Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] MB_Driving_School - wypłata 220-300$.

mb driving school rekrutacja

• Please log in to reply
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 gorniczek — 3 21/01/2013 - 19:03

gorniczek
  • Gracz

((piszę jeszcze raz, bo poprawiłem trochę to))

Dołączona grafika

Imię i nazwisko: Mike Testa

Numer telefonu: 2663238

Doświadczenie: Pracowałem w firmie TAXI, gdzie sumiennie wypełniałem swoje zadania. Nigdy nie miałem wypadku oraz nigdy nie złamałem jakiegokolwiek prawa, świadczy o tym czysta kartoteka, a całość składa się na to, że jeżdzę zgodnie z prawem i nie mam z tym problemów.

[Ja [Mike Testa]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]

Użytkownik gorniczek edytował ten post 21/01/2013 - 19:04

• Do góry
    • 0

#42 Maserati — -24 21/01/2013 - 20:03

Maserati
  • Gracz

Dołączona grafika

Imię i nazwisko: Trevor Abate
Numer telefonu:266-9465
Doświadczenie: Pracuje w Taxi pracowałem kiedyś w nauce jazdy doświadczenie mam, więcej na rozmowie kwalifikacyjnej.
Ja Trevor Abate. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.

Użytkownik Adi2834 edytował ten post 21/01/2013 - 20:06

• Do góry
    • 1

#43 KingKarton — 202 21/01/2013 - 21:01

KingKarton
  • Gracz

Dołączona grafika
Imię i nazwisko: Frank Herrera
Numer telefonu: 265-90-26
Doświadczenie: Niestety brak, jednak kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Ja Frank Herrera. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.

Odrzucam.

((piszę jeszcze raz, bo poprawiłem trochę to))

Dołączona grafika

Imię i nazwisko: Mike Testa

Numer telefonu: 2663238

Doświadczenie: Pracowałem w firmie TAXI, gdzie sumiennie wypełniałem swoje zadania. Nigdy nie miałem wypadku oraz nigdy nie złamałem jakiegokolwiek prawa, świadczy o tym czysta kartoteka, a całość składa się na to, że jeżdzę zgodnie z prawem i nie mam z tym problemów.

[Ja [Mike Testa]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]

Akceptuję, zgłoś się IG.

Dołączona grafika

Imię i nazwisko: Trevor Abate
Numer telefonu:266-9465
Doświadczenie: Pracuje w Taxi pracowałem kiedyś w nauce jazdy doświadczenie mam, więcej na rozmowie kwalifikacyjnej.
Ja Trevor Abate. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.

Odrzucam.

Siema, piszę tutaj ponieważ mam blokadę pisania na 30 dni xD

Dołączona grafika
Imię i nazwisko: Chad Thompson
Numer telefonu:
Doświadczenie: Mieszkając w Las Venturas prowadziłem własny ośrodek szkolenia kierowców, a jeszcze wcześniej zanim otworzyłem swoją firmę to pracowałem w jednej firmie gdzie udzielałem nauki jazdy i bardzo dobrze mi to wychodziło i szefostwo było ze mnie bardzo zadowolone.
[Ja [Chad Thompson]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]

Akceptuję, zgłoś się IG.

Hahahaha. :D Zwróćcie uwagę na 3 podania od góry w tym poście - szczególnie na godzinę. :P
  • Do góry
    • 0

#44 _AirSoft977_ — 0 23/01/2013 - 14:28

_AirSoft977_
  • Gracz

Dołączona grafika
Imię i nazwisko: Nathanial Roberts
Numer telefonu: 2677178
Doświadczenie:

Były pracownik jako instruktor. Pracowałem już parę osób w owej branży, mam juz jakiś czas prawo jazdy sam w wieku 19 lat szkolilem się w owej orgaznizacji jeszcze nigdy w życiu nie spowodowałem zadnego wypadku oraz jestem osobą odpowiedzialną i summieną. Znam każdą nową nowinke która wchodzi w zycie do zdania testów prawa jazdy.

[Nathanial Roberts]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]
  • Do góry
    • 0

#45 KingKarton — 202 23/01/2013 - 14:42

KingKarton
  • Gracz

Dołączona grafika
Doświadczenie:

Były pracownik jako instruktor. Pracowałem już parę osób w owej branży, mam juz jakiś czas prawo jazdy sam w wieku 19 lat szkolilem się w owej orgaznizacji jeszcze nigdy w życiu nie spowodowałem zadnego wypadku oraz jestem osobą odpowiedzialną i summieną. Znam każdą nową nowinke która wchodzi w zycie do zdania testów prawa jazdy.

[Nathanial Roberts]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]

Akceptuję, zgłoś się IG.
  • Do góry
    • 0

#46 Rytmo — 0 23/01/2013 - 14:43

Rytmo
  • Świeżak

Dołączona grafika

Imię i nazwisko: Imię i nazwisko: Darrell Walker

Doświadczenie:

Były pracownik jako instruktor i kierowca TAXI. Posiadam prawo jazdy na 3 kat. Wywiązuje się ze swoich obowiązków. Nigdy nie złamałem prawa, więc jeżdżę z przepisami.

[Darrell Walker]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]

Użytkownik Rytmo edytował ten post 23/01/2013 - 14:47

• Do góry
    • 0

#47 KingKarton — 202 23/01/2013 - 15:46

KingKarton
  • Gracz

Dołączona grafika
Doświadczenie:

Akceptuję, zgłoś się IG.

Odrzucam, masz słaby poziom RP co pokazała rozmowa kwalifikacyjna.

Dołączona grafika

Imię i nazwisko: Imię i nazwisko: Darrell Walker

Doświadczenie:

Były pracownik jako instruktor i kierowca TAXI. Posiadam prawo jazdy na 3 kat. Wywiązuje się ze swoich obowiązków. Nigdy nie złamałem prawa, więc jeżdżę z przepisami.

[Darrell Walker]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]

Odrzucam, nie postarałeś się.
  • Do góry
    • 0

#48 _AirSoft977_ — 0 23/01/2013 - 15:49

_AirSoft977_
  • Gracz

Odrzucam, masz słaby poziom RP co pokazała rozmowa kwalifikacyjna.

Odrzucam, nie postarałeś się.

A ty masz bardzo wysoki co nawet nie rozmawialśmy IC tylko odrazu przeszłes do ooc Gdzie za dwa sms (3,86) oferujesz kierownika co nawet wyłanczasz PW, i tak skarga juz poszla.
  • Do góry
    • 0

#49 KingKarton — 202 23/01/2013 - 16:08

KingKarton
  • Gracz

A ty masz bardzo wysoki co nawet nie rozmawialśmy IC tylko odrazu przeszłes do ooc Gdzie za dwa sms (3,86) oferujesz kierownika co nawet wyłanczasz PW, i tak skarga juz poszla.

:D :D :D :D :D Roz(cenzura)łeś mnie.
Sam pytałeś, czy nie zaoferowałbym Ci zarządu za 1000$ i 3 sms'y. ^^
Ja tylko nawiązałem do tego IC, że mogę dać Ci kierownika, w zamian za udział w firmie - w postaci kupna mebli do budynku.

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA DO ODWOŁANIA.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: mb driving, school, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych