Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Drifting Day - Co to miało być?!

drifting day łat fak

• Please log in to reply
64 odpowiedzi w tym temacie

#1 VayneMaster66 12/01/2013 - 23:36

VayneMaster
  • Gracz

*
Popularny

Cześć, siemanko, hej. Jestem Chudy a.k.a. DJWielkieZlo. (patrz sygnatura) gram postacią Liam White, która niestety chwilowo nie jest przypisana do konta, no bo.. jestem zbyt leniwy żeby przebijać 10h na mojej ostatniej stworzonej, ale to nie ważne. Liam jest praktykantem w San News i dzisiaj był jego pierwszy dzien. Miał zaszczyt współprowadzić Drifting Day - event organizowany przez właśnie SN. Z tego co mi wiadomo (nie gram pierwszy raz w SN) frakcja od dawien dawna spotyka się ze spamem i hejtem, że nie organizują eventów, nudno, San News nie powinno takie być ble, ble, ble. No dobra, jak widać liderzy wzięli się w garść, zorganizowali - nie powiem - porządne nagrody, dobrą trasę i miejsce. Event zapowiadał się znakomicie, nie powiem byłem podekscytowany, bo pomysł był dość oryginalny. Więc 20:30 zaczęło się, "jednostki" z San News pojawiły się na wskazanym na forum miejscu i zaczęliśmy audycje. Ja odpowiadałem za przyjmowanie wpisów, więc wiem że dużo ludzi miało ochotę pojechać, odegrać. Nawet z niektórymi pisałem na /w i wiem jak byli na to pozytywnie nastawieni. Niestety, wyszło to tak, że ludzie biegali, jeździli autami wszędzie uniemożliwiając kolejnym zjazdy. Biegacze, sprinterzy, motorowerzyści, wrotkarze O.o, wszyscy się tu pojawili i nie wiem czy specjalnie czy nie, utrudniali event i to całkiem skutecznie. Powiecie pewnie, że to wina San News, tacy niezorganizowani i w ogóle, ale serio.. jeśli ktoś ma screeny to niech wrzuci, bo to była porażka. TO co pokazali co poniektórzy użytkownicy tego serwera przechodzi moje jakiekolwiek wyobrażenia. Słyszałem że poziom tutaj spada w dół, ale nie sądziłem że aż tak. Jak bardzo wszyscy od nas byli napaleni na ten event, tak na złość wszyscy próbowali ten zapał w nas zabić, wytrzymaliśmy długo. Przed oficjalnym zakończeniem na czacie padło chyba z pięć próśb o to, aż w końcu się poddaliśmy. Niektórym już po prostu nie chciało się siedzieć i patrzeć na to co się tu działo, więc dawali /q, mnie też w końcu naszła taka ochota, ale jednak postanowiłem zostać i zobaczyć co z tego będzie. Serio, na siłę staraliśmy się coś wygrać tutaj, żeby miało szanse na zaistnienie coś bardziej kreatywniejszego niż latanie w centrum za samochodami i krzyczenie: "NA SELL?" "ZA ILE?" "ZA DUZO NAPRAW" "ZALOWY PRZEBIEG" "NIE SELLAM", a tak btw - społeczności kochana, skąd wzięliście to "na sell"? Bo mi to śmierdzi metinem/(rekama)iem, a przecież wszyscy się tak z tego tutaj śmieją. W rezultacie w ciągu JEDNEJ godziny zjechały tylko TRZY osoby. Tak, wygląda to żałośnie i nie, nie napisałem nic źle. Myśleliśmy że w ciągu godziny zdążymy uwinąć się z tym wszystkim, a tak naprawdę to w tym evencie więcej było uspokajania was niż jeżdzenia. Na dodatek powiem, że potem postanowiliśmy strzelać do odwalaczy, ale nawet gdy ta informacja pojawiła się na pasku nikt nie zwrócił na to uwagi lub myślał że to żarty, a wszyscy co dostali to potem płakali, a Ci co nie dostali to przeszkadzali dalej. I tak to wygląda. Na koniec powtórzę: San News zawsze jest krytykowane że nic nie robi, a jak już chce coś zrobić to serwer im nie pozwala. Przykry fakt, szkoda mi jedynie osób które chciały pojechać, a nic z tego nie wyszło. Teraz powiedzcie mi, czy warto jest tu organizować coś większego? Jak dla mnie nie, bo nawet GM nie potrafił opanować tej całej grupy nie ogarów. Tak więc cóż, to na tyle z naszej strony, strony San Newsowskiej, pozdrawiamy.

Osoby , które podpisują się pod tematem, a jednocześnie świadkowie eventu:
Bohdan Campi - Golden

Gavin Craig - MrBala

Norman Williams - DrHuman
Mike Toro - ColinZ
Ivan Vaccara - Mielnicky
Martin Watson - MarcinG1
Shawn Suzuki - GWolf
Jaxon Watson - Normalny
Liam White - ChudyGamer
Clayton Mavel - Makideshi

Rafael Chamberlain - matie96

Użytkownik VayneMaster edytował ten post 13/01/2013 - 11:12

• Do góry
    • 23

#2 Volodyś685 12/01/2013 - 23:42

Volodyś
  • Gracz
Już po przeczytaniu połowy powiem, że organizacja tego eventu jest dnem totalnym z waszej strony. Nie byłem IG więc nie wiem jak to tam IG ogarnialiście. Zapowiadacie event trzy dni przed jego startem? Dno, ja gdyby nie to ,że poleciał status o tym u znajomego to bym nie wiedział o jego istnieniu (eventu). Gdzie transport dla cywili? Zapowiedzcie event teraz na powiedzmy 12 lutego... I codziennie niech SN spamuje statusami, albo poproście Dawida Bojakowskiego / Dawida Książkiewicza albo kogoś innego o wystawienie informacji o evencie.
  • Do góry
    • 2

#3 Keszmejker Chmielu409 12/01/2013 - 23:42

Keszmejker Chmielu
  • Gracz
Podpisuję się. To co zrobiliście drodzy użytkownicy przeszło ludzkie pojęcie. Pozdrawiam.
Nie dziwcie się że nie będzie giełd, reklam. Jak nie potraficie się zachować trzeba wam je ukrócić. ^_^
  • Do góry
    • 1

#4 Volodyś685 12/01/2013 - 23:43

Volodyś
  • Gracz
Ale i tak lajk za próbe zorganizowania. Ja bym przyjechał ale komp niestety... :(
  • Do góry
    • 0

#5 VayneMaster66 12/01/2013 - 23:47

VayneMaster
  • Gracz

Już po przeczytaniu połowy powiem, że organizacja tego eventu jest dnem totalnym z waszej strony. Nie byłem IG więc nie wiem jak to tam IG ogarnialiście. Zapowiadacie event trzy dni przed jego startem? Dno, ja gdyby nie to ,że poleciał status o tym u znajomego to bym nie wiedział o jego istnieniu (eventu). Gdzie transport dla cywili? Zapowiedzcie event teraz na powiedzmy 12 lutego... I codziennie niech SN spamuje statusami, albo poproście Dawida Bojakowskiego / Dawida Książkiewicza albo kogoś innego o wystawienie informacji o evencie.

Pheh, spójrzmy prawdzie w oczy, gdybyśmy zaplanowali to z powiedzmy dwu tygodniowym wyprzedzeniem to każdy by o tym zapomniał, za spam w statusach w końcu byłyby blokady, a do administracji ciężko się w ogóle dobić. Jak to gdzie transport dla cywili? W centrum był autobus, więc nie wiem w czym problem, eventy najlepiej jest zapowiadać maksymalnie tydzień przed, bo inaczej popadną w zapomnienie. Poza tym, mówisz że gdyby nie status znajomego to byś nie wiedział - właśnie od tego jest dział "Propozycje na Event" tam się zagląda i tam to jest, ewentualnie było też w dziale San News.

Użytkownik VayneMaster edytował ten post 12/01/2013 - 23:48

• Do góry
    • 0

#6 Aryjek 365 12/01/2013 - 23:53

Aryjek
  • Gracz

*
Popularny

Trudno jest opanować tak dużą grupę graczy, musicie pamiętać, że mamy także inne zgłoszenia na które też musimy reagować. Co do samego eventu to przeraża mnie poziom dzisiejszego net4game, niektórzy gracze zamiast cieszyć się z eventu woleli przeszkadzać (Paru za to poleciało z karami). Mentalność człowieka trudno zmienić, gracz sam musi sobie uświadomić, że robi źle i sam musi podjąć decyzje o zmianie swojego podejścia. My, GameMasterzy staramy się karać błędne zachowania i w jakiś sposób to jest pomoc, bo gracz ma szanse na zastanowienie się co zrobił źle i co musi zmienić by nie otrzymywać kar. Po krótce to wszystko zależy od społeczności i jej podejścia, jeżeli nic się nie zmieni to będzie taki bajzel jak dziś.
  • Do góry
    • 3

#7 Johnny11Placow32 12/01/2013 - 23:56

Johnny11Placow
  • Gracz

*
Popularny

Witamy na net4game.
  • Do góry
    • 9

#8 Volodyś685 12/01/2013 - 23:57

Volodyś
  • Gracz

Pheh, spójrzmy prawdzie w oczy, gdybyśmy zaplanowali to z powiedzmy dwu tygodniowym wyprzedzeniem to każdy by o tym zapomniał, za spam w statusach w końcu byłyby blokady, a do administracji ciężko się w ogóle dobić. Jak to gdzie transport dla cywili? W centrum był autobus, więc nie wiem w czym problem, eventy najlepiej jest zapowiadać maksymalnie tydzień przed, bo inaczej popadną w zapomnienie. Poza tym, mówisz że gdyby nie status znajomego to byś nie wiedział - właśnie od tego jest dział "Propozycje na Event" tam się zagląda i tam to jest, ewentualnie było też w dziale San News.

Wiesz czemu trudno dobić? - Bo nie umiecie poprawnie zwięźle opisać problemu i poprawnie go zatytułować. Mnie zazwyczaj administracja odpisuje... Poczytaj o poprawności pisania w sieci i żaden problem. SYL.
  • Do góry
    • 0

#9 peacock22 13/01/2013 - 00:02

peacock
  • Gracz
najlepsze są spontaniczne akcje.

Tak znikąd walnąć reklamę że samochody zbierają się tu i są sponsorowane nagrody..

Zobaczycie że będzie wiele osób o ewent powinien wypalić.
  • Do góry
    • 0

#10 romanik516 13/01/2013 - 00:06

romanik
  • Gracz
Proszę, kilka ss'ów najlepszego serwera SA:MP!

http://imgur.com/FHD...b6H,oMz18,FTuuR

:wub:
  • Do góry
    • 0

#11 Volodyś685 13/01/2013 - 00:09

Volodyś
  • Gracz

Proszę, kilka ss'ów najlepszego serwera SA:MP!

http://imgur.com/FHD...b6H,oMz18,FTuuR

:wub:

Jak organizujecie to preferuje ugadanie się z gmem przed akcją. I karanie za najmniejsze idiotyzmy.
  • Do góry
    • 0

#12 Verth129 13/01/2013 - 00:35

Verth
  • Gracz
Mówicie, że odwalacze Wam wjeżdżali na trasę - rozumiem, ale jedna rzecz mi się nie podoba. Na statusach ktoś powiedział "org. porządkowe mieli to gdzieś" - szkoda, że zostaliśmy powiadomieni (LSPD) przez SN jakieś 20-30min przed eventem "Drifting Day - jesteście nam potrzebni" - jak mieliśmy zareagować? Z tego co pamiętam jakieś 2 tygodnie temu Bajtek (pozdrawiam!) działał w tej sprawie i chciał zapewnić obecność PD na evencie, jednak w końcu okazało się, że event nie odbędzie się. Wystarczyło porozmawiać z Zarządem LSPD, a mielibyście zapewnione wsparcie :)

Wracając: Na służbie byłem tylko ja i Carlo, no cóż - chcieliśmy pomóc jednak zanim cokolwiek zaczęliśmy działać, ludzie spadali z samej góry trasy na dół i BAM - koniec eventu >.< Nie mam pretensji do SN, jednak powinniście takie rzeczy lepiej organizować, bo jak widać tutaj zawiniła w znacznym stopniu organizacja nie pomijając osób, którzy pokazali niestety na co ich stać.

Miejmy nadzieję, że następnym razem się uda. Nie ma co marudzić, użalać się nad tym jacy gracze są źli - trzeba wziąć się za to porządnie. I życzę San News powodzenia w organizowaniu kolejnych eventów! :)

Chęci się liczą również B)

Użytkownik mefix126 edytował ten post 13/01/2013 - 00:37

• Do góry
    • 1

#13 Don Buster1173 13/01/2013 - 00:40

Don Buster
  • Gracz

Podpisuję się. To co zrobiliście drodzy użytkownicy przeszło ludzkie pojęcie. Pozdrawiam.
Nie dziwcie się że nie będzie giełd, reklam. Jak nie potraficie się zachować trzeba wam je ukrócić. ^_^

• Do góry
    • 0

#14 Rafalsky241 13/01/2013 - 00:43

Rafalsky
  • Gracz

Nie było reklamowane? A reklamy z dupy w tygodniu na rzecz nagród to nie były przeze mnie robione? A zbiórka pieniędzy na nagrody pod starą stacją nie była robiona? A licytacje darmowych reklam i live pod starą stacją, w której kwota zabrana była przeznaczona na event nie były robione? W propozycjach wcale miesiąc wcześniej nie pytałem was o to? Jeśli byłbyś osobą ogarniętą, to w twojej głowie zaszumiało by, że trzeba śledzić tematy, skoro są prowadzone zbiórki na tą właśnie rzecz.
  • Do góry
    • 0

#15 Dominisio 561 13/01/2013 - 00:44

Dominisio
  • Gracz
Jak tak dalej będzie, to na net4game zostanie około 150 osób, a teraz kierowana prośba do zarzadu(zresztą dla nich liczy sie hajs, więc nic nie zrobią) - ZRÓBCIE COŚ Z TYM SERWEREM! Co z tego, że jest super skrypt, jak gracze niszczą poziom budowany od 2009 roku.
  • Do góry
    • 2

#16 Rafalsky241 13/01/2013 - 00:45

Rafalsky
  • Gracz

Mówicie, że odwalacze Wam wjeżdżali na trasę - rozumiem, ale jedna rzecz mi się nie podoba. Na statusach ktoś powiedział "org. porządkowe mieli to gdzieś" - szkoda, że zostaliśmy powiadomieni (LSPD) przez SN jakieś 20-30min przed eventem "Drifting Day - jesteście nam potrzebni" - jak mieliśmy zareagować? Z tego co pamiętam jakieś 2 tygodnie temu Bajtek (pozdrawiam!) działał w tej sprawie i chciał zapewnić obecność PD na evencie, jednak w końcu okazało się, że event nie odbędzie się. Wystarczyło porozmawiać z Zarządem LSPD, a mielibyście zapewnione wsparcie :)

Wracając: Na służbie byłem tylko ja i Carlo, no cóż - chcieliśmy pomóc jednak zanim cokolwiek zaczęliśmy działać, ludzie spadali z samej góry trasy na dół i BAM - koniec eventu >.< Nie mam pretensji do SN, jednak powinniście takie rzeczy lepiej organizować, bo jak widać tutaj zawiniła w znacznym stopniu organizacja nie pomijając osób, którzy pokazali niestety na co ich stać.

Miejmy nadzieję, że następnym razem się uda. Nie ma co marudzić, użalać się nad tym jacy gracze są źli - trzeba wziąć się za to porządnie. I życzę San News powodzenia w organizowaniu kolejnych eventów! :)

Dr.Human - dyrektor San News trzy tygodnie wcześniej próbował się skontaktować z waszym "tymczasowym" liderem, abyście przyjechali na event na głupią godzinę. Nawet nie raczył dupy ruszyć i odpisać. Taka prawda, tyle się starałem, aby event wyszedł w miare, ale z(cenzura)liście wszystko co można, mowa tutaj o graczach. Wracając do pidi, taki macie tam nie ogar, że nawet nie wiadomo kto jest liderem, to na tyle. Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 2

#17 DrHuman231 13/01/2013 - 00:51

DrHuman
  • Gracz

Na statusach ktoś powiedział "org. porządkowe mieli to gdzieś" - szkoda, że zostaliśmy powiadomieni (LSPD) przez SN jakieś 20-30min przed eventem "Drifting Day - jesteście nam potrzebni" - jak mieliśmy zareagować? Z tego co pamiętam jakieś 2 tygodnie temu Bajtek (pozdrawiam!) działał w tej sprawie i chciał zapewnić obecność PD na evencie, jednak w końcu okazało się, że event nie odbędzie się. Wystarczyło porozmawiać z Zarządem LSPD, a mielibyście zapewnione wsparcie :)

Szczerze powiedziawszy, jak mamy do Was trafiać?
Wiadomości na PW są olewane (przez głównego zarządce frakcji), wszelkie próby kontaktu IC kończą się na niczym, dosłownie. Zero reakcji, nic. Ale jeśli pozwolisz, będę się z Tobą kontaktował w sprawach nadchodzących eventów. Ze swojej strony, następnym razem, dołożę wszelkich starań, by wszystko było dopięte na ostatni guzik.
  • Do góry
    • 0

#18 malza493 13/01/2013 - 00:58

malza
  • Gracz

*
Popularny

O Drifting dAy byla mowa jeszcze przed swietami , ciezko cos zrobic dla spolecznosci bo... Pozdro ;)
  • Do góry
    • 5

#19 Rafalsky241 13/01/2013 - 01:00

Rafalsky
  • Gracz

O Drifting dAy byla mowa jeszcze przed swietami , ciezko cos zrobic dla spolecznosci bo... Pozdro ;)

Dziękuję za potwierdzenie moich wcześniej wspomnianych słów, lajka nie dam bo mi się skończyły - przykro mi. :whistle:
  • Do góry
    • 0

#20 Termit 2394 13/01/2013 - 02:42

Termit
  • Gracz

*
Popularny

Napisałem to wiele razy, napiszę kolejny raz. Dla ułatwienia, rozmieszczę zbiór bzdur zwany dalej wywodem mym w podpunktach, co by wam się, droga gimbazo, liceazo, studiazo, podstazo, przedszkolazo, łatwiej to gówno czytało.

Punkt Pański Pierwszy, ogólne zdanie o San News.
Przy obecnej społeczności naszej drogiej i kochanej, która całymi dniami napieprza handel w centrum San News jest maszynką do reklamowania ich żałosnego sprzedawania, kupowania, zamieniania, niszczenia, czy czegokolwiek jeszcze związanego z autami, domami, budynkami z x metrów i x mebli, oczywiście wszystko po OKAZYJNYCH cenach i NIGDY W ŻYCIU nie znajdą taniej. Przy zakupie pojazdów nie zapomnij stwierdzić, że przebieg 2000 to mega super hiper ekstra chujowy w chuj i w ogóle, auto do wy(cenzura)nia. Ponad tysiąc napraw też, pamiętaj. Jeżeli auto posiada tuning, to jest on chujowy i będziesz go musiał zmienić.

Punkt Pański Drugi, zainteresowanie frakcją.
Każdy się boi zmian, no (cenzura)a. Co z tego, że aktualnie jest chujowo, nie zmieniajmy. Co z tego, że San News nie jest aktywne, ważne że paydaya płacą. Poproś administrację o dodatkowy skrypt dla San News, który zaciekawi graczy. Nie. Bo nie. O obiekty prosiliśmy się pare miechów.

Punkt Pański Trzeci, audycje na żywo.
Społeczność poza operacjami wszelakimi związanymi z ruchomościami i nieruchomościami czasami ma ochotę iść na imprezę. Oczywiście na e-imprezę. Yay, (cenzura)a mać, jak zajebiście, najlepiej wpisałem //tancz3 na parkiecie, na pewno wygram pieniądze! Ludzie, nie wierzcie w losowania na imprezach. Ustawione. Po pewnym czasie sprawowania stanowiska lidera San News widać to na pierwszy rzut oka. Zresztą, nie trzeba być głupim żeby się domyślić, ze w społeczeństwie e-statsów nikt wam nie da admirala za free. Ostatnie porządne imprezy na n4g jakie pamiętam to imprezy Gawrona, zanim Voltage (heja, heja!) załatwił mu bana. No, ta konkurecja z energy 2000, nie pamiętam kto to energy prowadził, ale sorry że kiedyś, jeszcze za czasów kluczyków dorabianych w salonach, za(cenzura)łem ci Cheetaha i utopiłem w morzu. To Bobicz mnie do tego namówił! Poza imprezami zdarzają się też GALE MMA. Grupa statsów z >5k siły na(cenzura)a się na ringu. Chuj, że nikt z nich nie ma przeszkolenia IC. Miliony e-dolarów wydanych na heroine, żeby 2j siły więcej wpadło przynosi wymierne zyski, w(cenzura)e trzem innym statsom i będę bogaty. Nie ma sensu wymyślenia czegoś takiego jak liga bokserska, liga piłkarska, bo społeczeństwo nam zbyt zmłodniało, żeby cieszyć się z gry innej, niż sprzedawanie i kupowanie aut w kółko. No i Szanowna Administracja, która od paru miesięcy próbuje zrobić ligę wyścigową, której etap tworzenia kończy się na zebraniu e-money i potem płacz statsie, żeś stracił 50k.

Punkt Pański Czwarty, eventy.
Na przykładzie eventu, który ekipa przygotowała na dziś (tj. na wczoraj w sumie):
Zasada pierwsza: Najlepiej, żeby na evencie można było wygrać kasę. Zrobione.
Zasada druga: Najlepiej, żeby tą kasę dawali za darmo. P(cenzura)ało?
Zasada trzecia: Jak już muszę się ścigać, to niech nie taranują, najlepiej prosta trasa na której liczy się vmax, to przyjade swoim proelo(cenzura)amać bulletem i wszystkich wykoszę. P(cenzura)ało x2.
Zasada czwarta: Moje zasady nie zostały spełnione? EVENT BYŁ CHUJOWY DZIĘKUJĘ.

I na tej podstawie powstał płacz w postaci tych wszystkich żali w tym temacie.

Dobranoc.

Użytkownik Termitek edytował ten post 13/01/2013 - 02:44

• Do góry
    • 19

#21 Manusajt249 13/01/2013 - 03:03

Manusajt
  • Gracz

Nic dodać nic ująć. Jeżeli wolicie stać cały rok za ladą i bić duty to spoko, po co oni mają się męczyć z organizacją takich fajnych rzeczy skoro połowa(jak nie więcej) społeczności n4g ma to w dupie i tylko wpada sobie poodwalać.

Użytkownik manusite edytował ten post 13/01/2013 - 03:06

• Do góry
    • 2

#22 Dixonek1660 13/01/2013 - 05:02

Dixonek
  • Zasłużony
Dobrze, że mnie nie było na tym evencie. :P
  • Do góry
    • 0

#23 McGripp118 13/01/2013 - 10:23

McGripp
  • Gracz
Jeździło pełno noobków po okolicy manana'mi i previon'ami, wpadali w cudze auta rozbijali, nie odegrali i uciekali.
  • Do góry
    • 0

#24 ten zly66 13/01/2013 - 10:40

ten zly
  • Gracz
Istna Porażka..
  • Do góry
    • 0

#25 Salto177 13/01/2013 - 10:51

Salto
  • Gracz
ludzi (cenzura)a myślcie troche, takich (cenzura)a odwalaczy dawno powinni wybanować.
  • Do góry
    • 1

#26 VayneMaster66 13/01/2013 - 11:12

VayneMaster
  • Gracz

*
Popularny

ludzi (cenzura)a myślcie troche, takich (cenzura)a odwalaczy dawno powinni wybanować.

Ta, to z 300 osób dziennie grałoby po 100 i nie byłoby noobów którzy by kupowali GOLD na rok i 1000 obiektów wydając przy tym 500zł i zasilając kieszeń administratora ;) A do tego dojść nie może ;)
  • Do góry
    • 7

#27 Rafalsky241 13/01/2013 - 13:33

Rafalsky
  • Gracz

*
Popularny

Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że gra tutaj już nie ma przyszłości, szkoda tylko czasu. Chcecie administratorzy/moderatorzy karajcie mnie za to co pisze, ale to jest po prostu prawda. Granie tutaj nie jest już graniem, tylko tym, żeby nie stracić e-hajsu, nie roz(cenzura)ć sobie samochodu, kupić coś tanio i nic więcej. Nie ma tego co było kiedyś - przyjemności z gry. Teraz wyjdziesz na drogę, spojrzysz się przez przypadek, ruszając myszką na innego gracza i już dostajesz w(cenzura), powód? Źle się patrzyłeś... :whistle: Jeśli kiedyś poziom się tutaj poprawi to wrócę, chodź wątpię w to, że ten poziom wróci. Ograniczam grę, sory, nie grę tylko pseudola bo nie ma po co wchodzić. Czasami do was zajrzę. Na forum będę cały czas także, jak coś chcecie to piszcie, cześć! ;)

A no i nie wspomniałem o jednym. Jeśli tak wam przeszkadza poziom to dlaczego nie odejdziecie stąd? E-hajs was trzyma? Jest wiele innych serwerów, z lepszym poziomem, także nie wiem co tu robicie :P

Użytkownik matie96 edytował ten post 13/01/2013 - 13:39

• Do góry
    • 5

#28 bienio192072 13/01/2013 - 14:08

bienio1920
  • Gracz

Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że gra tutaj już nie ma przyszłości, szkoda tylko czasu. Chcecie administratorzy/moderatorzy karajcie mnie za to co pisze, ale to jest po prostu prawda. Granie tutaj nie jest już graniem, tylko tym, żeby nie stracić e-hajsu, nie roz(cenzura)ć sobie samochodu, kupić coś tanio i nic więcej. Nie ma tego co było kiedyś - przyjemności z gry. Teraz wyjdziesz na drogę, spojrzysz się przez przypadek, ruszając myszką na innego gracza i już dostajesz w(cenzura), powód? Źle się patrzyłeś... :whistle: Jeśli kiedyś poziom się tutaj poprawi to wrócę, chodź wątpię w to, że ten poziom wróci. Ograniczam grę, sory, nie grę tylko pseudola bo nie ma po co wchodzić. Czasami do was zajrzę. Na forum będę cały czas także, jak coś chcecie to piszcie, cześć! ;)

A no i nie wspomniałem o jednym. Jeśli tak wam przeszkadza poziom to dlaczego nie odejdziecie stąd? E-hajs was trzyma? Jest wiele innych serwerów, z lepszym poziomem, także nie wiem co tu robicie :P

To samo mogę powiedzieć o Tobie, skoro ten server to takie wielkie DNO to po co chcesz wbijać co jakiś czas? Żeby sobie popatrzeć na konto bankowe i e-money? Śmieszne...

"A no i nie wspomniałem o jednym. Jeśli tak wam przeszkadza poziom to dlaczego nie odejdziecie stąd? E-hajs was trzyma? Jest wiele innych serwerów, z lepszym poziomem, także nie wiem co tu robicie :P"

Od tego jest system "kontrataku" skoro "powiedzmy" Cię uderzył to trzeba było nie oddawać a fakt ,że ktoś oddaje jest prosty - sam dąży do DM'u a to że dostał w(cenzura) i leży na BW to już tylko i wyłącznie jego problem. Właśnie przez takich ludzi ,którzy pierw robią DM, a później leżą z BW albo w AJ z karą robi się płacz i rozsiewanie plotek jaki to server jest zły bo go pobili za "DARMO" -.-.

A co do event'u to ,że był roz...(cenzura) to tylko i wyłącznie wina SAN NEWS, a wiecie dlaczego? Jak organizujesz event to rób to przynajmniej z 7 dniowym wyprzedzeniem, ogarnij wszystko na spokojnie, załatw dwóch albo jednego GM'a żeby karał ludzi odwalających. Wam brakowało tego ostatniego - niestety...

Użytkownik bienio1920 edytował ten post 13/01/2013 - 14:15

• Do góry
    • 0

#29 Volodyś685 13/01/2013 - 14:44

Volodyś
  • Gracz
Jestem za zdaniem termita, aczkolwiek moim zdaniem event był kiepsko przygotowany. Dlaczego? Trasa niczym na serwerze drift, wystarczy wpisać /drift4 i gitarka, ta sama trasa... Gramy w Los Santos, zorganizujcie coś tutaj, pogadajcie z LSPD, niech postawią kilka radiowozów na przejazdach, helikoptery do nadzoru trasy... Przykładowo taki skręt z góry Vinewood, da rade tam? Da... Ale przegięcie, jechać do SF na event. Aczkolwiek termit ma racje, obecna rozgrywka ogranicza się do kilku zdań. "Daj apap" "Na sell" "xx napraw, tanio" "xx przebiegu, okazja". Widzieliście ostatnio jakieś zdanie podrzędnie złożone na serwerze? Bo ja niestety nie, pomijając paru znajomych...

W moim przekonaniu powinni zmienić lidera kilku frakcji (nie Ciebie termitku :D). Przykład takiego Mr. Książkiewicza, widział ktoś go kiedyś w grze? Ultra grał, i nadzorował, a jedyny nadzór od strony zarządu opiera się na logach jak im się zachce to sprawdzić...
  • Do góry
    • 1

#30 Flup1833 13/01/2013 - 14:49

Flup
  • Gracz
Aby event się odbył porządnie na serwerze, to musi być jakaś duża nagroda, żeby pojawiło się wielu graczy i pomoc GM'ów, którzy zapanują nad szkodnikami, które wywołają po pewnym czasie haos. Mi się podoba tyle, że ktoś chcę coś zrobić dla graczy, ciekawego, coś odbiegającego od monotonnej gry, przynajmniej dla połowy społeczności, zaś oni nie potrafią tego docenić...
  • Do góry
    • 1

#31 Volodyś685 13/01/2013 - 15:00

Volodyś
  • Gracz

Aby event się odbył porządnie na serwerze, to musi być jakaś duża nagroda, żeby pojawiło się wielu graczy i pomoc GM'ów, którzy zapanują nad szkodnikami, które wywołają po pewnym czasie haos. Mi się podoba tyle, że ktoś chcę coś zrobić dla graczy, ciekawego, coś odbiegającego od monotonnej gry, przynajmniej dla połowy społeczności, zaś oni nie potrafią tego docenić...

Nie prawda. Przykładem eventu bez nagrody ,który się odbył udanie jest wesele i ślub werci i michała. A SN tam nie było...
  • Do góry
    • 0

#32 Rafalsky241 13/01/2013 - 15:11

Rafalsky
  • Gracz

To samo mogę powiedzieć o Tobie, skoro ten server to takie wielkie DNO to po co chcesz wbijać co jakiś czas? Żeby sobie popatrzeć na konto bankowe i e-money? Śmieszne...

Od tego jest system "kontrataku" skoro "powiedzmy" Cię uderzył to trzeba było nie oddawać a fakt ,że ktoś oddaje jest prosty - sam dąży do DM'u a to że dostał w(cenzura) i leży na BW to już tylko i wyłącznie jego problem. Właśnie przez takich ludzi ,którzy pierw robią DM, a później leżą z BW albo w AJ z karą robi się płacz i rozsiewanie plotek jaki to server jest zły bo go pobili za "DARMO" -.-.

A co do event'u to ,że był roz...(cenzura) to tylko i wyłącznie wina SAN NEWS, a wiecie dlaczego? Jak organizujesz event to rób to przynajmniej z 7 dniowym wyprzedzeniem, ogarnij wszystko na spokojnie, załatw dwóch albo jednego GM'a żeby karał ludzi odwalających. Wam brakowało tego ostatniego - niestety...

Jeśli jesteś taki zajebisty i wszystko umiesz wspaniale podsumować, to napisz na lidera San News podanie, niech ci je przyjmą i ogarnij sobie w 7 dni event, życzę powodzenia bo twoje rozumienie to (cenzura)a jest na poziomie przedszkolaka. Wiesz ile my ten event organizowaliśmy? Miesiąc dla twojej wiadomości, jak widzisz dzieci, które weszły na serwer po raz pierwszy, (o tobie też to mogę powiedzieć, skoro mylisz kanały OOC z IC) to za chuja ci żaden event nie wyjdzie. GM, biegał i zwiedzał sobie krajobrazy z resztą społeczności bawiąc się przy tym dobrze. Jak chcesz jeszcze pisać głupie teksty w celu nabicia sobie postu to daruj bo tylko robisz z siebie debila.

Nie prawda. Przykładem eventu bez nagrody ,który się odbył udanie jest wesele i ślub werci i michała. A SN tam nie było...

Człowieku gdzie ty wtedy byłeś? Chyba ci się coś śniło bo jakbyś tam był, to zauważyłbyś, że Furiato wszystko na żywo nadawał - na ślubie pomagał wszystko przez /m, a nadawał nie pamiętam kto. Byli GM'owi - był ogar. Chociaż spoglądając nawet na ten Event ślubu zachowywaliście się jak byście byli pierwszy raz na ślubie :-/

I tu masz racje, zbierałem z Humanem przez cały miesiąc hajs, żeby społeczność miała te głupie 4k czy 3k za pierwsze miejsce, robiłem zbiórki, licytacje, bloki w tygodniu - wszystko na rzecz eventu. Dzięki zajebistości społeczności roz(cenzura)liście mi marzenia o extra, super evencie w 20 minut.

. Ale przegięcie, jechać do SF na event.

To może wytnijmy część mapy, w centrum nie będziecie mieć lagów, bo mniej obiektów i grajmy w samym centrum. Po co korzystać z innej części mapy co? Miejsce odebrania paczek zróbmy w ... czekaj, tym nowym budynku co go Bloszek postawił co? Po co marnować e-paliwo hmm?

Użytkownik matie96 edytował ten post 13/01/2013 - 15:11

• Do góry
    • 1

#33 Olekx4184 13/01/2013 - 15:24

Olekx
  • Gracz
Teraz jest trudno organizować jakikolwiek event, bo obecna społeczność serwerów RolePlay nie rozumie tego typu serwerów. Jest dużo nowych osób, którzy poza graniem skryptem nic nie potrafią zrobić. Tak już będzie zawsze, a ten event świadczy o tym, że dane osoby są już znudzone grą i mają gdzieś poświęcenie, by zorganizować takie przedsięwzięcie.
  • Do góry
    • 2

#34 Stalk3r 36 13/01/2013 - 15:37

Stalk3r
  • Gracz
Ogólnie czy event był fajny to osobiście nie mogę tego dogłębnie ocenić. Jednak narzekacie tutaj na graczy, a niektórzy, bo nie mówię tutaj o wszystkich lepiej nie wypadli. Osobiście pojechałem jedynie obejrzeć event w którym nie startowałem, a wyszło jak wyszło. Podjechałem, obejrzałem jednak nie startowałem i nic tam ciekawego nie było, to po prostu najzwyczajniej w świecie postanowiłem opuścić tamto miejsce. I co wzamian za to otrzymałem? Gdy chciałem stamtąd odjechać nieświadomy niczego zjeżdżałem sobie gdy nagle jakiś pracownik San News (Norman Williams chyba) wyskoczył na mnie zza auta z AK47 i najzwyczajniej wbijając BW rozpierniczył do dymu samochód, który prawie wybuchł. Zaraz po tej akcji, czyli jakieś pięć sekund od ostrzału pojawił się GM Arczi, na którego widok ucieszyłem się, bo myślałem, że odpowiednią karę ku temu DMiarzowi wystosuje. A co on zrobił? Dał mi karę w postaci AJota za przeszkadzanie na evencie i sobie poszedł z gry. :s
  • Do góry
    • 0

#35 Volodyś685 13/01/2013 - 15:42

Volodyś
  • Gracz
https://www.youtube.com/watch?v=nyLc43JSvK0&feature=endscreen&NR=1 ---> Mhm...

A co do postu up ciekawe xD Pogadam z nim dzisiaj może. xD

Jeśli jesteś taki zajebisty i wszystko umiesz wspaniale podsumować, to napisz na lidera San News podanie, niech ci je przyjmą i ogarnij sobie w 7 dni event, życzę powodzenia bo twoje rozumienie to (cenzura)a jest na poziomie przedszkolaka. Wiesz ile my ten event organizowaliśmy? Miesiąc dla twojej wiadomości, jak widzisz dzieci, które weszły na serwer po raz pierwszy, (o tobie też to mogę powiedzieć, skoro mylisz kanały OOC z IC) to za chuja ci żaden event nie wyjdzie. GM, biegał i zwiedzał sobie krajobrazy z resztą społeczności bawiąc się przy tym dobrze. Jak chcesz jeszcze pisać głupie teksty w celu nabicia sobie postu to daruj bo tylko robisz z siebie debila.

Człowieku gdzie ty wtedy byłeś? Chyba ci się coś śniło bo jakbyś tam był, to zauważyłbyś, że Furiato wszystko na żywo nadawał - na ślubie pomagał wszystko przez /m, a nadawał nie pamiętam kto. Byli GM'owi - był ogar. Chociaż spoglądając nawet na ten Event ślubu zachowywaliście się jak byście byli pierwszy raz na ślubie :-/

I tu masz racje, zbierałem z Humanem przez cały miesiąc hajs, żeby społeczność miała te głupie 4k czy 3k za pierwsze miejsce, robiłem zbiórki, licytacje, bloki w tygodniu - wszystko na rzecz eventu. Dzięki zajebistości społeczności roz(cenzura)liście mi marzenia o extra, super evencie w 20 minut.

To może wytnijmy część mapy, w centrum nie będziecie mieć lagów, bo mniej obiektów i grajmy w samym centrum. Po co korzystać z innej części mapy co? Miejsce odebrania paczek zróbmy w ... czekaj, tym nowym budynku co go Bloszek postawił co? Po co marnować e-paliwo hmm?

No, szkoda mi paliwa... To aż 1/5 mojego paydaya :|

A tak poza tym, chodzi mi o wyjście poza obszar centrum ale nie los santos. Powiedzmy sobie szczerze, ale to tak jak byś wyjechał z polski ze znajomym na 15 min na piwo xD Sensu brak... Zrób na Vinewood coś nowego, albo na dokach. Ale nie rób mi takich gówien (bez urazy) w SF/LV...
  • Do góry
    • 0

#36 bienio192072 13/01/2013 - 15:44

bienio1920
  • Gracz

Chłopie gram tu sporo czasu i nie mylę kanałów OOC z IC, była to źle zinterpretowana akcja GM'a i tyle - nie będę pisał zbędnych rzeczy z powodu jakiegoś zrytego warna ^^. Przygotowaliście ten event w miesiąc? Śmiechu warte, event planowany od miesiąca a gracze dowiadują się o nim trzy dni przed, i ty mi mówisz ,że ja mam myślenie na poziomie przedszkolaka? hah. Zostałem zhejcony za prawdę, którą już napisałem. Proszę bardzo, mogą mi dać lidera, którego nawet nie chcę. Miesiąc przygotowywać event i nie załatwić przynajmniej dwóch GM'ów, brawo dla Ciebie !
Więcej się tu nie wypowiadam i na przyszłość nie róbcie już event'ów bo jak większość ludzi zauważyło nie potraficie ich ogarnąć do końca.
Tyle, ELO

Ogólnie czy event był fajny to osobiście nie mogę tego dogłębnie ocenić. Jednak narzekacie tutaj na graczy, a niektórzy, bo nie mówię tutaj o wszystkich lepiej nie wypadli. Osobiście pojechałem jedynie obejrzeć event w którym nie startowałem, a wyszło jak wyszło. Podjechałem, obejrzałem jednak nie startowałem i nic tam ciekawego nie było, to po prostu najzwyczajniej w świecie postanowiłem opuścić tamto miejsce. I co wzamian za to otrzymałem? Gdy chciałem stamtąd odjechać nieświadomy niczego zjeżdżałem sobie gdy nagle jakiś pracownik San News (Norman Williams chyba) wyskoczył na mnie zza auta z AK47 i najzwyczajniej wbijając BW rozpierniczył do dymu samochód, który prawie wybuchł. Zaraz po tej akcji, czyli jakieś pięć sekund od ostrzału pojawił się GM Arczi, na którego widok ucieszyłem się, bo myślałem, że odpowiednią karę ku temu DMiarzowi wystosuje. A co on zrobił? Dał mi karę w postaci AJota za przeszkadzanie na evencie i sobie poszedł z gry. :s

No właśnie, tutaj zabrakło LSPD. Było sporo odwalaczy? Dlatego że Gm nie pilnował a ten rozkaz ze strony LD czy kogoś tam z SN żeby strzelać do odwaalczy to już totalna klapa ^^, dziennikarz strzelający do cywili - WSPANIAŁY POMYSŁ, taki osobnik powinien dostać GMa phah...

Użytkownik bienio1920 edytował ten post 13/01/2013 - 15:48

• Do góry
    • 0

#37 Rafalsky241 13/01/2013 - 15:48

Rafalsky
  • Gracz

https://www.youtube....=endscreen&NR=1 ---> Mhm...

A co do postu up ciekawe xD Pogadam z nim dzisiaj może. xD

No, szkoda mi paliwa... To aż 1/5 mojego paydaya :|

A tak poza tym, chodzi mi o wyjście poza obszar centrum ale nie los santos. Powiedzmy sobie szczerze, ale to tak jak byś wyjechał z polski ze znajomym na 15 min na piwo xD Sensu brak... Zrób na Vinewood coś nowego, albo na dokach. Ale nie rób mi takich gówien (bez urazy) w SF/LV...

Zobacz kiedy filmik był i porównaj poziom jaki był wtedy, a jaki jest teraz - pozdrawiam. :whistle:

Chłopie gram tu sporo czasu i nie mylę kanałów OOC z IC, była to źle zinterpretowana akcja GM'a i tyle - nie będę pisał zbędnych rzeczy z powodu jakiegoś zrytego warna ^^. Przygotowaliście ten event w miesiąc? Śmiechu warte, event planowany od miesiąca a gracze dowiadują się o nim trzy dni przed, i ty mi mówisz ,że ja mam myślenie na poziomie przedszkolaka? hah. Zostałem zhejcony za prawdę, którą już napisałem. Proszę bardzo, mogą mi dać lidera, którego nawet nie chcę. Miesiąc przygotowywać event i nie załatwić przynajmniej dwóch GM'ów, brawo dla Ciebie !
Więcej się tu nie wypowiadam i na przyszłość nie róbcie już event'ów bo jak większość ludzi zauważyło nie potraficie ich ogarnąć do końca.
Tyle, ELO

Jakbyś zauważył człowieku to dwóch GM'ów minimum było na Evencie - to już nie nasza wina, że biegali sobie z graczami i noobili tak samo jaki oni. Nie chcesz lidera bo byś tego nie udźwignął - nie twoje progi. Bajo.
  • Do góry
    • 0

#38 bienio192072 13/01/2013 - 15:54

bienio1920
  • Gracz
Nie chcę go dlatego bo po co mi jakiś LD w tak jak dla mnie głupiej organizacji? Wystarczyło by się nie (cenzura)ić z ludźmi zatrudnionymi i było by wszystko ogarnięte. Gdy ludzie mają za dużo luzu wtedy dochodzi do odwalania, krótko trzymać każdego i chodzili by jak w zegarku.
Skoro GM'owie rzekomo odwalali z innymi ludźmi to trzeba było robić ss'y, nagrać filmik a oni na pewno stracili by posadę.
Nie było mnie na evencie więc skąd mam wiedzieć czy był tam jakiś GM?

Nie moje progi? Co za problem jest ogarnąć bandę gimnazjalistów w organizacji? Już bym wolał pograć w jakimś fajnym gangu (a nie ma teraz żadnego)
i coś osiągnąć niż latać za bandom idiotóq cykających zdjęcia przy każdej dobrej okazji.
  • Do góry
    • 0

#39 Rafalsky241 13/01/2013 - 15:57

Rafalsky
  • Gracz

Nie chcę go dlatego bo po co mi jakiś LD w tak jak dla mnie głupiej organizacji? Wystarczyło by się nie (cenzura)ić z ludźmi zatrudnionymi i było by wszystko ogarnięte. Gdy ludzie mają za dużo luzu wtedy dochodzi do odwalania, krótko trzymać każdego i chodzili by jak w zegarku.
Skoro GM'owie rzekomo odwalali z innymi ludźmi to trzeba było robić ss'y, nagrać filmik a oni na pewno stracili by posadę.
Nie było mnie na evencie więc skąd mam wiedzieć czy był tam jakiś GM?

Nie moje progi? Co za problem jest ogarnąć bandę gimnazjalistów w organizacji? Już bym wolał pograć w jakimś fajnym gangu (a nie ma teraz żadnego)
i coś osiągnąć niż latać za bandom idiotóq cykających zdjęcia przy każdej dobrej okazji.

To po co (cenzura)isz głupoty, jak cię na evencie nie było i nie wiesz, że GM'owie byli? Sugerujesz, że nie prosiliśmy GM'ów żeby nam pomogli, skąd to wiesz co? Dobra, w sumie to mnie to (cenzura)i, lecę na WOŚP, bo nasza rozmowa nie ma żadnego sensu...
Trzymaj się.

Użytkownik matie96 edytował ten post 13/01/2013 - 15:57

• Do góry
    • 0

#40 Volodyś685 13/01/2013 - 16:02

Volodyś
  • Gracz
Według autora tematu wszystko było perfekcyjnie zorganizowane, i na wszystko ma odpowiedź, a jak nie ma to "Taki poziom serwera"... Event nie był zorganizowany najlepiej pod względem zorganizowania. Z resztą widać to po stopniu wypowiedzi tutaj...
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych