Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[LS Corp] [Rekrutacja na stanowisko kierownika!] LS Mobile - 300$ dla najaktywniejszego członka dnia + pojazdy dla pracownika miesiąca!

kierownik ls mobile

• Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 eXqablee — 3587 23/12/2012 - 15:54

eXqablee
  • Gracz

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Los Santos Mobile - Operator komórkowy wraz z salonem, który znajduje się w samym centrum miasta Los Santos. Nie trudno jest znaleźć lokal, wystarczy sugerować się dosyć dużym logiem LS Mobile nad wejściem przemierzając centralne ulice miasta. W łatwy sposób dostaniecie się taksówką na miejsce, gdyż postój taxi jest zaraz obok salonu! Dlaczego u Nas, a nie u konkurencji? To proste! Posiadamy wiele cennych nagród dla aktywnych pracowników, począwszy od nagrody pieniężnej, kończąc podarowaniu na określony czas pojazdu służbowego (freeway) na własność! Oprócz tego jesteśmy bardzo zaufaną firmą i jak do tej pory nigdy nie zawiedliśmy żadnego klienta!

Jeśli pragniesz pracować dla Nas, złóż podanie na podany adres ( [email protected] ) ((W tym temacie!)) i oczekuj na nasz werdykt, następnie udaj się do lokalu w celu przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej. ((Napisz na /w Casey Wallace, jeśli nie ma mnie w budynku lub zadzwoń na numer z tablicy korkowej))

UWAGA!
Tylko dwóch kierowników, którzy uzyskają największą ilość zatrudnionych osób otrzymają premię w wysokości $1000! Minimalna ilość zatrudnionych to dwadzieścia osób, życzymy powodzenia!

Imię i nazwisko:
Data oraz miejsce urodzenia:
Doświadczenie:
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy))

Lokalizacja.

Dołączona grafika

Serdecznie zapraszamy, Zarząd Los Santos Mobile!

• Do góry
    • 1

#2 StoproX — 0 23/12/2012 - 16:51

StoproX
  • Gracz
Imię i nazwisko: Armani Adams
Data oraz miejsce urodzenia: 21.11.1989r Las Venturas
Doświadczenie: Doświadczenie mam bardzo dobre, pracowałem już w tego typu biznesie i chciał bym pracowac w "LS Mobile".
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy))
  • Do góry
    • 0

#3 PanDziurka — -1 23/12/2012 - 17:58

PanDziurka
  • Gracz
Imię i nazwisko: Brayan Gutierrez
Data oraz miejsce urodzenia: 01.09.1984
Doświadczenie: Doświadczenie mam dosyć spore. Skończyłem studia na kierunku Administracji i Zarządzania, pracowałem trochę w biurze. Myślę że moje doświadczenie pozwoli na szybkie rozwinięcie się firmy oraz dobrą reklamę na mieście. Mam dużo propozycji co do funkcjonowania działalności.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)): Tak
  • Do góry
    • 0

#4 BimBom — 0 23/12/2012 - 18:40

BimBom
  • Gracz
Imię i nazwisko: Leonardo DeSeta
Data oraz miejsce urodzenia: 15.06.1985r. Las Vegas
Doświadczenie: Doświadczenia, mam dobre pracowałem kiedyś w tym typie biznesu, byłem kiedyś tam kierownikiem, dawałem sobie rade nawet dobrze. Jestem pracowity, punktualny.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)) Tak.
  • Do góry
    • 0

#5 Hubeusz — 1 23/12/2012 - 18:58

Hubeusz
  • Gracz
Imię i nazwisko: Jack Wilkinson
Data oraz miejsce urodzenia: 31.08.1980r Los Santos
Doświadczenie: Jestem osobą która skonczyła niedawno edukacje, zaczołem od liceum profilowanego ekonomik administracja, po ukończeniu 3 letniego liceum kontynuowałem swój zawód na studiach. Wszystkie zostały zaliczone i otrzymałem certyfikat, uważam ze z tym doświadczeniem spełnie oczekiwania na miejscu kierownika.

Użytkownik Hubeusz edytował ten post 23/12/2012 - 18:58

• Do góry
    • 0

#6 eXqablee — 3587 23/12/2012 - 20:49

eXqablee
  • Gracz

Imię i nazwisko: Armani Adams
Data oraz miejsce urodzenia: 21.11.1989r Las Venturas
Doświadczenie: Doświadczenie mam bardzo dobre, pracowałem już w tego typu biznesie i chciał bym pracowac w "LS Mobile".

Imię i nazwisko: Brayan Gutierrez
Data oraz miejsce urodzenia: 01.09.1984
Doświadczenie: Doświadczenie mam dosyć spore. Skończyłem studia na kierunku Administracji i Zarządzania, pracowałem trochę w biurze. Myślę że moje doświadczenie pozwoli na szybkie rozwinięcie się firmy oraz dobrą reklamę na mieście. Mam dużo propozycji co do funkcjonowania działalności.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)): Tak

Imię i nazwisko: Leonardo DeSeta
Data oraz miejsce urodzenia: 15.06.1985r. Las Vegas
Doświadczenie: Doświadczenia, mam dobre pracowałem kiedyś w tym typie biznesu, byłem kiedyś tam kierownikiem, dawałem sobie rade nawet dobrze. Jestem pracowity, punktualny.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)) Tak.

Imię i nazwisko: Jack Wilkinson
Data oraz miejsce urodzenia: 31.08.1980r Los Santos
Doświadczenie: Jestem osobą która skonczyła niedawno edukacje, zaczołem od liceum profilowanego ekonomik administracja, po ukończeniu 3 letniego liceum kontynuowałem swój zawód na studiach. Wszystkie zostały zaliczone i otrzymałem certyfikat, uważam ze z tym doświadczeniem spełnie oczekiwania na miejscu kierownika.

Zgłoście się do lokalu.
  • Do góry
    • 0

#7 Ofkors_ — 6 23/12/2012 - 20:56

Ofkors_
  • Gracz
Imię i nazwisko: Antoine Vitraelli.
Data oraz miejsce urodzenia: 12.06.1991, San Fierro.
Doświadczenie: W Los Santos jeszcze nie pracowałem w telefonii, lecz będąc jeszcze w San Fierro prowadziłem biznes, a mianowicie Club oraz byłem kierownikiem w takiej właśnie telefonii. Tak więc można powiedzieć, że jakieś tam doświadczenie mam. Radę zawsze sobie dawałem i mam nadzieję, że tak pozostanie. Będę starał się zatrudnić jak najwięcej osób i angażować się w rozwój firmy. Pozdrawiam Antoine.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)): Tak.
  • Do góry
    • 0

#8 norbixxx — 0 23/12/2012 - 21:00

norbixxx
  • Gracz
Imię i nazwisko:Michael Clark
Data oraz miejsce urodzenia:Liberty City 25/05/1987
Doświadczenie: W liberty city pracowałem w lombardzie z telefonami więc można uznać, że jakieś doświadczenie posiadam. Aktualnie pracuję w Central Gym.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)) Tak
  • Do góry
    • 0

#9 eXqablee — 3587 23/12/2012 - 21:07

eXqablee
  • Gracz

Imię i nazwisko: Antoine Vitraelli.
Data oraz miejsce urodzenia: 12.06.1991, San Fierro.
Doświadczenie: W Los Santos jeszcze nie pracowałem w telefonii, lecz będąc jeszcze w San Fierro prowadziłem biznes, a mianowicie Club oraz byłem kierownikiem w takiej właśnie telefonii. Tak więc można powiedzieć, że jakieś tam doświadczenie mam. Radę zawsze sobie dawałem i mam nadzieję, że tak pozostanie. Będę starał się zatrudnić jak najwięcej osób i angażować się w rozwój firmy. Pozdrawiam Antoine.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)): Tak.

Imię i nazwisko:Michael Clark
Data oraz miejsce urodzenia:Liberty City 25/05/1987
Doświadczenie: W liberty city pracowałem w lombardzie z telefonami więc można uznać, że jakieś doświadczenie posiadam. Aktualnie pracuję w Central Gym.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)) Tak

Zgłoście się do lokalu.
  • Do góry
    • 0

#10 Advocat — 22 23/12/2012 - 23:44

Advocat
  • Gracz
Imię i nazwisko: Angelo Calise.
Data oraz miejsce urodzenia: 12.06.1990, Los Santos.
Doświadczenie: Doświadczenia jako tako w tym zawodzie nie mam, lecz bardzo szybko postaram się je zdobyć. Kilka razy już widziałem jak pracują różne osoby w telefonii, więc dużych problemów z tym miał nie będę. Ubiegam się o stanowisko kierownika, ponieważ mam bardzo dobry kontakt z ludźmi i dobrze potrafię się z nimi dogadać. Chciałbym pomagać w rozwoju firmy i chętnie podejmę się każdego zadania. A co jeszcze potrafię, to przekonamy się podczas naszej współpracy. Pozdrawiam.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy: Jasne.))
  • Do góry
    • 0

#11 Jest Dobrze — 0 24/12/2012 - 17:43

Jest Dobrze
  • Gracz
Imię i nazwisko: Cayden Bertucci
Data oraz miejsce urodzenia: 16.05.1986
Doświadczenie: Doświadczenia takiego dużego nie mam, lecz postaram się je nadrobić. Obserwuje, i widzę jak pracują wasi pracownicy więc myślę że sobie poradzę Ubiegam się o to stanowisko ponieważ bardzo lubię rozmawiać z ludźmi i potrafię się dogadać. Chce pomagać firmie i podejmę się tego. Będzie się nam bardzo dobrze pracowało.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy)): Oczywiście.
  • Do góry
    • 0

#12 KuFuSeK — 520 25/12/2012 - 03:03

KuFuSeK
  • Gracz
Imię i nazwisko: Chester Lavoureux
Data oraz miejsce urodzenia: 03/10/1984
Doświadczenie: Kierownik w Trazz Gym, umiejętność zarządzania.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy: Potrafię, potrafię, sam na innej postaci byłem ownerem, skrypt nie jest mi obcy))
  • Do góry
    • 0

#13 eXqablee — 3587 25/12/2012 - 04:49

eXqablee
  • Gracz

Imię i nazwisko: Chester Lavoureux
Data oraz miejsce urodzenia: 03/10/1984
Doświadczenie: Kierownik w Trazz Gym, umiejętność zarządzania.
((Potrafisz obsługiwać się komendami biznesu? Jeśli nie, pomoc znajdziesz w panelu grupy: Potrafię, potrafię, sam na innej postaci byłem ownerem, skrypt nie jest mi obcy))

Zgłoś się do lokalu, wcześniejsze odrzucam z racji tego, że lista kierowników na dzień dzisiejszy jest zapełniona.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych