Ochrona "Mc' CORP Security" - Zamknięta Rekrutacja! (OFF) (200$/300$)
— 920
21/03/2013 - 18:06
Nazwisko: Adams
Numer Telefonu: 2802495
Zamieszkanie:Mam domek w Las Collinas, lecz aktualnie mieszkam w Hotelu Centrum
Doświadczenie:W firmie ochroniarskiej zerowe, niestety.
Broń: Brak, lecz niedługo zakupie ''Jak logi wygasną''
Dlaczego ty: Jestem młodym wysportowanym człowiekiem który często odwiedza siłownie, od lat trenuje boks. Doskonale prowadzę pojazdy, gdy jestem osiągalny, to w szybkim czasie dostane się na miejsce interwencji.
— 79
21/03/2013 - 18:56
Akceptuję - Zgłoś się do kierownika IC, jeżeli wszystko dobrze odegrasz IC zostaniesz przyjęty do firmy.Imię: Blake
Nazwisko: McLaren
Numer Telefonu: 2126622
Zamieszkanie: Motel przy starej stacji centrum.
Doświadczenie: W firmach ochroniarskich brak.
Broń: Deagle
Dlaczego Ty: Jestem byłym funkcjonariuszem departamentu policji, swoją karierę zakończyłem na stopniu Police Officer'a III. Dobrze radzę sobię pod presją. Dbam o forme, często odwiedzam siłownię, biegam także dwa razy w tygodniu. Posłuszny przełożonym, wykonuję wszystkie rozkazy bez zbędnych pytań. Dobrze radzę sobię w grupie i potrafię ogarnąć dużą ilość ludzi.
Akceptuję - Zgłoś się do kierownika IC, jeżeli wszystko dobrze odegrasz IC zostaniesz przyjęty do firmy.Imie: Raul
Nazwisko: Adams
Numer Telefonu: 2802495
Zamieszkanie:Mam domek w Las Collinas, lecz aktualnie mieszkam w Hotelu Centrum
Doświadczenie:W firmie ochroniarskiej zerowe, niestety.
Broń: Brak, lecz niedługo zakupie ''Jak logi wygasną''
Dlaczego ty: Jestem młodym wysportowanym człowiekiem który często odwiedza siłownie, od lat trenuje boks. Doskonale prowadzę pojazdy, gdy jestem osiągalny, to w szybkim czasie dostane się na miejsce interwencji.
Użytkownik Damh edytował ten post 21/03/2013 - 18:56
— 853
21/03/2013 - 20:57
— 726
21/03/2013 - 21:12
Naziwsko: Bevilacqua
Numer Telefonu:
2441642
Zamieszkanie: Hotel Metro
Doświadczenie: Avast Security, Essex Security
Broń: Nie
Dlaczego Ty: Ponieważ mam doświadczenie w tej branży i wiem o co chodzi. Jestem dobrze zbudowany i od niedawana trenuje boks. Nie ma ze mną problemów, jeżeli ktoś wydaje mi polecenie to od razu bez żadnych wcięć to robie.
— 8
21/03/2013 - 22:09
Naziwsko:Agnoli
Numer Telefonu:2825936
Zamieszkanie:Hotel
Doświadczenie:Na tym serwerze w ochronie małe lecz ogólnie bardzo duże.
Broń:Brak
Dlaczego Ty: Na tym serwerze grałem ostatnio trzy lata temu lecz od dzisiaj znowu rozpoczynam gre na stałe, w ochronie mam bardzo dobre doświadczenie. Wiem jak powinno się sprawnie reagować w danych sytuacjach. Jestem miły, uprzejmy i dobrze znam ortografię. Często jestem na serwerze.
— 1
21/03/2013 - 22:31
Nazwisko: Espinoza
Numer Telefonu: 2852852
Zamieszkanie:Aktulanie mieszkam w Hotelu w Centrum
Doświadczenie:W firmie ochroniarskiej minimalne .
Broń: Brak
Dlaczego ty: Jestem dobrze zbudowany oraz wysportowany,dobrze się dogaduję ,nie ma ze mną jaki kolwiek problemów.Śmialo można mi powierzyć zadnie i mieć pewność że je wykonam.
— 234
22/03/2013 - 06:22
Imię: Easton
Naziwsko: Bevilacqua
Numer Telefonu:2441642
Doświadczenie: Avast Security, Essex Security
Broń: Nie
Dlaczego Ty: Ponieważ mam doświadczenie w tej branży i wiem o co chodzi. Jestem dobrze zbudowany i od niedawana trenuje boks. Nie ma ze mną problemów, jeżeli ktoś wydaje mi polecenie to od razu bez żadnych wcięć to robie.
Imię:Alijah
Naziwsko:Agnoli
Numer Telefonu:2825936
Zamieszkanie:Hotel
Doświadczenie:Na tym serwerze w ochronie małe lecz ogólnie bardzo duże.
Dlaczego Ty: Na tym serwerze grałem ostatnio trzy lata temu lecz od dzisiaj znowu rozpoczynam gre na stałe, w ochronie mam bardzo dobre doświadczenie. Wiem jak powinno się sprawnie reagować w danych sytuacjach. Jestem miły, uprzejmy i dobrze znam ortografię. Często jestem na serwerze.
Akceptuje-Zapraszam po inva IG, zgłoście się do mnie, chada lub raphaela.Imie: Juan
Nazwisko: Espinoza
Numer Telefonu: 2852852
Zamieszkanie:Aktulanie mieszkam w Hotelu w Centrum
Doświadczenie:W firmie ochroniarskiej minimalne .
Dlaczego ty: Jestem dobrze zbudowany oraz wysportowany,dobrze się dogaduję ,nie ma ze mną jaki kolwiek problemów.Śmialo można mi powierzyć zadnie i mieć pewność że je wykonam.
— 3
22/03/2013 - 10:21
Numer Telefonu: 282-3-073
Zamieszkanie: Wynajmuje pokój z kuchnią w małym hoteliku w centrum.
Doświadczenie: Małe, aczkolwiek szybko się uczę, tym bardziej iż bardzo chciałbym pracować na posadzie ochroniarza, gdzie nauczę się wszystkiego, także uważam, że jestem dobrym kandydatem na stanowisko ochroniaża.
Broń: Brak, ale kupno to żaden problem.
Dlaczego Ty: Szybko się uczę, będę się bardzo starał w tej firmie, gdyż jestem bardzo chętny do takiego ciekawego zajęcia i moja postać IC spełnia tak jakby wymogi ochroniarza - jest dość napakowany, pewny siebie i takie tam.
Użytkownik Marcus_Nelson edytował ten post 22/03/2013 - 10:21
— 79
22/03/2013 - 10:29
Akceptuję - Podanie takie sobie, pare tam wpadek było ale może być, zobaczymy jak sobie poradzisz IC - Zapraszam do kierownika po Invite do firmy.Imię: Roland
Numer Telefonu: 282-3-073
Zamieszkanie: Wynajmuje pokój z kuchnią w małym hoteliku w centrum.
Doświadczenie: Małe, aczkolwiek szybko się uczę, tym bardziej iż bardzo chciałbym pracować na posadzie ochroniarza, gdzie nauczę się wszystkiego, także uważam, że jestem dobrym kandydatem na stanowisko ochroniaża.
Broń: Brak, ale kupno to żaden problem.
Dlaczego Ty: Szybko się uczę, będę się bardzo starał w tej firmie, gdyż jestem bardzo chętny do takiego ciekawego zajęcia i moja postać IC spełnia tak jakby wymogi ochroniarza - jest dość napakowany, pewny siebie i takie tam.
— 36
22/03/2013 - 18:26
Użytkownik Nrth edytował ten post 22/03/2013 - 19:32
— 1742
23/03/2013 - 08:52
Użytkownik Zdolny_ edytował ten post 23/03/2013 - 08:55
— 159
23/03/2013 - 12:40
Naziwsko: Larson
Numer Telefonu: 2780773
Zamieszkanie: Las Colinas Larson House.
Doświadczenie: Żadne.
Broń: Legalny Deagle.
Dlaczego Ty: Po pierwsze, mam broń co stanowi większe poczucie bezpieczeństwa. Jestem opanowaną osobą nie za silną ale coś umiem. Trenuje także Kravmagę. Umiem poradzić sobie w większości sytuacji.
— 649
23/03/2013 - 12:45
Jarrett
Nazwisko:
Vezzi
Numer Telefonu:
2790876
Zamieszkanie:
Los Santos - Hotel
Doświadczenie:
Praktycznie zerowe - teoretycznie wiem co należy do obowiązków ochroniarza.
Broń:
M4A1
Dlaczego Ty:
Chciałbym sprawdzić się w nowej branży, lubię nowe wyzwania. Jestem opanowany oraz umiejętnie władam stylem walki(kravmaga). Nie łatwo jest mnie zdenerwować, mam wytrzymałą psychikę, nie szukam zbędnych problemów, konflikty staram się rozwiązywać słownie, a w ostateczności użyć innych sposobów. Łatwo nawiązuje relacje z ludźmi, jestem pracowity, kulturalny, kreatywny i ambitny. Swoją osobą mogę zagwarantować punktualność oraz dokładne wykonywania swoich obowiązków w miarę możliwości.
Użytkownik Back95 edytował ten post 23/03/2013 - 12:47
— 79
23/03/2013 - 12:52
Odrzucam - Brak doświadczenia, oraz podanie bardzo słabe.Imię: Jacob
Naziwsko: Larson
Dlaczego Ty: Po pierwsze, mam broń co stanowi większe poczucie bezpieczeństwa. Jestem opanowaną osobą nie za silną ale coś umiem. Trenuje także Kravmagę. Umiem poradzić sobie w większości sytuacji.
Akceptuję - Podanie nawet, nawet - Lecz sprawdzimy co potrawisz IG.Imię:
Jarrett
Nazwisko:
Vezzi
Numer Telefonu:
2790876
Zamieszkanie:
Los Santos - Hotel
Doświadczenie:
Praktycznie zerowe - teoretycznie wiem co należy do obowiązków ochroniarza.
Broń:
M4A1
Dlaczego Ty:
Chciałbym sprawdzić się w nowej branży, lubię nowe wyzwania. Jestem opanowany oraz umiejętnie władam stylem walki(kravmaga). Nie łatwo jest mnie zdenerwować, mam wytrzymałą psychikę, nie szukam zbędnych problemów, konflikty staram się rozwiązywać słownie, a w ostateczności użyć innych sposobów. Łatwo nawiązuje relacje z ludźmi, jestem pracowity, kulturalny, kreatywny i ambitny. Swoją osobą mogę zagwarantować punktualność oraz dokładne wykonywania swoich obowiązków w miarę możliwości.
— 0
23/03/2013 - 13:30
Nazwisko:Dixon
Numer Telefonu:2726246
Zamieszkanie:Na obecna chwile mojim miejscem zamieszkania jest nie wielki hotel w pobliżu siłowni centrum Gym.
Doświadczenie:Nie mam za dużego doświadczenia,lecz jestem bystry i napewno wszystkiego sie naucze gdyż ogarniam to co robie.
Broń:Jeszcze nie mam w każdej chwili moge zdobyc bron,ale jest jeden problem dopiero za pare dni bede mógł używac ponieważ dostałem kare(AJ od systemu).
Dlaczego Ty:Uważam że bede dobrym pracownikiem w tej branży szybko sie ucze bede przykładał sie do tego co robie od dłużego czasu szukałem dla siebie takiej pracy,wiem na czym polega ochrona więc nie widze przeciwwskazani jako do mnie.
— 2
23/03/2013 - 13:38
Naziwsko: Ward
Numer Telefonu: 2781657
Zamieszkanie:Hotel Centrum
Doświadczenie:Niestety małe doświadczenie pracy w ochronie. Ja w różnych firmach bardzo szybko się uczyłem teraz jestem już doświadczonym człowiekiem.
Broń: Aktualnie brak lecz mogę ochraniać małe lokale bez broni.
Dlaczego Ty: Bardzo Szybko się uczę, będę bardzo się starał w tej firmie jestem opanowanym i punktualnym człowiekiem który umie się zachować .
— 79
23/03/2013 - 13:49
Imię:Moses
Numer Telefonu:2726246
Zamieszkanie:Na obecna chwile mojim miejscem zamieszkania jest nie wielki hotel w pobliżu siłowni centrum Gym.
Doświadczenie:Nie mam za dużego doświadczenia,lecz jestem bystry i napewno wszystkiego sie naucze gdyż ogarniam to co robie.
Broń:Jeszcze nie mam w każdej chwili moge zdobyc bron,ale jest jeden problem dopiero za pare dni bede mógł używac ponieważ dostałem kare(AJ od systemu).
Dlaczego Ty:Uważam że bede dobrym pracownikiem w tej branży szybko sie ucze bede przykładał sie do tego co robie od dłużego czasu szukałem dla siebie takiej pracy,wiem na czym polega ochrona więc nie widze przeciwwskazani jako do mnie.
Odrzucam - Za słabe podania, może następnym razem.Imię:Dallas
Naziwsko: Ward
Numer Telefonu: 2781657
Zamieszkanie:Hotel Centrum
Doświadczenie:Niestety małe doświadczenie pracy w ochronie. Ja w różnych firmach bardzo szybko się uczyłem teraz jestem już doświadczonym człowiekiem.
Broń: Aktualnie brak lecz mogę ochraniać małe lokale bez broni.
Dlaczego Ty: Bardzo Szybko się uczę, będę bardzo się starał w tej firmie jestem opanowanym i punktualnym człowiekiem który umie się zachować .
— 0
23/03/2013 - 14:10
Numer Telefonu:27816660
Zamieszkanie:Los Santos-Hotel
Doświadczenie:Niewielkie,lecz szybko sie ucze.
Dlaczego Ty:Jestem bardzo zainteresowany tym jak to bedzie wyglądało mam zamiar bardzo kreatywnie wcielić sie w postac ochrony nie szukam problemów u innych (Graczy).Bardzo ciężko mie wyprowadzić z równowagi jestm bardzo zdecydowany to co mam powiedzić nie trzymam tego tylko mówie prosto w oczy.Mam zamiar robić to co do mojich obowiązków bedzie należało jestem punktualny,mam szacunek do innych ludzi.Swoja prace bede wykonywał najlepiej jak to jest możliwe.
— 79
23/03/2013 - 14:14
Odrzucam - Dalej słabe. - Powodzenia w następnym podanie, postaraj się bardziej.Imię:Moses
Numer Telefonu:27816660
Doświadczenie:Niewielkie,lecz szybko sie ucze.
Dlaczego Ty:Jestem bardzo zainteresowany tym jak to bedzie wyglądało mam zamiar bardzo kreatywnie wcielić sie w postac ochrony nie szukam problemów u innych (Graczy).Bardzo ciężko mie wyprowadzić z równowagi jestm bardzo zdecydowany to co mam powiedzić nie trzymam tego tylko mówie prosto w oczy.Mam zamiar robić to co do mojich obowiązków bedzie należało jestem punktualny,mam szacunek do innych ludzi.Swoja prace bede wykonywał najlepiej jak to jest możliwe.
— 0
23/03/2013 - 14:31
Numer Telefonu:271816660
Doświadczenie:Słabe,ale szybko sie ucze i wiem na czym polega funkcja ochrony.
Dlaczego Ty:
Mam zamiar robić to co do mojich obowiązków bedzie należało jestem punktualny,mam szacunek do innych ludzi.Swoja prace bede wykonywał najlepiej jak to jest możliwe.Łatwo nawiązuje relacje z ludźmi, jestem pracowity, kulturalny, kreatywny i ambitny.Szybko się uczę, będę się bardzo starał w tej firmie, gdyż jestem bardzo chętny do takiego ciekawego zajęcia i moja postać IC spełnia tak jakby wymogi ochroniarza - jest dość napakowany.Doskonale prowadzę pojazdy, gdy jestem osiągalny, to w szybkim czasie dostane się na miejsce interwencji.Śmialo można mi powierzyć zadnie i mieć pewność że je wykonam.
Użytkownik MasterX edytował ten post 23/03/2013 - 14:46
— 79
23/03/2013 - 14:37
Odrzucam Ponownie! - Coś nie widze tutaj w tej aplikacji "Doświadczenia". - Eh...Imie:Moses
Numer Telefonu:271816660
Dlaczego Ty:
Mam zamiar robić to co do mojich obowiązków bedzie należało jestem punktualny,mam szacunek do innych ludzi.Swoja prace bede wykonywał najlepiej jak to jest możliwe.Łatwo nawiązuje relacje z ludźmi, jestem pracowity, kulturalny, kreatywny i ambitny.Szybko się uczę, będę się bardzo starał w tej firmie, gdyż jestem bardzo chętny do takiego ciekawego zajęcia i moja postać IC spełnia tak jakby wymogi ochroniarza - jest dość napakowany.Doskonale prowadzę pojazdy, gdy jestem osiągalny, to w szybkim czasie dostane się na miejsce interwencji.Śmialo można mi powierzyć zadnie i mieć pewność że je wykonam.
— 0
23/03/2013 - 14:47
Aha no widzisz zapomniałem już zostało to naprawione (Strone wcześniej 5)Odrzucam Ponownie! - Coś nie widze tutaj w tej aplikacji "Doświadczenia". - Eh...
— 79
23/03/2013 - 14:53
Dalej Odrzucam! - Człowieku, jeżeli widzisz że podanie odrzucam, bo jest one słabe, za krótki to napisz wieksze, a nie piszesz prawie takie same co chwile.Aha no widzisz zapomniałem już zostało to naprawione (Strone wcześniej 5)
— 0
23/03/2013 - 15:04
Jeżeli podanie jest za słabe(krótkie) To dlaczego powyże podania są akceptowane bez wzgledu na ich długość!Dalej Odrzucam! - Człowieku, jeżeli widzisz że podanie odrzucam, bo jest one słabe, za krótki to napisz wieksze, a nie piszesz prawie takie same co chwile.
— 79
23/03/2013 - 15:11
Dlatego że zmieniły się zasady.Jeżeli podanie jest za słabe(krótkie) To dlaczego powyże podania są akceptowane bez wzgledu na ich długość!
— 0
23/03/2013 - 15:14
— 79
23/03/2013 - 15:24
Dobra, przestań się juz wypowiadać w tym dziale jeżeli to możliwe, bo nic tu o takim gadaniu.Eh tam zasady sie zmieniły no chyba mi sie nie wydaje powiedz że koledzy to dla tego akceptowałeś.
— 25
23/03/2013 - 17:08
Naziwsko: Petrov
Numer Telefonu: 2727412
Zamieszkanie: El Corona
Doświadczenie: Wyższe
Broń: Nie mam, ale jeżeli będzie potrzebny, to jak najbardziej i jak najszybciej kupie.
Dlaczego Ty:szybko się uczę, jestem bardzo pracowity aczkolwiek nie zawsze mi się chce coś robić. Z chęcią pomagam nowym kolegom z pracy, ambitnie przykładam się do pracy. Pracowałem także w takiej firmę ochroniarskiej, niestety bardzo szybko upadła i musiałem szukać nowych firm.
— 159
23/03/2013 - 17:18
Nazwisko: Larson
Dlaczego Ty: Po pierwsze, mam broń co stanowi większe poczucie bezpieczeństwa. Jestem opanowaną osobą nie za silną ale coś umiem. Trenuje także Kravmagę. Umiem poradzić sobie w większości sytuacji. Jestem opanowany nie rozwiązuje problemów siłą. Umiem pracować w zespole, łatwo się z każdym dogaduje. Zawsze wypełniam powierzone mi zadania i obowiązki. Mam poczucie humoru. Szybko się uczę a więc na 100% poradzę sobie w tej firmie. Umiejętnie kieruję wszystkimi pojazdami. Chciałbym tu także nabyć sporego doświadczenia którego mi brak ze względu na małą ilość firm ochroniarskich. Jestem opanowany w większości sytuacjach, mieszkam na Las Colinas i miałem dużo niebezpiecznych przypadków, umiem sobie w większości poradzić. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego podania.
Użytkownik KubereK edytował ten post 23/03/2013 - 17:19
— 0
23/03/2013 - 17:41
Naziwsko:Balducci
Numer Telefonu:2770332
Zamieszkanie:Hotel(Koło Exclusive Gym i centrum GYM)
Doświadczenie:Nie pracowałem jeszcze w firmie ochroniarskiej ale jestem naprawde dobry w obranie lokalu.
Broń:Narazie brak (Jak będe miał 3k g to kupie)
Dlaczego Ty:Jestem bradzo pracownity i bardzo szybko sie ucze.Będe bardzo dobrym ochroniażem lokalu np: centrum GYM.Jeśli będzie gdzieś podjechać pojazdem,to jestem w tym bardzo dobry a nawet pracuje w nauce jazdy.
— 88
23/03/2013 - 20:39
Nazwisko: Harvey.
Numer Telefonu: 2758583.
Zamieszkanie: Hotel Centrum.
Doświadczenie: Pracowałem w Los Santos Police Departament i w kilku firmach Ochroniarskich. Byłem właścicielem jednej z dużych sieci ochron 'Gold Security'.
Broń: W ciągu kilku dni będę posiadał Deagle.
Dlaczego Ty: Myślę że nadam się do ochrony ponieważ pracowałem w SAPD a tam nauczyłem się wiele na temat prewencji.
Użytkownik klusek232 edytował ten post 23/03/2013 - 20:39
— 79
23/03/2013 - 21:16
Akceptuję - Zostało zaakceptowane z powodu iż pracowałeś już w takiej firmie więc masz doświadczenie, a takie osoby szukamy.Imię: Axel.
Nazwisko: Harvey.
Numer Telefonu: 2758583.
Zamieszkanie: Hotel Centrum.
Doświadczenie: Pracowałem w Los Santos Police Departament i w kilku firmach Ochroniarskich. Byłem właścicielem jednej z dużych sieci ochron 'Gold Security'.
Broń: W ciągu kilku dni będę posiadał Deagle.
Dlaczego Ty: Myślę że nadam się do ochrony ponieważ pracowałem w SAPD a tam nauczyłem się wiele na temat prewencji.
Odrzucam! - Podanie słabe, do poprawy!Imię:Charlie
Naziwsko:Balducci
Numer Telefonu:2770332
Zamieszkanie:Hotel(Koło Exclusive Gym i centrum GYM)
Doświadczenie:Nie pracowałem jeszcze w firmie ochroniarskiej ale jestem naprawde dobry w obranie lokalu.
Broń:Narazie brak (Jak będe miał 3k g to kupie)
Dlaczego Ty:Jestem bradzo pracownity i bardzo szybko sie ucze.Będe bardzo dobrym ochroniażem lokalu np: centrum GYM.Jeśli będzie gdzieś podjechać pojazdem,to jestem w tym bardzo dobry a nawet pracuje w nauce jazdy.
Akceptuję - Zgłoś się do mnie po zaproszenie do firmy.Imię: Jacob
Nazwisko: Larson
Dlaczego Ty: Po pierwsze, mam broń co stanowi większe poczucie bezpieczeństwa. Jestem opanowaną osobą nie za silną ale coś umiem. Trenuje także Kravmagę. Umiem poradzić sobie w większości sytuacji. Jestem opanowany nie rozwiązuje problemów siłą. Umiem pracować w zespole, łatwo się z każdym dogaduje. Zawsze wypełniam powierzone mi zadania i obowiązki. Mam poczucie humoru. Szybko się uczę a więc na 100% poradzę sobie w tej firmie. Umiejętnie kieruję wszystkimi pojazdami. Chciałbym tu także nabyć sporego doświadczenia którego mi brak ze względu na małą ilość firm ochroniarskich. Jestem opanowany w większości sytuacjach, mieszkam na Las Colinas i miałem dużo niebezpiecznych przypadków, umiem sobie w większości poradzić. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego podania.
Odrzucam! - Wypowiedź "wyższe" nie wystarczy. - Do poprawy.Imię: Blake
Naziwsko: Petrov
Numer Telefonu: 2727412
Zamieszkanie: El Corona
Doświadczenie: Wyższe
Broń: Nie mam, ale jeżeli będzie potrzebny, to jak najbardziej i jak najszybciej kupie.
Dlaczego Ty:szybko się uczę, jestem bardzo pracowity aczkolwiek nie zawsze mi się chce coś robić. Z chęcią pomagam nowym kolegom z pracy, ambitnie przykładam się do pracy. Pracowałem także w takiej firmę ochroniarskiej, niestety bardzo szybko upadła i musiałem szukać nowych firm.
— 12
23/03/2013 - 23:23
Naziwsko:Rizzo
Numer Telefonu:Brak w tej chwili.
Zamieszkanie:Hotel Metro
Doświadczenie:pracuje w tej firmie i chce awansowac na ochroniarz II
Broń:brak.
Dlaczego Ty:Jestem mily, ale umiem utrzymac porzadek w lokalu ktorego pilnuje. Dobrze radze sobie bez broni jak narazie. Ale w najblizszym czasie kupuie jakas bron. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
— 79
23/03/2013 - 23:26
To nie tutaj chłopcze.Imię:Kyle
Naziwsko:Rizzo
Numer Telefonu:Brak w tej chwili.
Doświadczenie:pracuje w tej firmie i chce awansowac na ochroniarz II
Broń:brak.
Dlaczego Ty:Jestem mily, ale umiem utrzymac porzadek w lokalu ktorego pilnuje. Dobrze radze sobie bez broni jak narazie. Ale w najblizszym czasie kupuie jakas bron. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
— 968
24/03/2013 - 08:51
Naziwsko: Suzuki
Numer Telefonu: 2827762
Doświadczenie: Nie pracowałem nigdy w ochronie, lecz pracuję obecnie w największych firmach na N4G czyli Idaho Cars, PLAY Mobile i Central Gym. Zawsze musi być ten pierwszy raz..
Dlaczego Ty: Jestem miły, pełny energii.. potrafię zgrać się z grupą. Jestem aktywnym graczem N4G, gram codziennie po kilka godzin, zawsze znalazłbym dużo czasu dla ochrony. Do każdej pracy podchodzę ,,z sercem" i poświęceniem.
— 0
24/03/2013 - 16:21
Naziwsko: Jenkins
Numer Telefonu: Na dniach będzie.
Doświadczenie: W tego typu firmie nie mam, ale szybko się uczę.
Broń: Brak ((Dobije 3k gs i będzie.))
Dlaczego Ty: Hmm, chciałbym zaznać czegoś nowego, nigdy nie pracowałem w tego typu firmach, lecz wszystko przedemną. Napewno się na mnie nie zawiedziecie, jestem rzetelnym i punktualnym pracownikiem.
— 79
24/03/2013 - 16:34
Imię: Steve
Naziwsko: Suzuki
Numer Telefonu: 2827762
Doświadczenie: Nie pracowałem nigdy w ochronie, lecz pracuję obecnie w największych firmach na N4G czyli Idaho Cars, PLAY Mobile i Central Gym. Zawsze musi być ten pierwszy raz..
Dlaczego Ty: Jestem miły, pełny energii.. potrafię zgrać się z grupą. Jestem aktywnym graczem N4G, gram codziennie po kilka godzin, zawsze znalazłbym dużo czasu dla ochrony. Do każdej pracy podchodzę ,,z sercem" i poświęceniem.
Odrzucam! - Słabe podania.Imię: Kasey
Naziwsko: Jenkins
Numer Telefonu: Na dniach będzie.
Doświadczenie: W tego typu firmie nie mam, ale szybko się uczę.
Broń: Brak ((Dobije 3k gs i będzie.))
Dlaczego Ty: Hmm, chciałbym zaznać czegoś nowego, nigdy nie pracowałem w tego typu firmach, lecz wszystko przedemną. Napewno się na mnie nie zawiedziecie, jestem rzetelnym i punktualnym pracownikiem.
— 14
24/03/2013 - 16:41
Naziwsko: Castro
Numer Telefonu: chwolowo brak- został on ukradziony.
Zamieszkanie: Motel Centrum.
Doświadczenie: Niestety brak, jeżeli chodzi o "zawodowstwo" wcześniej, jako barman w małym klubie, w Los Angeles, niejednokrotnie miałem styczność z awanturami.
Broń: Nie posiadam.
Dlaczego Ty: Cóż... Jestem osobą dość kompetentną i szybko się uczącą. Mimo iż nie mam doświadczenia, sadzę że szybko odnajdę się w tej pracy. Ponad to- pilnie potrzebuje zarobku, a Pańska firma może mi go zapewnić. Dodatkowo, dobrze wspominam czasy w barze, gdzie niejednokrotnie musiałem powstrzymać bijatyke, rozdzielić różnych ludzi, kłócących się bez potrzeby- po alkocholu naturalnie. Jestem również osobą dość spokojną, zawsze starającą się wyjść z sytuacji bez konfliktowo... Naturalnie, nie zawsze się tak da. Cóż- mam nadzieje że tych kilka słów, przybliżyło Panu trochę moją osobę. Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za rozpatrzenie, pozytywne bądź nie, mojego podania.
— 177
24/03/2013 - 17:04
Akceptuje - podanie schludne, ładnie napisane.Imię: Derick
Naziwsko: Castro
Numer Telefonu: chwolowo brak- został on ukradziony.
Zamieszkanie: Motel Centrum.
Doświadczenie: Niestety brak, jeżeli chodzi o "zawodowstwo" wcześniej, jako barman w małym klubie, w Los Angeles, niejednokrotnie miałem styczność z awanturami.
Broń: Nie posiadam.
Dlaczego Ty: Cóż... Jestem osobą dość kompetentną i szybko się uczącą. Mimo iż nie mam doświadczenia, sadzę że szybko odnajdę się w tej pracy. Ponad to- pilnie potrzebuje zarobku, a Pańska firma może mi go zapewnić. Dodatkowo, dobrze wspominam czasy w barze, gdzie niejednokrotnie musiałem powstrzymać bijatyke, rozdzielić różnych ludzi, kłócących się bez potrzeby- po alkocholu naturalnie. Jestem również osobą dość spokojną, zawsze starającą się wyjść z sytuacji bez konfliktowo... Naturalnie, nie zawsze się tak da. Cóż- mam nadzieje że tych kilka słów, przybliżyło Panu trochę moją osobę. Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za rozpatrzenie, pozytywne bądź nie, mojego podania.
— 46
24/03/2013 - 18:11
Naziwsko:Abezgauz
Numer Telefonu:2798606
Doświadczenie:nie mam dużego doświadczenia lecz szybko się ucze
Broń: narazie nie mam
Dlaczego Ty: jestem dobrym i aktywnym pracownikiem mam troche siły
Tematy o podobnych tagach: ochrona, mc corp, security, otwarta, rekrutacja, mccavish
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty