Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Drifting Day - Co to miało być?!

drifting day łat fak

• Please log in to reply
64 odpowiedzi w tym temacie

#41 DrHuman231 13/01/2013 - 18:48

DrHuman
  • Gracz

Gdy chciałem stamtąd odjechać nieświadomy niczego zjeżdżałem sobie gdy nagle jakiś pracownik San News (Norman Williams chyba) wyskoczył na mnie zza auta z AK47 i najzwyczajniej wbijając BW rozpierniczył do dymu samochód, który prawie wybuchł. Zaraz po tej akcji, czyli jakieś pięć sekund od ostrzału pojawił się GM Arczi, na którego widok ucieszyłem się, bo myślałem, że odpowiednią karę ku temu DMiarzowi wystosuje. A co on zrobił? Dał mi karę w postaci AJota za przeszkadzanie na evencie i sobie poszedł z gry. :s

No tak, najlepiej zwalić na mnie :*
Sam zostałem przypadkowo ostrzelany i nie płaczę.
  • Do góry
    • 0

#42 bienio192072 13/01/2013 - 19:37

bienio1920
  • Gracz
No dokładnie, nie zorganizowali dobrze event'u i całą winę zwalają na odwalaczy i marny poziom server'a...
Jakoś nie chce mi się wierzyć ,że był GM i odwalał razem z ludźmi ^^.
Hmmm... dziwi mnie trochę to ,że zwykły wyścig organizowali miesiąc - cóż, to mówi chyba samo za siebie xD.

Użytkownik bienio1920 edytował ten post 13/01/2013 - 19:37

• Do góry
    • 0

#43 souz1754 13/01/2013 - 20:56

souz
  • Gracz
Pamiętam, jak za czasów Senci i Toro jako szefostwa łącznie trzeba było wymyśleć coś ciekawego. Pamiętam DJ Battle, Drifting Day. Ale wtedy każdy próbował to ogarniać, i gracze się zachowywali. Było ciekawie. ;)
  • Do góry
    • 2

#44 Mielnik_4717 14/01/2013 - 09:19

Mielnik_
  • Gracz
Event nie zależy wyłącznie od San News ale i też od was, graczy.
  • Do góry
    • 0

#45 Termit 2394 14/01/2013 - 10:34

Termit
  • Gracz

No dokładnie, nie zorganizowali dobrze event'u i całą winę zwalają na odwalaczy i marny poziom server'a...
Jakoś nie chce mi się wierzyć ,że był GM i odwalał razem z ludźmi ^^.
Hmmm... dziwi mnie trochę to ,że zwykły wyścig organizowali miesiąc - cóż, to mówi chyba samo za siebie xD.

Dobra, no to powiedz mi, jak my, jako San News, powinniśmy zorganizować ten event. Gwarantuję ci, ze każdy twój argument w sposób logiczny odbiję, w wyniku czego wrócimy do punktu wyjścia.

Pamiętam, jak za czasów Senci i Toro jako szefostwa łącznie trzeba było wymyśleć coś ciekawego. Pamiętam DJ Battle, Drifting Day. Ale wtedy każdy próbował to ogarniać, i gracze się zachowywali. Było ciekawie. ;)

Wtedy przede wszystkim gracze mieli inny poziom i rozgrywka wykraczała poza parking przy starej stacji centrum. Ludzie wspólnie z nami przygotowywali te eventy, każdy chciał dać coś od siebie.

Event nie zależy wyłącznie od San News ale i też od was, graczy.

W większości od graczy. San News dba tak na prawdę o rozgłos.
  • Do góry
    • 0

#46 Haks44 14/01/2013 - 12:11

Haks
  • Gracz
Ale mi Was smutno, że tak się wyrażę. Mówicie, że to wina GM, że SN, bo za szybko itd., itd., a prawda jest taka, że dzieci z mr(tego gówna)ka nie mają gdzie grać i przychodzą tu, na n4g. Nie ma na kogo tu zwalać, bo nie trzeba - wina ze strony dzieci, dzieci tego tamtego.. "serwera luźnego rp". Zawsze lub często gdy pisze do GM ten odpowiada. Czasem szybko, czasem później. Nie każdy ma czas i nie od tego tylko jest GM, a tym bardziej, że jest coraz więcej dzieci to nie mają czasu. SN pewnie dobrze by sobie poradziło, ale te przedszkole.. te całe n00bstwo. Event sam powinien się upilnować, bez pomocy GM! Czy to my gramy, czy GM - MY!!! Jedyne co mam do zarzucenia to zbyt małe kary i mała ingerencja GameMaster'ów. Jeśli już dzieci robią sobie piaskownice to ktoś wyżej powinien pilnować aby nikt piasku nie wysypał. Może i GM mało pomogło - olało, ale czy oni by coś zdziałali..? Kto upilnuje zgraje małp w centrum handlowym? Powinniście nie kłócić się nawzajem, bo tu nie o to chodzi, a wina jest ze strony graczy - tych odwalających. Myślcie jak chcecie, mnie na evencie nie było, ale wiem kto jest tym wirusem na serwerze. Nikt inny jak dzieci z mru[zniga. Tyle z mojej strony.
  • Do góry
    • 2

#47 ovv5501 14/01/2013 - 14:51

ovv
  • Gracz

*
Popularny

Na podstawie eventu Mikołajkowego można było się domyślić, że dla graczy po prostu nie powinno się niczego organizować. Sam już nie mam na to ochoty, a mam naprawdę wiele, wiele pomysłów na ich realizację. Poziom jest jaki jest, każdy (cenzura)i, że jest słaby; lecz sam rujnuje go. Event był znakomicie zorganizowany, nawet z tego względu, że ktoś stał z bronią i odganiał odwalaczy - po prostu wybrali taki sposób odganiania ich i nie są żadną mafią! Jednakże..śmiało mogli zrobić giełdę samochodową na miejscu - byłoby to korzystniejsze dla ilości osób uczestniczących w evencie. Reasumując. Odwalacze byli i będą, nie ma idealnego serwera, który już skryptem rozpoznaje czy dana osoba odwala, czy nie. Po prostu dzieci nie patrzą na to jako element rozrywki, tylko realnego życia, bo muszą się wyżyć. San News robi to co robi, jest aktywne. Po prostu ten event udowodnił, że gracze to dupy - a ci co organizują jakieś eventy lub się w to angażują; robią to całkowicie bez sensu.
*i nie, nie jestem w SAN.

Pozdrawiam.

• Do góry
    • 4

#48 Dilu366 14/01/2013 - 15:26

Dilu
  • Gracz

*
Popularny

ogólnie nie wiem po co na tym serwerze są te naprawy w pojazdach, bo chwilę myśląc.. gość kupuje sobie infernusa za 500 tysięcy i po 15k naprawach juz go nie ma.
Albo dni w broniach, też tego nie rozumiem. Kiedyś było dobrze, nikt nie narzekał to porobili jakieś bajerki niepotrzebne. Moje zdanie.
  • Do góry
    • 3

#49 Kolejarz360 14/01/2013 - 16:19

Kolejarz
  • Gracz

Już po przeczytaniu połowy powiem, że organizacja tego eventu jest dnem totalnym z waszej strony. Nie byłem IG więc nie wiem jak to tam IG ogarnialiście. Zapowiadacie event trzy dni przed jego startem? Dno, ja gdyby nie to ,że poleciał status o tym u znajomego to bym nie wiedział o jego istnieniu (eventu). Gdzie transport dla cywili? Zapowiedzcie event teraz na powiedzmy 12 lutego... I codziennie niech SN spamuje statusami, albo poproście Dawida Bojakowskiego / Dawida Książkiewicza albo kogoś innego o wystawienie informacji o evencie.

Trzymaj klase, przecież kiedy ktoś organizuje event, za przeproszeniem w(cenzura)ą mu się nooby i zniszczą cały event, trzeba go ZHEJCIĆ, Bo to on nie ma racji, bo to jego wina, bo to on źle zrobił - człowieku, jeśli masz tak przyciskać kogoś, kto się stara to wyjdź z tego forum, bo przez takich jak ty spada poziom servera na psy, chcesz? Jesteś taki dobry? Idź do San News (O ile się dostaniesz) I zrób jakiś event cwaniaku, doceń to co próbują zrobić inni. (Dla ścisłości, nie jestem ani w sn, ani nie byłem na evencie, po prostu dostrzegłem temat i komentarze, dziękuje).
  • Do góry
    • 1

#50 DanielOwczarek 824 14/01/2013 - 16:59

DanielOwczarek
  • Gracz
Szczarze mowiac to fajnie, ze cos sie w koncu dzieje, ale kazdy zna realia serwera a zwlaszcza w centrum i wie, ze gracze wola stac na stacji w centrum :) Oczywiscie nie mowie o wszystkich :P
  • Do góry
    • 0

#51 Ryjuu1674 14/01/2013 - 17:03

Ryjuu
  • Gracz
Chujowych macie graczy, po prostu. Z tego co widzę, wielu nowych i starych GameMasterów również wpisuje się w standardy serwera.
  • Do góry
    • 2

#52 Sukinkot1241 14/01/2013 - 17:20

Sukinkot
  • Gracz

Ale mi Was smutno, że tak się wyrażę. Mówicie, że to wina GM, że SN, bo za szybko itd., itd., a prawda jest taka, że dzieci z mr(tego gówna)ka nie mają gdzie grać i przychodzą tu, na n4g. Nie ma na kogo tu zwalać, bo nie trzeba - wina ze strony dzieci, dzieci tego tamtego.. "serwera luźnego rp"

Hm, o ile mi wiadomo to zazwyczaj cała "elita" net4game idzie właśnie na tamten server by odwalać, więc jakikolwiek odzew z tamtej strony wcale mnie nie dziwi. Gracze n4g psują grę im, to oni psują grę na n4g.
  • Do góry
    • 1

#53 eXqablee3587 14/01/2013 - 18:05

eXqablee
  • Gracz
A co to za event niby był? xd
  • Do góry
    • 0

#54 Rafalsky241 14/01/2013 - 18:27

Rafalsky
  • Gracz

A co to za event niby był? xd

San Fierro, drifting day.
  • Do góry
    • 0

#55 homicide18740 14/01/2013 - 19:47

homicide187
  • Gracz
Kumpel mi opowiadał, że było ogromne odwalanie, tyle wiem na ten temat. :)
  • Do góry
    • 1

#56 LorDSokol 413 14/01/2013 - 22:27

LorDSokol
  • Gracz
podpisuje się pod tobą zią, były chęci, ale jak zwykle przyszli idioci i popsuli zabawe, chcialem tam pojechać, ale wiedzialem co sie bd dzialo...
  • Do góry
    • 0

#57 bienio192072 15/01/2013 - 16:17

bienio1920
  • Gracz
Hmmmm... tak teraz sobie myślę ,że na początku źle oceniłem sytuację tak więc przepraszam za to co wcześniej pisałem :).
I oczywiście dodam coś od siebie ;P
Obojętnie jaki to byłby event i jak byłby przygotowany to zawsze "gracze" muszą potrafić się zachować i przede wszystkim "nie odwalać".
Jestem w organizacji ASGH tak więc często widzę co się dzieje w centrum, "dzieciaki" (nie wiem czy z (rekama)a, być może) nie potrafią złożyć jednego porządnego zdania, o ortografii już nawet nie wspomnę. Pisanie "elo", "co tam" bez żadnych kropek i wciskanie co słowo klawisza enter na prawdę irytuje...
Jeżeli GM'owie nie wezmą się porządnie za swoje obowiązki to marną przyszłość wróżę dla tego server'a.
  • Do góry
    • 1

#58 Haks44 15/01/2013 - 20:41

Haks
  • Gracz
Dajmy takie spamerstwo, które brzmi: "Na sell?" to niby skąd się wzięło jeśli nie z mruka, tak bez cenzury, bo i tak każdy wie o co chodzi.. Ostatnio z tego co wiem to tam serwer padł i teraz to już całkiem wszyscy przepełnili stamtąd n4g więc nie liczmy, że w centrum pogramy rp. Choć byśmy chcieli to się nie da. Ostatnio koleś - sporo gs oraz sporo siły więc grał jakiś czas - nie potrafił odegrać najprostszej akcji, co mnie bardzo, ale bardzo zirytowało. Na mruku kiedyś też był JAKIŚ TAM poziom, który zepsuły dzieci z zerówki, a teraz wszystko przychodzi tu. Powodem może być choćby to, że teraz jest bardzo łatwo zrobić postać na serwerze i nie mają problemu właśnie te dzieci bez ortografii. Mi osobiście zdarza się popełnić błąd, ale to co teraz tu jest po prostu bije wszystko. Była propozycja aby trzeba było opisać swoją postać i odpowiedzieć na kilka pytań aby stworzyć konto, ale jest cicho na ten temat. Po prostu jest za łatwo dostać się tu, na n4g i odwalać, i popełniać błędy, kur*a! Oczywiście kasa się liczy, a nie my więc nie mam co więcej pisać, dobranoc.
  • Do góry
    • 2

#59 Sukinkot1241 15/01/2013 - 21:42

Sukinkot
  • Gracz

Dajmy takie spamerstwo, które brzmi: "Na sell?" to niby skąd się wzięło jeśli nie z mruka, tak bez cenzury, bo i tak każdy wie o co chodzi.. Ostatnio z tego co wiem to tam serwer padł i teraz to już całkiem wszyscy przepełnili stamtąd n4g więc nie liczmy, że w centrum pogramy rp. Choć byśmy chcieli to się nie da. Ostatnio koleś - sporo gs oraz sporo siły więc grał jakiś czas - nie potrafił odegrać najprostszej akcji, co mnie bardzo, ale bardzo zirytowało. Na mruku kiedyś też był JAKIŚ TAM poziom, który zepsuły dzieci z zerówki, a teraz wszystko przychodzi tu. Powodem może być choćby to, że teraz jest bardzo łatwo zrobić postać na serwerze i nie mają problemu właśnie te dzieci bez ortografii. Mi osobiście zdarza się popełnić błąd, ale to co teraz tu jest po prostu bije wszystko. Była propozycja aby trzeba było opisać swoją postać i odpowiedzieć na kilka pytań aby stworzyć konto, ale jest cicho na ten temat. Po prostu jest za łatwo dostać się tu, na n4g i odwalać, i popełniać błędy, kur*a! Oczywiście kasa się liczy, a nie my więc nie mam co więcej pisać, dobranoc.

Nie, po prostu spora część graczy dostosowała się do pewnej grupy idiotów (niekoniecznie są to osoby powiązane ze sobą), którzy już od dłuższego czasu przebywają na tym serverze. Skoro ta grupa może mieć wy(cenzura)ne na poprawną grę, to inni po prostu nie chcą być gorsi, tyle (po co się starać, jeśli inni nie muszą). Te teorie o (rekama)u są tylko marnym tłumaczeniem tego, że poziom w odpowiednim czasie nie został poprawiony, a zły stan się już tylko pogłębia.
  • Do góry
    • 1

#60 Wojt3D207 15/01/2013 - 21:51

Wojt3D
  • Gracz

Nie, po prostu spora część graczy dostosowała się do pewnej grupy idiotów (niekoniecznie są to osoby powiązane ze sobą), którzy już od dłuższego czasu przebywają na tym serverze. Skoro ta grupa może mieć wy(cenzura)ne na poprawną grę, to inni po prostu nie chcą być gorsi, tyle (po co się starać, jeśli inni nie muszą). Te teorie o (rekama)u są tylko marnym tłumaczeniem tego, że poziom w odpowiednim czasie nie został poprawiony, a zły stan się już tylko pogłębia.

Tak.. Z kim się przystaje sam się takim staje. ;)
  • Do góry
    • 0

#61 Rafalsky241 15/01/2013 - 21:54

Rafalsky
  • Gracz
M.in. dzisiaj na giełdzie prowadzonej przez San News podchodzi do mnie jakiś kretyn, nie wiem ile lat.. Pyta się o kupony na nagrody, oczywiście spamował o tym pod rząd z 4 razy... Okej, odpowiedziałem mu, że będą wkrótce, a nie dzisiaj. Odp. Ja chce (cenzura)a dzisiaj, co to (cenzura)a jest?! Odpowiedziałem, grzecznie wyjdź... Czego mogłem się spodziewać? /me uderza Rafael'a w głowe. /do udane? Odpisałem /do udane, Rafael przewraca się na ziemię, następnie po chwili łapie się za nie itd.. Akcja jak akcja, wysłałem na kolesia raport, bo jak każdy by tak w miejscu publicznym krzyczał, że chce (cenzura)a nagrody i bił każdego to by tu koniec świata był. On mi odpowiada, że to akcja IC, i gm nic do tego nie ma. Okej, jak akcja IC to niech się zachowa jak porządny człowiek, niby GM tu nic nie ma, ale na taką grę powinienem zlać moczem.
  • Do góry
    • 1

#62 JuKe81 16/01/2013 - 18:20

JuKe
  • Gracz
Gdyby nagrody były za sam udział w evencie to w chu-j osób by sie zjechało. No ale wiekszość osób na tym serwie gra dla kasy i żeby być sławnym itp, a nie dla zabawy. :D

Użytkownik Ssmieszek edytował ten post 16/01/2013 - 18:20

• Do góry
    • 0

#63 DON MIKROFALIX378 26/01/2013 - 20:49

DON MIKROFALIX
  • Gracz

Gdyby nagrody były za sam udział w evencie to w chu-j osób by sie zjechało. No ale wiekszość osób na tym serwie gra dla kasy i żeby być sławnym itp, a nie dla zabawy. :D

No niestety ale taka prawda, szkoda że mnie nie było wtedy.
  • Do góry
    • 0

#64 _Makideshi 434 10/07/2013 - 09:04

_Makideshi
  • Gracz

odświeżę, porównajcie sobie tamten poziom z dzisiejszym po prawie pół roku - lepiej, gorzej?

• Do góry
    • 0

#65 Pinkuśś146 10/07/2013 - 09:30

Pinkuśś
  • Gracz

tak samo - przez pół roku nic się nie zmieniło, więc xddd odśwież temat z drifting dayu rok temu, czy tam dwa lata temu :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych