Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Adan Barker

raport samp

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mateusz93 — 942 18/02/2013 - 13:45

Mateusz93
  • Gracz
Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:http://net4game.com/...-bartek-travel

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:Adan Barker
Opis sytuacji:Podczas przyjazdu SAMC był nieprzytomny mężczyzna oraz zwłoki, SAMC najpierw zaczęło ratować nieprzytomnego akcji ze zwłokami nie mogli przeprowadzić ponieważ jeden ze świadków, oskarżony podniósł sobie ciało i wybiegł z warsztatu, proszę zwrócić uwagę na logi oskarżonego które w ostatnim miesiącu nie są za ciekawe.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 0

#2 Łuti — 797 18/02/2013 - 15:29

Łuti
  • Gracz
Oskarżony ma 24 godziny na wypowiedzenie się tutaj, powiadom go. Wypowiadają się tylko osoby powiązane ze skargą, inni sobie darują. ;)
  • Do góry
    • 0

#3 ten zly — 66 18/02/2013 - 16:59

ten zly
  • Gracz
Otóż, potem ja znalazłem te zwłoki, leżały przed warsztatem, i udało mi się odegrać z kolegą z SAMC. Tylko przed tym jeszcze jakiś inny ktoś zabrał zwłoki, ale na szczęscie GM mu dał AJ a zwłoki odzyskalismy, ale to był ktoś inny niż ten co zabrał zwłoki z warsztatu. Ogólnie zwłoki teraz leżą w kostnicy .

Użytkownik Reflex edytował ten post 18/02/2013 - 17:01

• Do góry
    • 0

#4 Mateusz93 — 942 18/02/2013 - 17:54

Mateusz93
  • Gracz
Powiadomiony.

Otóż, potem ja znalazłem te zwłoki, leżały przed warsztatem, i udało mi się odegrać z kolegą z SAMC. Tylko przed tym jeszcze jakiś inny ktoś zabrał zwłoki, ale na szczęscie GM mu dał AJ a zwłoki odzyskalismy, ale to był ktoś inny niż ten co zabrał zwłoki z warsztatu. Ogólnie zwłoki teraz leżą w kostnicy .

Gdy ktoś zabiera zwłoki sprzed nosa FBI, SAMC, dużo osób ma to gdzieś, ale gdy ktoś zabrałby broń to już wielkie "Halo", to jest przejaw odwalania dzisiaj zabrał zwłoki, a jutro zabierze części klientowi.
  • Do góry
    • 0

#5 Bartek_Travel — 0 18/02/2013 - 17:58

Bartek_Travel
  • Świeżak
Wiem. Zrobiłem glupotę przepraszam za moje zachowanie. Po prostu przestraszyłem się. Nikt mnie nie powiadomił o tym abym oddniusł te zwłoki. jeszcze raz przepraszam za moje zachowanie. Ale zaraz odłozyłem je przed warsztat

Użytkownik Bartek_Travel edytował ten post 18/02/2013 - 17:59

• Do góry
    • 0

#6 MotherFucker880 — 0 18/02/2013 - 18:48

MotherFucker880
  • Gracz
Ja go rozumiem nowy gracz kazdy mogl sie pomylic.. Ludzie sa gracze co graja w ro 2 lata a sa tacy co graja w to miesiac kazdy musi sie nauczyc.. LUdzie zrozumcie to.
  • Do góry
    • 0

#7 Łuti — 797 18/02/2013 - 18:50

Łuti
  • Gracz
Adan Barker - AJ 120min, podnosi cialo w czasie gdy inni gracze odgrywaja akcje RP.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: raport, samp

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych