Imię i nazwisko: Frank Herrera
Numer telefonu: 265-90-26
Doświadczenie: Niestety brak, jednak kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Ja Frank Herrera. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.
Odrzucam.
((piszę jeszcze raz, bo poprawiłem trochę to))

Imię i nazwisko: Mike Testa
Numer telefonu: 2663238
Doświadczenie: Pracowałem w firmie TAXI, gdzie sumiennie wypełniałem swoje zadania. Nigdy nie miałem wypadku oraz nigdy nie złamałem jakiegokolwiek prawa, świadczy o tym czysta kartoteka, a całość składa się na to, że jeżdzę zgodnie z prawem i nie mam z tym problemów.
[Ja [Mike Testa]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]
Akceptuję, zgłoś się IG.

Imię i nazwisko: Trevor Abate
Numer telefonu:266-9465
Doświadczenie: Pracuje w Taxi pracowałem kiedyś w nauce jazdy doświadczenie mam, więcej na rozmowie kwalifikacyjnej.
Ja Trevor Abate. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.
Odrzucam.
Siema, piszę tutaj ponieważ mam blokadę pisania na 30 dni xD

Imię i nazwisko: Chad Thompson
Numer telefonu:
Doświadczenie: Mieszkając w Las Venturas prowadziłem własny ośrodek szkolenia kierowców, a jeszcze wcześniej zanim otworzyłem swoją firmę to pracowałem w jednej firmie gdzie udzielałem nauki jazdy i bardzo dobrze mi to wychodziło i szefostwo było ze mnie bardzo zadowolone.
[Ja [Chad Thompson]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.]
Akceptuję, zgłoś się IG.Hahahaha.
Zwróćcie uwagę na 3 podania od góry w tym poście - szczególnie na godzinę.