Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Buon Appetito

restauracja wloska kierownik barman

• Please log in to reply
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 Matisz1091 12/01/2016 - 10:01

Matisz
  • Gracz

maG06kz.png
Buon Appetito! to jedyna tak włoska restauracja w Los Santos, prowadzona przez Julie Signoretti. W naszej restauracji skosztujesz narodowych dań włoskich, napijesz się włoskiego wina a także zjesz najlepsze włoskie desery. 

Rekrutacja:

Restauracja Buon Appetito zatrudni na stanowisko barmana oraz kierownikaWymagana jest ukończona szkoła w kierunku gastronomii. W razie chęci podjęcia pracy w restauracji, prosimy wypełnić formularz zgłoszeniowy i wysłać go na adres:buonappetito@restaurant.com (formularz pozostawiacie w komentarzach tego tematu) lub przyjść do lokalu i zapytać o kierownika.

Wypłaty $120-$180, liczne premie i konkursy dla pracowników

Wzór podań:

Podanie na barmana
Imię:
Nazwisko:
Doświadczenie w branży:
Podanie na kierownika

Imię:
Nazwisko:
Doświadczenie na stanowisku kierownika:
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?:
Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu

Naprzeciwko parkingu!

Spoiler

https://net4game.com...ka-restauracja/

Użytkownik Matisz edytował ten post 17/11/2016 - 08:26

• Do góry
    • 0

#2 FouN-3 12/01/2016 - 10:31

FouN
  • Gracz

Imię: Vance
Numer telefonu: Chwilowo brak.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Tak. Byłem barmanem w włoskiej restauracji a później kierownikiem.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Raczej żadne :)

Legenda:

V - Ja

M - Mężczyzna do rekrutacji

M - Witam! czy jest rekrutacja do pracy? :)

V - Tak oczywiście zapraszam do biura :)

M - Co potrzeba ? 

V - Dowodzik oraz CV poprosze.

M - /me i /do ( CV )

V - /do Co można Wyczytać z CV, jakie doświadczenie

V - Niestety/Gratulacje pan/pani nie dostał/dostał się do naszej branży. 

Użytkownik FouN edytował ten post 12/01/2016 - 10:31

• Do góry
    • 0

#3 Matisz1091 12/01/2016 - 10:35

Matisz
  • Gracz

Imię: Vance
Numer telefonu: Chwilowo brak.
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Tak. Byłem barmanem w włoskiej restauracji a później kierownikiem.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Raczej żadne :)

Legenda:

V - Ja

M - Mężczyzna do rekrutacji

M - Witam! czy jest rekrutacja do pracy? :)

V - Tak oczywiście zapraszam do biura :)

M - Co potrzeba ? 

V - Dowodzik oraz CV poprosze.

M - /me i /do ( CV )

V - /do Co można Wyczytać z CV, jakie doświadczenie

V - Niestety/Gratulacje pan/pani nie dostał/dostał się do naszej branży. 

Zapraszam na godzinę 10:45 do restauracji na rozmowę, wywnioskujemy IC co dalej. :)

• Do góry
    • 0

#4 xDanko0 14/01/2016 - 21:52

xDanko
  • Świeżak

Imię: Ean
Nazwisko: Martinez
Numer telefonu: 6316717
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Nie mam doświadczenia na stanowisku kierowniczym ale jestem pewny ,że poradzę Sobie bardzo dobrze z tą funkcją ponieważ jestem osobą bardzo szybko uczącą się nowych rzeczy.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Nie zmieniłbym nic w firmie oprócz szacunku do Siebie, ponieważ spotkałem się z przypadkiem wulgarnego odnoszenia się do Siebie w firmie.

Ja : Witam w czym mogę Panu/Pani pomóc ?

Osoba : Witam czy poszukujecie może Państwo kogoś do pracy ?

Ja : Oczywiście, zapraszam Pana do biura. Proszę przygotować dowód osobisty ,CV i opowiedzieć coś krótko o Sobie i o doświadczenia w branży.

Osoba : (wykonuje te czynności)

Ja : Spełnia Pan/Pani nasze oczekiwania, ma Pan/Pani jeszcze jakieś pytania zanim przejdziemy do umowy ?

Osoba : (Odpowiada)

Ja : (Podpisuje umowę z nowym pracownikiem i kieruje go na jego stanowisko pracy aby wyjaśnić mu na czym polega jego praca)

Mam nadzieje ,że moje CV zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam Ean.

• Do góry
    • 0

#5 Matisz1091 15/01/2016 - 06:55

Matisz
  • Gracz

Imię: Ean
Numer telefonu: 6316717
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Nie mam doświadczenia na stanowisku kierowniczym ale jestem pewny ,że poradzę Sobie bardzo dobrze z tą funkcją ponieważ jestem osobą bardzo szybko uczącą się nowych rzeczy.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Nie zmieniłbym nic w firmie oprócz szacunku do Siebie, ponieważ spotkałem się z przypadkiem wulgarnego odnoszenia się do Siebie w firmie.

Ja : Witam w czym mogę Panu/Pani pomóc ?

Osoba : Witam czy poszukujecie może Państwo kogoś do pracy ?

Ja : Oczywiście, zapraszam Pana do biura. Proszę przygotować dowód osobisty ,CV i opowiedzieć coś krótko o Sobie i o doświadczenia w branży.

Osoba : (wykonuje te czynności)

Ja : Spełnia Pan/Pani nasze oczekiwania, ma Pan/Pani jeszcze jakieś pytania zanim przejdziemy do umowy ?

Osoba : (Odpowiada)

Ja : (Podpisuje umowę z nowym pracownikiem i kieruje go na jego stanowisko pracy aby wyjaśnić mu na czym polega jego praca)

Mam nadzieje ,że moje CV zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam Ean.

Zgłoś się na rozmowę IC, zobaczymy co z tego wyjdzie.

• Do góry
    • 0

#6 Matisz1091 18/01/2016 - 13:41

Matisz
  • Gracz

Ref!

• Do góry
    • 0

#7 Matisz1091 19/01/2016 - 16:19

Matisz
  • Gracz

Tak jak obiecałem, ruszamy z konkursem na najlepszego kierownika  :) Do wygrania $1000!

• Do góry
    • 0

#8 Reyyynaldo802 21/01/2016 - 00:38

Reyyynaldo
  • Gracz

Podanie na kierownika

Imię: Reynaldo

Numer telefonu:635-77-45

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Byłem kierownikiem w niektórych restauracjach ale także w innych przedsięwzięciach.

Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Przede wszystkim chciałbym rozwinąć Pana firmę aby zyskała dużo klientów.

Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu:

Ja: Witam w czym mogę pomóc?

Osoba: Poszukuję pracy.

Ja: Dobrze. Zapraszam do biura.

Osoba: Coś potrzeba?

Ja: Tak, poproszę Pana CV i dowód osobisty.

Osoba: (Podaję o co proszę).

Ja: Pytam osobę, co można wyczytać z CV?

Osoba: Odpowiada.

Ja: Daje osobie umowę do podpisania i kieruję ją na swoje stanowisko.

Użytkownik SzakalowyPlayGames edytował ten post 21/01/2016 - 00:38

• Do góry
    • 2

#9 Matisz1091 21/01/2016 - 16:33

Matisz
  • Gracz

Podanie na kierownika

Imię: Reynaldo

Numer telefonu:635-77-45

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Byłem kierownikiem w niektórych restauracjach ale także w innych przedsięwzięciach.

Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Przede wszystkim chciałbym rozwinąć Pana firmę aby zyskała dużo klientów.

Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu:

Ja: Witam w czym mogę pomóc?

Osoba: Poszukuję pracy.

Ja: Dobrze. Zapraszam do biura.

Osoba: Coś potrzeba?

Ja: Tak, poproszę Pana CV i dowód osobisty.

Osoba: (Podaję o co proszę).

Ja: Pytam osobę, co można wyczytać z CV?

Osoba: Odpowiada.

Ja: Daje osobie umowę do podpisania i kieruję ją na swoje stanowisko.

Odrzucam.

• Do góry
    • -3

#10 Matisz1091 20/05/2016 - 06:11

Matisz
  • Gracz

Odświeżam! :) Wypłaty $120-150 i liczne premie! 

• Do góry
    • 0

#11 advmki 164 22/05/2016 - 14:51

advmki
  • Zbanowani

Podanie na kierownika

Imię: Tony
Nazwisko: Larens
Numer telefonu: - 
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Dość wysokie, miałem swoje firmy oraz bywałem kierownikiem w dużej ilości firm.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Na pewno będę starał wnieść do firmy "popularność" - chodzi o to aby ludzie dobrze wiedzieli czym jest restauracja oraz gdzie się znajduje, do tego dorzuciłbym wysoką kulturę osobistą każdego pracownika co przyciągnęło by dużo osób do restauracji. 
Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu - mój system wyglądałby następująco : umawiałbym się z osobą, która ubiega się o pracę w biurze (taka osoba musiała by zabrać ze sobą dokumenty takie jak CV/List motywacyjny, następnie zadałbym kilka pytań czasami mogłyby być to podchwytliwe pytania z zakresu gastronomii czy też dobrego porozumienia z klientami. Jeżeli wszystko było by okej spisałbym umowę próbną z nowym pracownikiem i przyglądał się jemu pracy przez najbliższy okres jeżeli wszystko byłoby okej umowa została by przedłużona.

• Do góry
    • 0

#12 Matisz1091 23/05/2016 - 17:02

Matisz
  • Gracz

Podanie na kierownika

Imię: Tony
Nazwisko: Larens
Numer telefonu: - 
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Dość wysokie, miałem swoje firmy oraz bywałem kierownikiem w dużej ilości firm.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Na pewno będę starał wnieść do firmy "popularność" - chodzi o to aby ludzie dobrze wiedzieli czym jest restauracja oraz gdzie się znajduje, do tego dorzuciłbym wysoką kulturę osobistą każdego pracownika co przyciągnęło by dużo osób do restauracji. 
Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu - mój system wyglądałby następująco : umawiałbym się z osobą, która ubiega się o pracę w biurze (taka osoba musiała by zabrać ze sobą dokumenty takie jak CV/List motywacyjny, następnie zadałbym kilka pytań czasami mogłyby być to podchwytliwe pytania z zakresu gastronomii czy też dobrego porozumienia z klientami. Jeżeli wszystko było by okej spisałbym umowę próbną z nowym pracownikiem i przyglądał się jemu pracy przez najbliższy okres jeżeli wszystko byłoby okej umowa została by przedłużona.

Akceptuje! Zgłoś się do lokalu nawet teraz.

• Do góry
    • 0

#13 Sejczu22 24/05/2016 - 08:48

Sejczu
  • Gracz

Imię: Donte
Nazwisko: Alvino
Numer telefonu: 5724899

Doświadczenie na stanowisku kierownika: Byłem kierownikiem w Orange Gym i w dwóch restauracjach niestety nie pamiętam ich nazw juz.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Znam się troche na graficę więc wszelkiego rodzaju logówki banery moge porobić w razie potrzeby, poza tym zależy mi na prężnym rozwoju firmy wiec starałbym się pozyskiwać nowych pracowników
Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu : Jeśli przychodzi potencjalny kandydat na pracownika, po ówczesnym poinformowaniu że szuka pracy, zapraszam ją do biura, prosze ją o zajęcie miejsca. I rozpoczynam "przesłuchanie" pytam jak sie osoba nazywa skąd ta osoba pochodzi czym sie interesuje oraz jakie ma aspiracje względem być może przyszłej firmy w ktorej bedzie pracował. Proszę tę osobę również o okazanie CV jak i Listu Motywacyjnego przeglądam jeśli wszystko wygląda dobrze proponuje osobie przyjecie w nasze szeregi :)

• Do góry
    • 0

#14 Matisz1091 24/05/2016 - 08:55

Matisz
  • Gracz

Imię: DonteNazwisko: Alvinowiek: 22Numer telefonu: 5724899
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Byłem kierownikiem w Orange Gym i w dwóch restauracjach niestety nie pamiętam ich nazw juz.Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Znam się troche na graficę więc wszelkiego rodzaju logówki banery moge porobić w razie potrzeby, poza tym zależy mi na prężnym rozwoju firmy wiec starałbym się pozyskiwać nowych pracowników Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu : Jeśli przychodzi potencjalny kandydat na pracownika, po ówczesnym poinformowaniu że szuka pracy, zapraszam ją do biura, prosze ją o zajęcie miejsca. I rozpoczynam "przesłuchanie" pytam jak sie osoba nazywa skąd ta osoba pochodzi czym sie interesuje oraz jakie ma aspiracje względem być może przyszłej firmy w ktorej bedzie pracował. Proszę tę osobę również o okazanie CV jak i Listu Motywacyjnego przeglądam jeśli wszystko wygląda dobrze proponuje osobie przyjecie w nasze szeregi :)

Akceptuje.
  • Do góry
    • 0

#15 Matisz1091 21/06/2016 - 09:15

Matisz
  • Gracz

Odświeżam! :)

• Do góry
    • 0

#16 Matisz1091 25/06/2016 - 12:34

Matisz
  • Gracz

Ref! Pojazdy dla pracowników :)

• Do góry
    • 0

#17 Matisz1091 12/07/2016 - 11:17

Matisz
  • Gracz

Odświeżam! Wypłata wynosi $140! :)

• Do góry
    • 0

#18 Infernowski-2 14/07/2016 - 02:37

Infernowski
  • Gracz

Podanie na kierownika

Imię: Dylan
Nazwisko: Attino
Numer telefonu: 7005030
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Bardzo spore, tak z 3/4 razy byłem kierownikiem może i więcej/mniej.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Na pewno, dużo rąk do pracy oczywiście, a tak w ogóle to miłą atmosferę i żeby było fajnie. Pewnie jeszcze będzie dużo fajnych pomysłów ale to w przyszłości.
Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu: No więc, jak klient przyjdzie i zapyta o pracę to zaproszę go do biura po czym poproszę go o dowód osobisty a także CV. Później po przeczytaniu robię mu taki mini test a jak się nada to po prostu łapię za umowę, wpisuję jego dane do umowy, on podpisuje i będzie na okresie próbnym(chyba że tutaj nie ma okresu próbnego).

• Do góry
    • 0

#19 Patrick Kliczkowski0 14/07/2016 - 03:54

Patrick Kliczkowski
  • Świeżak

Imię: Dimitri
Nazwisko: Kelly
Numer telefonu: Brak
Doświadczenie w branży: Dość duże, moja Matka była Barmanką, a mój Wujek sam posiadał Bar, przez co dużo się nauczyłem przez te lata. Pracowałem już kiedy, w innych Barach typu Alctraz Bar itp.

• Do góry
    • 0

#20 Matisz1091 14/07/2016 - 07:45

Matisz
  • Gracz

Podanie na kierownika

Imię: Dylan
Nazwisko: Attino
Numer telefonu: 7005030
Doświadczenie na stanowisku kierownika: Bardzo spore, tak z 3/4 razy byłem kierownikiem może i więcej/mniej.
Jakie innowacje zamierzasz wnieść do naszej firmy?: Na pewno, dużo rąk do pracy oczywiście, a tak w ogóle to miłą atmosferę i żeby było fajnie. Pewnie jeszcze będzie dużo fajnych pomysłów ale to w przyszłości.
Opisz krótko stosowany przez Ciebie system rekrutacji nowego personelu: No więc, jak klient przyjdzie i zapyta o pracę to zaproszę go do biura po czym poproszę go o dowód osobisty a także CV. Później po przeczytaniu robię mu taki mini test a jak się nada to po prostu łapię za umowę, wpisuję jego dane do umowy, on podpisuje i będzie na okresie próbnym(chyba że tutaj nie ma okresu próbnego).

Imię: Dimitri
Nazwisko: Kelly
Numer telefonu: Brak
Doświadczenie w branży: Dość duże, moja Matka była Barmanką, a mój Wujek sam posiadał Bar, przez co dużo się nauczyłem przez te lata. Pracowałem już kiedy, w innych Barach typu Alctraz Bar itp.

Akceptuje, zgłoście się do lokalu.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych