Nie, nie, zupełnie nie tak, zobacz różnice podania powyżej a twojego.Imię:Augustus
Naziwsko:Abezgauz
Numer Telefonu:2798606
Zamieszkanie:Hotel Metro
Doświadczenie:nie mam dużego doświadczenia lecz szybko się ucze
Broń: narazie nie mam
Dlaczego Ty: jestem dobrym i aktywnym pracownikiem mam troche siły
Ochrona "Mc' CORP Security" - Zamknięta Rekrutacja! (OFF) (200$/300$)
— 177
24/03/2013 - 18:25
— 185
24/03/2013 - 19:00
Naziwsko: Barnes
Numer Telefonu: 278-55-07
Zamieszkanie: Los Santos, Rodeo 23a
Doświadczenie: jedna z firm ochroniarskich działająca w Los Santos, były ochroniarz w supermarkecie.
Broń: obecnie żadna, zbieranie funduszy na zakup.
Dlaczego Ty: jestem bezkonfliktowym, miłym człowiekiem. Posiadam odpowiednią tężyznę fizyczną do wykonywania zawodu oraz wszelkie potrzebne dokumenty do tego. Mam jako takie doświadczenie i chciałbym wnieść swoje pomysły w życie agencji.
— 36
24/03/2013 - 20:22
Naziwsko: Saitou
Numer Telefonu: 2897456
Zamieszkanie: Los Santos - Hotel Metro
Doświadczenie: Pracuje jako prywatny ochroniarz. Nie jestem zatrudniony pod żadną firmę, dlatego praca u was była by doskonała.
Broń: Narazie nie, ale wkrótce będzie.
Dlaczego Ty: Ponieważ szybko się ucze, mam doświadczenie w tym fachu, będe się starał odgrywać jak najlepsze akcje, jestem kulturalny, pewny siebie, mam w sobie dużo humoru, napewno nie zawiode.
— -1
25/03/2013 - 06:40
Naziwsko: Cappone
Numer Telefonu: 2826193
Zamieszkanie: Hotel Metro 3
Doświadczenie: Nie pracowałem jako ochroniarz, jednak bacznie przyglądam się ich pracy w firmach, które ochraniają i mam pewność, że podołam tej pracy. Był by to mój debiut w tej branży. Chętnie spróbuje swoich sił.
Broń: Deagl
Dlaczego Ty: Nienawidze pajaców, którzy wchodzą do jakiegoś lokalu i zaczynają pokazywać jacy to są wielcy, jeśli mieli by mi płacić za rozwiązywanie takich problemów to sprawiała by mi to wielką przyjemność. Jestem pracowity, kontaktowy, obowiązkowy, nie boje się oberwać i nie łatwo mnie przestraszyć. Chciałbym pracować jako ochroniarz, iż praktycznie robie to ciągle. Wystarczy, że ktoś sprawia problemy, a ja jestem na słóżbie.. zaraz staram się go usunąć z lokalu. Mam ambicje, a w związku z tym będę próbował osiągnąć jak najwyższy szczebel hierarchiczny w waszej firmie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania,
Użytkownik Rafard edytował ten post 25/03/2013 - 06:45
— 79
25/03/2013 - 11:18
Akcetpuję - Zgłoś się IC.Imię: Vincenzo
Naziwsko: Cappone
Numer Telefonu: 2826193
Zamieszkanie: Hotel Metro 3
Doświadczenie: Nie pracowałem jako ochroniarz, jednak bacznie przyglądam się ich pracy w firmach, które ochraniają i mam pewność, że podołam tej pracy. Był by to mój debiut w tej branży. Chętnie spróbuje swoich sił.
Broń: Deagl
Dlaczego Ty: Nienawidze pajaców, którzy wchodzą do jakiegoś lokalu i zaczynają pokazywać jacy to są wielcy, jeśli mieli by mi płacić za rozwiązywanie takich problemów to sprawiała by mi to wielką przyjemność. Jestem pracowity, kontaktowy, obowiązkowy, nie boje się oberwać i nie łatwo mnie przestraszyć. Chciałbym pracować jako ochroniarz, iż praktycznie robie to ciągle. Wystarczy, że ktoś sprawia problemy, a ja jestem na słóżbie.. zaraz staram się go usunąć z lokalu. Mam ambicje, a w związku z tym będę próbował osiągnąć jak najwyższy szczebel hierarchiczny w waszej firmie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania,
— 177
25/03/2013 - 11:32
Imię: Jack
Doświadczenie: jedna z firm ochroniarskich działająca w Los Santos, były ochroniarz w supermarkecie.
Dlaczego Ty: jestem bezkonfliktowym, miłym człowiekiem. Posiadam odpowiednią tężyznę fizyczną do wykonywania zawodu oraz wszelkie potrzebne dokumenty do tego. Mam jako takie doświadczenie i chciałbym wnieść swoje pomysły w życie agencji.
akceptuje, wiem ze dobrze grasz IC i dasz radeImię: Jack
— 79
25/03/2013 - 11:36
Akcetpuję - Damy ci szansę zobaczymy jak to rozegrasz IC.Imię: Shouta
Naziwsko: Saitou
Numer Telefonu: 2897456
Zamieszkanie: Los Santos - Hotel Metro
Doświadczenie: Pracuje jako prywatny ochroniarz. Nie jestem zatrudniony pod żadną firmę, dlatego praca u was była by doskonała.
Broń: Narazie nie, ale wkrótce będzie.
Dlaczego Ty: Ponieważ szybko się ucze, mam doświadczenie w tym fachu, będe się starał odgrywać jak najlepsze akcje, jestem kulturalny, pewny siebie, mam w sobie dużo humoru, napewno nie zawiode.
— 33
25/03/2013 - 11:54
Nazwisko: Martinez.
Numer Telefonu:
2087484.
Zamieszkanie: Hotel Metro 3.Doświadczenie: A więc, pracowałem już w jednej Ochronie o nazwie Avast Security, fajnie mi się tam pracowało gdyż czasami były fajne akcje czy nawet bójki.
Broń: Narazie nie posiadam ale postaram się jak najszybciej ją zdobyć.
Dlaczego Ty: Jestem doświadczony w Ochronie gdyż pracowałem w Avast Security prowadzoną przez pana. Znam wszystkie komendy jak i kody radiowe które zostały wprowadzone w ochronie.
Użytkownik kuba1999 edytował ten post 25/03/2013 - 11:56
— 79
25/03/2013 - 12:03
Imię: Robert.
Nazwisko: Martinez.
Numer Telefonu:2087484.
Zamieszkanie: Hotel Metro 3.
Doświadczenie: A więc, pracowałem już w jednej Ochronie o nazwie Avast Security, fajnie mi się tam pracowało gdyż czasami były fajne akcje czy nawet bójki.
Broń: Narazie nie posiadam ale postaram się jak najszybciej ją zdobyć.
Dlaczego Ty: Jestem doświadczony w Ochronie gdyż pracowałem w Avast Security prowadzoną przez pana. Znam wszystkie komendy jak i kody radiowe które zostały wprowadzone w ochronie.
Odrzucam! - Po przeczytaniu "były fajne akcje czy nawet bójki" - No i tutaj mi coś tak jakby "Dringneło" w uchu, mysląc że chcesz dojść do firmy by sobie po "DM'ic" z czego podanie odrzuam, jeżeli napiszesz następna propozycje do firmy jako ochroniarz, zobaczymy czy zostanie ona zaakceptowana po tym, ale jak się postarasz to może, miłego dnia.
— 177
25/03/2013 - 13:17
— 155
26/03/2013 - 21:52
Imię: Julie
Naziwsko: Castellano
Numer Telefonu: 2809070
Zamieszkanie: Hotel Metro.
Doświadczenie: Hmm, nie jest zbyt duże, jednak od czasu do czasu pomagałam znajomym w ochronie jakiś biznesów i ogólnie pilnowaniem porzadku na domówkach imprezach i nie tylko.
Broń: Tymczasowo, jednak gdy uzyskam wszytskie potrzebne zezwolenia, kupuję natychmiastowo
Dlaczego Ty: Ponieważ jestem osoba konsekwentną oraz upartą, mam wysmienitą kondycje. Regularnie uczęszczam na siłownie, przez co jak na kobietę, jestem od dośc sporu mężczyn silniejsza. Hmm, juz za dwa dni zaczynam trening Box'u co bardzo przyda mi się w tej pracy. Od małego, lubialam pilnowac porządku na swoim podwórku oraz dzielnicy. Za młodu trenowałam dwa sporty mianowicie, zapasy oraz Karate, jednak po dłuższym czasie, miałam kontuzje i nie chciałam do tego wracać. Gdybyłam juz prawie pełnoletnia uczyłam się strzelac z wiatrówek, oraz chodziłam na strzelnice mojego wujka w Palermo, dlatego z obsługą broni nie mam problemów! To tyle!
Tematy o podobnych tagach: ochrona, mc corp, security, otwarta, rekrutacja, mccavish
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty