REKRUTACJA ZAMKNIĘTA DO ODWOŁANIA!

MB Driving School - to nowo powstały ośrodek szkolenia kursantów, założony przez Martin'a Barkera. Wykwalifikowane grono instruktorów z przyjemnością przeprowadzą z Tobą kurs i nauczą Cię, jak poprawnie poruszać się po drogach, aby uniknąć nieszczęśliwych wypadków!

Z dniem dzisiejszym otwieramy rekrutację na stanowisko instruktora, jak i kierownika w naszej firmie. Posady te, wiążą się z dużą odpowiedzialnością, ponieważ dbanie nie tylko o siebie, ale także o klienta, jak i o pojazd firmowy. Każda osoba, która składa do nas podanie, akceptuje niniejszy regulamin:
1. Instruktor od momentu wejścia do pojazdu staje się za nie odpowiedzialny, w przypadku uszkodzenia jakiejkolwiek części bezzwłocznie zabiera się do jej naprawy. 2. Instruktor zobowiązany jest to postoju pojazdem w centrum, oczekując na zgłoszenie. 3. Pojazd firmowy nie może być używany co celów prywatnych, chyba, że zarząd wyrazi na to zgodę.

Pojazd służbowy marki manana.
Służbowy pager.
Wypłatę w wysokości 220$ za 30min pracy.
Posiadamy również system plusów, dzięki czemu wypłata może osiągnąć nawet 300$. Dodatkowo dla pracownika tygodnia oferujemy nagrodę. Instruktorzy, którzy będą wyróżniać się Swoją aktywnością, mogą zostać awansowani na kierownika.

Jeśli chcesz zostać instruktorem, złóż podanie według tego wzoru.
[center][img]http://i.imgur.com/2etuV.png[/img] [b]Imię i nazwisko:[/b] [b]Wiek:[/b] [b]Numer telefonu:[/b] [b]Doświadczenie:[/b] [i][b][Ja [Nick_Postaci]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.][/b][/i][/center]

Jeśli chcesz zostać kierownikiem, złóż podanie według tego wzoru.
[center][img]http://i.imgur.com/GQ0Xj.png[/img][/center] [center]Imię i nazwisko: Wiek: Numer telefonu: Doświadczenie: Dlaczego Ty?: Co wniesiesz swoją osobą do firmy?: [i][b][Ja [Nick_Postaci]. Akceptuję umowę, świadczącą o tym, iż naprawię pojazd po jego zniszczeniu, jak i pokryję koszty wszelkich wykroczeń, odstawiając auto w takim stanie, jakim je zastałem.][/i][/b][/center]

Możesz również udać się bezpośrednio do naszej siedziby!
Znajdujemy się na marine, obok Burger King'a - obecnie Sky Cars.

Użytkownik Sebau edytował ten post 23/01/2013 - 16:09