlaczego chcesz u nas pracować: Ponieważ warunki sprzyjają jest miła atmosfera i tolerujące zachowanie. Dobre zarobki.
Doświadczenie w owej branży. Kiedyś jeździłem w nauce jazdy.

OOC

Imię: Mateusz
Staż na RP:1.5 roku
Dlaczego my?: Jesteście firmą która moim zdaniem jest najlepsza.

jestem zmuszony odrzucić, wybacz - ale twoje logi..

• Do góry
    • 0

#40 Alkii — 808 13/04/2013 - 16:47

Alkii
  • Gracz

[/center]
IC

Imię: Daryl Baker
Dlaczego chcesz u nas pracować: Chciałbym pracować w ów firmie, ponieważ pasują mi elastyczne godziny pracy, co jest niezmiernym plusem,  a także, mam nadzieję na ciepłe przywitanie, oraz wspaniałą atmosferę, która zapewne panuję w firmie jaką jest "Florencia Driving School".
Doświadczenie w owej branży: Nigdy nie miałem stycznośći z nauką jazdy, aczkolwiek testy na prawo jazdy, zdałem wyśmienicie, jestem doświadczonym kierowcą, spędziłem długie godziny za kierownicą, różnego rodzaju pojazdów, począwszy od skutera, a skończywszy na ciężarówkach, napewno spełnię się w nowej rolii.

OOC

Imię: Miłosz
Staż na RP: Coś około roku.
Dlaczego my?: Tak jakoś, uważam, że to stabilna marka, więc postanowiłem wybrać tą, a nie inną firmę.

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: florencia, driving, school, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych