Napisałem to wiele razy, napiszę kolejny raz. Dla ułatwienia, rozmieszczę zbiór bzdur zwany dalej wywodem mym w podpunktach, co by wam się, droga gimbazo, liceazo, studiazo, podstazo, przedszkolazo, łatwiej to gówno czytało.
Punkt Pański Pierwszy, ogólne zdanie o San News.Przy obecnej społeczności naszej drogiej i kochanej, która całymi dniami napieprza handel w centrum San News jest maszynką do reklamowania ich żałosnego sprzedawania, kupowania, zamieniania, niszczenia, czy czegokolwiek jeszcze związanego z autami, domami, budynkami z x metrów i x mebli, oczywiście wszystko po OKAZYJNYCH cenach i NIGDY W ŻYCIU nie znajdą taniej. Przy zakupie pojazdów nie zapomnij stwierdzić, że przebieg 2000 to mega super hiper ekstra chujowy w chuj i w ogóle, auto do wy(cenzura)nia. Ponad tysiąc napraw też, pamiętaj. Jeżeli auto posiada tuning, to jest on chujowy i będziesz go musiał zmienić.
Punkt Pański Drugi, zainteresowanie frakcją.Każdy się boi zmian, no (cenzura)a. Co z tego, że aktualnie jest chujowo, nie zmieniajmy. Co z tego, że San News nie jest aktywne, ważne że paydaya płacą. Poproś administrację o dodatkowy skrypt dla San News, który zaciekawi graczy. Nie. Bo nie. O obiekty prosiliśmy się pare miechów.
Punkt Pański Trzeci, audycje na żywo.Społeczność poza operacjami wszelakimi związanymi z ruchomościami i nieruchomościami czasami ma ochotę iść na imprezę. Oczywiście na e-imprezę. Yay, (cenzura)a mać, jak zajebiście, najlepiej wpisałem //tancz3 na parkiecie, na pewno wygram pieniądze! Ludzie, nie wierzcie w losowania na imprezach. Ustawione. Po pewnym czasie sprawowania stanowiska lidera San News widać to na pierwszy rzut oka. Zresztą, nie trzeba być głupim żeby się domyślić, ze w społeczeństwie e-statsów nikt wam nie da admirala za free. Ostatnie porządne imprezy na n4g jakie pamiętam to imprezy Gawrona, zanim Voltage (heja, heja!) załatwił mu bana. No, ta konkurecja z energy 2000, nie pamiętam kto to energy prowadził, ale sorry że kiedyś, jeszcze za czasów kluczyków dorabianych w salonach, za(cenzura)łem ci Cheetaha i utopiłem w morzu. To Bobicz mnie do tego namówił! Poza imprezami zdarzają się też GALE MMA. Grupa statsów z >5k siły na(cenzura)a się na ringu. Chuj, że nikt z nich nie ma przeszkolenia IC. Miliony e-dolarów wydanych na heroine, żeby 2j siły więcej wpadło przynosi wymierne zyski, w(cenzura)e trzem innym statsom i będę bogaty. Nie ma sensu wymyślenia czegoś takiego jak liga bokserska, liga piłkarska, bo społeczeństwo nam zbyt zmłodniało, żeby cieszyć się z gry innej, niż sprzedawanie i kupowanie aut w kółko. No i Szanowna Administracja, która od paru miesięcy próbuje zrobić ligę wyścigową, której etap tworzenia kończy się na zebraniu e-money i potem płacz statsie, żeś stracił 50k.
Punkt Pański Czwarty, eventy.Na przykładzie eventu, który ekipa przygotowała na dziś (tj. na wczoraj w sumie):
Zasada pierwsza: Najlepiej, żeby na evencie można było wygrać kasę. Zrobione.
Zasada druga: Najlepiej, żeby tą kasę dawali za darmo. P(cenzura)ało?
Zasada trzecia: Jak już muszę się ścigać, to niech nie taranują, najlepiej prosta trasa na której liczy się vmax, to przyjade swoim proelo(cenzura)amać bulletem i wszystkich wykoszę. P(cenzura)ało x2.
Zasada czwarta: Moje zasady nie zostały spełnione? EVENT BYŁ CHUJOWY DZIĘKUJĘ.
I na tej podstawie powstał płacz w postaci tych wszystkich żali w tym temacie.
Dobranoc.
Użytkownik Termitek edytował ten post 13/01/2013 - 02:44